Hatman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Παιδιά ανεβαίνω λονδίνο για MSc. Εΐναι καποιος εκει, παει καποιος εκει, εχει καποιος κανεναν εκει? Ψάχνω για roomate. Στο city university παω. Ευχαριστώ.
HexStatic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 LoL... Καλή ταλαιπωρία .. Πλέον την ταλαιπωρία την νιώθεις στο πετσί σου από το αεροδρόμιο ακόμα ... Φιλε μου μια είναι η λέξη "Loot"!!!! Τι είναι αυτό? Θα καταλάβεις όταν πας εκεί . Πραγματικά σου εύχομαι καλή σου τύχη στο θέμα σπίτι, συγκάτοικος.Its a reall fucking nightmare.
theomen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 να στα πω και εγώ .....καλη ταλαιπωρία. Εγώ σε 20 μέρες τελειώνω το MSc και έχω να πω οτι μου βγάλανε την ψυχή. Καλή επιλογή που ψάχνεις σπίτι και δεν θα μείνεις σε εστία. Ένα χάος είναι οι εστίες με πολύ θόρυβο όπου κανένας δεν σέβεται κανέναν.
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Φιλε ειμαι 5 χρονια αγγλια........Καταρχας μην φτιαχνεσαι.....δεν συντρεχουν λογοι ανησυχιας....ας τους αλλους να παραπονιουνται. Καταρχας , εαν εισαι ενα απο τα παρακατω θα εχεις προβλημα.... (Σκατοφλωρος,βουτυρομπεμπες,κακομαθημενος πλουσιος,ελληναρας ονειροπολος). Εαν εισαι ολη την ωρα ,"Ααααχ μανα κρυωσα εχω πυρετο κλαψ κλαψ, Ααααχ Ελλαδα, Αααχ ηλιε,θαλασσα,φαγητο ουααα ουααα....." τοτε πολυ δυσκολα τα πραματα. Εαν δεν εισαι τπτ απο αυτα θα καλοπερασεις.Το οτι ψαχνεις συγκατοικο τωρα δεν ειναι καλο...επρεπε να χες βρει ηδη...δυσκολο βεβαια αφου δεν ξες κανενα.Αν εχεις τα λεφτα να μεινεις μονος καντο χωρις δευτερη σκεψη(πολλα τα λεφτα ομως,ειδικα λονδινο). Επισης ,πολυ καλυτερα να πας στην εστια για 1-2 μηνες μεχρι να εγκλιματιστεις και να γνωρισεις τον μελλοντικο/η συγκατοικο.....ασε που αν ειναι καλη εστια , καλυτερα μεινε εκει..... Τωρα για το μαστερ....το σιτυ δεν ειναι και το δυσκολοτερο αλλα ουτε και το ευκολοτερο.......ολα τα μαστερ ειναι πολυ απαιτητικα .... Εγω 45 λεπτα απο λονδινο ειμαι, οτι θες σφυρα...
HexStatic Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Tsakonas ενταξει μην τρελαίνεσαι.Κανεις δεν είπε ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα.Και "σκατοφλωρος" να είσαι πάλυ μια χαρά περνάς.Αλλα το θέμα να βρείς σπίτι στο λονδίνο χωρίς να έχεις συγκάτοικο είναι πακέτο. Κάποιες ουσιώδεις συμβουλές: 1. Πήγαινε κάνα 2 weeks πιο πριν. 2. Με το που θα πατήσεις το πόδι σου πήγαινε στο Uni στο Accomodation Office και στο Campus σου και βάλε Αγγελία ότι ψάχνεις συγκάτοικο Με ΜΕΓAΛΑ γράμματα.Δώσε email κινητό ότι contacts έχεις. 3. Πήγαινε στο πρώτο μπακάλικο "off license" που θα βρείς και πάρε την Loot. Checkare για αγγελίες σε διαφορες περιοχές σε συνδυασμό με τις συγκοινωνίες που υπάρχουνε.Το metro πάντα δεν αποτελεί την ιδανική λύση, οποτε μην κολλας εκεί. 4. Καλο είναι να βρείς σπίτι κοντά στο Uni γιατί αλλιώς σπανια θα πατάς το πόδι σου εκεί. 5. Μην ψάχνεις απαραίτητα να βρείς έλληνες συγκατοίκους.Γενικότερα ψάξε άτομα χαμηλών τόνων, και πάνω από όλα να είναι καθαροί και τακτικοί, για να μην καταντήσεις να κανεις την νοικοκυρά αντί για τον φοιτητή. 