Προς το περιεχόμενο

Εφαγε σουτι καταλάθος... Help γρηγορα...

eon.s60

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μόλις πριν λίγο έφαγε ένα σούτι ο pc καταλάθος! Έπεσε κάτω στα πλαγια και έφυγε και ο εξωτερικός που έχω πάνω στο pc στο box του... Έκλεισε το pc και μετά άνοιξε πάλι! Σταμάτησαν οι δίσκοι κτλ! Πως θα μάθω αν χτύπησε κανένας δίσκος?

:cry:

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανοιξε το κουτι σου και βεβαιωσου οτι ολα πατανε καλα, καρτες, καπωδια κλπ... Μετα κανε οπως λεει και ο S2Katana καποιο τεστ στους δισκους σου και εχε και το αυτι σου κοντα μηπως ακουσεις περιεργους ηχους. Αν ακους κλακ κλακ ή να ζοριζεται ο δισκος το πιο πιθανο ειναι να του εκανες ζημια...

Δημοσ.

Κάνω τώρα το scan disk τον Windows και το έβαλα να ψάχνει για bad sectors... Μήπως υπάρχει κανένα καλύτερο! Έχει τίποτα το Hirens boot 8.3 άραγε που έχω?

Δημοσ.
:D πω πω το καημένο. λοιπόν λογικά κάποιος δίσκος θα έπα8ε κάτι. Αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί να την βγάλεις και καθαρή. Ο εξωτερικός ήταν ανοιχτός όταν έπεσε?
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά διαβάστε τι έκανα...

Έβγαλα τον εξωτερικό τον έβαλα μέσα και το τέσταρα με το DataLife την Western Digital για προβλήματα επίσης τέσταρα και τον Maxtor με το πρόγραμμα τις Maxtor! Όλα από το HirensBoot 8.3 χωρίς να μπω σε Windows!

Σε όλα τα test και τις Western στους δίσκους τις και τις Maxtor στον δικό τις τελειωσαν χωρίς προβλήματα όπως είπαν! Νομίζω και ελπίζω πως την γλίτωσα... Αν έχω κανένα νέο θα σας ενημερώσω! Tnks για την βοήθεια σας! Να είστε καλά! Τα λέμε στα διαφορα θέματα...

Closed

Δημοσ.

Ξερετε τι κλωτσιδια εχει φαει το δικο μου?

Ειναι και αυτοι σαν τις γυναικες.αντεχουν πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζουμε...

Μη κοψωχωλιαζεστε με το παραμικρο.

Δημοσ.

mono egw eimai kantemeis ...eixa to 2.5 tou laptop se eksoterikh thikoula..kai to eixa apano apo to pc to kalvdio syndeotan sthn mprosta usb kai pernouse mprosta apo to cdrom.......ekana ena eject mesa apo ta windows...anoikse to portaki..paresyre to kalodiaki...epese to diskaki....xtyphse to diskaki..paei to diskaki...ouaaaaaaaaaaaaaa ouaaaaaaaa

Δημοσ.

re padia na sas kanw mia erwtisi?egw apo tote pou ebala to DSL den kleinw to pc mou sxedon katholou!ti ginete twra...wres wres akougete enas poli psilos hxos ( se fasi "i i i")exw tin entypwsh oti einai to anemistiraki...ti paizei na pa8ei?lete na to kapsw sto telos?ti mporw na kanw gia na to apofygw auto?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...