Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαζι σου,τιμη αλλα οταν ο αλλος το εχει κανει πλεον βιοποριστικο επαγγελμα και δεν ειναι 17 ετων,εχει βαρυνουσα γνωμη

Σορρυ κιολας,εγω στα 17 μου ειχα τροπο ζωης το Μεγκα Ντραιβ και ηθελα να γινει δοκιμαστης παιχνιδιων-σοβαρα μιλαω

Ακομα παιζω ηλεκτρονικα αλλα αμα πω οτι "Ενα παιχνιδι ειναι" θα εχω αδικο??

Και στο φιναλε να στο θεσω αλλιως,για τον Κακιουζη που βγαζει ενα καρο φραγκα τι ειναι πιο καλο,να υποτιμα το μπασκετ ή να το υπερτονιζει??Δεν θα ηταν καλυτερο για παρτη του να λεει "Ο αθλητισμος ειναι τα παντα στην ζωη και εγω που ειμαι γαμω τους παικτες ειμαι ανωτερος ολων σας"?

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν διαβάσεις μερικά posts παραπανω στην page 57 γράφω σχετικά...ο Κακιούζης δε παιζει 15 χρονια μονο αλλα περίπου 20-21 και στα 17 μας και οι δύο ειχαμε το μπάσκετ τρόπο ζωής (δεν είμαι σποραδικός φιλαθλος φίλε μου ) και τέλος ...ΟΧΙ δεν είμαι ο ΣΑΚΙΛ αλλα είχα την ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ να φορέσω ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΤΩΝ 76άριδων!

Με τον Κακιούζη ξεκινήσαμε μαζί τέλος καλοκαιριού το 87. Που έπαιζες;

Δημοσ.

Kοίτα ...και 'γω πήρα λεφτα απο το μπασκετ και μάλιστα όχι και τόσα όσα ο Μιχάλης αλλα το μπασκετ αρχισε να έρχεται σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου απο τη στιγμή που αποφάσισα να κάνω οικογένεια....Ο Μιχάλης είναι τώρα σ'αυτό το στάδιο αλλα μη ξεχνάς πως ότι είναι το οφείλει στη πορτοκαλί μπάλα και οφείλει πολλα περισότερα απο εμένα

Δημοσ.

Μα δεν διαφωνω,ρωτησα ΕΣΥ που διαφωνεις με αυτα που ειπε

Τελευταιο του ματς δεν ηταν

Λιγοτερα λεφτα δεν θα περνει

Τα ποδια του δεν τα εσπασε να τελειωσει η καριερα του

Ο ηλιος ανετειλε για ολους και σημερα

Οποτε που η διαφωνια στο "Ενα παιχνιδι μπασκετ ειναι"??

Δημοσ.
Απο την αλλη εχεις δει κολυμβητη χοντρο?Γιατι μπασκετμπολιστες εχω δει πολλους χοντρους

Άτοπο παράδειγμα, είναι αδύνατο να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και να είναι χοντρός, λόγω της ίδιας της άσκησης που περιλαμβάνει το άθλημα. Ακόμα και αν ξεκινήσει χοντρός για να φτάσει να αρχίσει να φαίνεται (σε αγώνες εννοώ) θα έχει χάσει τα περιττά κιλά από τις προπονήσεις.

Δημοσ.
Άτοπο παράδειγμα, είναι αδύνατο να κάνει κάποιος πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και να είναι χοντρός, λόγω της ίδιας της άσκησης που περιλαμβάνει το άθλημα. Ακόμα και αν ξεκινήσει χοντρός για να φτάσει να αρχίσει να φαίνεται (σε αγώνες εννοώ) θα έχει χάσει τα περιττά κιλά από τις προπονήσεις.

IΣΑ-ΙΣΑ πολυ πετυχημενο παραδειγμα!!!

