Προς το περιεχόμενο

forthnet και αναβάθμιση συνδρομής

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια για μενα η forthnet εκανε μεγαλη απατη και εμενα με πιασαν κοροιδο!!μεχρι χθες που εγινε η συνδεση μου (προνομιακο 1024)μου ελεγαν οτι θα διπλασιαστει και θα ειχα 2048 και σημερα μου ειπαν οτι δεν ισχυει κατι τετοιο αν αυτο δεν ειναι απατη τοτε ποιο ειναι??δηλ με βαλανε να κανω 12μηνη δεσμευση για να εχω 1024 και καποιος που εκανε για 512 θα γινει 1024και θα εχει το πακετο που ειναι 5μηνο!!!τους εστειλα 3 email και αν δεν θελουνε να μου την κανουν 2048 να μου την κανουν 512 να φυγω να παω στην otenet που τουλαχιστον αυτη απο οτι εμαθα θα το διπλασιασει το πακετο της kit!!οσοι θελουνε και οσοι την πατησανε σαν κι εμενα να στειλουν email μηπως και αλλαξουν την αποφαση τους!!

• Απαντ. 725
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτο καταλαβα και εγω πριν απο λιγο που μιλησα μαζι τους. Ομως ουτε απατη ειναι. Ουσιαστικα δινουν 1024 στην τιμη της 512. Εχω κοντα δυο χρονια adsl και οι τιμες παλιοτερα ηταν εξωφρενικες. 1024 με 25 ευρω το μηνα δεν ειναι ασχημα. Το υποχρεωτικο δωδεκαμηνο ειναι το ρισκο.

Δημοσ.
Αυτο καταλαβα και εγω πριν απο λιγο που μιλησα μαζι τους. Ομως ουτε απατη ειναι. Ουσιαστικα δινουν 1024 στην τιμη της 512. Εχω κοντα δυο χρονια adsl και οι τιμες παλιοτερα ηταν εξωφρενικες. 1024 με 25 ευρω το μηνα δεν ειναι ασχημα. Το υποχρεωτικο δωδεκαμηνο ειναι το ρισκο.

Ειδικα τωρα που μαλλον θα εχουμε και αλλη μειωση των τιμων με τον διπλασιασμο των γραμμων...:confused:

Δημοσ.

απατη ειναι γιατι απο το τηλ κεντρο μου ειχαν πει οτι θα διπλασιαστει!!γιατι αν το ηξερα θα επαιρνα 512 που θα γινοτανε 1024 και δεν θα ειχα καμια δεσμευση!!

Δημοσ.

Tα ιδια μου ελεγαν και εμενα αλλα οταν τους ζορισα λιγο μου ειπαν τι θα γινει στο περιπου. Ειπαμε το δωδεκαμηνο ειναι το ρισκο. Για τωρα συμφερει. Μετα

απο 4-5 μηνες αγνωστο. Δοκιμασε για καταγγελια συμβασης αλλα χωρις αποδειξεις αγγουρια. Αποκλειεται να σου το ειπανε επισημα οτι θα διπλασιαστει στα 2048.

Δημοσ.

Το "σίγουρα" ότι σε πέντε μήνες θα κάνει η 2048, 25? από που το προεξοφλείς; Είναι δυνατόν να κάνουμε υπολογισμούς με βάση υποθέσεις που δεν στηρίζονται παρά μόνο σ' αυτά που έχουμε την εντύπωση ότι *θα* γίνουν;

Επίσης, μιας και έχω κι εγώ βάλει 1024 με 25?, κανείς δεν μου είπε ότι θα διπλασιαστεί στα 2048. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΟΤΕ θα κάνει το διπλασιασμό στη γραμμή (όποτε γίνει), αλλά από τη forthnet κανείς δεν μου υποσχέθηκε ότι θα διπλασιάσουν και τη ταχύτητα της σύνδεσής μου. Μάλιστα το είχα αναφέρει και σε άλλο μήνυμα, ότι αν αυτό συνέβαινε θα το θεωρούσα bonus...

Δημοσ.

sotos για το "σιγουρα" εισαι σωστος αλλα καπου εκει θα ειναι και μην κολλας εκει!!κοιτα εγω εφαγα αρκετη ωρα στην αναμονη του τηλ κεντρου της forthnet για να το ρωτησω και πηρα την απαντηση οτι εαν ο οτε αναβαθμισει τις γραμμες τοτε θα αναβαθμιστει και η συνδεση

Δημοσ.

