Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φθόνος και ζήλια; Μα καμία σχέση όμως...

Η ζήλια έρχεται από εσάς που θέλετε να εξακολουθείτε να είστε προνομιούχοι αφού έχετε το ίδιο προϊόν με εμάς.

Να σας θυμήσω.. Άλλο να έχεις το adsl in a box και άλλο να έχεις οποιοδήποτε άλλo πακέτο. Είναι άλλο πράγμα να ζητούν αναβάθμιση οι προνομιούχοι του in a box και άλλο αυτοί που έχουν γραμμή 512 κανονική.

Εκείνους τους καταλαβαίνω να θελήσουν 1024, εσάς όχι.. Πότε θα καταλάβετε ότι το προϊόν είναι ίδιο και ότι το αγοράσατε σε καλύτερη τιμή;

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα που το πήρατε σε καλύτερη τιμή, έτσι είναι αυτά...

Απλά δεν καταλαβαίνω το εξής. Εσείς δηλαδή περιμένετε σε κάθε αναβάθμιση να είστε προνομιούχοι; Δηλαδή έστω ότι η microsoft έδινε το Visual Studio στην μισή τιμή αντί για δωρεάν για κάποια περίοδο.. Και κάποια στιγμή αποφάσιζε να επιστρέψει τα μισά λεφτά σε αυτούς που το είχαν πληρώσει ολόκληρο.. Τότε θα έπρεπε να ξεσηκωθούν αυτοί που το πλήρωσαν μισό και να ζητήσουν κι εκείνοι τα μισά λεφτά τους πίσω;

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Sniper δεν ηξερα οτι οταν παρεις καποια προσφορα χανεις ολα τα υπολοιπα δικαιωματα!!αυτο που το χεις διαβασει??

και μην νομιζεις οτι η forthnet κανει χαρη που θα παει τα παιδια σε 768 απλα απο τον αλλο μηνα που θα αρχισουν οι διπλασιασμοι δεν θα υπαρχουν γραμμες 384 και 512!!θα ξεκινουν απο 768,1024 αντιστοιχα αλλωστε για αυτο το λογο γινονται οι αναβαθμισεις!!

Δημοσ.
Sniper δεν ηξερα οτι οταν παρεις καποια προσφορα χανεις ολα τα υπολοιπα δικαιωματα!!αυτο που το χεις διαβασει??

και μην νομιζεις οτι η forthnet κανει χαρη που θα παει τα παιδια σε 768 απλα απο τον αλλο μηνα που θα αρχισουν οι διπλασιασμοι δεν θα υπαρχουν γραμμες 384 και 512!!θα ξεκινουν απο 768' date='1024 αντιστοιχα αλλωστε για αυτο το λογο γινονται οι αναβαθμισεις!![/quote']

Κάνεις λάθος, αν η forthnet θέλει μπορεί να σε κλειδώσει στα 384 (η γραμμή θα είναι 768 ). Αλλά δεν το κάνει (προφανώς γιατί δε θα είναι ανταγωνιστική με την otenet). Με άλλα λόγια θα έχεις γραμμή 768 αλλά το downstream θα τρώει κόφτη γύρω στα 43Kbytes/s.

Οπότε ναι ουσιαστικά μας κάνει χάρη (αλλά αναγκαστικά λόγω του ανταγωνισμού).

PS. Όταν παίρνεις προσφορά εξευτιλιστικής τιμής (για τα ελληνικά δεδομένα) ενδεχομένως να χάσεις την προνομιακή μεταχείριση που δίνεται σε αυτούς που πλήρωσαν 2πλασια τιμή από αυτό που πλήρωσες εσύ λόγω της προσφοράς. (οι λόγοι μπορεί να είναι πολλοί πχ. λόγοι δικαιοσύνης σε σχέση με άλλου συνδρομητές που πληρώνουν παραπάνω, λόγοι bandwidth όπου δε θέλουν να το δώσουν τσάμπα αλλά στην τιμή που θέλoυν κλπ). Τέλος, είναι θέμα διακριτικής ευχέριας της forthnet αν θα δώσει ότι δώσει, οι υποχρεώσεις τις εξαντλούνται στο συμβόλαιο σύμφωνα με το οποίο είναι τυπικότατη. Με άλλα λόγια διαμαρτύρεστε γιατί δε σας χαρίζουν και εσάς ολόκληρο τον γάιδαρο!

Δημοσ.

