Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με FORMAT παρακαλω!

O mitsios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. ο SATA δεν δεχεται αν ειναι Secondary με ΑΤΑ ως Primary

2. τι Version των windows προσπαθεις να περασεις, διοτι με συγκεκριμενη version των XP αντιμετωπισα προβλημα εγω, ενω ο SATA μου ηταν 160GB εβλεπε μονο 120 GB....

Δημοσ.

Αφου είπε ρε συ ότι δε θέλει να βάλει Windows σε αυτόν τον σκληρό.

Πρέπει να είναι master και ο SΑΤΑ και ο ΑΤΑ πάντως και δεν υπάρχει πρόβλημα μιας και είναι σε άλλο controller.

Μήπως έχει πρόβλημα ο controller σου ρε Μήτσο;

Δημοσ.

απλα γενικα ο SATA τρωει κατι σκαλωματακια αν δεν ειναι primary, και ας μην εχει εκεινος το λειτουργικο πανω του. Υπαρχουν φορες που δεν δεχεται να ειναι secondary, δηλαδη ο ΑΤΑ να εχει το λειτουργικο.

Αλλα βρε μητσο δοκιμασε με το προγραμμα Partition Magic!

Και εμενα κατι παρομοιο εγινε, και ετσι αναγκαστηκα να βαλω τον SATA Primary και να εχει το λειτουργικο πανω του με μια αλλη εκδοση των XP, και οχι την πρωτη, και τον ΑΤΑ σαν secondary, ετσι δουλεψαν μια χαρα!

Ενω πριν δεν δεχοτανε τον SATA το συστημα.

Δημοσ.

Φιλοι μου τελειωσαν τα βασανα,τον εσπασα!!!!Πλακα κανω,τον εφτιαξα:-D! Εκανα αναβαθμιση στο bios της μητρικης και εφτιαξε.Παροτι ειχα κανει και "load optimization defaults" το προβλημα επεμενε και ετσι σκεφτηκα να αναβαθμισω το bios κλαι μου βγηκε σε καλο...Μου χαλασε βεβαια τις ρυθμισεις,αλλα ξερω να τα ξαναφτιαξω και δεν υπαρχει προβλημα..Ετσι εκανα κανονικα λοιπον format απο το disk manager των windows και ολα καλα.ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ!!:mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...