Προς το περιεχόμενο

Shocking video

zazik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παίδες...τί ρόλο βαράει αυτός ο τυπάς?

Τον έχω δει να κάνει τα ποιο απίστευτα και από ότι φένεται δεν είναι

τρικ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

δείτε ΑΥΤΟ

Δημοσ.

Τρικ ειναι.Μαλλον με καποιον τροπο τον κρατανε απο πανω.Το συμπερασμα που βγαινει δε,ειναι: Οτι το κολυμπι ειναι πιο γρηγορο απ οτι το περπατημα στο νερο:)

Δημοσ.

Ειναι απιστευτο τρικ και προφανως δεν ειναι κατι ευκολο, αλλιως θα ειχαμε γεμισει με water-walkers ;-). Εντυπωσιακο παντως, μου αρεσει που βγαζει και τα παπουτσια του και πεφτουν κατευθειαν μεσα.

Με τοσο κοσμο παντως τριγυρω, πως θα μπορουσε καποιος να τον κραταει καπως και να μην το παρει χαμπαρι καποιος?

Δημοσ.

φιλε τρικ ειναι, στο τελος του βιντεο αμα προσεξεις απο το παφλασμο του νερου στα δεξια φενεται οτι παταει πανω σε κατι, διαφανες βεβαια!

Δημοσ.

Στο 1:38 λες? Το ειδα και το ξαναειδα αλλα δε βλεπω κατι τετοιο, απλα στεκεται στο νερο οπως εκανε και πριν :-?

Δημοσ.

Ο ιδιος ο Coperfield αποκαλει την δουλεια του "Illusion Art".

Χρησιμοποιει και την λεξη magic που και που αλλα για προφανεις λογους...

Λογο ενος πορωμενου φιλου εχω δει το dvd "Illusions" παρα πολλες φορες και ενω μερικα "κολπα" νομιζεις πως ξερεις πως γινοντε ειναι αλλα που δεν εξηγουντε με τιποτα.Παντως τον σημαντικοτερο ρολο παιζει 100% η οπτικη γωνια.Δεν προκειται ποτε να δειτε θεατες στα πλαγια της σκηνης.

Παντος μονο και μονο η μελετη και η προετημασια που εχει κανει για το καθε κολπο ειναι τεραστια και αξιζει τον τιτλο του καλιτεχνη(αν και ειναι λιγο υπερεκτημημενος κατα την γνωμη μου)τα shows του ειναι SHOWS οχι μα_ _ _ _ες :mrgreen:

Δημοσ.
αν θελετε να δειτε πραγματικα απιστευτες ικανοτητες ανθρωπου χωρις εφφε και @@ ... derren brown.......

tha simfoniso. pigente katevaste kati apo derren brown. o monos tropos na exigisei kapios auta pou kanei ine na pei pos oloi pantou kai panta einai sto kolpo .den exei na kanei me illusions pantos.

Δημοσ.
tha simfoniso. pigente katevaste kati apo derren brown. o monos tropos na exigisei kapios auta pou kanei ine na pei pos oloi pantou kai panta einai sto kolpo .den exei na kanei me illusions pantos.

kamia sxesi.....isws na mhn kses kala agglika ,giati an akouseis ti leei tha katalaveis...ta perissotera ta ekshgei....exei na kanei me mind control/manipulation kai ekplhktikes ikanothtes sthn mnhmh.ksekinhse apta xartia kanontas apla trik ,meta pige sta kazino kai meta se psychology....apisteutos tupos tou vgazoun to kapelo polloi panepisthmiakoi kathigites edw agglia.

Δημοσ.

nai egw den ipa pos pisteuo oti einai oloi sto kolpo apla ipa oti ine o monos tropos kapios na amfisvitisei auta pou kanei. xereis to "mind control/manipulation" den einai epistimoniki exigisi gia kapion pou den pisteui...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...