Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν είχες χρησιμοποιήσει την Αργεντινή αντί της Τουρκίας θα είχε κάποιο νόημα η πρόταση' date=' αλλά τώρα είναι μακράν η πιο ηλιθία σύγκριση που έχω ακούσει απο την μέρα που γεννήθηκα. Η Τουρκία του ποδοσφαίρου (μια ανύπαρκτη χώρα στο ποδόσφαιρο, με μια επιτυχία στο UEFA όλη και όλη) συγκρίνεται με την Ισπανία στο μπάσκετ, μια απο τις μεγαλύτερες σχολές με άπειρες διακρίσεις σε συλλογικό επίπεδο με αξιοπρεπείς εμφανίσεις παντα στις μεγάλες διοργανώσεις και με αρκετούς παικτες στο nba Δεν είμαι ο Νίκος Γκάλης, αλλα πράγματικά, μέσα στα πλαισια της Kandiskyιανής κλαψομουνίασης-όλα μου βρωμάνε, ολα μου ζέχνουν-,απέδειξες οτι δεν το κατέχεις το άθλημα.

Επι του θέματος, το μπάσκετ δεν ειναι ποδόσφαιρο. Χθές, ο Διαμαντίδης έβαλε fade away απο τα 7 μέτρα υπο πίεση, η μπάλα έκανε τρεις κωλοτούμπες πριν μπεί σε σουτ του Σπανούλη κτλ. Προχθές μας βγήκαν, σήμερα σίδερο.

Έτσι ειναι το μπάσκετ. Ο παιχατάς Ginobilli χθες ήταν ανύπαρκτος. Δεν γίνεται να τα έχεις όλα κάθε φορά.

Υ.Γ Θα μας πουν οι ειδικοί καλύτερα, αλλα νομίζω οτι ο Γιαννάκης έπεσε σε μερικές παγίδες.[/quote']

Ηρέμησε, θα πάθεις κανα κακό μεσημεριάτικα, σου ανέβηκε η πιεση. Για να καταλάβεις κι εσύ και οι υπόλοιποι φωστήρες του μπάσκετ (πολλοί μαζευτήκατε εδώ μέσα τελικά, φτιάξτε ένα σύλλογο) η αναγωγή δεν έγινε -φυσικά- με το σκεπτικό Τουρκία ποδοσφαίρου = Ισπανία μπάσκετ αλλά με το σκεπτικό ότι η ισοδυναμία από άποψη δυναμικότητας σε όλα σχεδόν τα επίπεδα στο μπάσκετ Ελλάδας-Ισπανίας, στο ποδόσφαιρο μπορεί να δοθεί μόνο με μια ομάδα που είναι στα περίπου ιδια επίπεδα με εμάς. Βρες καταλληλότερη και θα χαρώ να τη μνημονεύσω.

Ήλπιζα οτι ως moderator θα είχες μεγαλύτερη ανοχή στην διαφορετικότητα και ότι θα είχες επιληφθει μιας κατάστασης που εμπεριέχει πολλές ύβρεις στα τελευταία ποστ αλλά προφανώς υιοθετείς το ίδιο υφάκι με χαρακτηρισμούς, γι' αυτό και απάντησα σε αυτό το επιθετικό -αν και όχι το ίδιο υβριστικό- ύφος.

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η πιό loser πρόταση που έχω ακούσει.

μάλλον δε σου μιλάει πολύς κόσμος, ε;

Α! Και επιπλέον: χαχαχαχαχα!

Δημοσ.
Σωστότατος φίλε μου. Επειδή μάλιστα εγώ αγνοώ τα του μπάσκετ, όπως μου καταλόγισαν, θα ήταν χρήσιμο να μιλήσουν όλοι εκείνοι που είχαν προδικάσει το αποτέλεσμα γιατί έλειπε ο θεμέλιος λίθος της ισπανικής ομάδας.

Αν οι μαλάκες με διπλωμα Σκουντής, Χατζηγεωργίου το γάμησαν, αυτο δεν σημαίνει οτι το έκανε και ο Γιαννάκη Δεν πιστεύω οτι ο προπονήτης είπε καμια στιγμή οτι ααυτή η ισπανία είναι μόνο ο Gasol. Εσυ τι θες να πεις; Οτι ήσουν ο μόνος συγκρατημένος; Ακόμα και στην τηλεόραση είδα αρκετούς να λενε οτι "Η Ισπανία είναι πολύ καλή ομάδα και η απουσια του Γκασολ θα τους δώσει άλλοθι". Εκτός και αν αυτα που λές σε όλους εδώ , θες να τα πεις στον Σκουντή...

Τα πανηγύρια για την απουσία του Γκασόλ, το δώρο που μας έκαναν, γύρισε μπούμερανγκ και ξεκινήσαμε το άλλοθι της συσπείρωσης, λες και το αγνοούσαμε εκ των προτέρων.

