Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν το ήξερα ότι θα είχα τέτοια αντιμετώπιση θα το σκεφτόμουν πολύ να πάρω τη προσφορά αυτή...

Εκεί έγκειται το πρόβλημα, στο οτι μόλις δούμε προσφορά, "βουτάμε" χωρίς να το καλοσκεφτούμε...

Όπως είπα, προσφορά δίχως small print δεν υπάρχει...

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου φαίνεται ότι αρκετοί εδώ μέσα δεν καταλαβαίνετε πώς δουλεύουν οι επιχειρήσεις, πώς ανταγωνίζονται και τι πρέπει να προσφέρουν.

Έστω ότι έχω εγώ μια εταιρεία με μια υπηρεσία που λέγεται in-a-box..

Το δίνω αρχικά 200 ευρώ και τους δεσμεύω για 6 μήνες αλλά μετά από 4 αποφασίζω να αναβαθμίσω την υπηρεσία και λέω παιδιά για μια μέρα, με τα ίδια λεφτά παίρνετε τη νέα έκδοση της υπηρεσίας.

Το λογικό είναι να υπάρξουν παράπονα από αυτούς που το είχαν αγοράσει πριν από 4 μήνες αλλά δεν ακούστηκαν πολλά πράματα οπότε το προσπερνάμε.

Περνάνε άλλοι 2 μήνες και αποφασίζω ότι αρκετά αδικήθηκαν οι πρώτοι, θα κάνω μια κίνηση τώρα να τους εξισώσω όλους αφού στο κάτω κάτω πληρώσαν τα ίδια λεφτά για την ίδια υπηρεσία.

Και τότε γίνεται ο πανικός από αυτούς που σκοτώθηκαν να πάρουν την προσφορά, νιώθουν αδικημένοι γιατί αυτοί έριξαν πολύ τρέξιμο ενώ οι άλλοι ήταν χαλαροί. (ναι γιατί βέβαια είναι τρέξιμο να σηκωθείς νωρίς το πρωί και να πας να αγοράσεις κάτι..τέτοια τρεχάλα..)

ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ; Πήρατε μία προσφορά που για 2 μήνες ήταν προνομιακή αλλά ήρθε η ώρα να εξισωθείτε με τους υπόλοιπους που έχουν αγοράσει το ίδιο προϊόν. Εγώ δεν είμαι κανάς μ@λ@κ@ς να έχω το ίδιο προϊόν με έναν άλλο και ο άλλος να χαίρει πλεονεκτημάτων κι εγώ όχι. Έχω 384 και θέλω να εξισωθώ με τον άλλο που έχει 512 γιατί έχουμε το ίδιο προϊόν και πληρώνουμε τα ίδια λεφτά. Πού είναι το παράλογο σ' αυτό; Αυτό θέλει να κάνει και η forthnet.

Μπορεί να πήρατε εσείς το προϊόν σε μέρα προσφοράς αλλά η forthnet αποφάσισε να κάνει και όλες τις προηγούμενες, "ημέρες προσφοράς". Δε δρα παράνομα και δεν παραβιάζει κανένα συμβόλαιό σας. Ούτε σας είχε πει ποτέ ότι θα μείνετε για πάντα προνομιακοί εσείς που το πήρατε 1/6. 3 μήνες αρκετοί δεν ήταν; Θα στείλω κι εγώ mail στη forthnet τότε να της πω ότι αν κάνει καμιά βλακεία και σας ακούσει θα αντιδράσουν οι αδικημένοι της μη προσφοράς που είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς της προσφοράς. Αν είναι να σκέφτεται ο καθένας τον εαυτό του γιατί να μην το κάνω κι εγώ;

Δημοσ.

Το θέμα έχει τις εξείς δύο πτυχές:

1) Το ηθικό κομμάτι το οποίο είναι υποκειμενικό (αφού διπλασιάζουν στους άλλους γιατί δε διπλασιάζουν σε εμάς, κάποιοι θα πουν αφού πήρατε προσφορά καλά σας κάνουν άλλοι θα πουν ότι σας εκμεταλλεύτηκαν επειδή ήδη γνώριζαν και σας έδεσαν και πάει λέγοντας, αν και είπα την παραπάνω την άποψή μου στο ηθικό κομμάτι, δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία).

2) Το νομικό κομμάτι, που ουσιαστικά είναι η σύμβαση.

Συμπέρασμα: Στο νομικό κομμάτι η forthnet είναι τυπικότατη και κανείς δε μπορεί να της πει τίποτα. Σας δίνει ότι υπογράψατε αν δεν το θέλετε κακώς το υπογράψατε.

Στο ηθικό κομμάτι καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και να γεμίζουμε πολλές σελίδες καθώς είναι θέμα υποκειμενικό. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε αν τη θεωρείτε ανήθικη είναι να της το πείτε, και αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι να φύγετε μόλις λήξη η σύμβασή σας. Πάντως υποχρέωση να ικανοποιήσει το αίτημά σας δεν έχει.

