pctechgr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Για απλή χρήση πιο από τα 2 θα προτιμούσατε; asus a9t toshiba l100-119 χωρίς να εχετε σαν κριτήριο την διαφορά στην τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 To toshiba γιατι ειναι λεπτοτερο και πανω απο μισο κιλο ελαφρυτερο. Και εχει και καλυτερη καρτα γραφικων. Οτι ο asus εχει λιγο ταχυτερο CPU δεν κανει μεγαλη διαφορα. Τελος και οι toshiba και οι asus θεωρουνται πολυ καλοι φορητοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Η asus θεωρηται top κατηγορια,εχει και πολυ καλυτερη εγγυηση... Μαλλον toshiba θα προτιμουσα,γενικοτερα αποφευγω τα low-midrange προιοντα.Ψωνιζω ειτε low ειτε mid-highrange προιοντα απο φιλοσοφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 να αποφύγω δηλαδή το celeron και να κοιτάξω για κάτι σε centrino; το σκεφτομαι κι εγω μηπως στο celeron ειναι πεταμενα λεφτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo99rge Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 εξαρταται τι θες να κανεις με το μηχανημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 internet , office και για dvd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
podaskos Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Πήρε το μάτι μου στην τηλεόραση μια διαφήμιση του Κωτσόβολου για Toshiba Centrino με 800 €. Είναι της σειράς Μ70, αλλά δεν ξέρω ποιο; Αν είναι το 159 ή το 192 είναι πολύ καλές περιπτώσεις. Έμαθε κανείς περισσότερα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ενδιαφερον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pctechgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 πήρα τηλέφωνο και ρώτησα , μου είπαν οτι με 800? παίζει το m70-340 αλλά δεν είναι καινούργια προσφορά, μήπως έχει βγει και κάποιο άλλο ; Πάντως και το m70-340 καλό πρέπει να είναι για τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user-64 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 kalitera toshiba exoun kaliteri ipostirixi oso afora tin egiisi tous px.an sou xalasei i mpataria stin eggiisi sthn allazoyn amesos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skma06 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Εχω δεί από κοντά Asus και Toshiba. Καμία σχέση! Τα Asus είναι πολύ πιο ποιοτικά. Στιβαρό πληκτρολόγιο. Η Asus παρέχει στα μοντέλα της πολλά προγράμματα που απλοποιούν πολύ την χρήση του υπολογιστή. Όσο για την εγγύηση παρέχουν παραλαβή και παράδοση στο σπίτι. Ελπίζω να βοήθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirimis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Να αποφυγεις Celeron. H toshiba δεν χρειαζετε καμια συσταση σχετικα με το ποια ειναι και πρεπει να θεωρειται αυτονοητη επιλογη, μπροστα σε κατι Life is Good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.