Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πωπω... μόλις διαπίστωσα πόση πολύ ψυχική ηρεμία διαφύλαξα, όταν απέφυγα να πιάσω πολιτική συζήτηση με τον KWSN_men! Αν κάνει έτσι για το μπάσκετ...

Συνήθως απαντώ στο ύφος αυτού που μου απευθύνεται. Οπότε...

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γιαυτό και είναι το μοναδικό άθλημα στο οποίο ο ΦΤΩΧΟΣ μπορεί να νικήσει τον ΠΛΟΥΣΙΟ,
... lol...

συγκρίσεις με άμπαλους αμυντικούς του ποδοσφαίρου είναι ατυχείς, αφού όσο "άτεχνοι" και αν είναι πρέπει να μπορούν να τρέχουν, να πηδούν, να μαρκάρουν,

το ιδιο και καποιος μπασκετμπολιστας που ενδεχομενως δεν εχει κ την καλυτερη τεχνικη

Δημοσ.
Τί λέει ρε παιδιά ...θα το τροβήξουμε το τοπικ μέχρι το επόμενο mundobasket?

Όλα είναι πιθανά φίλε μου.....Όλα είναι πιθανά.........

Δημοσ.
Μεγάλε (!!), ποτέ δεν είχα κόμπλεξ, αντίθετα με εσένα προφανώς. Το φόρουμ ολόκληρο γελάει με τις απόψεις σου, αλλά εσύ δε χαμπαριάζεις.

Κατά τα άλλα, μπορεις να πάρεις φόρα (μεγάλη όμως!), για να μου κλάσεις.

Τι νούμερο είσαι ρε φίλε; Πόσο ακόμα θα με προκαλείς... πίσω από τον υπολογιστή σου; Στα π@π@ρια μου αν γελάει το φόρουμ, χαίρομαι που διασκεδάζει ο κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι που βλέπω ένα κουρ@δόμαγκα της κακιάς συμφοράς να προκαλεί και να προκαλεί και το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει με ψηφιακές "πορδές" το διαδίκτυο (επειδή σου αρέσουν αυτού του είδους οι ανθρώπινες λειτουργίες, ούρα, κλανιές κλπ, σου απαντώ έτσι). Τι άλλο θες να σου γράψω για να το βάλεις στην υπογραφή σου; Πόσο μ@λ@κας μπορείς ακόμα να γίνεις? Δεν πάει άλλο.

]nick[ απορώ που είδες το αστείο. Δεν ξέρεις ή δεν έχεις διαπιστώσει ότι στη μπάλα όσα φράγκα και να σκάσεις αυτό δεν σου εξασφαλίζει απολύτως τίποτα, σε αντίθεση με το μπάσκετ που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα φράγκα φέρνουν και τα τρόπαια; Η πάμπλουτη ποδοσφαιρική Ρεάλ σερνόταν ενώ ο Γιαννακόπουλος έχει φτιάξει εδώ και χρόνια μια από τις καλύτερες ομάδες στο μπάσκετ απλά και μόνο παίρνοντας το καλύτερο υλικό. Ε, αυτό στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ αρκεί, τι να κάνουμε τώρα; Είναι πολύ πιο πολύπλοκο άθλημα. Λόλ τώρα.

Δημοσ.

Παναθηναικος 93-97 στο μπασκετ,σου λεει τιποτα?

Παρεπιπτοντως η Ρεαλ δεν ειχε το καλυτερο υλικο.Το πιο διαφημισμενο ναι,το πιο φαντεζι ναι,αλλα με Ζινταν-Ραουλ-Φιγκο μπροστα ειναι σουρεαλιστικο πισω να εχεις Ελγκερα-Παβον-Σαλγκαδο

Δημοσ.

kirileman με την ιδια λογικη ομως η Αμερικη θα επρεπε να ειχε παρει το μουντομπασκετ πριν καν αρχισει..

Εγω πιστευω οτι σε ολα τα αθληματα οτι λεφτα σκας,τοσα θα παρεις.Αλλα παντα θα παιζει και το απροβλεπτο.

Στη περιπτωση της ρεαλ που λες τωρα.Η ρεαλ χαλαγε τα λεφτα της εντελως ηλιθια.τη στιγμη που εχεις 5 επιθετικους που ολοι ειναι πρωτα ονοματα και θελουν ολοι να παιζουν βασικοι ενω στην αμυνα εχεις το δυσμοιρο ελγκερα να παλευει μονος του,τι μπορεις να πετυχεις?

Το ιδιο ισχυει και στο μπασκετ.Αν χαλασεις το οποιο μπατζετ σου ηλιθια δε θα καταφερεις απολυτως τπτ.

