Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Και εσυ βρε kandinsky, εχεις φάει ήδη ενα ban οταν είχες λούσει έναν κακόμοιρο με καμια 200αρια στολίδια , καθόλου κολακευτικά. Τώρα θυμήθηκες τους καλούς τρόπους; Γιατί λες ψέματα ρε? "Παπαρολόγο" ειπα ένα τυπάκι που έδωσε παραπλανητικό τίτλο θέματος για να τραβήξει κοσμο σε μια γελοιότητα. Όσον αφορά το παιδι μου, α
Sadead Neth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι το κάνανε επίτηδες. Να μια συζήτησή τους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Παπαλουκάς: Κοίτα πως πανηγηρίζουν όλοι και ακόμα δεν το έχουμε πάρει Παπαδόπουλος: Ναι ρε αλλά μήπως καλύτερα να το αφήσουμε. Χατζηβρέττας: Γιατί ρε; Παπαδόπουλος: Να ρε συ. Αν νικήσουμε και τώρα μετά θα θέλουν μόνο πρωτιές και με την πρώτη ήττα θα βρίζουν και ότι και να κάνεις εντέλει θα τους φαίνεται λίγο. Ενώ αν δε το πάρουμε θα είναι κοντά μας και στη συνέχεια περιμένοντας επιτέλους το χρυσό σε ένα παγκόσμιο. Κακιούζης: Δίκιο έχει ρε παιδιά. Δεν βλέπεται την Ισπανία. Τόσα χρόνια δεν το παίρνει για τον ίδιο λόγο. Ζήσης: Ναι ρε παιδιά, άλλη φορά καλύτερα το παγκόσμιο για να παίζω και εγώ. Διαμαντίδης: Δεν μπορώ εγώ να παίξω για να χάσω. Θα κάνω πέντε φάουλ να βγω από το παιχνίδι. Σπανούλης: Εγώ σύμφωνος. Να δείτε τι θα χάνω. Ελπίζω να μην με καταλάβουνε. Όλοι οι άλλοι μέσα για την ήττα; Σχορτσιανίτης: Yeeeeaaaaaahhhhhhhh……
blueviper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Και εσυ βρε kandinsky, εχεις φάει ήδη ενα ban οταν είχες λούσει έναν κακόμοιρο με καμια 200αρια στολίδια , καθόλου κολακευτικά. Τώρα θυμήθηκες τους καλούς τρόπους; Για το οποίο, αν δε με απατά η μνήμη μου, έφαγε ban. Προβλέπεις να τον ακολουθείς; Εσυ blueviper, που σέβεσαι την διαφορετικότητα τόοοοοοοοοοοσο πολυ, προχθές δεν έλεγες τον Aigeia "hopeless" περίπτωση; Στου κρεμασμένουν το σπίτι λένε... Αν στη συνείδησή σου βαραίνει το ίδιο το "κλαψομούνης" με το "hopeless περίπτωση", τότε μάλλον πάσχεις σε ικανότητα απόδοσης ευθυνών διαβαθμιστικά. Ένα μαχαίρι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να τραυματίσεις κάποιον ελαφρά ή να τον στείλεις αδιάβαστο στην εντατική. Ρίξτους και στους δύο την ίδια ποινή, αν κινείσαι μονάχα με τη νοοτροπία "ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω". Επίσης...κρεμασμένος μπορεί να είμαι, δεν είμαι όμως moderator με ό,τι συνεπάγεται σε επίπεδο διατήρησης της τάξης, των συνθηκών και του καλού παραδείγματος. Αν από την άλλη απεκδύεσαι αυτού του βάρους, όποτε αλλάζεις ενότητα, το θεωρώ μια εύκολη δικαιολογία για την ασυδοσία και την ελευθεριότητα. Και μεταξύ μας τώρα...μη μου αντιτάξεις πάλι το γνωστό "είμαι κοινός θνητός εδώ μέσα", γιατί θα σε ρωτήσω πόσες φορές στο παρελθόν έφαγε ban moderator που ξέφυγε του μέτρου (όπως σε αυτήν την περίπτωση). Και δεν είναι πως έχω πρόβλημα με μια τακτική που ακολουθεί τα ανθρώπινα πλάισια συμπεριφοράς και δε θα μπορούσε να λείπει από ένα forum, αλλά όπως τη σέβομαι ως πραγματικότητα, αξιώνω να σέβονται κι οι υπόλοιποι το ρόλο τους, όταν είναι ξεκάθαρο πως μια δυνατότητα κατάχρησης της