Προς το περιεχόμενο

Athlon 64 4000+ San Diego or X2 Dual Core 4400+

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
παιδια εγω πηρα αυτον απο εδω (υπαρχει ακομα)

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.559921

πριν ενα μηνα ειχε γυρω στα 500 ευρω

Κι εγώ αυτόν πήρα χθες από e-shop. Περιμένω σήμερα motherboard και κάρτα γραφικών από πλαίσιο και έτοιμος για αναβάθμιση!

Δημοσ.

Έτσιιιιι !!!! :mrgreen: Αναβαθμιστήτε γιατί χανόμαστε.

Εγώ βασικά εκτός της έλειψης χρόνου για να δέσω τα πράγματα δεν μου έχουν έρθει και οι μνήμες. Δυστηχός δεν ήρθαν ούτε σήμερα Παρασκευή και έτσι πάμε για την άλλη εβδομάδα.

Έχω δύο παλιές ddr που τρέχουν στα 266 και όχι στα 400 που θέλει το mobo.

Λέτε αν τα καταφέρω και το τελειώσω Σαββατοκύριακο να τις ρίξω πάνω έτσι για δοκιμή; Θα σκάσω αμα δεν το δω να δουλεύει :oops:

Πρέπει να εξαφανίσω το παλιό μου pentium 667mhz :cry: να το κρύψω σε μια γωνιά πριν με εκνευρίσει αφάνταστα και το πετάξω απο το μπαλκόνι και είναι κρίμα. Ίσως κάποτε μας φέρουν και εδώ adsl και τουλάχιστον το χρησιμοποιήσω για κατεβαστήρι :-D ..... Σιγά σιγά να πάρει και αυτό σύνταξη.

Δημοσ.

Μόλις τελέιωσα με την αναβάθμιση...

Και το πιο κουφό δεν χρειάστηκε Format!

Καλού κακού όμως θα κάνω ένα μέσα στο ΣΚ.

Δημοσ.

Και εγώ πήρα σήμερα τον Χ2 4600+. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο τελευταίος πυρήνας για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή; ή από τότε που βγήκε δεν έχει αλλάξει και είναι ο ίδιος;

Δημοσ.
Και εγώ πήρα σήμερα τον Χ2 4600+. Ξέρει κανείς ποιος είναι ο τελευταίος πυρήνας για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή; ή από τότε που βγήκε δεν έχει αλλάξει και είναι ο ίδιος;

Kala pote anavathmises pote ksanaanvatmises,den se prolavainei kaneis...

Elpizo na min tritosei to kako me tous core duo!!!!!!!!

O pirinas an den kano lathos apo ton 4400+ einai o toledo,o teleytaios pirinas tis amd mexri tora...

Giorgo den se ksexasa,trexo me ta mpania kai tin douleia..

Apo vdomada tha pesaso na ta poume apo konta..

Δημοσ.

Η ερωτηση ειναι για 939 η για AM2? Παντως η ΑΜ2 λεγονται Windsor.

p.s ο 4400 δεν αξιζει τα λεφτα για την επιπλεων cache. Παρε ειτε 4200 ειτε το 4600

Δημοσ.
Kala pote anavathmises pote ksanaanvatmises' date='den se prolavainei kaneis...

Elpizo na min tritosei to kako me tous core duo!!!!!!!!

O pirinas an den kano lathos apo ton 4400+ einai o toledo,o teleytaios pirinas tis amd mexri tora...

Giorgo den se ksexasa,trexo me ta mpania kai tin douleia..

Apo vdomada tha pesaso na ta poume apo konta..[/quote']

Eίπα να αλλάξω πάλι επεξεργαστή τώρα που έπεσαν οι τιμές, γιατί το socket 939 καταργείται(ήδη υπάρχει έλλειψη στους Χ2) έτσι ώστε να μου κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται το τρέχον μηχάνημα. Περιμένω νέα σου.

Φίλε raven3x7 o επεξεργαστής είναι socket 939 και τον έχω πάρει ήδη. Δεν έχω δει τι πυρήνα έχει γιατί δεν τον έχω τοποθετήσει ακόμα, ελπίζω να έχει τον τελευταίο.

Δημοσ.

Anarwtieme Me Tosa Ghz Pou Exoun Mazeftei Safto To Thread Tha Mporousame Na Kseperasoume Se Isxy To Deep Blue Kai Na Nhkagame Sto Skaki H Na Perimenoume Na Bgei O Menage A Core Trois Me Treis Pyrhnes Kai Na Ksepername Kai Ta Ps3?zhtw....

Δημοσ.

4400 X2 -1024 ram - 6600GT 128

1111oo1.jpg

1111dd9.jpg

oi endiksis sto task ediksan 2 thesis gia CPU! kai fenete na xrisimopiithikan kai oi 2 meta apo torrent anoixta,

kai treximo enos vary game..to AOE III (na po oti de paratirisa pia kopsimata sto video eisagogis,opos me ton palio 3000+ 64 )

1111mt2.jpg

1111ao6.jpg

(eixa anoixta ta torrents ,de ksero an epekse rolo)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ο 4800+ παραμένει και πανάκριβος και δυσεύρετος, ενώ οι 4400, 4600 παρά τι διακοπή της s939 παραγωγής βρίσκονται άνετα... Τι παίζει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...