Για ποιο δικαίωμα μιλάς; Θες ίση αντιμετώπιση με τους υπόλοιπους adslinaboxάδες; Αφού δεν αντιμετωπίστηκες ίσος στην αρχή γιατί να αντιμετωπιστείς τώρα; Επειδή τώρα απλά συμφέρει;

Δημοσ.

Παρακολουθώ αυτόν τον άγριο πόλεμο και επειδή σπούδασα και πάνω σε ανταγωνισμούς και οικονομικά...καμιά εταιρεία δεν κάνει χάρη σε κανέναν...

Απλά περιμένω τις απαντήσεις των otenet πιο πολύ και ευελπιστώ σε μια διορθωτική κίνηση της Forthnet γιατί επαναλαμβάνω δεν έχουν καμιά σχέση οι αναβαθμίσεις με τις τιμές των πακέτων.ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Αν συνεχίσει το βιολί της η Forthnet είναι σχεδόν σίγουρο ότι σε βάθος χρόνου θα χάνει πελάτες και ο ΟΤΕΝΕΤ θα βασιλεύει...

Αν διπλασιάσει τώρα ο ΟΤΕΝΕΤ όλους χωρίς εξαιρέσεις να ε΄σιτε 1000% σίγουροι ότι θα το διορθώσει και η Forthnet.

Aπλά έκανε πρώτη κίνηση...Ας περιμένουμε και τις επόμενες...

Δημοσ.

Πάμε τώρα για μια γερή σούμα :

Πραπονιούνται κάποιοι που έχουν Forthnet πακέτο με δέσμευση στα 1024 με 25 ευρώ το μήνα... Αυτός ήταν και ο λόγος δημιουργίας του θέματος... Ρε παιδιά, όλοι υποψιάζονταν κάποια κομπίνα γύρω από αυτή την προσφορά... Δεν είναι ανάγκη να παραπονιέστε... Είναι μια χαρά η 1024... Δεν αντιλέγω στο ότι είναι καλύτερη η 2048 και να την διεκδικήσετε όπως κι εμείς με την 512 της 1ης Ιουνίου... Απλά λέω ότι μια υποψία υπήρχε... Λύση υπάρχει... Σε όλα... Αλλά θέλουμε να το κάνουμε με τον δύσκολο τρόπο

Παραπονιόμαστε και εμείς που έχουμε την προσφορά της 1ης Ιουνίου... Γιατί θα μου πείτε; :confused: Γιατί από 512 θα μας πάνε στα 768. Για την προσφορά αυτήν δεν θυμάμαι να είχε ειπωθεί τπτ άλλο εκτός από το ότι είναι εξωφρενικά φτηνή και είναι η καλύτερη και μεγαλύτερη ευκαιρία του dsl, τότε όμως... :evil:

Και αναρωτιόμαστε : Αν η Forthnet δεν μπορούσε να αντέξει τα έξοδά της γιατί αν προχωρήσει σε αναβαθμίσεις -γιατί αναβαθμίσεις κάνει και όχι διπλασιασμούς...? Θα μου πείτε για λόγους ανταγωνισμού... Και θα απαντήσουμε : αν το έκανε για λόγους ανταγωνισμού, τότε γιατί δεν έφερε εις πέρας όλη της την ''αποστολή'' ? Είδε τα σκούρα και άρχισε τις περικοπές στους ''πελάτες 2ης διαλογής'' όπως χαρακτηριστήκαμε από κάποιο χρήστη... :???: Δεν είναι σωστό... :???:

Γιατί δεν είναι σωστό ? Έχουμε πει πολλές φορές ότι δεν μας πειράζουν τα λεφτά... Όχι όλους :-D Το θέμα είναι στην αντιμετώπιση που έχουμε από την Forthnet... Αν θέλει να έχει καλό μάρκετινγκ να μην παίζει με τους πελάτες της, που στο κάτω κάτω χάρη της έκαναν που αγόρασαν από αυτήν κάποιο προιόν... :???:

Άλλοι πάλι λένε πως αυτή μας έκανε χάρη που έδωσε επιτέλους φτηνό dsl... Και οι δύο μεριές δεν καταλαβαίνουν πως έτσι λειτουργεί το εμπόριο... Ο πελάτης θα πάει στο φτηνότερο και καλύτερο... Αλλά από την μεριά του εμπόρου θα πρέπει αν υπάρξει και μια φτηνή και καλή προσφορά για να την αγοράσει ο προαναφερθέντας πελάτης, σωστα? :oops:

