Theodore Tsi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 την απόσταση που χωρίζει 2 ανθρώπους....... Ελληνικά και ξένα εννοείται.... Ευχαριστώ...
paintbox Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 the cars - fine line (there's a fine line between us, such a fine, fine line) pink floyd - empty spaces.. γενικά όλο το the wall γμτ δύσκολα βάζεις )
MariaTs. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Seperate Lives - Phil Collins & Marylin Martin
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 πολύ καλό ξεκίνημα........Thanx ppl!!! Περιμένω και συνέχεια βέβαια.....Δεν μπορεί να είναι μόνο αυτά.....
hugelacky Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Anathema - One Last Goodbye Lush - Papasan (θεϊκός στίχος) S.O.A.D - Lonely Day Gathering - Travel (στο περίπου αυτά τα 2) Αγγελάκας & Βελιώτης - Κρίμα να μην είσαι εδώ
Sellers Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Wish you where here by Pink Floyd FOR EMILY, WHENEVER I MAY FIND HER by Simon and Garfunkel αν εννοείς την πραγματική απόσταση. (σε χιλιόμετρα) Ροζ του Μηλιώκα Αντιπροσωπευτικό τραγούδι για το πόσο μπορεί να απέχουν δύο ανθρωποι μεταξύ τους. Και τέλος το So far away by Dire Straits. Ελπίζω κάποιο απο αυτά να σε καλύπτει...
Theodore Tsi Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ...................αν εννοείς την πραγματική απόσταση. (σε χιλιόμετρα)...................... ακριβώς αυτό εννοώ..... thanx για τα replys.......Αν συνεχίσετε έτσι σε λίγο θα έχω το cdακι που θέλω να κάψω...... να στε καλά ρε παιδιά!!!!!
MariaTs. Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Careless Whispers - George Michael One More Try - George Michael I Will Always Love You - Whitney Houston Where Do Broken Hearts Go - Whitney Houston Without You-Mariah Carey ή Nilson If You Don't Know Me By Now - Simply Red
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον hugelacky για το τραγουδάκι anathema, τα σπάει όλα, θα διαφωνήσω με το Lush - Papasan (είναι για χωρισμό-απιστία ) και θα προσθέσω Bon Jovi - The Distance
hugelacky Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον hugelacky για το τραγουδάκι anathema, τα σπάει όλα, θα διαφωνήσω με το Lush - Papasan (είναι για χωρισμό-απιστία ) και θα προσθέσω Bon Jovi - The DistanceΝαι, βασικά έχεις δίκιο, εγώ το πήγα περισσότερο "μεταφορικά" όσον αφορά την απόσταση, οπότε και το lonely day πλέον είναι ψιλοάκυρο αν μιλάμε για πραγματική απόσταση... :-|
Theodore Tsi Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δεν βλέπω κίνηση όποτε ξαναποστάρω......Απ' όσα δώσατε μέχρι στιγμής τα περισσότερα είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα!!!! Αν υπάρχουν κ άλλα κάντε ένα κόπο να ποστάρετε..... Thanx everyone!!!
ntountou Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 ειδικά όταν μιλάμε για απόσταση το πρώτο που μου έρχεται είναι η slow/μπαλάντα της Celine Dion, "When I Need You" δεν ξέρω αν το συγκεκριμένο στυλ σε καλύπτει, αλλά από στίχο σίγουρα... και για του λόγου το αληθές... .... When I need you Just close my eyes and I'm with you.... .... Miles and miles of empty space in between us A telephone can't take the place of your smile... .... It's not easy when the road is your driver Honey, that's a heavy load that we bear But you know I won't be traveling a lifetime...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.