6. Μην χάνεις τον χρόνο σου με agencies που σου υπόσχονται ότι θα σου βρούνε σπίτι.Καλύτερα να είσαι σε άμεση επαφή με τον ιδιοκτητη του σπιτιού, για πιο άμεσα αποτελέσματα. 7. Η loot είναι η ιδανική εφημερίδα για κάτι τέτοιο αλλα υπάρχουνε και πολλά agencies που βάζουνε αγγελίες εκεί.Να παίρνεις την loot κάθε μέρα το πρωί όταν βγαίνει και να αρχίσεις τα τηλεφωνα με την μια. Mην περιμένεις να πάει 10-11 γιατί το έχασες το παιχνίδι. 8. Tα σπίτια έξω από το κέντρο είναι πολλή πιο φτηνά αλλα οι μετακινήσεις είναι ακριβές.Κάτσε Bάλτα κάτω και δες αν όντως σε συμφέρει να μένεις έξω από το λονδίνο γιατί μπορεί να γλυτώσεις λεφτά από το ενοίκιο αλλα να τα πληρώνεις στις μετακινήσεις. Aμα σκεφτώ κάτι άλλο θα το grapsw.an έχεις ερωτήσεις post them. Good Luck!
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 συμφωνώ απόλυτα εκτος απτό "σκατοφλωρος".......δεν περνάνε καλά οι "σκατοφλωροι" γιατί συνεχεια κλαίγονται....και είναι paaaara πολλοί αυτοί.... p.s το πακέτο στο να βρει σπίτι είναι καθαρά οικονομικό και τίποτα άλλο...
theomen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ρε παιδιά δεν είναι ανάγκη να είσαι σκατόφλωρος για να μην περάσεις καλά. Ας ξεκινήσουμε από τον καιρό. Εδώ έχουμε αύγουστο μήνα και δεν μπορούμε να βγούμε έξω επειδή κάνει κρύο και βρέχει !!! Έλεος...το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι δεν έχω αρρωστήσει ένα χρόνο που είμαι εδώ. Προσωπικά ο καιρός για μένα είναι ο λόγος που δεν πρόκειται να κάτσω και άλλο. Να πάει να γαμηθεί. Δεύτερον όποιος πάει αγγλία να μάθει να μαγειρεύει από πριν. Εγώ το κανα το λάθος και μιας και δεν γουστάρω να μαγειρεύω τρώω συνέχεια έξω. Βέβαια ακόμα και να ήξερα να μαγειρεύω ο χρόνος που είχα τουλάχιστον τους πρώτους 9 μήνες δεν μου άφηνε περιθώρια (believe it or not) .Επίσης την κουζίνα στην εστία την μοιράζομαι με μερικά άτομα ακόμα (ευτύχως έχω ensuite δωμάτιο) και την αφήνουν μες την βρώμα αφού μέχρι και δικό μου ψυγειάκι αγόρασα γιατί το χανε κάνει κόλος. Τρίτον αυτό που κλείνουν όλα τόσο νωρίς μου χει σπάσει τα νεύρα Τέταρτον η δυσκολία του master που επέλεξες θα είναι ο λόγος που ή θα περάσεις καλά ή θα λιώνεις για ένα χρόνο και θα φύγεις φτύνοντας αίμα όπως εγώ που έβλεπα 9 στα 10 άτομα που κάνουν master να είναι συνέχεια έξω και να κάνουν βόλτες και γενικά να έχουν την μισή δουλειά να παραδώσουν από ότι εγώ. Διαφωνώ με αυτόν που είπε ότι όλα τα master είναι δύσκολα . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ. Πέμπτον .Ελπίζω να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις ιδιοτροπίες των Άγγλων που είναι το λιγότερο. Οι μεγαλύτεροι μαλάκες της υπόθεσης είναι οι Ινδοί που πάνε για διακοπές. ΑΠΕΦΥΓΕ κάθε συνεργασία με αυτούς γιατί θα βρεθείς να κάνεις δουλειά που έπρεπε να κάνουν αυτοί. Εκτον. Καλά ρε μαλάκα που ζεις??? Δεν βλέπεις ότι το Λονδίνο είναι ο στόχος του BIN LADEN. Που πας να σε αυτοκτονήσουν και σένα? Τόσα καλά πανεπιστήμια έχει η αγγλία.