Διοτι κοντο μπασκετμπολιστα θα δεις,δεν το προαπαιτει το αθλημα το υψος

Ειδες που και μονος σου λες οτι στην κολυμβηση αναγκαστικα θα φτιαξεις σωμα??

Δημοσ.

Ρε Keyser, δεν είναι το ίδιο το ύψος. Η μέθοδος του προκρούστη δεν δουλεύει από ότι ξέρω. Ένας άνθρωπος που δεν είναι πολύ χοντρός με χαλαρές προπονήσεις χάνει σύντομα βάρος σε μικρό χρονικό διάστημα, λόγω τις προπόνησης, όχι λόγω των γονιδίων. Αυτός που θα επιλέξει να κάνει πρωταθλητισμό θα αποκτήσει το απίστευτο σώμα λόγω των προπονήσεων, ως αποτέλεσμα Δεν μιλάμε για κάτι γεννετικά προκαθορισμένο πάνω στο οποίο επιβάλλονται κάποιες διακρίσεις.

Και λυπάμαι, όση προπόνηση και να κάνει ο 1.70 άντρας εξαιρετικά δύσκολα θα αποκτήσει αρκετά καλές ικανότητες για να παίξει επαγγελματικά μπάσκετ με προοπτικές ανόδου και αυτό γιατί ο κανόνας είναι το ύψος, που όπως και να το κάνεις δεν το αποκτάς μέσα από την προπόνηση που κάνεις στο μπάσκετ.

Δημοσ.

Ρε συ,τι δεν καταλαβαινεις???

Το ιδιο λεμε αλλα το εκλαμβανουμε αλλιως

Το "με τις προπονησεις θα χασει" γιατι δεν το βλεπεις "Αν καποιος ΔΕΝ θελει να χασει,μπορει να γινει πρωταθλητης στην κολυμβηση??"

Το "δεν θελει" το εβαλα για να το εξισωσω με το "Δεν μπορει να ψηλωσει" του μπασκετ

Ας το παρουμε αλλιως,καποιος που λογω μεταβολισμου ειναι υπερβαρος-δηλαδη της ταξης των +20- μπορει να κανει πρωταθλητισμο στην κολυμβηση??

Οχι,πιστευω

Στο μπασκετ ομως,υπηρχαν αρκετοι μεχρι πριν καποια χρονια του 1,75-1,80 με καριερα.Στο φιναλε ο Γκαλης ηταν 1,85

Τωρα τελευταια το στυλ εχει αλλαξει και οπως δεν θες κοντους πλευμεηκερ δεν θες και ψηλους και βαρεις σεντερ,πλεον ολοι το γυριζουν στο '5 διμετροι',ε ενταξυ αν ο ενας ειναι ο Γκασολ ή ο Νοβιτσκι πουναι 2,13 και ειναι και σαν λαστιχο ακομα καλυτερα.Οπως στην μπαλα χανονται οι Ζινταν και επικρατουν οι Μακελελε

Δημοσ.

...

Ένας άνθρωπος που η διατροφή του αποτελείται μόνο από πίτσα μπορεί να παίξει μπάσκετ;

Να ένα ακόμα καλό παράδειγμα.

Δημοσ.

Σαβιτς

να ενα αλλο καλο παραδειγμα

Θες και με μπυρα?

Ταρπλευ

Θες και ΝΒΑ?

Ολιβερ Μιλλερ!!

Μπροστα του ο Σχορτσιανιτης ειναι σαν τον Σεραφινο

Δημοσ.

