Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είσαι σίγουρος ότι οι κοντοί μπορούν να παίξουν βόλει;

Με διευκολύνεις αφάνταστα!... Πάντως κάτι τύποι που τους βλέπεις στο δρόμο και γελάς, που στο σχολείο θα τους έπαιρναν με τις πέτρες παίζουν μπάσκετ.... "μια χαρά". Μέχρι και δήμαρχοι μπορεί να γίνουν!

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
KWSN_Men με τιμάει η αφοσίωση σου (κάνε bold τη φράση "την πετάς"' date=' την πετάς σαν σάκο με σκατά μακριά σου).

Είμαι 1,65 ή 1,70 ή 1,75 ή ακόμα και 1,80. Θέλω να παίξω μπάσκετ, ακόμα και επαγγελματικά αν μπορώ αλλά η ίδια η φύση του αθλήματος μου το αποκλείει. [/quote']

Νικος Γκαλης

Αντίθετα στο ποδόσφαιρο ή στο βόλει όλοι οι καλοί χωρούν. Ο κοντός, ο ψηλός, ο γρήγορος, ο αργός, ο αδύνατος ή ο δυνατός, όλοι έχουν τη θέση τους
Πες ενα ποδοσφαιριστη με τα κιλα του Ολιβερ Μιλλερ

Ακυρο,πες ενα ποδοσφαιριστη με τα ΜΙΣΑ κιλα του Ολιβερ Μιλλερ

Α ναι, έχει τον Διαμαντίδη τον ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ, όπως θέλει να πιστεύει ο φίλος kaizersoze. Αν ήταν έτσι θα το χε πάρει μόνος του το ματς. Τι στο καλό; Σε πόσους τέτοιους τελικούς θα βρεθεί στη ζωή του; Δεν είναι όμως σούπερσταρ και γιαυτό και δεν το πήρε. Δεν υπάρχει Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ σε αυτή την ομάδα για να καθαρίσει όταν η ομάδα φτάσει ένα βήμα πριν τη πηγή. Η ευκαιρία να κατακτήσουμε το παγκόσμιο χάθηκε, χλωμό να ξαναπεράσουμε την Αμερική. Αυτά.

Ερωτηση

Οι Μπουλς ειχαν χασει ποτε επι Τζορνταν?

Απαντηση

ΝΑΙ

Ερωτηση

Ο Τζορνταν ηταν λιγοτερο σουπερσταρ?

Απαντηση

ΟΧΙ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ειναι σουπερ σταρ ο Ναβαρο,ο Καλντερον και ο Γκαρμπαχοθα ή ο Γκασολ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο Γκαζολ

Ερωτηση

Κερδισε η Ισπανια χωρις τον σουπερσταρ της?

Απαντηση

Ναι

Δημοσ.
KWSN_Men με τιμάει η αφοσίωση σου (κάνε bold τη φράση "την πετάς"' date=' την πετάς σαν σάκο με σκατά μακριά σου).

Είμαι 1,65 ή 1,70 ή 1,75 ή ακόμα και 1,80. Θέλω να παίξω μπάσκετ, ακόμα και επαγγελματικά αν μπορώ αλλά η ίδια η φύση του αθλήματος μου το αποκλείει. Αντίθετα στο ποδόσφαιρο ή στο βόλει όλοι οι καλοί χωρούν. Ο κοντός, ο ψηλός, ο γρήγορος, ο αργός, ο αδύνατος ή ο δυνατός, όλοι έχουν τη θέση τους. Ακόμα, λοιπόν, επιμένουν κάποιοι ότι το μπάσκετ δεν είναι ρατσιστικό; ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΠΙΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ άθλημα-παιχνίδι στον κόσμο. Όσο για την εθνική, αφού αυτό είναι το θέμα για να το κλείσω, μια ομάδα με πολλά καλά εργαλεία που πάει; Θέλει και παγκόσμιο; Α ναι, έχει τον Διαμαντίδη τον ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ, όπως θέλει να πιστεύει ο φίλος kaizersoze. Αν ήταν έτσι θα το χε πάρει μόνος του το ματς. Τι στο καλό; Σε πόσους τέτοιους τελικούς θα βρεθεί στη ζωή του; Δεν είναι όμως σούπερσταρ και γιαυτό και δεν το πήρε. Δεν υπάρχει Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ σε αυτή την ομάδα για να καθαρίσει όταν η ομάδα φτάσει ένα βήμα πριν τη πηγή. Η ευκαιρία να κατακτήσουμε το παγκόσμιο χάθηκε, χλωμό να ξαναπεράσουμε την Αμερική. Αυτά.[/quote']

Δεν είναι αφοσίωση, είναι από τις πιο αστείες απόψεις για αθλητισμό (για οποιοδήποτε σπορ) έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου. Και συνεχίσεις να επιμένεις. Στη θέση σου θα έφτιαχνα καινούργιο λογαρισμό στο Insomnia.