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 το ότι έκανες εσύ δύσκολο master δε σημαίνει ότι τα αλλα είναι εύκολα...κανένα master δεν είναι εύκολο....απλά κάποια δεν είναι τόσο δύσκολα.... προτιμάς 700-1000 ευρώ στην καλύτερη και γαμάτο καιρό η 1500-2000 και ότι νάναϊ καιρό? aσε ξέρω.... για το μαγείρεμα έχεις απόλυτο δίκιο...
Jimmy_BlinD Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πόπο ρε μάγκες μου θυμήσατε που χα πάει αγγλία σε ένα φιλαράκι. Μιλάμε έμενε σε εστία με κοινή κουζίνα μόνο και η κουζίνα ήταν μες την μπίχλα. Εγώ είμαι και λιγάκι ιδιότροπος με κάτι τέτοια οπότε δεν αντέξα και τους ξέχεσα... ΧΑΧΑΧΑΧΑ!! Ευτυχώς πήγα μόνο για διακοπές ενα 13ημερο και ήταν μια χαρά. Μιλάμε το απέξω φαγητό είναι όπως εδώ το χειρότερο σουβλατζίδικο. Το νιώθεις ρε παιδί μου ότι εκεί τρως ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚ@Τ@!!! Είναι ότι χειρότερο το φαγητό τους. Αν δεν ξέρεις να μαγειρεύεις, ΜΑΘΕ!!! Επίσης καλό είναι να είσαι ανεκτικός με αρκετά θέματα των άγγλων γιατί αλλιώς θα είσαι το μαύρο π΄ροβατο της παρέας. Μιλάμε, στην κουζίνα θυμάμαι , ξυπνάγαμε για να φτιάξουμε καφέ και τα αγγλάκια είχαν κοιμηθεί πάνω στους καναπέδες με λιωμένα κομμάτια πίτσα δίπλα τους και κάτι πληκτρολόγια του playstation2 μες το λάδι. Οι βρωμιαρηδες!!! Πάντως απο συγκοινωνίες και αυτά είναι κομπλέ , ειδικά το tube στο μετρό είναι απίστευτο. Τώρα γι αυτό που κλείνουν νωρίς είναι όντως μαλ@κία αλλά μπορείς να βγαίνεις μέχρι τις 2 στα clubakia που γίνεται της πουτ**νας και μετά παρτάκι στο σπίτι με αγγλίδες.... Τουλάχιστον εγώ έτσι έζησα το σκηνικό στην Αγγλία και ήταν τέλεια. Αλλά τώρα, πως θα περάσεις το ούζο ρε απο το αεροδρόμιο? Αυτοί οι Άγγλοι μολις το δουν , ειδικά το χρώμα θα νομίζουν ότι έκανες εκείνη τη στιγμή την αλλοίωση του χημικού με το νερό... χα!!! Καλή διασκέδαση ...........!
theomen Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Αυτοί οι Άγγλοι μολις το δουν ' date=' ειδικά το χρώμα θα νομίζουν ότι έκανες εκείνη τη στιγμή την αλλοίωση του χημικού με το νερό... χα!!! Καλή διασκέδαση ...........![/quote'] καλά πολύ μαλάκες αυτοί οι άγγλοι στο αεροδρόμιο μου είπανε να βγάλω τα παπούτσια μου γιατί τους φάνηκαν λέει πολύ high tech. Φορούσα τα nike lebron II.