εξουσίας τους τη διαθέτουν και το γνωρίζουν. Δεν είπα κανέναν μαλάκα που πιστεύει οτι δεν παίξαμε καλά σήμερα. Αλλα θα ήθελα, όσοι εδώ θέλουν να κράξουν, μια μέρα το παιδί τους να γράψει 15 εικοσάρια και ενα τριάρι. Θα του πουνε οτι ειναι άχρηστο, και να πάει στην οικοδομή γιατι δεν κάνει για πουθενά; Αν δεν είπες μαλάκα εσύ, το έπραξαν κάποιοι άλλοι, αλλά δε βλέπω να σε ενόχλησε κι όλας. Δεν είδα πάλι κάποιον να υποστηρίζει πως οι παίχτες αυτοί είναι άχρηστοι. Επειδή ακριβώς έχουν την αντίθετη άποψη, πικράθηκαν και διπλά. Αν είχαμε τίποτα σαπάλια, ποιος ο λόγος να γκρινιάξεις; Αποδέχεσαι τα πράγματα ως έχουν και πας παρακάτω. Η αναλογία θα ήταν να πείσεις το γιο σου πως αξίζει για κάτι καλύτερο και μόνο. Όπως και να έχει...δίκαιες ή άδικες οι θέσεις που έπεσαν στο τραπέζι, χαρακτηρισμοί όπως αυτοί που προαναφέρθηκαν είναι απαράδεκτοι κι αταίριαστοι.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας που να μην πικραθηκε αλλα παλι δεν παυει να ειναι η μεγαλυτερη επιτυχια του Ελληνικου ΟΜΑΔΙΚΟΥ αθλητισμου. Το ειπα και προηγουμενως πως τελικα ειναι καλυτερα 3οι παρα 2οι γιατι η τελευταια εντυπωση που μενει ειναι η νικη. Εμενα παντως μου μενει η εκπληκτικη εμφανιση στον ημιτελικο, η καλυτερη ισως παρασταση που εδωσε η Εθνικη ever.
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αν πιστεψουμε οτι ο Κακιουζης εχει προφητικες ικανοτητες τοτε θα κερδισουμε την Ισπανια το 2007... Αλλωστε και το χρυσο στο Ευρωμπασκετ και το μεταλιο στο Παγκοσμιο το πηραμε.
Akujin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δε μου βγαίνει από το μυαλό ότι το κάνανε επίτηδες. Να μια συζήτησή τους λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. Παπαλουκάς: Κοίτα πως πανηγηρίζουν όλοι και ακόμα δεν το έχουμε πάρει Παπαδόπουλος: Ναι ρε αλλά μήπως καλύτερα να το αφήσουμε. Χατζηβρέττας: Γιατί ρε; Παπαδόπουλος: Να ρε συ. Αν νικήσουμε και τώρα μετά θα θέλουν μόνο πρωτιές και με την πρώτη ήττα θα βρίζουν και ότι και να κάνεις εντέλει θα τους φαίνεται λίγο. Ενώ αν δε το πάρουμε θα είναι κοντά μας και στη συνέχεια περιμένοντας επιτέλους το χρυσό σε ένα παγκόσμιο. Κακιούζης: Δίκιο έχει ρε παιδιά. Δεν βλέπεται την Ισπανία. Τόσα χρόνια δεν το παίρνει για τον ίδιο λόγο. Ζήσης: Ναι ρε παιδιά' date=' άλλη φορά καλύτερα το παγκόσμιο για να παίζω και εγώ. Διαμαντίδης: Δεν μπορώ εγώ να παίξω για να χάσω. Θα κάνω πέντε φάουλ να βγω από το παιχνίδι. Σπανούλης: Εγώ σύμφωνος. Να δείτε τι θα χάνω. Ελπίζω να μην με καταλάβουνε. Όλοι οι άλλοι μέσα για την ήττα; Σχορτσιανίτης: Yeeeeaaaaaahhhhhhhh……[/quote'] XAXAXA, έγραψες mate! πάρτε κι ένα δικό μου τώρα: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1598819
Forensick Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 :arrow: Αν χασουμε απο την Ισπανια θα εχουμε αποτυχει? και ας χασουν με 30 ποντους' date=' δεν με απασχολει καθολου. εδειξαν οτι αξιζουν εκει που εφτασαν και δεν ηταν φουσκα το euro περσυ.[/quote'] με βρισκω λιγο προφητικο:-P
Sadead Neth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 με βρισκω λιγο προφητικο:-P ...και γρουσούζη.
