kirileman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή "κερδίσαμε και χάσαμε με μπάσκετ", πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι τι εστί μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ! Τη μια μέρα πετάς την μπάλα στο βαρέλι σαν σάκο με σκατά από τα 8 μέτρα (και την ξαναπετάς, και την ξαναπετάς...) και κερδίζεις το ματς και την άλλη μέρα "θεωρείσαο" άμπαλος γιατί...πολύ απλά δεν μπαίνει η κωλόμπαλα με τίποτα. Ξεχάσαμε το μπάσκετ σε 2 μέρες; Όχι βέβαια. Μήπως ήμασταν καλύτεροι από τους αμερικανούς προχθές; Εννοείται πως όχι. Μια χαρά ελεύθερα σουτ έκαναν οι άνθρωποι. Απλά μας είχε γίνει ο πάτος ΝΑ! Βέβαια, όταν αυτό επαναλαμβάνεται (φυσικά υπάρχουν και συστήματα κλπ) τότε παύει να είναι 100% κωλοφαρδία, προφανώς την πετάς την μπάλα λίγο καλύτερα από τους άλλους, αλλά δεν παύει να παίζει το σημαντικότερο ρόλο ο πάτο σου! Έχω ακούσει δημοσιογράφο μετά από εύστοχο τρίποντο αφού πρώτα η μπάλα είχε ρίξει κάτι γυροβολιές πάνω στη στεφάνη, στο ταμπλό, στη στεφάνη ξανά, να λέει ότι ο παίκτης που ευστόχησε το ήθελε αυτό που έκανε, το είχε μελετήσει! Βρε δε γ@μιόμαστε λέω εγώ να ασπρίσουμε με το κωλοάθλημα που μπορείς να χάσεις ματς επειδή ένας παγκοσμίως άγνωστος πέταξε σε νεκρό χρόνο την μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη σε σουτ απελπισίας τη στιγμή που κάποιοι άλλοι σε άλλα αθλήματα έχουν σκιστεί να οργανώσουν μια επίθεση και να πετύχουν το στόχο τους; Κάποιοι το λένε "άθλημα με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις". Εγώ το λέω απλά μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ!!! Συγχαρητήρια στην Ισπανία, συγχαρητήρια και στην Εθνική μας, έκαναν ότι μπορούσαν, αυτά έχει το κωλοάθλημα.
LL_NEO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αλλά πείτε μου πού θα ξαναβρούμε την ευκαιρία να νικήσουμε τις ΗΠΑ,να πάμε τελικό με μιά Ευρωπαική ομάδα όπου πάντα έχουμε πιθανότητες νίκης? Μα αν θέλουμε να μην είμαστε φωτοβολίδα, ΠΡΕΠΕΙ να παρουσιαζόμαστε ΠΑΝΤΑ αξιόμαχοι φίλε μου. γι' αυτό άλλωστε και δεν το έχουμε πάρει τόσο κατάκαρδα. Η ομάδα έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας πράγμα που της εγγυάται συνέχεια. Στο μεταξύ να είναι καλά ο Παυλάρας να παίρνει έλληνες ταλέντα στην Πανάθα και ο Ζέλικο να τους κάνει ολοκληρωμένους παίχτες. Μουαχαχαχαχαχαχαχα
revil Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 και μη ξεχναμε μαγκες οτι το μπασκετ δεν ειναι ποδοσφαιρο. εχουμε και πιτσιρικαδες που αξιζουν και οι οποιοι περυσι βγηκαν δευτεροι στο παγκοσμιο των πιτσιρικαδων με πρωτη τη Λιθουανια. Οποτε δεν εινα μονο αυτοι οι 12 εχουμε και υποβαθρο σε σχεση με το ποδοσφαιρο που...