Hatman Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Οχι δεν νομιζω οτι το προβλημα θα ειναι στην εστία. Ημουν 5 χρονια εργενης και 3 χρονια με την κοπελια. εχω παει και στρατο. Το city ειναι:City University,Northampton Square,London EC1V 0HB Μαλλον σε εστια με βλεπω να καθομαι. Κοιταω μια λιστα που μου εχει δωσει το accommodation office γιατι δεν εχουν δωματιο στην εστια του πανεπιστημιου. απο την αλλη δεν ξερω και ακριβως τι παιζει. αν μπορειτε να ριξετε μια ματιά θα ημουν υποχρεωμενος. προσπαθω να καταλαβω και την αποσταση καποιων "εστιων" αλλα δεν ειναι ευκολο. Η μαλλον οχι τοσο την αποσταση αλλα την ευκολια προσβασης. Παραθετω μερικες εστιες που μου εστειλε το city γιατι μενουν εκει αλλοι φοιτητες. East Central House: 246 en-suite rooms, choice of 5 and 6 bedroom apartments 115-131 Lever Street in single/large single or double and studios available. The Barbican 6 and 12 month tenancies available. London EC1V 3RH Monthly rental instalments. Tel: +44 (0) 207 014 8000 Nearest Tube: Old Street (Northern line–Bank branch) http://www.unite-students.com Goswell Road Residence: 110 single en-suite bedrooms. 151-157 Goswell Road Self-catering kitchens shared between 10 students. London EC1V 7ET TV/Internet connection points. Tel: +44 (0) 207 549 9350 Rooms available all year round, let for any length of time. Fax: 0207 549 9397 Rent: £140 per week inclusive from October 2005. [email protected] Nearest Tube: Angel (Northern line-Bank branch) Sir John Cass Hall: Single rooms with washbasin, 3km from City. Self-catering. 150 Well Street Next to supermarket, launderette on-site. London E9 7LQ Wireless Internet available. Parking available. Tel: +44 (0) 208 533 2529 Rent: £83 per week inclusive. Fax: +44 (0) 208 525 0633 Nearest Train Station: Homerton (National Rail) [email protected] http://www.cassandclaredale.co.uk'>http://www.cassandclaredale.co.uk Claredale House: Single rooms in flats with kitchen, 2km from City. Claredale Street Self-catering. Launderette on-site. Wireless Internet available. London E2 6PE Incoming telephone line per flat. Parking available. Tel: +44 (0)207 739 7440 Rent: £77 per week inclusive. Fax: +44 (0)207 729 5570 Nearest Tube: Bethnal Green (Central) [email protected] http://www.cassandclaredale.co.uk Kenworthy Road Nurses Home: Available to non-nursing students. 14 Kenworthy Road Single rooms with shared kitchen/bathroom facilities. London E9 6BE Self-catering. On-site launderette. On-site parking. Tel: +44 (0)208 510 8020 Rent: £275.66 per month inclusive. http://www.londonstrategichousing.com Nearest Train Station: Homerton (National Rail) Also available at Kenworthy Road En-suite rooms in cluster flats. Nurses Home: Fully equipped kitchens with washing machine. Access to cable TV, Internet and telephone. On-site parking. Rent: £375.38 per month inclusive.
tsakonas Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Οχι δεν νομιζω οτι το προβλημα θα ειναι στην εστία. Ημουν 5 χρονια εργενης και 3 χρονια με την κοπελια. εχω παει και στρατο. Καμια σχεση το ενα με το αλλο γιατι απλα στην εστια δεν τιθεται θεμα αν εισαι εσυ καθαρος .......αν εισαι με αλλους 5....αστα να πανε....μπαχαλο... προσπαθω να καταλαβω και την αποσταση καποιων "εστιων" αλλα δεν ειναι ευκολο. Η μαλλον οχι τοσο την αποσταση αλλα την ευκολια προσβασης. YELL London Underground London Underground Journey Planner Παραθετω μερικες εστιες που μου εστειλε το city γιατι μενουν εκει αλλοι φοιτητες. East Central House: 246 en-suite rooms, choice of 5 and 6 bedroom apartments 115-131 Lever Street in single/large single or double and studios available. The Barbican 6 and 12 month tenancies available. London EC1V 3RH Monthly rental instalments. Tel: +44 (0) 207 014 8000 Nearest Tube: Old Street (Northern line–Bank branch) http://www.unite-students.com κλασικο μπαχαλο....