konnak Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Τώρα θέλουμε νίκη των Τούρκων, ώστε πιθανή ήττα από Βραζιλία να μην έχει σημασία. Αν και μεταξύ μας αν δεν τελειώσουμε τώρα τον όμιλο με 5-0, θα είναι ντροπή. Όπως τον περίμενα πήγε ο όμιλος, 5 πολύ καλές ομάδες (αν εξαιρέσεις την Τουρκία που την περίμενα λιγότερο δυνατή) που όλα τα μεταξύ τους παιχνίδια είναι ντέρμπι και κρίνονται στα τελευταία 2-3 λεπτά. Μία από τις Βραζιλία, Αυστραλία, Λιθουανία θα μείνει έξω, οπότε οι Αυτραλοί έχουν ένα συν στην όλη ιστορία, δεδομένου ότι έχουν νικήσει τους Βραζιλιάνους και έχουν μπροστά τους τον σάκο του μποξ Κατάρ. Όπως και να 'χει, η 4η ομάδα του ομίλου θα είναι η πιο δυνατή από τις υπόλοιπες τέταρτες (είναι λογικό, ήταν πολύ πιο δύσκολος όμιλος ο δικός μας). Ελπίζω μόνο στα νοκ-άουτ να μην μας βγει η κούραση από την υπερπροσπάθεια σε όλα τα παιχνίδια. Βέβαια, εδώ μπαίνει και το βάθος του πάγκου που θα βοηθήσει. Πάντως σήμερα δεν παίξαμε καλά, μάλλον προεξοφλήσαμε ότι θα νικήσουμε εύκολα. Ελπίζω να μην κάνουμε το ίδιο λάθος με τους Βραζιλιάνους (που τους θεωρώ καλύτερη ομάδα από την Αυστραλία). Πάντως εδώ που φτάσαμε πρέπει να πάρουμε ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ την πρώτη θέση για να αποφύγουμε τους Σλοβένους και να παίξουμε με τους Πορτορικανούς στους 16. EDIT: Έλα μωρέ, όποιος και να την έβγαλε, μας είχαν χαρίσει λίγο πριν τεχνική ποινή και μπήκαμε πάλι στο παιχνίδι. Πάτσι.
blueviper Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Τελικά το μέγεθος του μύτου δεν είναι ενδεικτικό και του μεγέθους του μορίου, αλλά του πάτου. Είναι καταφανές πως από αυτόν τον τελευταίο ο Γιαννάκης τα πάει περίφημα! Αυτή η εθνική έχει τελικά γερμανική νοοτροπία...δεν αφήνει ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο, όταν χρειάζεται. Μπράβο στα παιδιά κι ας μην έπιασαν ποτέ απόδοση σπουδαία.
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Όντος konnak θα μπορούσε να μην ειχε δώσει την τεχνική ποινή, αλλα τους είχε κάνει 2,3 παρατηρήσεις… και συνέχιζαν. Καλά τους έκανε Και μετά την τεχνική ποινή που φάγανε, πάλι συνέχιζαν την γκρίνια.
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Διαβασα οτι οι υπολοιπες ομαδες του τουρνουα δηλωσαν οτι αμα κερδιζουν στο τελευταιο 1,5 λπετο με κατω απο 10 ποντους το παιχνιδι θα ληγει υπερ μας για να γλυτωνουν τουλαχιστον την ψυχολογικη καταρρακωση,ισχυει?
greekboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 για εμενα το πιο καθοριστικο ρολο επεξε το τριποντο του Φοτση(οχι οτι του Ζηση με χαλασε!!!)...αν δεν το ειχε βαλει οι Αυστραλοι θα προηγουνταν με ενα ποντο διαφορα και θα πηγαιναν λογικα στις βολες αλλα με το τριποντο τουθς αναγκασαμε να κανουν επιθεση για να παρουν το παιχνιδι!!:-D ΥΓ.Οταν σουτερνε ο Ζησης ειπα απο μεσα μου ΒΑΛΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥΥΥΥ(στ 'αληθεια το ειπα) :mrgreen: EDIT:KaizerSoze χαχαχα καλο καλο!!!!:mrgreen:
Melissa_virus Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Ναι όντος. Το καθοριστικό ήταν το Φώτση. Αυτό το παιδί πάντα την κατάλληλη στιγμή εμφανίζετε. Και με την Λιθουανία έχει κάνει το θαύμα του στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Όταν έριξε ο Ζήσης ήξερα ότι θα έμπαινε πριν σηκωθεί να ρίξει. Με τέτοια ψυχολογία αυτή την στιγμή, και από τέτοιο παίκτη, τρίποντο δεν χάνετε Πότε και ποιος είναι ο επόμενος αγώνας?
Cue Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αύριο στις 13:30 με Βραζιλία η οποία αυτή την στιγμή χάνει 43:37 με Τουρκία.
skouras Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Αυτό το παιδί πάντα την κατάλληλη στιγμή εμφανίζετε. ο μεγάλος παίχτης φαίνεται στα κρίσιμα σημεία. τέρμα τελείωσε τους έχουμε όλους
KaizerSoze Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Πολυ κρισιμη νικη.Μαζι με του Ευρω επι Γαλλιας δημιουργουν στην ομαδα το πνευμα "Δεν χανουμε" γιατι ειναι σημαντικο να μην παρατας παιχνιδι π.χ. απο το -6 στο 1' πριν την ληξη.ΔΕΝ θα σου καθεται παντα αλλα καλο ειναι να μην το παρατας
Bougas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 το σημαντικοτερο απ'ολα,ειναι η πειρα,που αποκτας,κανωντας τετοιες ανατροπες,σε τετοιες διοργανωσεις. μετα τη γαλλια,ηρθε και η σειρα της αυστραλιας. φανταστειτε τι ψυχολογια και τι εμπειρια εχουν αποκτησει τα παιδια,μετα και το σημερινο.
revil Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 ρε μάγκες η Βραζιλία δε μου φαίνεται και τόσο καλή πια. Ωραία σιγά έχει το Μαύρο το Γκάρντ που είναι πράγματι καλός.Αυτός ο Βαρεχάο εμένα(απαυτά που έχω δει στο σημερινό αγώνα,και μόνο)μου φαίνετε οτι δε βρίσκει καλάθι με τπτ. Και η άμυνα τους σιγά τα ωα. Δε ξέρω ρε παιδιά αλλά δε μου φαίνεται και η τρελή ομάδα,η γεμάτη στους nbaers.Τους έχουμε νομίζω
greekboy Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2006 παντως τορα προηγειτε...εμενα εντυπωση μου κανει οτι η ενθνικη ομαδα της Βραζιλια τα 3/4 ειναι λευκοι!!!δεν ειναι ρατσιστηκο απλα μου κανει εντυπωσει γιατι σπανια εβλεπε λευκους Βραζιλιανους αλλα σημερα....
Chrisxxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Αρχιζει σε λιγο το Σλοβενια - Πουερτο Ρικο (λογικα 1 απο τους 2 θα ειναι αντιπαλος μας στη φαση των 16) εκτος αν κανει την εκπληξη ο Γιαο. Παντως ετοιμαστητε για ξενυχτι αφου αν βγουμε 1οι παιζουμε στις 27/8 στις 04:00. * ή εχουμε 3πλη ισοβαθμια με Ιταλια.
tktommytk Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 και για να πορωνόμαστε ακόμα περισσότερο το βιντεάκι της τελευταίας φάσης από το sport.gr
Melissa_virus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2006 Έχω αγχος μην κάνουν λαμακιες στο σημερινο παιχνίδι. Στο 2ο χασανε πολλεσ βολες, στο χτεσινο πολλα λαθη. Σημερα τι μας περιμενει? Αλλα το μονο σιγουρο είναι ότι θα κερδίσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.