Σκύμνος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 XAXAXA' date=' έγραψες mate! πάρτε κι ένα δικό μου τώρα: http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1598819[/quote'] :mrgreen: Ωραίος :mrgreen:
ClouD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Sadead Neth , καλό ήταν . Αλλα θα ήθελα, όσοι εδώ θέλουν να κράξουν, μια μέρα το παιδί τους να γράψει 15 εικοσάρια και ενα τριάρι. Θα του πουνε οτι ειναι άχρηστο, και να πάει στην οικοδομή γιατι δεν κάνει για πουθενά;
Puppet-Master Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 παιδια ειναι απλο μπηκαν μεσα σαν ιεροδουλες και χασανε δε θελει πολυ αναλυση.το μπασκετ ειναι παιχνιδι ψυχολογιας,τραυματιστηκε ο αλλος και συσπειρωθηκαν ενω εμεις μπηκαμε με τον αερα του αμερικανοφαγου και χασαμε.ΤΕΛΟΣ
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή "κερδίσαμε και χάσαμε με μπάσκετ", πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι τι εστί μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ! Τη μια μέρα πετάς την μπάλα στο βαρέλι σαν σάκο με σκατά από τα 8 μέτρα (και την ξαναπετάς, και την ξαναπετάς...) και κερδίζεις το ματς και την άλλη μέρα "θεωρείσαο" άμπαλος γιατί...πολύ απλά δεν μπαίνει η κωλόμπαλα με τίποτα. Ξεχάσαμε το μπάσκετ σε 2 μέρες; Όχι βέβαια. Μήπως ήμασταν καλύτεροι από τους αμερικανούς προχθές; Εννοείται πως όχι. Μια χαρά ελεύθερα σουτ έκαναν οι άνθρωποι. Απλά μας είχε γίνει ο πάτος ΝΑ! Βέβαια, όταν αυτό επαναλαμβάνεται (φυσικά υπάρχουν και συστήματα κλπ) τότε παύει να είναι 100% κωλοφαρδία, προφανώς την πετάς την μπάλα λίγο καλύτερα από τους άλλους, αλλά δεν παύει να παίζει το σημαντικότερο ρόλο ο πάτο σου! Έχω ακούσει δημοσιογράφο μετά από εύστοχο τρίποντο αφού πρώτα η μπάλα είχε ρίξει κάτι γυροβολιές πάνω στη στεφάνη, στο ταμπλό, στη στεφάνη ξανά, να λέει ότι ο παίκτης που ευστόχησε το ήθελε αυτό που έκανε, το είχε μελετήσει! Βρε δε γ@μιόμαστε λέω εγώ να ασπρίσουμε με το κωλοάθλημα που μπορείς να χάσεις ματς επειδή ένας παγκοσμίως άγνωστος πέταξε σε νεκρό χρόνο την μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη σε σουτ απελπισίας τη στιγμή που κάποιοι άλλοι σε άλλα αθλήματα έχουν σκιστεί να οργανώσουν μια επίθεση και να πετύχουν το στόχο τους; Κάποιοι το λένε "άθλημα με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις". Εγώ το λέω απλά μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ!!! Συγχαρητήρια στην Ισπανία, συγχαρητήρια και στην Εθνική μας, έκαναν ότι μπορούσαν, αυτά έχει το κωλοάθλημα. Μάλιστα. Ευχαριστούμε για την εμπεριστατωμένη άποψή σου. Μπορείς να αποχωρήσεις από τη συζήτηση τώρα, μπορείς να συμμετάσχεις σε άλλες που αφορούν παικτικά και όχι κωλόφαρδα και κυρίως αντρικά για να μη ξεχνιόμαστε... Η κομπλεξισμός του ανθρώπου που γουστάρει μόνο ΄μπάλα΄ γιατί αδυνατεί να καταλάβει κάτι άλλο τόσο ώστε να κάνει τον προπονητή.