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 kirileman -> Σε ποιο αθλημα καποιοι εχουν σκιστει να οργανωσουν μια επιθεση για να πετυχουν το στοχο τους;; Για να φτασει καποια στιγμη καποιος παγκοσμιως αγνωστος να πεταξει σε νεκρο χρονο τη μπαλα και να κερδισει η ομαδα του σημαινει οτι για 40' καποιοι παγκοσμιως γνωστοι σκιζονταν για να ειναι κοντα στο σκορ. Μήπως προτιμας στο ποδοσφαιρο οπου καποιος παγκοσμιως αγνωστος με μια σφυριχτρα αποφασιζει ποιος θα κερδισει;;; Αλλωστε το μπασκετ ειναι το πιο δημοκρατικο αθλημα αυτος που θα παιξει καλυτερα παντα θα κερδισει.
notis81 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα και έκαναν περήφανη την Ελλαδάρα μας!Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά όμως;Του χρόνου το ευρωμπάσκετ γίνεται στην Ισπανία.Δηλαδή από ότι είδα,βλέπω την Ισπανία να παίρνει και το ευρωπαικό γιατί λίγο χλωμό το βλέπω να πάμε να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους..
Dr.sun Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα και έκαναν περήφανη την Ελλαδάρα μας!Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά όμως;Του χρόνου το ευρωμπάσκετ γίνεται στην Ισπανία.Δηλαδή από ότι είδα,βλέπω την Ισπανία να παίρνει και το ευρωπαικό γιατί λίγο χλωμό το βλέπω να πάμε να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους.. Θα πρέπει εκεί να πάρουμε την "εκδίκηση" μας...Εκεί θα πρέπει να αποδείξουμε τι εστί Ελληνική ομάδα
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αν ξυπνήσουν οι Αμερικανοί και ασχοληθούν περισσότερο με συστήματα ισως κανείς να μην ξαναβρει ευκαιρια διοτι αρχίζουν πλέον και καταλαβαινουν οτι ακόμα και με την τεράστια για τα δεδομένα τους αύξηση προετοιμασίας, για να γίνουν ομάδα πρέπει να βάλουν άλλες βάσεις. Και θα βάλουν διοτι αυτοί ειναι λαός των projects. Όπως και να'χει σίγουρα δεν είμαστε φωτοβολίδα, η εθνική αυτή δεν έχει σχέση με το ποδόσφαιρο. Τα παιδιά είναι ικανά και με ταλέντο. Απλά, όσο και να θέλουν κάποιοι ειδήμονες να το προσπεράσουν και να μας δουλεύουν ότι "δεν τρέχει τιποτα" κλπ, το γόητρο μιας ομάδας ειναι μεγάλη υπόθεση.
LL_NEO Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Συγχαρητήρια στα παιδιά που τα έδωσαν όλα και έκαναν περήφανη την Ελλαδάρα μας!Να ρωτήσω κάτι εγώ ρε παιδιά όμως;Του χρόνου το ευρωμπάσκετ γίνεται στην Ισπανία.Δηλαδή από ότι είδα,βλέπω την Ισπανία να παίρνει και το ευρωπαικό γιατί λίγο χλωμό το βλέπω να πάμε να τους κερδίσουμε μέσα στο σπίτι τους.. Πέστο σε αυτόν...
Akujin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 το σκεπτικό ότι είμαστε δύναμη και το αποδείξαμε και σ' αυτό το τουρνουά με το παραπάνω και άρα δεν μπορώ να χωνέψω την κακή εμφάνιση στον τελικό από εναν αντίπαλο που είναι μεν μανούλα αλλά εμείς είμαστε πιο μανούλα είναι κατανοητό. δεν λεει κανεις οτι παιξαμε καλα στον τελικο. δεν λεει οτι ειμαστε ατυχοι που χασαμε. οτι συμβιβαζομαστε με το αργυρο. οτι πανηγυριζουμε που βγηκαμε δεύτεροι ενώ έπρεπε να είμαστε πρώτοι. οτι ειμαστε ηττοπαθεις. οσοι χαιρονται, είναι γιατι ειδανε την ομαδα της εθνικης να παιζει μπασκεταρα σ'αυτο το τουρνουα, ολοι να μιλανε γι' αυτή, να εχουμε ενα φρεσκο ευρωπαικο στην πλατη, να νικαμε τις ΗΠΑ με κατοστάρα, να κανουμε σεμιναρια αμυνας+επιθεσης οποτε χρειαζόταν. ολοι εμεις που βλεπουμε πρωτα αυτα πικραθηκαμε με τον τελικο. νομιζει κανεις οτι δεν πικραθηκαμε? ξερουμε ν' αναγνωριζουμε ομως. ο τελικος δεν μας βγηκε επειδη αγχωθηκαμε, επειδη ολοι λεγανε οτι δεν υπαρχει περιπτωση να χασουμε κι επειδη οι αλλοι παιξανε πολυ καλα κι εμεις οχι. το να προσαψεις κατι σε αυτα τα παιδια ειναι αχαριστια. το να τσακωνεστε τοσες σελιδες ειναι αδιανοητο και κριμα. ολοι θα πρεπει να εχουμε ενα πλατυ χαμογελο σημερα και οχι νευρα. απλα το χαμογελο δεν θα φτανει μεχρι τ' αυτια. σε λιγο καιρο που θα ηρεμησετε και θα το δειτε πιο ψυχραιμα, θα γλυκαθείτε πολύ, που θα είμαστε φιναλιστ σε παγκοσμιο πρωταθλημα. και ολοι επιτελους αρχιζουν να καταλαβαινουν τι παει να πει ελληνικο μπασκετ. βεβαια τα εχουμε ξαναπει αυτα. οι περισσοτεροι προτιματε ενα κυπελλο καθε 100 χρονια και μετα το χαος οπως με το ποδοσφαιρο παρα 90 χρονια 2ες, 3ες, 4ες θέσεις. το ποτηρι μισογεματο ή μισοάδειο? τεσπα. ζητω η Ελλαδα. παμε για αλλα...