Όλα τα παραπάνω έγιναν, έτσι? Ωραία, για να σταματήσουν οι ανόητες συγκρίσεις με τους εμπόρους, τις συνδέσεις κινητών τηλεφώνων κτλ... να ξεκαθαρίσουμε ότι υπάρχουν διαφορετικές συμβάσεις στο καθένα από αυτά. :)

Δεν είμαστε ούτε γύφτοι, ούτε τζαμπατζήδες, ούτε οτιδήποτε άλλο απρεπές τέτοιου είδους. :evil: Είμαστε πελάτες... Και για μερικούς είμαστε και τυχεροί... Αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε και υπερόπτες ( κοινώς ψωνάρες και τα δυο παραπάνω επίθετα )... :evil: Απλά έχουμε την υπομονή να περιμένουμε και λίγη τύχη για να μας κάτσει η ευκαιρία... Πιο πολύ πιστεύω ήταν θέμα ''τύχης'' από την στιγμή που ο αριθμός των πακέτων ήταν ''περιορισμένος'' που δεν το πιστεύω αυτό καθώς όταν ρώτησα αν υπάρχουν αποθέματα μου είπαν ναι αλλά θα μπορούσα να το έχω προκρατήσει μέσω τηλεφώνου !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Σχετικά γενικότερα με τις αναβαθμίσεις : Ο ΟΤΕ υποχρεώθηκε να κάνει αυτές τις Αναβαθμίσεις 348->768 512->1024 και 1024->2048. Τώρα και οι άλλοι παροχείς αναγκαστικά προχώρησαν σε Αναβαθμίσεις ( όχι διπλασισμούς ! )... Καείς εδν είπε ότι ήταν υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτό από την Ε.Ε. αλλά και η κοινή λογική αυτό τους προτρέπει να κάνουν... Δεν ήταν όμως σωστό να προχωρήσουν σε αυτές τις αναβαθμίσεις αν δεν είχαν απαραίτητα... :neutral: :???: :(

Επίσης, βάζω στοίχημα πως κανένας μας δεν διαβάζει την σύμβαση που υπέγραψε... :) Έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε αν υπογράψαμε να γίνουν οι αναβαθμίσεις καθώς όταν αγοράζαμε τις προσφορές και μη, δεν υπήρχε σχεδόν καμμία φήμη περί διπλασιασμών,έτσι ? Άρα κανείς δεν έχει υπογράψει ότι θα δεχτεί την αναβάθμιση ή όχι... Γι' αυτό μην λέτε ότι δεν έχουμε υπογράψει κάτι τέτοιο, διότι δεν το έχετε υπογράψει ούτε εσείς ! :twisted:

Γι'αυτούς τους παραπάνω λόγους θέλουμε να βρούμε το ''δίκιο'' (?) μας... Είμαστε απλά πελάτες και ζητάμε τα αυτονόητα... Ας μην κατηγορούμε ο ένας τον άλλο εδώ μέσα τουλάχιστον, απλά ανταλλάζουμε απόψεις... :oops: Άλλες γίνονται δεκτές άλλες όχι... Δεν μπορείτε να μας αλλάξετε γνώμη άσχετα από τα επιχειρήματα που δίνονται... Μην λέμε τα ίδια και τα ίδια... Κρίμα να χαραμίζεται έτσι την σύνδεσή σας. Την έχετε χρυσοπληρώσει άλλωστε ( ναι αυτό ήταν ειρωνικό... ) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Αυτά κι από εμένα, ελπίζω να ξεκαθάρισα κάτι... :) :-D :mrgreen:

Υ.Γ. Αν θέλετε στείλτε μου πμ για να μαζευτούμε πολλοί και να στείλουμε ένα μέιλ εκ μέρους όλων σχετικά με την προσφορά της 1ης Ιουνίου. Όχι με τον άσχημο, τον κακομοιρίστικο τρόπο, τον μίζερο, αλλά με το καλό και αν δεν πετύχει τότε πάω πάσο... :-?

Δημοσ.
αν κανει τον διπλασιασμο σε ολους η οτενετ

εσβησε η φορθνετ..

Ξέρεις τι ποσοστό του συνολικού αριθμού των συνδρομητών adsl της forthnet είναι αυτοί που δεν επωφελούνται της προσφοράς και το λες ή απλά για να λέμε;

Δημοσ.

