Προς το περιεχόμενο

explorer kai εσφαλμενη λειτουργια

d-miss@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολουσ :-D ..λοιπον εχω ενα οχι τοσο μεγαλο προβλημα αλλα ειναι συγουρα παρα παρα πολυ σπαστικο...λοιπον μολις παω να ανοιξω καποιον απο τουσ σκληρους μου στους οποιουσ εχω μονο μουσικα βιντεο,μετα απο μερικα δευτερολεπτα μου βγαζει οτι o explorer εχει εκτελεσει εσφαλμενη λειτουργεια μετα αποστολη αναφορας και τα συναφη ξερετε.στο καπακι μου βγαζει τα ιδια σφαλματα για ενα αρχει drwtsn32.exe...τονιζω οτι ο καθε φακελος περιεχει απο 1500 μοθσικα βιντεο εκαστος και καθε φορα που ανοιγω εναν συνεπαγεται φορτωμα των thumbnails..το λεω αυτο μηπως βοηθησει.

Δημοσ.

Στο βγαζει μονο εκει ή ειναι κατι πιο γενικο? Αν ναι τοτε καλυτερα κανε ενα ελεγχο για spyware/adware με 2-3 προγραμματα και αν δε βγαλει κατι κανε ενα ελεγχο για ιους...

Δημοσ.

Eχεις Service Pack 2 και Windows Media Player 10?

Δοκιμασε να σβησεις το Thumbs.db οταν δεν εισαι σε thumbnail mode και μετα ξαναβαλε το...

Δημοσ.
Eχεις Service Pack 2 και Windows Media Player 10?

Δοκιμασε να σβησεις το Thumbs.db οταν δεν εισαι σε thumbnail mode και μετα ξαναβαλε το...

nai ta exw kai ta 2..tha to dokimaso afto pou les.apthn allh skeftomai na diagrapso afto to drwtsn32.exe.diabas sto google it einai debugger kai einai meros ton windows..ama den ginei etsi ops les tha sbhso to arxeio kai oti gineu hehe.
Δημοσ.

Ειναι μερος των Windows αυτο το προγραμμα, οποτε δε νομιζω να μπορεις να το σβησεις ετσι απλα και δε ευθυνεται για κατι. Κατι παει στραβα και τα Windows το καλουνε για να καταγραψει τι εγινε, δε θα λυσεις κατι με την διαγραφη του...

Τσεκαρε με το autoruns αν τρεχει τιποτα περιεργο με την εκκινηση του υπολογιστη σου...

Δημοσ.

Απλά μολις σου ανοίξει το φάκελο και αρχίζει να εμφανίζει τα αρχεία πάτα γρήγορα στο τελευταίο κουμπί στη toolbar του explorer που γράφει views και απτό thumbnails άλλαξε το σε icons.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...