PS. Κι εγώ για 5 μέρες έχασα την προσφορά 3+3 και πήρα την 3+1 κάπου τον προηγούμενο Απρίλη... αυτοί ορίζουν το παιχνίδι, έτσι είναι η ζωή. Δε θα τους επιβάλλω σε ποιόν θα κάνουν προσφορά, αν θεωρώ ότι αδικούμαι σε σχέση με τους άλλους έχω φύγει χωρίς πολλά πολλά.

Δημοσ.

Ενημερωτικά την προσφορά της 1ης Ιουνίου μπορούσε να την αγοράσει κανείς από γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Είχανε σταλεί ενημερωτικά δελτία Μ Ε Ρ Ε Σ Π Ρ Ι Ν !!!!

Τα καημένα τα παιδιά, σκοτώθηκαν να στείλουν ένα email 5-6 Μ Ε Ρ Ε Σ Π Ρ Ι Ν για να αγοράσουνε το προϊόν! Αλλά ξέχασα. Λέμε ότι μας συμφέρει...

Και δεν είναι 10 ευρώ το μήνα αλλά ΛΙΓΟΤΕΡΑ! Τον εξοπλισμό που τον πάτε;; Η μήπως "καίγεται" κάθε μήνα έτσι ώστε στον δωδέκατο μήνα σας είναι άχρηστος;;;

Αλλά όταν μερικοί αγοράζανε το πακέτο της 1ης Ιουνίου τότε η 4ΝΕΤ ήτανε ΘΕΑ!!! Τώρα που άλλοι πήρανε και αυτοί όχι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

Από αυτήν και ΜΟΝΟΝ αυτήν την αντίφαση καταλαβαίνει κανείς πως δεν υπάρχει λογική σε αυτό που ζητάτε.

Τελικό συμπέρασμα:

Ε ρε αχαριστία...!

Με 7 ευρώ το μήνα (ο εξοπλισμός δεν εξαϋλώνεται παίδες) έχετε ADSL 512 και παραπονιέστε που δεν σας το κάνουνε ΤΣΑΜΠΑ στα 1024!

Και μην πει κανείς πως "δεν πρόκειται για το χρήμα" γιατί σε αντίθετη περίπτωση δεν θα αγόραζε τη προσφορά αλλά κανονικό πακέτο και αν ήθελε 1024 θα έβαζε 1024 και τέλος. Όλα για το χρήμα...

Δημοσ.

ok paidia twra to katalavenw

edw eseis milate les kai zilevete autous pou peiran thn prosfora

eleos

den kaname kati kako mhn xehnate kai afto pou leei

opios prolave ton kyrio eide

nai trexame kai phrame to proion pou legete adsl in a box se mia mera pou htan pio ftino

kaname kati kako???

etsi den kanoun oloi otan vgazoun super prosfores ta diafora mega stores??

to oti promotaroun ena proion kai anti na sou valoun mesa mp3 h kapio axristo dwro to edwsan se kalyterh timh

afto einai marketing

den deleazoume ena pelath me p*stia afto einai kakoithia

kai sigoura akoma kai eseis pou pistevete oti kala kanei h forthnet

otan emfanistei kapia nea prosfora tha to skeftite gia na thn parete

egw pantos molis ginei afto tha diakopso AMESA thn syndesh kai tha parw apo allh eteria

safos kai ystera den tha xanaparw POTE kapio proion ths forthnet

kai na xerete den me endiaferei an tha xasw 100 euro

to provlhma einai me thn koroidia

loipon mhnhma sthn forthnet gia amesh diakoph se OLOUS emas

meta pame OMADIKOS se opion kanei thn kalyterh prosfora

kai kati allo na xerete oti o otenet poulaei se metapolites peripou me 30% ekptwsh

sygoura an yparxoun mazemenes paragelies tha paroume kalh prosfora

Δημοσ.

Δυστυχώς βλέπω ότι εδώ πρόκειται όντως για εμπάθεια και ζήλεια. Μια άσχετη αναβάθμιση γίνεται ευκαιρία για κάποιους να εξιθωθούν οι "αδικημένοι" με τους προνομιούχους. Νωρίτερα στο thread υπέθεσα ότι ίσως υπήρχαν κάποιοι σοβαροί λόγοι που αντιδρούν κάποιοι. Με τα τελευταία posts κατάλαβα ότι πρόκειται καθαρά για φθόνο. Εχασα πάσα ιδέα...

Μην τυχόν ο άλλος πληρώσει λιγότερα από εμας, μην τυχόν και αγοράσει καλύτερη προσφορά κι αν το κάνει, πρέπει η εταιρία να δράσει για να εξαλείψει την οποια έννοια προσφοράς ώστε να ξαλαφρώσει τις ψυχές των "αδικημένων". Αυτή είναι δυστυχώς η κοινωνία σήμερα, φθόνος, εμπάθεια, ζήλεια για τον άλλο σε κάθε βήμα.