Μετά από αυτήν σου τη δήλωση, εννοείται ότι δε μπαίνω καν στον κόπο να σου απαντήσω σοβαρά. Waste of bandwidth.

Δημοσ.
Νικος Γκαλης

Πες ενα ποδοσφαιριστη με τα κιλα του Ολιβερ Μιλλερ

Ακυρο' date='πες ενα ποδοσφαιριστη με τα ΜΙΣΑ κιλα του Ολιβερ Μιλλερ

Ερωτηση

Οι Μπουλς ειχαν χασει ποτε επι Τζορνταν?

Απαντηση

ΝΑΙ

Ερωτηση

Ο Τζορνταν ηταν λιγοτερο σουπερσταρ?

Απαντηση

ΟΧΙ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Ειναι σουπερ σταρ ο Ναβαρο,ο Καλντερον και ο Γκαρμπαχοθα ή ο Γκασολ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Ο Γκαζολ

Ερωτηση

Κερδισε η Ισπανια χωρις τον σουπερσταρ της?

Απαντηση

Ναι[/quote']

-Ύψος Γκάλη σήμερα χλωμό! Δεν είδα πολλούς στο παγκόσμιο με τέτοιο ύψος

-Είχαν χάσει με τον Τζόρνταν, όπως είχαν σαρώσει τα πρωταθλήματα. Ε και; Εξαιρέσεις ψάχνεις να βρεις; Μην το κάνεις γιατί ξέρεις τι λένε για τις εξαιρέσεις.

-Για τον τελικό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, η ισπανία κέρδισε χωρίς τον σουπερστάρ τον τελικό μια ομάδα που σερνόταν. Οι άνθρωποι είχαν πάρει όρκο τιμής να το πάρουν το ματς με τον σούπερσταρ στον πάγκο, έβγαζε μάτι.

Μην ψάξεις να βρεις άλλες εξαιρέσεις, με διευκολύνεις ακόμα περισσότερο, βλέπε παραπάνω.

Δημοσ.
Με διευκολύνεις αφάνταστα!... Πάντως κάτι τύποι που τους βλέπεις στο δρόμο και γελάς, που στο σχολείο θα τους έπαιρναν με τις πέτρες παίζουν μπάσκετ.... "μια χαρά". Μέχρι και δήμαρχοι μπορεί να γίνουν!

Χαχαχαχα... Μιλάμε για μεγάλο κόμπλεξ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
τι διαβάζει κανείς στο ίντερνετ.... Η φυσική ηλιθιότητα είναι μεγάλο προσόν

Ενώ εσύ πάλεψες για να την αποκτήσεις;

KWSN_Men, το bandwidth ρε συ! Είπαμε. Μισό να το αναλύσω. Είπες ότι δεν αξίζει να απαντήσεις σοβαρά γιατί πάει χαμένο το bandwidth. Aν το πάρεις στην πλάκα ΠΩΣ θα κάνεις οικονομία;

Δημοσ.
Ενώ εσύ πάλεψες για να την αποκτήσεις;

KWSN_Men' date=' το bandwidth ρε συ! Είπαμε.[/quote']

Διασκεδάζω απίστευτα μαζί σου. Σου λένε ένα σωρό άνθρωποι 'Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε΄ και εσύ στον κόσμο σου... Πολύ γέλιο μιλάμε.

Τελικά το Internet είναι λίγο σαν το στρατό. Συναντάς περιπτωσάρες που υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν υπήρχε περίπτωση...

Αλήθεια, όταν σου πετάξανε το κουβά, εσύ έσκυψες ή έπεσε στο κεφάλι σου; Γιατί κάτι περίεργο διακρίνω για το περιεχόμενο.

Δημοσ.

Φιλική συμβουλή: Βάλε νερό στο κρασί σου...Μ' αυτές τις απόψεις δεν σε παίρνει να συνεχίσεις...:mrgreen:

Δημοσ.
-Ύψος Γκάλη σήμερα χλωμό! Δεν είδα πολλούς στο παγκόσμιο με τέτοιο ύψος
Τοσα χρονια δηλαδη που εισουν??

Α,παρεπιπτοντως,εκτος του Μινγκ,ειδες πλεον κανενα 2,20 αλα Τσατσενκο?(ναι παιζει,οχι να κανει το ντυμενο ξυλο σαν τον Φεμερλινγκ)???Ειδες πολλους Τσακαλιδηδες?

Ο καλυτερος αμυντικος ψηλος,το (πρωην) σεντερ των Πιστονς ξερεις τι υψος εχει?