Και επιστρέφω στην εθνική : βλέπω την απονομή / βράβευση / γιορτή στο αεροδρόμιο δε ξέρω και γω τι στο π@#&σο είναι αυτό.Ειλικρινά έχω αηδιάσει τελείως με τον υπουργό , δε ξέρω και πως τον λένε , που παρεβρίσκεται.Ο τύπος είναι τελείως άθλιος.Έχει το πλεον αηδιαστικό χαμόγελο που έχω δει το τελευταίο καιρό.Παρακαλώ κάποιον να τον γιαουρτώσει

Δημοσ.
Ένας άνθρωπος που η διατροφή του αποτελείται μόνο[/b'] από πίτσα μπορεί να παίξει μπάσκετ;

Η λέξη κλειδί. Μην ανησυχείς, ξέρω πολλές περιπτώσεις αθλητών που δεν ήταν αυστηροί με τον τρόπο που τρεφότανε και ήταν πολύ ψηλά στο μπάσκετ (ή είναι). Αν δεν μπορείς να καταλαβείς ότι δεν είναι το ίδιο πράγμα να συγκρίνεις κάτι που σου προκαλεί το ίδιο το άθλημα (σωματική φυσική κατάσταση) με κάτι που είναι σχεδόν τελείως γονιδιακή έκφραση (ύψος), εγώ απλά παραιτούμαι και δέχομαι ότι έχεις δίκιο.

Δημοσ.

Kaizer, δεν λαμβάνεις υπ'όψη σου πως είναι πολύ πιθανό εως σίγουρο, ένα πιτσιρίκι 14-17 χρονών, όσο γαμ@το μπάσκετ και αν παίζει, να πέσει σε ένα μαλ@κα προπονητή που να μην του δίνει καθόλου ευκαιρίες λόγω του ύψους του και να τις δίνει στα αγγούρια μπάς και γίνουν παίχτες της προκοπής.

Όλα τα αθλήματα χρειάζονται αυτό που λέμε γερή κράση ανθρώπου, αλλά το μπάσκετ και ειδικά το βόλλεϋ είναι τα πιό "ρατσιστικά", και όποιος λέει το αντίθετο το κάνει επίτηδες.

Δημοσ.

αργά ή γρήγορα το παιδί θα φύγει για άλλη ομάδα ή ο προπονητής θα φάει σουτ. Δε νομίζω να τόσο εύκολο να θαφτεί ένα μεγάλο ταλέντο λόγω ύψους.

ΥΓ: Κατι που διάβασα και μπορώ να γελάω μέχρι δακρύων είναι η παρομοίωση με Σακίλ οτι είναι ο ανατωλάκης του μπάσκετ, όπως και η παράθεση ονομάτων Σακίλ - Μουρεσάν. Μη μπερδεύουμε της ****** με τις βούρτσες. Οποιος έχει την άποψη οτι ο σακίλ δεν ξέρει μπάσκετ και στηρίζετε στο ύψος του και στον όγκο του κάνει λάθος. Αυτοί που τα λένε σίγουρα δεν έχουν δει παιχνίδι του Σακίλ παρα μόνο όταν έπαιζε στο Ορλάντο.

Δημοσ.

Cloud

Ελα ρε συ,σοβαρα,ποιος τρωει ΜΟΝΟ πιτσα?Γιατι κανεις πως δεν καταλαβαινεις?Δηλαδη αυτος ο υπερθεματισμος που κολλαει?

Τι σε δυσκολευει σε αυτο που ειπα?

Ενας χοντρος,ενας τυπος που ΘΕΛΕΙ να ειναι χοντρος,ενας τυπος που ειναι χοντρος απο μεταβολισμο ρε αδελφε,που δεν αλλαζει(οπως δεν ψηλωνει ενας κοντος)μπορει να γινει πρωταθλητης στο κολυμπι?

Συμφωνω με Αντρεα για Σακιλ,δεν ειναι ο Χακιμ αλλα τον ογκο σου πρεπει να ξερεις τι να τον κανεις,αλλιως κανεις 3 επιθετικα σαν τον Σχορτσιανιτη στους τελικους της Α1 και τελος.Δεν εχει ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχεση ο Σακιλ με Μουρεσαν-Ανατολακη.Η πιστευετε οτι ειναι ο μονος 2,10+ και 160 κιλα που υπαρχει στον κοσμο?Αμα ηταν ετσι θα υπρχαν 35 Σακιλ στο ΝΒΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...