Δημοσ.
Pantos ego an imoun FORTHNET tha sas elega na erthete epitopou afou exete parapono kai na parete to ipoloipo ton evraion pou dosate...

Kai pate meta na vreite isp na dinete 10 eyro ton mina kai na exete 1 kai 2 mbit......

Ante giati tin giftia den tin antexo.........

den ine gyftia, LEGETE SIMFERON, pragma poy epidiwkoume, an diafwnis ok pes to omws diaforetika !!! :evil:

Δημοσ.

Signomi an prosvalla kanenan prin,den eixa tetoio skopo...

Makari na sas anavathmizan kai esas,den exoume kanena provlima..

Oute empatheia,oute zilia oute fthono,oute tipota..

ALLA kai an den sas anavthmisoun pou to riksimo?

PRIN 3 mines eixate kaliteri prosfora eseis,tora exoume emeis,meta mporei na ksanaexete eseis kai i zoi sinexizetai...

Kai stin teliki otan teleiosei to simvolaio pou kanate afou den meinate ikanopoiimenoi mporeite

na allaksete isp...Etaireies einai kai oxi filanthropika idrimata...

Δημοσ.

den mporoume etsi afthereta na leme esi ise kaliteros i ego ime kaliteros ( se prosfores )... esi exis iposti anavathmisi ego oxi ime akomi me 512... esi apo poia taxitita tha pas se poia? 3analeme, ta lefta den ine to thema...

ps. kratisou oso pio makrua ginete apo tin gyftia, giati ontos den antexetai...

ps 2. to idio na kanoun osoi simfonisan me to antistixo post sou, ksigithikame?

kalimera sas.....

pistevo to ifos mou na fenete simvouleftiko, opos allwste ine kai oxi epithetiko...

KAI STO KATW KATW PELATES IMASTE OXI KOROIDA

Δημοσ.

Ego exo 384/128 aoristou me 20 eyro ton mina me desmefsi enos xronou..(se ligous mines teleionei)

Den me exoun anavatmisei alla kai na me anavatmisoun den mou xreiazetai..

Basika elpizo tora me tis nees taxitites na pesoun oi times kai na paro kamia

256/128 me 5-6 eyro/mina,an mou kanoun tin xari kai oi etaireies..(eimai ligo giftos,den eimai?)

Kai pali signomi an prosvala kanena,den eixa tetoio skopo...

Δημοσ.

Ok re c, apla emeis ksanaleo oti theloume na epwfelithioume apo aftin tin prosfora. den ine oti einai asxima ta 768, mia xara ine apla ine kalitera ta 1024 poy dinontai se oles tis ipolipes 512... oi 384 na ginoun 768... an sas elegan oti pate 512 den tha diamartirosastan ki esis? afto kanoume ki emeis... moni diafora ta xrimata... simantiki men, alla moni de...

ante na doume tin ekvasi toy olou thematos...

ps kai alli mia fora... o ktenas xrisimopoii tin adsl toy opos theli... an esi den exis provlima isws na exi kapios allos... anyway

Δημοσ.

Καλά θα σας κάνουν και 768 και πάλι παράπονο έχετε; Προσπαθώ εδώ και πολλά posts να καταλάβω την αδικία και δε μπορώ με τίποτα να σας δώσω δίκαιο... Με μία μόνο λογική κατανοώ το δίκιο σας, με τη λογική "ο πελάτης έχει πάντα δίκιο".

Δημοσ.

οι αποφάσεις της forthnet ήταν αναμενόμενες. Όποιος πίστευαι πως θα αναβαθμίσουν τα πάντα έτσι χωρίς κανένα κόστος είναι ονειροπόλος.

Δημοσ.

Καταρχην το topic ειναι δικο μου οπως και οι λεξεις απατη και κοροιδια και μην τις χρεωνεται στα παιδια που απλα λενε τις αποψεις τους και οποιος θελει να μαθει γιατι τις λεω ασ διαβασει τα προηγουμε μηνυματα μου!!

Μιλησα με τη forthnet και παραδεχτηκαν οτι αυτο γνωριζαν δηλ η 1024 με 25ε θα πηγαινε 2048!!αυτο σημαινει τα μεγαλα κεφαλια δεν ειχαν ειδοποιησει τους υπαλληλους τους οτι το πακετο ειναι ηδη διπλασιασμενο και δε θα αναβαθμιστει αλλο με τις γραμμες που σιγουρα το γνωριζαν 100%!!και τωρα που αρχιζουν οι αναβαθμισεις εστειλαν το μνμ!!!

Τελος οπως ειπα μιλησα με forthnet και κανονισαμε να μου κατεβασουν τη γραμμη και τη συνδεση σε 512 που θα αναβαθμιστει και σε 5 μηνες(προπληρωμενο) ειμαι free

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...