Εγώ λέω να ανταλλάξουμε MSN και να πλακωθούμε εκεί πέρα καλύτερα :)

Έχω να πω κι εγώ τη δική μου σούμα:

Λόγοι αναβάθμισης γραμμών ΟΤΕ : Επεβλήθη από την Ε.Ε

Λόγοι αναβάθμισης συνδέσεων από ISPs : Ανταγωνισμός

H forthnet έκανε το διπλασιασμό επειδή πλέον πληρώνει στον ΟΤΕ τα ίδια χρήματα για 2πλάσια γραμμή πρόσβασης. Απο κει που μέσα στο πακέτο in a box πλήρωνε στον ΟΤΕ για πρόσβαση 384/128 τώρα θα πληρώνει με τα ίδια λεφτά 768/256. Οπότε λέει ας αναβαθμίσω κι εγώ τις συνδρομές γιατί το μεγαλύτερο κόστος της forthnet προερχόταν προφανώς από το κόστος της πρόσβασης. Η forthnet είχε πληροφορηθεί προφανώς για αυτή την κίνηση που θα έκανε ο ΟΤΕ και το ξεκίνησε μία ώρα αρχίτερα δίνοντας εκείνη την προσφορά. Όταν πλέον θα έκανε την κίνηση ο ΟΤΕΣ τότε είχε σκοπό να τους αναβαθμίσει όλους. Δεν είναι όμως απάτη αυτό. Αυτό είναι έξυπνη κίνηση

Παράπονα από τους προσφοράκηδες : Γιατί να μην αναβαθμιστώ εγώ;

Με απλά λόγια: Επειδή εσύ είσαι ήδη αναβαθμισμένος καθώς έχει κάνει ήδη την κίνηση αναβάθμισης σε σένα από αρχές Ιούνη

Δεν παίζει καμία γυφτιά, κανένας φθόνος καμία ζήλια. Η forthnet είναι τυπική και έξυπνη εταιρεία. Η ΟΤΕΝΕΤ δε θυμάμαι εάν είχε προβεί σε προσφορά τύπου 1024 για ένα χρόνο αλλά εάν το είχε κάνει τότε ΣΙΓΟΥΡΑ δεν πρόκειται ούτε εκείνη να αναβαθμίσει αυτούς. Είναι ΗΔΗ αναβαθμισμένοι σύμφωνα με το νέο καθεστώς διπλάσιας γραμμής πρόσβασης.

Δημοσ.

kai pame alli mia fora..... diladi ego exo pari mia diplasiasmeni 256 kai exo tin 512 apo tin prosfora...? gia tin 1024 simfonoyme

aman pia!!!

ps. den ta exo me kanen apo dw mesa gia na plakwthoume... apla prospatho na kano kati...

Δημοσ.

Η Otenet ήταν αυτή πρώτη που πρόσφερε ταχύτητα 1024 με 26?/μήνα στο ondsl kit με δέσμευση ενός χρόνου, και από πίσω έτρεξε και η Forthnet να κάνει το ίδιο. Έτσι αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτό που θα πράξει η Otenet σ' αυτές τις περιπτώσεις...

Δημοσ.
Ξέρεις τι ποσοστό του συνολικού αριθμού των συνδρομητών adsl της forthnet είναι αυτοί που δεν επωφελούνται της προσφοράς και το λες ή απλά για να λέμε;

Δεν είναι μόνο αυτοί που δεν επωφελούνται της προσφοράς τώρα. Είναι κι αυτοί που τώρα παρακολουθουν ως τρίτοι την όλη ιστορία και όντας κι αυτοί πελάτες που αγοράζουν από ISPs, θα αντιμετωπίσουν με καχυποψία προσφορές και ευκαιρίες της FORTHnet στο μέλλον και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην την επιλέξουν γιατί θα φοβούνται παγίδες που ενδέχεται να προκύψουν.

Αυτή η φήμη που θα δημιουργηθεί είναι που θα βλάψει τη FORTHnet και όπως ξέρετε όλοι στην αγορά οι υπόλοιποι ISPs θα σπεύσουν να το εκμεταλλευτούν όλο αυτό...

Δε θα έχει πρόβλημα η FORTHnet σήμερα λοιπόν (κοντόφθαλμα κοιτώντας θα βγάλει ακόμη μεγαλύτερο κέρδος), αλλά μεσομακροπρόθεσμα θα γυρίσει μπούμερανγκ αυτή η ιστορία...

Δημοσ.

@x_vagos_x επί προσωπικού δεν έχει κανένας τίποτα (εγώ τουλάχιστον όχι) απλά βρίσκω το αίτημά σας παράλογο και αυτό και μόνο συζητάω.

Δημοσ.

@getty : ok no prblm

@everybody : den vgazoume akri opote as kathisoume sta 768... meta diakoptoume kai pame se 2048 afou den mas endiaferoun ta lefta.....!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...