Melissa_virus Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Εγώ όσο το είχα στο παλιό μου σπίτι, ήταν κάπως στην μέση το κουτί και πολλές φορές όταν ξυπνούσα έπεφτα πάνω του και το ταρακούναγα (εν λειτουργία). Πολλές φορές το έκανα τραπέζι, άλλες φορές το τράκαρα με την καρέκλα. Αλλά άμα έπεφτε κάτω, πιστεύω δεν θα είχε την τύχη του eon.s60 ... Μάλλον θα το έκλαιγα.
S2Katana Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Αντεχει ε!Εγω του εχω ριξει κατι πλαινα κλοτσιδια...απορω πως αντεχει ακομη το side panel.
skullman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Χμμ, εγω τι να πω που μου κουτρουβάλησε εις διπλούν 1τρόλεϋ στις σκάλες, με όλους τους σκληρούς δίσκους μου? Την βγάλανε όλοι εκτός από τον 300άρη που είχε μέσα 250gb με mp3 (No back up!). Ακόμα recovery τρέχω!
panagos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Καλύτερα να συγκρατείτε τα νεύρα σας γιατί με κλωτσιές το pc δεν φτιάχνει..
Dr_Slump Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δεν παθαίνει τίποτα. Οι σύγχρονοι δίσκοι δεν έχουν πρόβλημα με τους κραδασμούς.
asmilon Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Καλα μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια... Αν την φαει καλα ο δισκος, την εκανε και δε ρωταει και κανενα:evil:
skullman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2006 Και μην ξεχνάμε, οτι όσο πιο μεγάλος σε χωρητικότητα ένας δίσκος, τόσο και πιο ευπαθής είναι!
harrys23 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Να σας πω και εγω κατι σχετικα με τους σκληρους?? εχω την τρελα να ανοιγω το pc(αφαιρω side panel) χωρις να το κλεινω πως ακουμπο τον 300αρι σκληρο μια μερα απο κατω για να δω ενα καλωδιακι και πιανω την πλακετα του σκληρου καταλαθος σε δευτερολεπτα μαυροι καπνοι και δουλευαν και τα fan και εγινε χαμος μιλαμε μονο Πυροσβεστικη δεν χρειαστηκα!!
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Να σας πω και εγω κατι σχετικα με τους σκληρους??εχω την τρελα να ανοιγω το pc(αφαιρω side panel) χωρις να το κλεινω πως ακουμπο τον 300αρι σκληρο μια μερα απο κατω για να δω ενα καλωδιακι και πιανω την πλακετα του σκληρου καταλαθος σε δευτερολεπτα μαυροι καπνοι και δουλευαν και τα fan και εγινε χαμος μιλαμε μονο Πυροσβεστικη δεν χρειαστηκα!! Πω πω πάει ο δίσκος...
Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Λογικά θα του κάηκε η πλακέτα... και θα έκλεισε το pc... και ο δίσκος θα ψόφισε...
O mitsios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 harrys23 κανεις δεν πιστευε οτι θα τα καταφερεις,σημασια ομως εχει οτι εσυ το πιστεψες..keep walking!
S2Katana Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Παντως και εγω εχω την κακη συνηθεια να ανοιγω το side panel, ενω το pc ειναι σε λειτουργια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.