Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
diladi ego exo pari mia diplasiasmeni 256 kai exo tin 512 apo tin prosfora...?

Δεν την πήρες ακριβώς *2 την πήρες *1,5 και ήρθε η ώρα να σου γίνει κι εσένα *2.

Η Otenet ήταν αυτή πρώτη που πρόσφερε ταχύτητα 1024 με 26€/μήνα στο ondsl kit με δέσμευση ενός χρόνου, και από πίσω έτρεξε και η Forthnet να κάνει το ίδιο. Έτσι αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που θα πράξει η Otenet σ' αυτές τις περιπτώσεις...

Βάζω στοίχημα ότι θες ότι δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να κάνει σε αυτούς τη σύνδεση 2048.

Και προς DrFreeman. Δε δημιουργείτε καμία άσχημη εικόνα για τη forthnet παρά αυτή που θέλετε να δημιουργήσετε εσείς. Όλοι ξέρουμε ότι όταν πάρουμε μια προσφορά ρισκάρουμε. Εμένα με είχαν ρωτήσει ποιο λάκο είχε η φάβα τότε και τους είχα πει ότι πιθανότατα θα γίνει γενική αναβάθμιση, οπότε το κάνουν μία ώρα αρχίτερα για να προσελκύσουν κόσμο (και αφού το έκανε και πρώτη η ΟΤΕΝΕΤ αφού εκ των πραγμάτων ήξερε ότι ο ΟΤΕ θα έκανε κάτι τέτοιο)

Προσωπικά ο μόνος λόγος που είμαι εναντίον της ΟΤΕΝΕΤ και υπέρ της FORTHNET είναι ότι η πρώτη είναι θυγατρική του ΟΤΕ και τα μαθαίνει όλα μία ώρα αρχίτερα οπότε δεν παίζουν με ίσους όρους αλλά παρ'όλα αυτά η forthnet τα καταφέρνει μια χαρά

Δημοσ.

Για να συνοψίσω κι εγώ την άποψη μου, διότι φαίνεται πως δημιουργήθηκαν παρεξηγήσεις. Με τη FORTHnet δεν έχω κανένα πρόβλημα (μα κανένα). Τη θεωρώ την πλέον αξιόπιστη (τεχνικά κι όχι μόνο) εταιρία internet στην Ελλάδα.

Θεωρώ επίσης την προσφορά της 1ης Ιουνίου 2006 μια από τις καλύτερες προσφορές που έγιναν στην Ελλάδα από καταβολής ADSL.

Η μοναδική μου ένσταση με την εταιρία είναι αυτό το γεγονός του μη διπλασιασμού - διότι δε το βλέπω από οικονομική σκοπιά, αλλά καθαρά από την πλευρά της μεταχείρισης που απολαμβάνω από την εταιρία. Πολύ απλά επειδή θεωρώ ότι αυτή η μεταχείριση δεν αρμόζει σε μία εταιρία όπως αυτή. Γι' αυτό το λόγο και έστειλα email στην εταιρία, διότι θέλω να είναι ενήμεροι για κάθε παράπονο που έχω από αυτούς.

Το τι θα γίνει από 'δω και πέρα είναι απόφαση της FORTHnet κι ανάλογα όλοι οι αγοράστες θα δουν και θα πράξουν όπως νομίζουν ότι τους συμφέρει από 'δω και στο εξής.

Δημοσ.
Νομίζω ότι μερικοί εδώ μέσα...

Πραπονιούνται κάποιοι που έχουν Forthnet πακέτο με δέσμευση στα...

Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα κ οι χαρακτηρισμοί.

Για κομπίνες κ θεωρείες συνομωσίας στο καφενείο της γειτονιάς σας, όχι εδώ.

Υπάρχουν χιλιάδες χρήστες ανεξάρτητα isp που δεν έχουν αναβαθμιστεί-διπλασιαστεί οι γραμμές τους κ εσείς απαιτείτε να γίνει σε εσάς ότι γίνεται στους χρήστες του πιλοτικού, χαρακτηρίζοντας μάλιστα μια εταιρεία. Το θέατρο του παραλόγου.

Τέτοια ζήλια κ μικροπρέπεια πρώτη φορά βλέπω.

1. Κύριοι δεν σας υποσχέθηκε κανείς ότι θα αναβαθμιστούν/διπλασιαστούν οι γραμμές σας.

2. Γίνεστε παράλογοι & μεμψίμοιροι με το να απαιτείτε κάτι το οποίο δεν δικαιούστε.

Η λογική που κουβαλάτε αποβαίνει προς το χειρότερο για το σύνολο των χρηστών του internet.

3. Αν σας είχε υποσχεθεί η οποιαδήποτε εταιρεία μια υπηρεσία με ιδιωτ. συμφωνητικό κ δεν την λάβατε τότε ναι κ εγώ μαζί σας.