Εγώ πάλι θεωρώ δεδομένα μόνο όσα μου δίνονται γραπτώς με email ή ως επίσημες ανακοινώσεις στο site. Στα τηλεφωνήματα μπορεί να μπει και ο παράγοντας της μη σωστής συννενόησης με τον υπάλληλο ή μη κατανόησης του τι ρωτάμε ακριβώς, και να πάρουμε απαντήσεις άλλα αντ' άλλων (που σίγουρα δεν δεσμεύουν σε τίποτα την όποια εταιρία)...

Δημοσ.
Εγώ πάλι θεωρώ δεδομένα μόνο όσα μου δίνονται γραπτώς με email ή ως επίσημες ανακοινώσεις στο site.

Οτι ποιο σωστο διαβασα στο τοπικ αυτο.

Η Forthnet δεν ειπε ΤΙΠΟΤΑ για διπλασιασμους ουτε εδωσε καμια υποσχεση .-

Και επιπροσθετα χαρη μας κανει στην τελικη γιατι καλλιστα θα μπορουσε να μην αναβαθμισει κανεναν και να σου πει "μεγαλε, εμενα για 512 με πληρωνεις, ετσι συμφωνησαμε..." και φυσικα δεν μπορεις να πεις και τιποτα. Τωρα που μας χαριζουνε τον γαιδαρο τον κοιταμε και στα δοντια? :confused:

Δημοσ.

I forthnet mia hara einai.Tora an tin patises epidi itheles na glitoseis kai tin teleutaio e apo tin sindesi sou ti na pw. Akou ekei 12mino. Kai diplasiasmos na min ginotan me tis ptoseis twn timwn pali isos na min simfere opos otan allakse ta pagia o ote.

Oso gia ton diplasiasmo, sigoura tha einai ena bonus gia opoia eteria to kanei. Omos apo tin stigmi pou plirwnei gia to bw pou sou dinei,as min apetoume kiolas.

Oloi stin tsita eimaste na vrizoume ton ote tin forthnet tin mia kai tin alli etairia/magazi.

Δημοσ.

το σωστο ηταν ηforthnet να μιλαει στους υπαλληλους της και σε αυτο το θεμα να μου απαντουσαν δεν γνωριζουμε και οχι ναι θα αναβαθμιστουν!!ενταξει εσυ κερδισες το διπλασιασμο εγω δεν κερδισα τιποτα απτον διπλασιασμο και θα ειμαι και 12μηνες στα 26ε

Δημοσ.

Τα ίδια λεφτά (λίγο πάνω, λίγο κάτω, δεν τρέχει τίποτα) δεν θα δίνει και όποιος από 512 πάει στα 1024 με το διπλασιασμό; Ποια η διαφορά, εκτός του ότι εσύ (κι εγώ) έχουμε ήδη 1024 ενώ όποιος έχει 512 είναι στο περίμενε.

Δημοσ.

siga re paidia na poume, 25e gia 1mbit kai mas xalase. 3afnika giname oloi eyrwpaioi sth dsl.

poios sas eipe oti 8a bgoun prosfores 26 eyrw 2mbit sto diktyo OTE? yparxei kanenas pou na exei GRAPTA tetoia prosfora? Estw apo thn OTENET. Gia na toys ri3eis kamia kataggelia meta. Toso kairo syzhtousame gia 2plasiasmo twn taxythtwn kai 3afnika orismenoi 8eloun 4X. To 1mbit mexri tis arxes toy kalokairiou htan sta 40-45E kai twra kapoioi zhtane 2mbit sta 25. Ama einai na zhthsw kai egw 4mbit sta 10 eyrw na goystaroume.

Gia na sas 8ymisw to 6+6 ths hol ta perasmena xristoygenna. Oi typoi pou to phran desmeythkan gia 1 xrono (dhladh mexri ton dekembrh pou mas erxetai) na dinoun gia 1mbit 43 peripou eyrw. Stis arxes kerdizan, twra xanoun. Etsi einai ayta. Kai eseis twra kerdizete, sto telos ths syndromhs sas 8a xasete kapoia eyrw.

Orismenoi ypallhloi standard 8a eipan radio arbila, alla eprepe na to myristeite kai na zhthsete grapta ton extra diplasiasmo.

an nomizete oti mono sth forthnet ginontai ayta, pou na deite px sthn otenet. pairneis to paketo gia ethsio symbolaio me 26 eyrw, kai soy erxetai h aoristoy sta 80+ eyrw kai pa8aineis egkefaliko.

Oi ypallhloi 8eloun na poulhsoun. Eite einai sth forthnet, eite einai sthn mpanania-net. As exoume ta matia mas anoixta na prostateyomaste.

Filika

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...