eon.s60 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Παιδιά μόλις πριν λίγο έφαγε ένα σούτι ο pc καταλάθος! Έπεσε κάτω στα πλαγια και έφυγε και ο εξωτερικός που έχω πάνω στο pc στο box του... Έκλεισε το pc και μετά άνοιξε πάλι! Σταμάτησαν οι δίσκοι κτλ! Πως θα μάθω αν χτύπησε κανένας δίσκος?
S2Katana Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Φορτωνει κανονικα?Δεν τρεχεις κανα hdd test?
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ανοιξε το κουτι σου και βεβαιωσου οτι ολα πατανε καλα, καρτες, καπωδια κλπ... Μετα κανε οπως λεει και ο S2Katana καποιο τεστ στους δισκους σου και εχε και το αυτι σου κοντα μηπως ακουσεις περιεργους ηχους. Αν ακους κλακ κλακ ή να ζοριζεται ο δισκος το πιο πιθανο ειναι να του εκανες ζημια...
eon.s60 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Κάνω τώρα το scan disk τον Windows και το έβαλα να ψάχνει για bad sectors... Μήπως υπάρχει κανένα καλύτερο! Έχει τίποτα το Hirens boot 8.3 άραγε που έχω?
Melissa_virus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 πω πω το καημένο. λοιπόν λογικά κάποιος δίσκος θα έπα8ε κάτι. Αλλά αν είσαι τυχερός μπορεί να την βγάλεις και καθαρή. Ο εξωτερικός ήταν ανοιχτός όταν έπεσε?
eon.s60 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ναι κανονικά! Δούλευε όταν πέταξε ...
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Το Hiren's θα σου προτεινα και εγω, πηγαινε εκει που λεει για τους δισκους και τρεξε κανα 2 τεστ απο εκει...
eon.s60 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Λοιπόν παιδιά διαβάστε τι έκανα... Έβγαλα τον εξωτερικό τον έβαλα μέσα και το τέσταρα με το DataLife την Western Digital για προβλήματα επίσης τέσταρα και τον Maxtor με το πρόγραμμα τις Maxtor! Όλα από το HirensBoot 8.3 χωρίς να μπω σε Windows! Σε όλα τα test και τις Western στους δίσκους τις και τις Maxtor στον δικό τις τελειωσαν χωρίς προβλήματα όπως είπαν! Νομίζω και ελπίζω πως την γλίτωσα... Αν έχω κανένα νέο θα σας ενημερώσω! Tnks για την βοήθεια σας! Να είστε καλά! Τα λέμε στα διαφορα θέματα... Closed
@topos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Ξερετε τι κλωτσιδια εχει φαει το δικο μου? Ειναι και αυτοι σαν τις γυναικες.αντεχουν πολυ περισσοτερο απο οτι νομιζουμε... Μη κοψωχωλιαζεστε με το παραμικρο.
ANEMOS-V Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 an exeis valei kai to Emule ..kai de katevazei me tipota... ta thelei ta klotsidia tou..
navar Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 mono egw eimai kantemeis ...eixa to 2.5 tou laptop se eksoterikh thikoula..kai to eixa apano apo to pc to kalvdio syndeotan sthn mprosta usb kai pernouse mprosta apo to cdrom.......ekana ena eject mesa apo ta windows...anoikse to portaki..paresyre to kalodiaki...epese to diskaki....xtyphse to diskaki..paei to diskaki...ouaaaaaaaaaaaaaa ouaaaaaaaa
pagras21 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 re padia na sas kanw mia erwtisi?egw apo tote pou ebala to DSL den kleinw to pc mou sxedon katholou!ti ginete twra...wres wres akougete enas poli psilos hxos ( se fasi "i i i")exw tin entypwsh oti einai to anemistiraki...ti paizei na pa8ei?lete na to kapsw sto telos?ti mporw na kanw gia na to apofygw auto?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.