Melissa_virus Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Xm ok Pantelis51 . Τhanks. Δεν με βλέπω να μπαίνω στην διαδικασία του. Βουνό μου φάνηκε Έτσι και αλλιώς, άμα κλείσω το pc πιο μετά το πιο πιθανό είναι να μην βλέπει πάλι τον δίσκο, οπότε τσάμπα το ψάξιμο που θα ρίξω...
Pantelis51 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Melissa_virus καλή επιτυχία με την αντικατάσταση του δίσκου. Ότι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε, εδώ θα 'μαστε.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μου απάντησαν απο το RMA θα τον στείλω αύριο μάλλον. Thanks για όλα.
Melissa_virus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Λοιπόν αν και έκανα RMA στο e-shop αποφάσισα πως θα είναι καλύτερα να στείλω τον δίσκο απευθείας στην seagate... Αυτό γιατί πιστεύω ότι ο δίσκος έχει κάτι περίεργο... που οι τεχνικοί του e-shop δεν θα το δούνε, και φυσικά δεν νομίζω να κάτσουν να το ψάξουν κιόλας... Οπότε πιο καλά να τον στείλω έξω. Θα γυρίσει και πολύ πιο σύντομα. Γιατί στο e-shop θα φάει ένα 20ήμερο στα σίγουρα...
Pantelis51 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά όχι και το ότι το πρόβλημα του δίσκου σου είναι κάτι το περίεργο. Το ότι δεν θα το βρει το εν λόγο service δεν είναι σίγουρο, από την άποψη πως πάντα θα πρέπει να δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία σε μερικούς... Προσωπικά έχω συγκεντρώσει πολύ άσχημες εμπειρίες, γι' αυτό και σου είχα προτείνει να σημειώσεις και το serial number του δίσκου... Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ!
Melissa_virus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2006 Θα συμφωνήσω μαζί σου αλλά όχι και το ότι το πρόβλημα του δίσκου σου είναι κάτι το περίεργο. Το ότι δεν θα το βρει το εν λόγο service δεν είναι σίγουρο' date=' από την άποψη πως πάντα θα πρέπει να δίνουμε μια τελευταία ευκαιρία σε μερικούς... Προσωπικά έχω συγκεντρώσει πολύ άσχημες εμπειρίες, γι' αυτό και σου είχα προτείνει να σημειώσεις και το serial number του δίσκου... Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ![/quote'] Χμ κατάλαβα... Σε ρίξανε χοντρά δηλαδή... Δεν ξέρω, γενικά δεν έχω εμπιστοσύνη στο service κανενός μαγαζιού... Μόνο άμα στείλω κάτι καμένο... Για κάτι που υπολειτουργεί, τους φοβάμαι κάπως... Την έχω πατήσει με την Sony 2 φορές... Οπότε πιο καλά να το στείλω έξω. Γιατί εδώ μπορεί να πάρω καμία απάντηση, μα κυρία μου, δεν είναι καμένο τίποτα, μια χαρά είναι (απάντηση που έλαβα για μια οθόνη crt)! Και θα τραβάω πάλι τα μαλλιά μου.
Melissa_virus Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Μπα τίποτα ακόμα. Δυστυχώς επειδή θα έφευγα από "την έδρα μου" δεν πρόλαβα να πάρω απάντηση RMA απο seagate... Και την last day πριν φύγω τον έστειλα e-shop... Στο site τους δεν έχουν βάλει παραλαβή ακόμα! Τρίτη έφυγε βέβαια, αλλά έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα. Μου φαίνετε ότι τον Οκτώμβριο που θα γυρίσω στην έδρα μου, θα έχει έρθει ο δίσκος... Και αν...
StavrosD Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Φόρτωσε το Setup των windows με το bootable CD τους Επέλεξε Rapair existing installation Θα φορτώσεις το Console mode για manual repair Στην συνέχεια θα σε ρωτήσει ποια εγκατάσταση θες να επιδιορθώσεις και το password του administrator Στην συνέχεια δώσε τις εντολές: fixboot fixmbr
Pantelis51 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2006 Καλή υπομονή τότε και καλά αποτελέσματα.
Melissa_virus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μετά από ενάμιση μήνα έχω νεότερα από τον δίσκο μου. Όντος ήταν προβληματικός, και δεν έχουν να μου στείλουν τον ίδιο, οπότε θα παραγγείλω κάποιον στα ίδια λεφτά χωρίς να πληρώσω. Με παίρνανε τηλέφωνο και δεν με βρίσκανε μου είπανε. Τέσπα. Το καλό είναι ότι θα παραγγείλω κάποιον σε ποιο πολλά gb. Aυτά τα νέα από το μέτωπο. 22/08/06 τον παρέλαβαν και τώρα έχουμε 13/10/06
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τον ειχες στειλει στο eshop τελικα και σου εκαναν 1,5 μηνα να σου πουνε οτι θελει αντικατασταση?? Αστερια τα παιδια μπραβο τους :-?
akiss Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τον ειχες στειλει στο eshop τελικα και σου εκαναν 1,5 μηνα να σου πουνε οτι θελει αντικατασταση?? Αστερια τα παιδια μπραβο τους :-? afoy apantisane etso kai arga mprabo toys..ti na poyme ti...
Melissa_virus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Τον ειχες στειλει στο eshop τελικα και σου εκαναν 1,5 μηνα να σου πουνε οτι θελει αντικατασταση?? Αστερια τα παιδια μπραβο τους :-? Ναι και βασικά εγώ πήρα τηλέφωνο και μου το είπανε αλλιώς... Είχα στείλει και e-mail πριν κανά 15ήμερο αλλά με κλάσανε. Εγώ φταίω που δεν τον έστειλα απευθείας στην seagate. σε 10 μέρες πίσω θα ήταν. Είπανε και καλά ότι δεν με βρίσκανε στο τηλέφωνο. Αλλά αφού δεν με βρίσκανε στο σταθερό (λίγο κουφό) γιατί δεν παίρνανε στο κινητό? Γιατί δεν στέλνανε ένα e-mail...
asmilon Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Προσωπικα, ως καταναλωτης, δε μου αρεσει αυτη η σταση και νοοτροπια. Αντιπροσωπια ειναι, πρεπει να εχει στελεχομενο τμημα service και σε μια το πολυ 2 εβδομαδες να ξερεις τι γινεται... 45 μερες τι εκαναν δηλαδη? Εκαναν βιδες τον δισκο και ειδαν οτι δε μπορουν να τον επισκευασουν? Πολυ αμφιβαλλω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.