blueviper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Έσπαγα το κεφάλι μου να καταλάβω γιατί κάναμε φάουλ στα 12'' πριν τη λήξη και στο μόνο συμπέρασμα που κατόρθωσα να καταλήξω ήταν για να μη μείνει το σκορ στο 69.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 1. To πιο ηλιθιο ρητο στον κοσμο ειναι "Ο 1ος ειναι 1ος και ο 2ος ειναι τιποτα".Ειναι μια μαλακια και μιση για να εξισωνει τον 13123442ο με τον 2ο.Ετσι ο 13123442ος νιωθει οτι μονο ενας ειναι καλυτερος του,ο 1ος.Μπουρδες. Για την ακριβεια ας το θεσω αλλιως Ειναι μια ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΡΗΣΗ,την οποια ομως εχουν δικαιωμα να την ΜΟΝΟ οι Ισπανοι παικτες,ααααααααντε και οι Ισπανοι σαν Εθνος.Οποιοσδηποτε αλλος καλο θα ηταν αν πιστευει οτι απο τον 2ο και κατω ειναι ολοι το ιδιο,δηλαδη τιποτα,να μαζεψει αλλους 11 και να παει να παιξει με την ομαδα του 2ου και να ερθουν τουλαχιστον ισοπαλοι.Αντε μας. Επειδή "κερδίσαμε και χάσαμε με μπάσκετ"' date=' πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι τι εστί μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ! Τη μια μέρα πετάς την μπάλα στο βαρέλι σαν σάκο με σκατά από τα 8 μέτρα (και την ξαναπετάς, και την ξαναπετάς...) και κερδίζεις το ματς και την άλλη μέρα "θεωρείσαο" άμπαλος γιατί...πολύ απλά δεν μπαίνει η κωλόμπαλα με τίποτα. Ξεχάσαμε το μπάσκετ σε 2 μέρες; Όχι βέβαια. Μήπως ήμασταν καλύτεροι από τους αμερικανούς προχθές; Εννοείται πως όχι. Μια χαρά ελεύθερα σουτ έκαναν οι άνθρωποι. Απλά μας είχε γίνει ο πάτος ΝΑ! Βέβαια, όταν αυτό επαναλαμβάνεται (φυσικά υπάρχουν και συστήματα κλπ) τότε παύει να είναι 100% κωλοφαρδία, προφανώς την πετάς την μπάλα λίγο καλύτερα από τους άλλους, αλλά δεν παύει να παίζει το σημαντικότερο ρόλο ο πάτο σου! Έχω ακούσει δημοσιογράφο μετά από εύστοχο τρίποντο αφού πρώτα η μπάλα είχε ρίξει κάτι γυροβολιές πάνω στη στεφάνη, στο ταμπλό, στη στεφάνη ξανά, να λέει ότι ο παίκτης που ευστόχησε το ήθελε αυτό που έκανε, το είχε μελετήσει! Βρε δε γ@μιόμαστε λέω εγώ να ασπρίσουμε με το κωλοάθλημα που μπορείς να χάσεις ματς επειδή ένας παγκοσμίως άγνωστος πέταξε σε νεκρό χρόνο την μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη σε σουτ απελπισίας τη στιγμή που κάποιοι άλλοι σε άλλα αθλήματα έχουν σκιστεί να οργανώσουν μια επίθεση και να πετύχουν το στόχο τους; Κάποιοι το λένε "άθλημα με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις". Εγώ το λέω απλά μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ!!! Συγχαρητήρια στην Ισπανία, συγχαρητήρια και στην Εθνική μας, έκαναν ότι μπορούσαν, αυτά έχει το κωλοάθλημα.[/quote'] Να υποθεσω τους Τσεχους στον ημιτελικο του Ευρω οτυς ξεπατωσαμε και δεν ειμασταν καθολου τυχεροι. Να υποθεσω οτι ο Παναθηναικος το '96 στο Οπορτο δεν ηταν κωλοφαρδος Έχω ακούσει δημοσιογράφο μετά από εύστοχο τρίποντο αφού πρώτα η μπάλα είχε ρίξει κάτι γυροβολιές πάνω στη στεφάνη, στο ταμπλό, στη στεφάνη ξανά, να λέει ότι ο παίκτης που ευστόχησε το ήθελε αυτό που έκανε, το είχε μελετήσει]Και να υποθεσω οτι η δηλωση αυτη ειναι πολυ χειροτερη απο την δηλωση του Γιαννακοπουλου πριν περιπου 4 χρονια στο 3-2 μεσα στην λεοφωρο που ειχαμε βαλει 2 αυτογκολ "Δεν ηταν προιον τυχης τα 2 αυτογκολ,εμεις πιεσαμε τους αμυντικους και αναγκαστηκαν να βαλουν αυτογκολ(ντοιιιιινγκ)"!!! Α,και να υποθεσω οτι ειναι πολυ πιο δικαιο ενα αθλημα που μπορεις να κρατησεις οση ωρα θες την μπαλα στα ποδια σου,να την διωχνεις σαν χειροβομβιδα και να βαλεις 11 παικτες στην γραμμη του τερματος.Οντως,ωραια τα λες Επειδη βεβαια θυμαμαι οτι εισαι και Ολυμπιακος,εσυ δεν κλαιγοσουν για την ατυχια του Ολυμπιακου χρονια στην Ευρωπη που αποκλειεται με 10 βαθμους και ετσι???Τελικα ατυχια ή ανικανοτητα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.