Εδώ όμως είσαστε παντελώς λάθος. Αυτό που πράττει η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι παράνομο, ούτε καν ανήθικο.

4. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα να *ρωτάτε* για την πορεία της εξέλιξης των συνδέσεων σας κ να *απαιτείτε* οτιδήποτε δεν δικαιούστε.

Εν κατακλείδι, το παρών forum δεν θα φιλοξενήσει άλλο υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια από παράλογες απαιτήσεις ή υπέρμετρα δικαιώματα.

p.s. 1. Πείτε μου που είναι το σπίτι σας να με κεράσετε μακαρονάδα κ εγώ να απαιτώ παϊδάκια.

p.s. 2. Ο τίτλος του thread κρίθηκε απαράδεκτος, κ αλλάχθηκε.

/sc

Δημοσ.

kai pali siggnwmi an ekana kati asximo alla...

na apaitisw katanoisi ? ;)

ps. telos ta post mou s'afto to thread

ps 2. xarikate e?

Δημοσ.
Παρακαλώ να ηρεμήσουν τα πνεύματα κ οι χαρακτηρισμοί.

Για κομπίνες κ θεωρείες συνομωσίας στο καφενείο της γειτονιάς σας' date=' όχι εδώ.

Υπάρχουν χιλιάδες χρήστες ανεξάρτητα isp που δεν έχουν αναβαθμιστεί-διπλασιαστεί οι γραμμές τους κ εσείς απαιτείτε να γίνει σε εσάς ότι γίνεται στους χρήστες του πιλοτικού, χαρακτηρίζοντας μάλιστα μια εταιρεία. Το θέατρο του παραλόγου.

Τέτοια ζήλια κ μικροπρέπεια πρώτη φορά βλέπω.

1. Κύριοι δεν σας υποσχέθηκε κανείς ότι θα αναβαθμιστούν/διπλασιαστούν οι γραμμές σας.

2. Γίνεστε παράλογοι & μεμψίμοιροι με το να [b']απαιτείτε[/b] κάτι το οποίο δεν δικαιούστε. Η λογική που κουβαλάτε αποβαίνει προς το χειρότερο για το σύνολο των χρηστών του internet.

3. Αν σας είχε υποσχεθεί η οποιαδήποτε εταιρεία μια υπηρεσία με ιδιωτ. συμφωνητικό κ δεν την λάβατε τότε ναι κ εγώ μαζί σας. Εδώ όμως είσαστε παντελώς λάθος. Αυτό που κάνει η συγκεκριμένη εταιρεία δεν είναι παράνομο, ούτε καν ανήθικο.

4. Είναι 2 διαφορετικά πράγματα να *ρωτάτε* για την πορεία της εξέλιξης των συνδέσεων σας κ να *απαιτείτε* οτιδήποτε δεν δικαιούστε.

Εν κατακλείδι, το παρών forum δεν θα φιλοξενήσει άλλο υβριστικά ή συκοφαντικά σχόλια από παράλογες απαιτήσεις ή υπέρμετρα δικαιώματα.

p.s. 1. Πείτε μου που είναι το σπίτι σας να με κεράσετε μακαρονάδα κ εγώ να απαιτώ παϊδάκια.

p.s. 2. Ο τίτλος του thread κρίθηκε απαράδεκτος, κ αλλάχθηκε.

/sc

Επιτελους ηταν καιρος να επεμβει καποιος mod και να αλλαξει τον απαραδεκτο τιτλο του thread...και εννοειται οτι συμφωνω και επαυξανω σε ολα οσα λεει ο madsc!

Δημοσ.

Σωστός ο moderator madsc.

Περιμένετε πρώτα να τελειώσει το πιλοτικό στάδιο, μετά δείτε ποιές συνδέσεις έχουν αναβαθμιστεί, και έπειτα αρχίστε να παραπονείστε αν δεν αναβαθμίστηκε η δική σας ή κρίνετε πως θα έπρεπε στο τσάμπα ή όχι να αναβαθμιστεί.

Οι providers είναι Α.Ε., κοιτούν το συμφέρον τους, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να διπλασιάσουν την ταχύτητα πρόσβασης ΚΑΝΕΝΟΣ.

Δημοσ.

Paidia ego nomizo oti alla afta ta sxetika me to 2X einai fimes...Tha ginoun gia ligo na glykathoume kai na doune ti zitisi tha iparksei kai meta pali piso ston palio kalo kairo...Ego ksero pantos oti eimai atyxos pou den meno Zografou/Ampelokipous i kapou ekei gyro...Giati tote tha eixa opos ki o filos mou pou menei Zografou HOL 4096/1024 sta 26 Euro/mina OLA mesa...Afti kyrioi einai i kalyteri iparxousa prosfora...Over kai telos... ;-)

Δημοσ.

Περιμένετε μέσα-τέλος Σεπτέμβρη.