Ρε μπας και εχεις δικιο,μπας και το μπασκετ ειναι ρατσιστικο με τους ψηλους?:twisted: :twisted:

Ερωτηση...ποσοους "Μαραντονα" ειδες στο Μουντιαλ?Μπας και το ποδοσφαιρο ειναι ρατσιστικο με τους "αερινους" τεχνητες παικτες?:-? :-?

-Είχαν χάσει με τον Τζόρνταν, όπως είχαν σαρώσει τα πρωταθλήματα. Ε και; Εξαιρέσεις ψάχνεις να βρεις; Μην το κάνεις γιατί ξέρεις τι λένε για τις εξαιρέσεις.

Μην απαντας σε αλλο απο αυτο που σε ρωτανε.Δεν βρισκεις το δικιο σου ΚΑΙ σε περνανε και για χαζο.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ εννουσα οτι ενα παιχνιδι που δεν το καθαρισε ο ιδιος δεν μειωνει την αξια του 2 χρονια νταμπλουχου Ελλαδας και Πρωταθλητη Ευρωπης Διαμαντιδη.

-Για τον τελικό ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, η ισπανία κέρδισε χωρίς τον σουπερστάρ τον τελικό μια ομάδα που σερνόταν. Οι άνθρωποι είχαν πάρει όρκο τιμής να το πάρουν το ματς με τον σούπερσταρ στον πάγκο, έβγαζε μάτι.

Τι λες ρε παιδι μου ε?Ωστε κερδισε η ομαδα χωρις τον σουπερσταρ της ε?Ρε για δες κατι πραγματα,εγω λεω να χανανε και οι 2 και το κυπελλο να το επονεμανε στον Γκασολ.Μονο σε αυτον!

Οι προπερσυνοι πρωταθλητες ΝΒΑ Πιστονς ποιον Σουπερσταρ ειχαν?

Μην ψάξεις να βρεις άλλες εξαιρέσεις, με διευκολύνεις ακόμα περισσότερο, βλέπε παραπάνω.

Kαλα οτι σε διευκολυνω να λεγεται...Δεν βλεπεις?Ολοι με σενα συμφωνουν

Δημοσ.

Και το Ταιρον-Μαγκσυ-Μποουγκς θυμαμαι,ο Γουεμπ ειχε κερδισει διαγωνισμο καρφωματων αλλα να μωρε,δεν ειναι σταρ αρκετα,παιζαν παλια,εχει και ωραια ταινια το STAR σημερα,ειναι και μαυροι,γαματα ειπα να μην τους αναφερω...

Δημοσ.
Μεχρι 1η Λυκειου αλλα τι εννοεις ΣΟΒΑΡΑ?

Απο τα λεγομενα σου εσυ το προχωρησες αλλα το'φτασες καπου αξιο λογου??Θελω να πω εχεις παιξει Α1?

Ερωτηση

Που διαφωνεις?Γιατι ας μην ξερω και τι σχημα εχει η μπαλα' date='το λαθος στα λεγομενα μου που το βρισκεις?[/quote']

Λέγοντας ΣΟΒΑΡΑ εννοώ να έχεις το μπασκετ στο μυαλό σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ και την μπάλα στα χέρια σου για 5-6 ώρες την ημέρα ...τη νύχτα την κάνεις μαξιλάρι........ και άς μην έπαιξες ούτε τοπικό!

Απο Γ' εθνική μέχρι Α1 η προετοιμασία μιας ομάδας είναι ακριβώς η ίδια και αυτο μπορει να το επιβεβαιώση όποιος έχει παίξει σε κάποια απο αυτές τις κατηγορίες ...εγω Α1 δεν είχα την τιμή να παιξω!

Και μη ξεχνάς οτι όλοι απο τοπικό και Γ' ξεκινήσαμε

Δημοσ.
Λέγοντας ΣΟΒΑΡΑ εννοώ να έχεις το μπασκετ στο μυαλό σου ΣΥΝΕΧΕΙΑ και την μπάλα στα χέρια σου για 5-6 ώρες την ημέρα ...τη νύχτα την κάνεις μαξιλάρι........ και άς μην έπαιξες ούτε τοπικό!

Απο Γ' εθνική μέχρι Α1 η προετοιμασία μιας ομάδας είναι ακριβώς η ίδια και αυτο μπορει να το επιβεβαιώση όποιος έχει παίξει σε κάποια απο αυτές τις κατηγορίες ...εγω Α1 δεν είχα την τιμή να παιξω!

Και μη ξεχνάς οτι όλοι απο τοπικό και Γ' ξεκινήσαμε

6 ώρα το πρωί κάθε μέρα στη Φιλοθέη μέσα στον Αύγουστο (ενώ όλοι κάνουν τα μπανάκια τους) πιάνεται; :cry:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...