blueviper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Διάβασα αρκετές σελίδες πριν τοποθετηθώ κι ο ίδιος κι ομολογώ πως δεν περίμενα να αντιμετωπιστούν με τόση ευκολία ως "μαλάκες" και "κλαψομούνηδες" οι δυσαρεστημένοι που τόλμησαν να εκφράσουν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους. Ειδικά μάλιστα από το bandito δεν περίμενα να διαβάσω ποτέ ένα επιχείρημα τόσο έωλο όσο το "δεν είμαι moderator στην παρούσα ενότητα, άρα γράφω όπως γουστάρω". Ο Τζίμης, ο χωροφύλακας της Κάτω Μιδανιάς, δε σημαίνει πως δικαιούται να το παίζει μπράβος στην Άνω, επειδή δεν υπάγεται σε αυτήν. Πολλές ύβρεις και μάλιστα εντελώς αναίτιες για ένα ζήτημα που δε χωράει τόσο απόλυτη έκφραση. Μάλλον λοιπόν είμαι "μαλάκας" αν δηλώσω κι ο ίδιος την απογοήτευσή μου, όταν μάλιστα προηγουμένως έχω εκφράσει την πεποίθησή μου πως τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν νικήσει την ηττοπάθεια...ε, λοιπόν δεν τα έχουν καταφέρει ακόμα. Κι όχι επειδή έχασαν...αλίμονο αν όποτε χάναμε κατεβάζαμε πλερέζες κι αρχίζαμε τα μοιρολόγια. Ο τρόπος που κατέληξε το παιχνίδι να είναι μια απογύμνωση όλων εκείνων που για όλα τα προηγούμενα ματς αποτέλεσαν αρετές και πλεονεκτήματά μας, ήταν καθοριστικός για να υπάρξει μια δικαιολογημένη γκρίνια. Χάστε...άλλα παίξτε, παλέψτε, τρέξτε, ιδρώστε. Έπαιρνε ριμπάουντ ο Ναβάρο μεταξύ 4 παιχτών που κοιτούσαν τη μπάλα, λες και ήταν μπίλια σε ρουλέτα κι αναρωτιόντουσαν σε ποιο χρώμα θα πέσει. Η καλύτερη τριπλέτα περιφερειακών με τα χίλια χαρίσματα, δεν μπορούσε να βάλει καλάθι, ούτε με layup. Λάθη επί λαθών, ασυνεννοησία...πλημμύρα. Όπως και να το κάνουμε, δε μας είχαν συνηθίσει σε τόσο χάλια εμφανίσεις, για να την καταπιούμε σα να μην τρέχει και τίποτα. Τα μπράβο τους τα άκουσαν όταν έπρεπε και σε πολλαπλάσιο βαθμό. Μη μας χαλάει όταν κατακρίνονται οι ατυχείς εμφανίσεις, μια κι ουδείς είναι υπεράνω κριτικής. Δικαιολογίες πάμπολλες, όπως φυσικά υπάρχουν και δικαιολογίες για εκείνους που καταθέτουν την πικρία τους για ένα κερασάκι που ποτέ δεν ήλθε κι όλα τα φαινόμενα έδειχναν πως το είχαμε μετά και τα συμβάντα με το Γκασόλ. Το μόνο βέβαιο είναι πως όπως δεν μπορείς να ακυρώσεις τους παίχτες ως άχρηστους, έτσι δεν μπορείς να διαγράψεις τους διαφωνούντες ως κοινούς "μαλάκες". Σήμερα δεν είχα και πολλούς λόγους να πεταχτώ μέχρι την Ομόνοια ή να σκάσω κανένα βαρελότο. Τη 2 θέση την πανηγύρισα δεόντως την Παρασκευή, όταν και την εξασφάλισα. Σήμερα πήγαινα για μια υπέρβαση που δεν έγινε...