Ο παναθηναικος εχει τον Ομπραντοβιτς να διαχειριζεται το μπατζετ καθε χρονου και γιαυτο τα εχει παρει ολα

Δημοσ.
]nick[ απορώ που είδες το αστείο. Δεν ξέρεις ή δεν έχεις διαπιστώσει ότι στη μπάλα όσα φράγκα και να σκάσεις αυτό δεν σου εξασφαλίζει απολύτως τίποτα, σε αντίθεση με το μπάσκετ που είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τα φράγκα φέρνουν και τα τρόπαια; Η πάμπλουτη ποδοσφαιρική Ρεάλ σερνόταν ενώ ο Γιαννακόπουλος έχει φτιάξει εδώ και χρόνια μια από τις καλύτερες ομάδες στο μπάσκετ απλά και μόνο παίρνοντας το καλύτερο υλικό. Ε, αυτό στο ποδόσφαιρο ΔΕΝ αρκεί, τι να κάνουμε τώρα; Είναι πολύ πιο πολύπλοκο άθλημα. Λόλ τώρα.

προσθεσε τους μισθους που περνουν οι αμερικανοι στο ΝΒΑ που παιζουν..

και τα τελευταια χρονια εχουν φαει πουτσες απο αργεντινη,πορτο ρικο[!!], ελλαδα και καποια αλλη ομαδα που μου διαφευγει[λιθουανια ισως, δεν θυμαμαι]...

και ο ολυμπιακος εχει ξοδεψει/ξοδευει πολλα περισσοτερα λεφτα στην ομαδα του απο οτι ο Εθνικος αστερας π.χ..

τεσπα, τουλαχιστον ελπιζω να καταλαβες οτι δεν ειναι αθλημα κωλοφαρδων... η οτι απαιτει λιγοτερη τεχνικη..

[μιας και δεν απαντησες στις αντιστοιχες απαντησεις].

στην τελικη, ωραια, δεν γουσταρεις το μπασκετ, γιατι πας να το υποβαθμισεις ? Οσο για τα πολλα φραγκα ισχυει λιγο πολυ οτι στα περισσοτερα αθληματα..

Δημοσ.
Τι νούμερο είσαι ρε φίλε; Πόσο ακόμα θα με προκαλείς... πίσω από τον υπολογιστή σου; Στα π@π@ρια μου αν γελάει το φόρουμ, χαίρομαι που διασκεδάζει ο κόσμος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι που βλέπω ένα κουρ@δόμαγκα της κακιάς συμφοράς να προκαλεί και να προκαλεί και το μόνο που κάνει είναι να γεμίζει με ψηφιακές "πορδές" το διαδίκτυο (επειδή σου αρέσουν αυτού του είδους οι ανθρώπινες λειτουργίες, ούρα, κλανιές κλπ, σου απαντώ έτσι). Τι άλλο θες να σου γράψω για να το βάλεις στην υπογραφή σου; Πόσο μ@λ@κας μπορείς ακόμα να γίνεις? Δεν πάει άλλο.

Δε βλέπω κανέναν να γελάει μαζί μου, μόνο με τα λεγόμενα σου και εσένα. Οπότε....

Και η αλήθεια είναι ότι όσο και να προσπαθώ να γίνω μαλάκας (και προσπαθώ πολύ μα το Τουτάτη!) εσένα δε σε φτάνω, με τα κυάλια σε παρακολουθώ. Με έχεις, πώς το λένε...

Τα περί ασφάλειας πληκτρολογίου με κάνουν και γελάω... Όπως ξανάπα, πάρε μεγάλη φόρα.

ΥΓ: Ρώτα και κανέναν που με έχει δει από κοντά μη βρεθείς προ εκπλήξεων...

Τώρα, αν δε μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά ανάμεσα σε ένα άθλημα που μπορεί να κριθεί στη κωλοφαρδία της στιγμής και σε ένα που συνεχώς πρέπει να είσαι καλύτερος, είναι μάλλον θέμα ανεπαρκούς εγκeφαλικής λειτουργίας (ή βλάβης) όπως πολλάκις απέδειξες μέσα στο thread.

Δημοσ.

1. Μπείτε στο google.com

2. Πληκτρολογήστε "δολοφόνος με την αφάνα".

3. Πατήστε "Νιώθω τυχερός".

4. Διαβάστε το προφίλ του φονέα με την κακή κόμμωση.

5. Πείτε το παντού!!!

MOYAXAXAXAXA!!!! 19.gif

Δημοσ.
1. Μπείτε στο google.com

2. Πληκτρολογήστε "δολοφόνος με την αφάνα".

3. Πατήστε "Νιώθω τυχερός".

4. Διαβάστε το προφίλ του φονέα με την κακή κόμμωση.

5. Πείτε το παντού!!!

MOYAXAXAXAXA!!!! 19.gif

Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι. Μιλάει Ελληνικά; Βαυκαλιζόμαστε νομίζω...

Δημοσ.

Γιατί ξέρει το ζώο να χρησιμοποιεί υπολογιστή?

Ασφαλώς αυταπατώμαστε πως "του κάνουμε κακό". Ούτε μπορούμε, ούτε θέλουμε.

Την πλάκα μας κάνουμε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...