Jimmy_BlinD Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Όχι γιατί γενικώς είναι καλά παιδιά και φιλότιμα. Αν τους πλακώσεις στις παναγίες το πιθανότερο είναι να στρωθούν.... Nαι αυτό το πρόσεξα και γω ' date=' αφού τους άρχισα στις ελληνο-αγγλικές παναγίες για να τα χάλια που είχα βρεί ένα πρωινό στο ψυγείο. Μα ρε παιδιά , ανοίγω την κατάψυξη να βγάλω κάτι παγάκια και βλέπω ένα πράγμα σαν ξέρασμα - απο μια ποικιλία τροφών - κατεψυγμένο !! Ρωτάω έναν παπ@ρα εκεί και μου λέει φάγανε πίτσα και αντί να την βάλουνε στο ψυγείο την έβαλαν στην κατάψηξη... ε ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ....!!! Τους άρχισα... και μετά έβαλαν μυαλό, άρχισαν και έπλεναν και τα πιάτα... Όχι γιατί μερικές Ινδές γουστάρουν να πειραματίζονται (στην Ινδία τα πράγματα είναι ακόμα αυστηρά) και επειδή είναι και αγαθές δεν έχουν πρόβλημα με τη βιντεοσκόπηση... Δεν το ήξερα αυτό ρε γμτο... και εκεί στην εστία είχε αρκετές...πάντως στα clubakia είχαν πολύ αθώο στύλ αλλά έτσι είναι... Κοίτα να δεις ρε γμτο... , πάντως απ οτι θυμάμαι την τσαχπινιά την είχανε... Άντε μάγκα , καλό βόλι εκεί που θα πάς εύχομαι...
theomen Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 πρόσεχε με τις Ινδές .Εγώ δεν θα το ρισκάριζα πάντως. Στην Ινδία το ποσοστό με Aids είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο αναλογικά με τον πλυθησμό.
sotirakis.net Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 πρόσεχε με τις Ινδές .Εγώ δεν θα το ρισκάριζα πάντως. Στην Ινδία το ποσοστό με Aids είναι το μεγαλύτερο στον κόσμο αναλογικά με τον πλυθησμό. Do you know χάκι ; Λαστι-χάκι ; ( και δεν εννοώ αυτό για τα μαλλιά...) Cover yourself και όρμα ! A ! Και μετά στείλε το βίντεο στο http://www.sotirakis.net !
Roulis_21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Για βοηθεια στο φιλο HATMAN. Kαλημερα απο CITY. Για αρχη πες μας τι πτυχιο εισαι, Post/under graduate. Eισαι σιγουρος για το κτηριο που θα κανεις μαθημα? (αν εισαι μαστερ σε οικονομικα τοτε εισαι στο cass busuness school- αλλη αποσταση και αλλη φαση) Το οτι δεν εχουν δωματιο ειναι μεγαλη ιστορια. ΑΛΛΑ να ξερεις οτι οι εστιες ειναι λιγο ψιλοαθλιες (δε περπατανε αρουρια στο διαδρομο αλλα εχει μια μπιχλα Α βαθμου) το παν βεβαια ειναι οι υπολοιποι του δωματιου και αν απο την αρχη ξεκαθαρισεις οτι δε θα κανει ο καθενας οτι γουσταρει και τα κωλοινδικα φαγητα θα απογορευθουν θα εισια οκ. Δλδ πρπει να κανεις το σπασικλα στην αρχη για να μη σε πατησουν. η εστια δεν ειναι και παραδεισος αλλα οπως και να το κανουμε ειναι οικονομικη (5000λιρια/χρονο) Τωρα οτι δεν εχουν δωματιο ουτε αυτοι το ξερουν. Στην αρχη θα στο ξεκοψουν μετα θα σου που για cancelation list αλλα πρηξε τους τα @@@ και κατι θα κανουν. Πες οτι τα οικονομικα σου δε σου επιτρεπουν να μεινεις αλλου κτλ. Δεν ειναι λιγα τα παιδια που πηγαν περυσι 2 μερες πριν αρχισει το μαθημα και ειπαν ''για σας δεν εχουμε κεραμμυδι να μεινουμε και δε θα μας αφησετε να κοιμηθουμε στα καλωδια σαν τα περιστερια'' και ξαφνικα βρεθηκαν δωματια (ο θεος ειναι μεγαλος). Για να βρεις δωματιο αλλου (σπιτι και οχι εστια) η Loot εμενα με απογοητευσε. http://www.findaproperty.co.uk δες και εδω. Οσο για το master, ευκολο δεν ειναι, αγγουρι δεν ειναι. απλα θελει ρυθμο. θα βλεπεις αλλους να καθονται απο το πασχα και μετα αραχτοι και εσυ θα εχεις και αλλο 3μηνο και θα βαρας και 6ωρα να γουσταρεις, οτι απορια πες
Hatman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Φίλε Rouli με σωζεις. Καταρχην παω για Postgraduate: MSc in business systems analysis and design. Βασικα ερχομαι στο city γιατι δεν υπαρχει πουθενα αλλου ανάλυση εκτος απο το γρινουιτς(χεχε) που ειναι χαλια και το LSE που ειναι για καθηγητες(ειναι τελειως θεωριτικο. Πως επιδρουν οι οικονομοτεχνικοι παραγοντες τησ ταιβαν στο ΙΤ της ζημπαμπουε....). Οπωτε..city. Εγω τους ειπα οτι αν δεν με παρουν δεν εχω τα λεφτα να παω σε σπιτι κτλ. Γιαυτο και κατσαν και μου στειλαν ενα 5σελιδο μαιλ μαζι με συνημμενο με εστιες και σπιτια κτλ για να βρω στην ιδια τιμη! τεσπα μεχρι εδω καλα. αλλα δεν εχω ιδεα για αυτες τις εστιες. σημερα θα στειλω τα email μου και ο θεος βοηθος. Δεν με απασχολει η εργασια. γιαυτο τα δινω τα μαμημενα τα 7 χιλιαρικα για να μαθω κατι. Δουλειες εχω και συνεχιζω να απορριπτω γιατι φευγω για εξω. το θεμα μου ειναι να μαθω. απο την τσεπη μου τα βαζω και οπως καταλαβαινεις με απασχολει τι θα αγορασω για τα λεφτα που δινω. Σας ευχαριστω πολυ ολους για τισ απαντησεις σας μεχρι στιγμης. με ΣΩΖΕΤΕ.
