dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Έχω την εν λόγο μητρική. Χρησιμοποιώ τον Intel SATA controller με δύο δίσκους σε RAID-1 διάταξη και όλα είναι μια χαρά. Πρόσφατα πρόσθεσα και έναν ακόμα δίσκο στον Promise raid controller που έχει η μητρική το οποίο πρώτα ενεργοποίησα από το BIOS και επέλεξα να έχει λειτουργία IDE και όχι RAID. To πρόβλημα μου είναι ότι ναι μεν ο νέος SATA αναγνωρίζεται κατά το POST αλλά τα ΧΡ δεν το βλέπουν καθόλου. Tί άλλο πρέπει να κάνω????
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Toν εχεις φορμαρει τον δισκο σου? Αν κανεις δεξι κλικ στο Ο Υπολογιστης μου->Διαχειρηση->Διαχεριση δισκων στον δειχνει? Εκει κανε δεξι κλικ πανω του, επελεξε αρχικοποιηση του δισκου και μετα γρηγορη διαμορφωση σε NTFS ...
dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ο δίσκος προέρχεται από άλλο μηχάνημα και είναι φορτωμένος, δεν πρέπει να φορμαριστεί. Όπως είπα, o promise τον βλέπει κανονικά κατά το boot αλλά τα ΧΡ τίποτα και πουθενά, ούτε στη διαχείρηση.
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Εχεις περασει τον αντισοιχο driver για τον promise controller στα ΧΡ? Στη διαχειριση συσκευων βλεπεις κανενα ερωτιματικο ή θαυμαστικο?
navar Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ο Υπολογιστης μου->Διαχειρηση->Διαχεριση δισκων ekei tha pas kai tha kaneis asign a letter(ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Η ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΔΙΣΚΟΥ)
dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 O driver είναι περασμένος, η διαχείρηση συσκευών δεν εμφανίζει άγνωστη συσκευή... Κοίταξα και εκεί...
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Το προβλημα πρεπει να ειναι στο RAID τοτε. Το ειχα δει με NVIDIA να εχει παρομοιο προβλημα και το ελεγε στο εγχειριδιο οτι αν ενεργοποιηθει το RAID πρεπει ολοι οι SATA δισκοι να δουλευουν σε RAID... Δες στο δικο σου εγχειριδιο αν αναφερεται κατι τετοιο, αν και μου φαινεται περιεργο επειδη ειναι διαφορετικοι ελεκτες... Δες στο BIOS αν εχει καμια αλλη επιλογη για να μην δουλευει σε RAID...
dpolal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δες στο δικο σου εγχειριδιο αν αναφερεται κατι τετοιο, αν και μου φαινεται περιεργο επειδη ειναι διαφορετικοι ελεκτες... Δες στο BIOS αν εχει καμια αλλη επιλογη για να μην δουλευει σε RAID... Διάβασε πάλι τί γράφω στο πρώτο μου πόστ...
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 To διαβασα για αυτο σου λεω αν εχει καμια αλλη ρυθμιση για το RAID... Το εγχειριδιο σου λεει κατι? Ποια μητρικη εχεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.