mindscape Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Τις τελευταίες ημέρες ψάχνω για πολυμηχάνημα... Στην έρευνα αγοράς που έχω κάνει μου έχω ψάξει αρκετά για προσφορές και έχω διαβάσει αρκετά σε αντίστοιχα post εδώ... Ψάχνω για κάτι οικονομικό, αλλά φυσικά και αξιόπιστο και είμαι ανάμεσα στα MP150 και MP170 της Canon (89 και 99 ευρώ έκαστα) και το HP PSC 1510 (89 ευρώ), αποφεύγοντας μάλλον τα Lexmark X-2350 και X-1190 τα οποία είναι στα 69 ευρώ, http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=58037&ext=skroutz (αυτο εδω ειναι οτι πιο φθηνο εχω δει γενικα) καθώς γενικά απ΄όσο έχω διαβάσει εδώ, τα εν λόγω μηχανήματα "θάβονται", πράγμα φυσικά λογικό λόγω τιμής, πάνω κάτω ότι δίνεις παίρνεις... Το post μου γίνεται με αφορμή την έρευνα αγοράς μου, δηλ, ποιο απο τα παραπάνω προτείνετε και γιατί, αν κάποιος έχει κάποιο να δώσει τη δική του εμπειρική γνώμη, αλλά για να ρωτήσω για μια προσφορά που συνάντησα και δεν ξέρω που είναι το catch αν υπάρχει... HP PSC 1510 με 70 ευρώ (!) από Microland: http://www.eml.gr/default.asp?pid=17&itm=1976&ct=26&la=1 Μιλάμε για το ίδιο μηχάνημα που έχουν Πλαίσιο, e-shop κτλ περίπου στα 90 ευρώ? Εχει καποιος καποια γνωμη για το Microland? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seventh_son Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 pleon sto plaisio to 1510 paizei sta 69 euro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindscape Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 What?? εφυγα!... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindscape Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ...και το πήρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Mε γειες... Τα ΗΡ ειναι κατα γενικη ομολογια καλα(συνηθεστερα εχουν μονο προβλημα στους drivers.) δεν ξέρω που είναι το catch αν υπάρχει... Το catch ειναι στα μελλανια... 1)Τα μελλανια που εχουν ειδη πανω ειναι πολυ μικροτερα απο τα after market.... 2)Συνηθως οι πιο φθηνοι εκτυπωτες εχουν ακριβοτερα μελλανια. Απο τα μελλανια λοιπον περιμενουν χρηματα οι κατασκευαστες.Ενσωματωνουν διαφορες τεχνολογιες πανω στους εκτυπωτες ωστε να αναγνωριζουν τα μη γνησια/ξαναγεμισμενα... But were there 's a will,there 's a way... :mrgreen: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gourounitsa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 εγω αυτο εχω το 1510 και ειμαι ευχαριστημενη....αλλα το θέμα είναι οτι η HP ειναι πιο ακριβη στα μελάνια...εκτος και αν δεν εχεις πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2008 εγω αυτο εχω το 1510 και ειμαι ευχαριστημενη....αλλα το θέμα είναι οτι η HP ειναι πιο ακριβη στα μελάνια...εκτος και αν δεν εχεις πρόβλημα Μετά από σχεδόν 2 χρόνια, ελπίζουμε να'χει βρει λύση. Αλλά το post σου δεν διαγράφεται - κρατείται λόγω του avatar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.