Roulis_21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Το Greenwich δεν ειναι χαλια, εχει ωραιοτατο παρκο και κτηρια. Μιλαμε για γαμω τα παρκα. Φραπε εξω απο το σχολειο την ανοιξη μιλαμε δεν εχεις ιδεα. τωρα το αν θα μαθεις και ποσο δε μπορει να στο υπογραψει κανεις. Μην σκοτωνεσαι για τη μορφωση που θα παρεις, αλλα για τη σφραγιδα του σχολειου (αυτη πληρωνεις) Για την εστια. Πριξε τους τα τομπολινια. Ρωτα για cancelation list και αμα δε μασας σκασε μια μερα εκει και ζητα το κλειδι σου. Η πιο κοντινες στασεις στο Northampton einai Αngel και farringdon. γενικα μην αγχωνεσαι. Ολα καλα θα πανε. Το μονο που λυπαμαι ειναι οτι στην ειδικοτητα σου θα πηξεις στα ινδοπακινια. Σε κανα 2 χρονια σε βλεπω να ηγησαι πυρηνα της ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ>
Hatman Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Χαχαχαχ . Απο το να ειμαι πληροφορικαριος-ΙΤ expert-network technician-υδραυλικος-ηλεκρολογος-Μπογιατζης-Τεχνικος φαξ και web designer vidalsa soon 152 σε 1, ειναι καλυτερα να ειμαι αρχηγος της αλκαιντα!!!
gentux Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 So, τελικά ανεβήκαμε στην εστία και είδαμε τα portάκια κλειστά, τι κάνουμε; Βασικά 3 ports μου δίνει ανοιχτά το nmap έχετε τπτ να προτείνετε; Κάποιοι λένε για proxy εξωτερικό και φυσικά not free! thanx in advance gentux@greenwich!
kage Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=88511
papaki33 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 λοιπον το Λονδινο ειναι τελειο. πηγα το προιγουμενο Σ.Κ για πρωτη φορα.. Βεβαια ειναι πανακριβο και εμας μας σκοτώνει η ισοτιμια.μας τσακιζει τελειως. αλλα κατα τα αλλα εχει τοσα πολλα πραγματα να κανεις και η πολη ειναι κουκλα. μονο ο καιρος ειναι λιγο προβλημα αλλα για καποια χρονια τον ντεχεις
bonomania Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2006 Αν θελεις να παρεις το master....πανε εστια.....να εχεις κοντα uni και library....μαθε κοσμο κανε practice τα αγγλικα σου στην εστια......να εχεις επικοινωνια με τουσ συμφοιτητες σου!!! Τωρα αν θελλεις αλλα πραγματα....το Λονδινο στα προσφερει ολα! Μα ολα!!! Χρημα να υπαρχει και ολα γινονται.......πας και βρισκεις και ενα δωματιακι.....αλλα για το master δεν ξερω!
Skia11 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2006 Ένα είναι σίγουρο πάντως οτι όταν γυρίσεις στο Ελλάδα θα δεις τα πράγματα με άλλο σκεπτικό ( πέρα απο το πόσο όμορφη χώρα είμαστε ) και θα νιώσεις και λίγο μαλάκας με το τι προνόμια απολαμβάνει και ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ Εγγλέζος πολίτης ενώ εδώ κατεβαίνανε απο τα Τρίκαλα να δούνε το ΜΕΤΡΟ ( ο μπω μπω τι 'ν τουτ' βρι πδι μ ) σα να ήταν η ανακάλυψη του τροχού.
Jimmy_BlinD Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 Δημοσ. 10 Απριλίου 2009 ξεθάβουμε απο τα παλιά και ρωτάμε... τι γίνεται με τα admissions στο cass? παιζουν κλίκες? ραδιο αρβύλα έχει καταντήσει το πράγμα..
darknemus01 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Να ρωτησω και εγώ εδώ για να μην ανοίξω καινούργιο νήμα: Σκεφτομαι να πάω Αγγλία,Λονδίνο για λίγες μέρες με φιλαράκια,ταξίδι αναψυχής για 3-4 μέρες Σκεφτομαι για Ιούνιο μάλλον κ θέλω να ρωτήσω: 1)Είναι καλή η εποχή; 2)Πόσο περίπου θα μου κοστίσει όλη η ιστορία; 3)Επειδη θα γούσταρα να βγω κιόλας θα είναι τπτ ανοιχτό εκείνη την εποχή; αυτα,πειτε μου αν ειμαι off topic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.