λογικό είναι λοιπόν να υπάρχει και μια στυφή γεύση. Σίγουρα μας γλύκαναν πολύ, για να αξίζει να παραμείνει ως μόνιμη αίσθηση. Άλλωστε η συγκεκριμένη ομάδα έχει χρόνια μπροστά της, αλλά δυσκολεύομαι να φανταστώ πιο ευνοϊκή συγκυρία κατάκτησης Παγκοσμίου, με USA που παιζόταν και με Ισπανία που παρ' όλες τις αρετές της (τις ξετύλιξε δα μεγαλόπρεπα) είχε χάσει το μεγάλο της αστέρι και καθοριστικότατο παράγοντα στην ανέλιξή της στο βάθρο μέχρι αυτό το παιχνίδι. Χάθηκε μια ευκαιρία...αφήστε με να λυπάμαι γι' αυτό προς το παρόν, αγνοώντας τι θα φέρει το μέλλον. Είναι εύκολο να μιλάμε για τίτλους και πρωτεία, αλλά να μας ακυρώνει η ίδια η ζωή.
Akujin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τα μπράβο τους τα άκουσαν όταν έπρεπε και σε πολλαπλάσιο βαθμό? Μαλλον το αντιθετο συμβαινει, μου φενεται... τεσπα ολοι ειμαστε πικραμενοι γιατι αγγίξαμε αλλα δεν αγκαλιασαμε την πρωτια, αλλα ας ηρεμησουμε λιγο. αφου δεν ηρθε η πρωτια, ειναι πιο υγιες να χαιρομαστε για οτι πετυχαμε και οχι για οτι χασαμε. αυτο λεμε. απλως ας δουμε λιγο πιο βαθια οτι το μπασκετ παει καλα στην χωρα μας. χασαμε την συγκεντρωση σημερα ενταξει δεν κολλαμε εκει. ας μην αρχισει η καταστροφολογια. παμε γι αλλα. σημερα 2οι. αυριο παμε για το καλυτερο που δεν ηρθε. δηλ. ο ροναλντο ο πορτογαλλος επρεπε να ειχε αυτοκτονησει με την λογικη την δικια μας. και ολη η πορτογαλια να βυθιστει.ας ειμαστε πιο αντικειμενικοι, πιο συνεσταλμενοι, πιο διορατικοι και πιο χορτατοι με οτι πετυχαμε. αλλωστε το αργυρο σε κανει να θες να προσπαθησεις ξανα για κατι που δεν πετυχες και ξερεισ οτι μπορεις να το πετυχεις εστω και δυσκολα. το χρυσο. τα παιδια μπορουνε. εσεις το θελετε και ολοι. υπομονη. δουλεια. και χαρα. οχι μιζερια. κριτικη ναι, αλλα οχι μονο κριτικη. ενταξει σημερα κλαψτε αντε. αλλα σκουπιστε τα κυριοι γρηγορα. οι δυνατοι δεν κανουνε ετσι. αντε ντε. (λιγο κουρκουλος μου κανουν αυτα που λεω, αλλα δεν τα σβηνω. αυτα βγηκανε, τεσπα. χαιρετισματα στον φιλο μου μανωλη και την διαφορετικοτητα του, σαν αλλος χατζηστεφανου, θα πεταξω κι εγω το ασχετο μου. γεια σας) i don't do drugs. i am drugs. α με προλαβε ο dali.