Έχουν να δουν πολλά τα μάτια σας εκείνη την περίοδο, κ μιλάω για το σύνολο της αγοράς. ;)

/sc

Δημοσ.

Επειδη πολλοι απο οσους δεν εχουν παρει την προσφορα της 1-6-2006 εχουν τσατιστει με αυτους που δικαια διαμαρτυρονται γιατι δε θα διπλασιαστει η δικη τους γραμμη ενω οι υπολοιπες 512 θα διπλασιαστουν, εχω να πω οτι σε τηλεφωνικη επικοινωνια εχω παρει προσωπικα την διαβεβαιωση οτι ολες οι γραμμες θα διπλασιαστουν οπως κανει και ο πΟΤΕ. Αφου λοιπον η πολιτικη τους εξαιρει καποιες γραμμες, τοτε να μη μας λενε αλλα και κανουν αλλα.

Γιατι οταν γινεται αυτο, δικιο εχει καποιος να φωναζει, και κανεις δε μπορει να του πει οτι δεν κανει καλα.

Δημοσ.

2. Γίνεστε παράλογοι & μεμψίμοιροι με το να απαιτείτε κάτι το οποίο δεν δικαιούστε.

Kανένας δεν δικαιούται τυπικά κάτι σε αυτή την περίπτωση. Στην πράξη όμως όπως βλέπεις - κι αν εφαρμοστεί το μέτρο όπως ανακοίνωσε η FORTHnet - θα γίνουν διαχωρισμοί χρηστών σε πελάτες Α' διαλογής και Β'.

H διαφωνία μας είναι πως εσείς (κάτοχοι άλλων πακέτων και συνδρομών) θεωρείτε πως είναι σωστό η FORTHnet να κάνει διαχωρισμό στους πελάτες της - επειδή βλέποντας το νομικίστικα μπορεί να το κάνει άφοβα -' date=' ενώ από την άλλη εμείς θεωρούμε πως δεν είναι σωστό να γίνει κάτι τέτοιο διότι οδηγεί σε απαράδεκτα διαφορετική μεταχείριση. Πρέπει να καταλάβουμε ότι είναι άλλο το τι πακέτο/προσφορά αγόρασε ο καθένας από μας και άλλο το τι θα γίνει σε αυτή την περίπτωση που είναι

1) ασχετη με τα συμβόλαια μας (κανένας δεν υπέγραψε για διπλασιασμό ή αναβάθμιση),

2) κάτι που γίνεται εκτός συμβολαίου και ΜΕΤΑ από αυτό,

2) κυρίως θέμα ΟΤΕ και οι ISPs ακολουθούν.

Εγώ δε θεωρώ σωστό να γίνεται ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ διαχωρισμός στη μεταχείριση πελατών ΜΕΤΑ την υπογραφή συμβολαίου. Ασχετα αν νομικά είναι καλυμμένη η εταιρία. Επειδή είναι νομικά όχι μεμπτό, πρέπει να το χαρακτηρίζουμε και σωστό; Θες να το πω ανήθικο; Ναι το θεωρώ.

Λυπάμαι που moderator προβαίνει σε χαρακτηρισμούς εναντίον χρηστών - βλέπε [b']παράλογοι & μεμψίμοιροι[/b] -.

Δημοσ.

Μηπως πρεπει να αρχισω κ εγω να διαμαρτυρομαι για τη Vivodi?

Γιατι δηλαδη αλλους τους αναβαθμισε πιλοτικα κ εμενα θα με αναβαθμισει(!) απο Σεπτεμβρη??

Αδικο! Θα τους στειλω ενα εξωδικο που θα απαιτω τα 4Mbit που (δεν) πληρωσα και θα ζητησω και αποζημιωση!

Μη σου πω οτι θα τους το κλεισω το μαγαζι!

Ξερεις ποιος ειμαι εγω???

ΥΓ: Ας σοβαρευτουμε λιγακι...

edit: @DrFreeman: Με τα πιλοτικα προγραμματα αυτο ακριβως γινεται, διαφορετικη μεταχειρηση μεταξυ πελατων. Και επισης πριν καιρο καποιοι απο μας ειχαν καλυψη DSL απο τον ΟΤΕ, οταν καποιοι δεν ειχαν και ενω ολοι πληρωναν ακριβως το ιδιο παγιο στον ΟΤΕ. Το ιδιο και με τα slots στα dslams. Κι αυτο ανιση μεταχειρηση ειναι.

Δημοσ.

ki ego tha anavathmisto tote alla den ine eki to provlima...

yg. prepi na eisai poli sovaros gia na as pis oti imaste to antitheto...

kai sxetika me to edit sou den milame giathn genikoteri anisi metaxirisi namesa se pososta... alla gia anisi metaxirisi mias omadas pelatwn mia eterias poy ine sovarotati kai aksiopisti...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...