μην ξεχνας οτι εσυ πας για μαστερ ,εκει ομως θα ναι οι περισσοτεροι 18-20 οποτε πολυ φασαρια.....διπλα στο πανεπιστημιο ομως.... Goswell Road Residence: 110 single en-suite bedrooms. 151-157 Goswell Road Self-catering kitchens shared between 10 students. London EC1V 7ET TV/Internet connection points. Tel: +44 (0) 207 549 9350 Rooms available all year round, let for any length of time. Fax: 0207 549 9397 Rent: £140 per week inclusive from October 2005. [email protected] Nearest Tube: Angel (Northern line-Bank branch) μια απτα ιδια..... Sir John Cass Hall: Single rooms with washbasin, 3km from City. Self-catering. 150 Well Street Next to supermarket, launderette on-site. London E9 7LQ Wireless Internet available. Parking available. Tel: +44 (0) 208 533 2529 Rent: £83 per week inclusive. Fax: +44 (0) 208 525 0633 Nearest Train Station: Homerton (National Rail) [email protected] http://www.cassandclaredale.co.uk'>http://www.cassandclaredale.co.uk Directions from uni Βαζωντας τα postcodes βλεπεις αναλυτικα αποστασεις....ειναι 3 μιλια οχι χιλιομετρα, και με το λεωφορειο 51-56 λεπτα...νομιζω οτι ειναι καλο....θα τσεκαρω και το σαιτ τους αργοτερα... Claredale House: Single rooms in flats with kitchen, 2km from City. Claredale Street Self-catering. Launderette on-site. Wireless Internet available. London E2 6PE Incoming telephone line per flat. Parking available. Tel: +44 (0)207 739 7440 Rent: £77 per week inclusive. Fax: +44 (0)207 729 5570 Nearest Tube: Bethnal Green (Central) [email protected] http://www.cassandclaredale.co.uk Directions from uni περιπου το ιδιο χωρις νιπτηρα λιγο πιο φτηνο και πιο κοντα στα 2 μιλια και μιση ωρα με το λεωφορειο ισως να μην ειναι καλυτερο απτο προηγουμενο....θα το τσεκαρω και αυτο ισως δω τπτ.... edit: τα δυο παραπανω ειναι απτο ιδιο accomodation και ειναι εξισου καλο.τωρα τα τσεκαρα και τα δυο. Kenworthy Road Nurses Home: Available to non-nursing students. 14 Kenworthy Road Single rooms with shared kitchen/bathroom facilities. London E9 6BE Self-catering. On-site launderette. On-site parking. Tel: +44 (0)208 510 8020 Rent: £275.66 per month inclusive. http://www.londonstrategichousing.com Nearest Train Station: Homerton (National Rail) Also available at Kenworthy Road En-suite rooms in cluster flats. μονο που εχει νοσοκομες πανε εκει :D ... Nurses Home: Fully equipped kitchens with washing machine. Access to cable TV, Internet and telephone. On-site parking. Rent: £375.38 per month inclusive. αυτο μαλλον ειναι το καλυτερο αλλα μαλλον ειναι μονο για νοσοκομες!!! ξεκινα τα εμαιλς να μαθεις τι και πως.
LL_NEO Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πέμπτον .Ελπίζω να είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις τις ιδιοτροπίες των Άγγλων που είναι το λιγότερο. Οι μεγαλύτεροι μαλάκες της υπόθεσης είναι οι Ινδοί που πάνε για διακοπές. Και ναι και όχι. Ναι γιατί είναι ο ορισμός των βρωμιάρηδων και των λέτσων. Οι γύφτοι μπροστά τους είναι κοκέτες... Ναι γιατί δε φτάνει που είναι μπίχληδες, μαζεύονται κάθε μέρα όοοοοολοι μαζί (10 15 άτομα) και νιουρίζουν σε κάτι που νομίζουν ότι είναι αγγλικά Ναι γιατί 9/10 προέρχονται απο πολύ εύπορες οικογένειες και δεν έχουν συνηθίσει ότι εδώ δεν έχουν αυτό που έχουν στην Ινδία: Υπηρέτες... Ναι γιατί όντως έχουν έρθει για διακοπές και στα group project σε γειώνουν Όχι γιατί γενικώς είναι καλά παιδιά και φιλότιμα. Αν τους πλακώσεις στις παναγίες το πιθανότερο είναι να στρωθούν.... Όχι γιατί μερικές Ινδές είναι καλά μουν@κια και πρόθυμα. Απλώς πρέπει να βρεις μια που να μη μυρίζει μπακαλιαρίλας ξέρεις που... Όχι γιατί μερικές Ινδές γουστάρουν να πειραματίζονται (στην Ινδία τα πράγματα είναι ακόμα αυστηρά) και επειδή είναι και αγαθές δεν έχουν πρόβλημα με τη βιντεοσκόπηση...
tsakonas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 χαχαχαχαχ στο τελος τα σπασες!!!!!χαχαχαχα εεεεεετσιιιιιιι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.