-nick- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδή "κερδίσαμε και χάσαμε με μπάσκετ", πιστεύω να κατάλαβαν ορισμένοι τι εστί μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ! Τη μια μέρα πετάς την μπάλα στο βαρέλι σαν σάκο με σκατά από τα 8 μέτρα (και την ξαναπετάς, και την ξαναπετάς...) και κερδίζεις το ματς και την άλλη μέρα "θεωρείσαο" άμπαλος γιατί...πολύ απλά δεν μπαίνει η κωλόμπαλα με τίποτα. Ξεχάσαμε το μπάσκετ σε 2 μέρες; Όχι βέβαια. Μήπως ήμασταν καλύτεροι από τους αμερικανούς προχθές; Εννοείται πως όχι. Μια χαρά ελεύθερα σουτ έκαναν οι άνθρωποι. Απλά μας είχε γίνει ο πάτος ΝΑ! Βέβαια, όταν αυτό επαναλαμβάνεται (φυσικά υπάρχουν και συστήματα κλπ) τότε παύει να είναι 100% κωλοφαρδία, προφανώς την πετάς την μπάλα λίγο καλύτερα από τους άλλους, αλλά δεν παύει να παίζει το σημαντικότερο ρόλο ο πάτο σου! Έχω ακούσει δημοσιογράφο μετά από εύστοχο τρίποντο αφού πρώτα η μπάλα είχε ρίξει κάτι γυροβολιές πάνω στη στεφάνη, στο ταμπλό, στη στεφάνη ξανά, να λέει ότι ο παίκτης που ευστόχησε το ήθελε αυτό που έκανε, το είχε μελετήσει! Βρε δε γ@μιόμαστε λέω εγώ να ασπρίσουμε με το κωλοάθλημα που μπορείς να χάσεις ματς επειδή ένας παγκοσμίως άγνωστος πέταξε σε νεκρό χρόνο την μπάλα από τη μία άκρη του γηπέδου στην άλλη σε σουτ απελπισίας τη στιγμή που κάποιοι άλλοι σε άλλα αθλήματα έχουν σκιστεί να οργανώσουν μια επίθεση και να πετύχουν το στόχο τους; Κάποιοι το λένε "άθλημα με τις μεγαλύτερες συγκινήσεις". Εγώ το λέω απλά μπ... μπ... μπ.... μπάσκετ!!! Συγχαρητήρια στην Ισπανία, συγχαρητήρια και στην Εθνική μας, έκαναν ότι μπορούσαν, αυτά έχει το κωλοάθλημα. hhahahaha πλακα κανεις μου φαινεται???? και ναι ημασταν καλυτεροι απο την αμερικη χθες.. Ισα ισα που το ποδοσφαιρο ειναι πολυ πιο ασταθες αθλημα οπου μπορει η μια ομαδα να εχει κανει 1000 ευκαιριες,41 δοκαρια κλπ κ η αλλη με μια ευκαιρια να βαλει γκολ και να κερδισει το παιχνιδι... λολ.
bandito Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Διάβασα αρκετές σελίδες πριν τοποθετηθώ κι ο ίδιος κι ομολογώ πως δεν περίμενα να αντιμετωπιστούν με τόση ευκολία ως "μαλάκες" και "κλαψομούνηδες" οι δυσαρεστημένοι που τόλμησαν να εκφράσουν δημοσίως τη δυσαρέσκειά τους. Ειδικά μάλιστα από το bandito δεν περίμενα να διαβάσω ποτέ ένα επιχείρημα τόσο έωλο όσο το "δεν είμαι moderator στην παρούσα ενότητα, άρα γράφω όπως γουστάρω". Ο Τζίμης, ο χωροφύλακας της Κάτω Μιδανιάς, δε σημαίνει πως δικαιούται να το παίζει μπράβος στην Άνω, επειδή δεν υπάγεται σε αυτήν. Πολλές ύβρεις και μάλιστα εντελώς αναίτιες για ένα ζήτημα που δε χωράει τόσο απόλυτη έκφραση. Επειδή βλέπω να το τραβάτε το τροπάριο. Είπα οτι είμαι κοινος θνητός εδω, όχι για το οτι μπορώ να μιλάω όπως γουστάρω, αλλα οτι δεν μπορώ να προστατέψω κανέναν (μιας και αυτό ζητήθηκε). Ήλπιζα οτι ως moderator θα είχες μεγαλύτερη ανοχή στην διαφορετικότητα