Προς το περιεχόμενο

Not Another F200 Topic

kostelo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι παντελως (παντελως ομως) ασχετος με το Linux αλλα με εχει ενθουσιασει απο καποια screenshots που ειδα και αποφασισα να κατεβασω το Ubuntu 6.06.1 (ή κατι τετοιο, την τελευταια εκδοση του Ubuntu anyway).

Bootαρισα τον υπολογιστη μ αυτο και προς θετικη μου εκπληξη τα ειδε ολα με τη μια χωρις να κανω τπτ. Και η καμερα αναψε και το F200 το ειδε αλλα το καλο ειναι οτι συγχρονιστηκε κιολας με τη γραμμη και το λαμπακι εμεινε κανονικα αναμμενο. Το θεμα ειναι τωρα αν υπαρχει καποιος τροπος να φτιαξω μια συνδεση (αν ειναι οπως στα windows) ωστε να βαλω το username μου και τον κωδικο για να συνδεθω.

Σορυ που ειναι το 1000στο τοπικ για το F200 αλλα εψαξα πριν αλλα ηταν παλια ποστς. Bρηκα ενα οδηγο στο adslgr αλλα ηταν παλιος σχετικα και δε καταλαβαινα τα περι compile του πυρηνα και τα συναφη. Μπορει κανεις αν ξερει με απλα βηματα να με κατατοπισει? Ευχαριστω, (αν δε φαει και lock το τοπικ εξαιτιας τη πρωτοτυπιας του καλα θα ειναι :lol:).

Δημοσ.

οι drivers υπαρχουν μεσα το μονο που εχεις να κανεις ειναι αν δουλεψουν

εγω το εχω κανει οπως και πολλοι αλλοι ακολουθοντας αυτες τις οδηγιες

http://www.techteam.gr/index.php?showtopic=69941

δουλευουνε με τα crypto dsl modem

ακολουθα τις οδηγιες βημα βημα και αν κολησεις πουθενα πες μου

Δημοσ.

Σ ευχαριστω πολυ τα λεει αναλυτικα εκει. Θα τη βρω την ακρη πιστευω αν και νεος στο linux.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...