και ότι θα είχες επιληφθει μιας κατάστασης που εμπεριέχει πολλές ύβρεις στα τελευταία ποστ αλλά προφανώς υιοθετείς το ίδιο υφάκι με χαρακτηρισμούς' date=' γι' αυτό και απάντησα σε αυτό το επιθετικό -αν και όχι το ίδιο υβριστικό- ύφος. [/quote'] Η απάντηση για αυτούς που αδυνατούν να κάνουν τον συνειρμό, είναι οτι δεν μπορώ να βοηθήσω γιατι εδώ δεν έχω καμια δικαιοδοσία (ξαναδιαβάστε παρακαλώ, μου ζητήθηκε να επιληφθώ μιας κατάστασης που έχει υβρεις κτλ κτλ). Ελπίζω τώρα αμφότεροι να κόψετε αυτή την βλακεία περί αυλών που μου αρέσει να κατουράω, και την επόμενη φορά , διαβάζετε τι γράφει ο άλλος, ειδικά οταν απαντάει σε ερώτηση που εχετε κάνει εσεις ο ίδιος. Κατα δεύτερον λόγο, το κοινός θνητός σημαίνει οτι μπορώ να φαω ban ακριβώς όπως και εσείς. Αφήστε τα κλάμματα, και καντε με report. Δεν υπέγραψα κανενα χαρτί οτι αν γίνω moderator θα κάνω και τουμπεκί ψιλοκομμένο. Και εσυ βρε kandinsky, εχεις φάει ήδη ενα ban οταν είχες λούσει έναν κακόμοιρο με καμια 200αρια στολίδια , καθόλου κολακευτικά. Τώρα θυμήθηκες τους καλούς τρόπους; Εσυ blueviper, που σέβεσαι την διαφορετικότητα τόοοοοοοοοοοσο πολυ, προχθές δεν έλεγες τον Aigeia "hopeless" περίπτωση; Στου κρεμασμένουν το σπίτι λένε... Δεν είπα κανέναν μαλάκα που πιστεύει οτι δεν παίξαμε καλά σήμερα. Αλλα θα ήθελα, όσοι εδώ θέλουν να κράξουν, μια μέρα το παιδί τους να γράψει 15 εικοσάρια και ενα τριάρι. Θα του πουνε οτι ειναι άχρηστο, και να πάει στην οικοδομή γιατι δεν κάνει για πουθενά;
blueviper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τα μπράβο τους τα άκουσαν όταν έπρεπε και σε πολλαπλάσιο βαθμό? Μαλλον το αντιθετο συμβαινει' date=' μου φενεται...[/quote'] Μόνο η δική μου μνήμη έχει συγκρατήσει τα πρωτοσέλιδα, τις απόψεις που κατατέθηκαν εδώ κι ένα διήμερο (αλλά και πιο πριν), τους διθυράμβους, τα ζήτω και τα μπράβο ακόμα κι όταν η ομάδα παρ' ολίγον να χάσει ένα παιχνίδι που προηγείτο με διαφορά, από έλλειψη συγκέντρωσης; Φυσικά και δεν έχω την απαίτηση να δω το σύγχρονο Ηρακλή στο παρκέ με επιδόσεις Τιραμόλα. Γι' αυτό ακριβώς και δεν είμαι επικριτικός στις περιπτώσεις εκείνες που παίζεις και χάνεις...για τις άλλες μιλούσα που δεν εμφανίζεσαι καν στο γήπεδο. Συναθροίσεις σε πλατείες και δρόμους είχαμε, συγχαρητήρια τηλεγραφήματα ένθεν κακείθεν κι όλα τα καλά του κόσμου. Πως αλλιώς θα μπορούσε να αποδείξει ο κόσμος την ευγνωμοσύνη του όλες τις προηγούμενες μέρες και δεν το έπραξε; Ακόμα και σήμερα, που επαναλαμβάνω πως προσωπικά περισσότερο πικραμένος δηλώνω, παρά ευτυχής με βάση τις συνθήκες που είχαν διαμορφωθεί, "μαλάκες" χαρακτηρίζονται όσοι αποτολμήσουν να εναντιωθούν στο μέσο όρο που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Δε σου λέει λοιπόν κάτι για το πόσο ψηλά είναι στη συνείδηση του κόσμου η συγκεκριμένη εθνική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.