Εγώ το άκουσα απο τον Κακιουση, χθές στην NET. Σημασία δεν έχει τι αγνοούσαμε εγώ , ο κυρ Νίκος ο μπακάλης και η γιαγιά μου, αλλα η ομάδα και ο προπονητής.

Εσύ λοιπον λες οτι όλη η ομάδα κατέβηκε με σταρχιδισμό, εγώ λεω οτι απλώς δεν τους βγήκε.

Δημοσ.
Ενώ εσύ έχεις διαρκείας στην ανεγκεφαλιά ε?

Υ/Γ Την κριτική την λες βρίσιμο?

Όσο ανεγκεφαλιά και βρίσιμο θα είναι να πάω να κάνω κριτική σε κάτι που δεν κατέχω, όπως πχ. την όπερα.

Δημοσ.

Ρε ΝΤΡΟΠΗ να βρίζετε μια ομάδα που έφτασε στη 2η καλύτερη θέση του κόσμου......Που κέρδισε αντρίκια τις Η.Π.Α στον ημιτελικό.....Που τελείωσε με 8 νίκες και μια ήττα το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα......Οι Ισπανοί ήταν σε όλα καλύτεροι,έπαιξαν φοβερό παιχνίδι και μπράβο τους για την επιτυχία τους.Μας κέρδισαν επάξια.Αλλά πραγματικά όσοι κακολογούν σήμερα την ελληνική ομάδα θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπονται......Οι πραγματικοί φίλαθλοι στα δύσκολα φαίνονται......Αλλά τι περιμένεις?Έτσι είμαστε οι Έλληνες.ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ!!!!!!:evil: :evil:

Δημοσ.
Όσο ανεγκεφαλιά και βρίσιμο θα είναι να πάω να κάνω κριτική σε κάτι που δεν κατέχω, όπως πχ. την όπερα.

Εσύ λοιπόν πού κατέχεις από basket γιά κάνε μας μιά σύντομη ανάλυση τού τελικού.Μπορείς να πείς τι έφταιξε?Μην πείς 'δεν τούς βγήκε' γιατί αυτό, σίγουρα δεν λέει τίποτα.

Αλλά πραγματικά όσοι κακολογούν σήμερα την ελληνική ομάδα θα έπρεπε πραγματικά να ντρέπονται......Οι πραγματικοί φίλαθλοι στα δύσκολα φαίνονται......Αλλά τι περιμένεις?Έτσι είμαστε οι Έλληνες.ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΟΙ!!!!!!

Ρε παιδιά απαγορεύεται από πουθενά να εκφράσουμε την πικρία μας γιά τον συγκεκριμένο αγώνα.Μη μιλάτε γιά βρίσιμο.Λάθος το καταλάβατε

Δημοσ.
Ηρέμησε' date=' θα πάθεις κανα κακό μεσημεριάτικα, σου ανέβηκε η πιεση.

[/quote']

Γεια σου βρε kandinsky, αστειά-τορα.

Για να καταλάβεις κι εσύ και οι υπόλοιποι φωστήρες του μπάσκετ (πολλοί μαζευτήκατε εδώ μέσα τελικά, φτιάξτε ένα σύλλογο) η αναγωγή δεν έγινε -φυσικά- με το σκεπτικό Τουρκία ποδοσφαίρου = Ισπανία μπάσκετ αλλά με το σκεπτικό ότι η ισοδυναμία από άποψη δυναμικότητας σε όλα σχεδόν τα επίπεδα στο μπάσκετ Ελλάδας-Ισπανίας, στο ποδόσφαιρο μπορεί να δοθεί μόνο με μια ομάδα που είναι στα περίπου ιδια επίπεδα με εμάς. Βρες καταλληλότερη και θα χαρώ να τη μνημονεύσω.

Ναι ναι , σωστα. Για πες μας εσυ μεγάλε στρατηγε του μπάσκετ και ντετέκτιβ, γιατι δεν έπαιξαν σωστα; Δώσε μου εναν λόγο να καταλάβω την κλαψομουνίαση του "Ουυυυυυυυυυυυυυ, μαλάκες μας ξεφτιλίσατε", και θα πάρω και εγώ μαντήλι να βάλω τα κλάμματα.

Ήλπιζα οτι ως moderator θα είχες μεγαλύτερη ανοχή στην διαφορετικότητα και ότι θα είχες επιληφθει μιας κατάστασης που εμπεριέχει πολλές ύβρεις στα τελευταία ποστ αλλά προφανώς υιοθετείς το ίδιο υφάκι με χαρακτηρισμούς, γι' αυτό και απάντησα σε αυτό το επιθετικό -αν και όχι το ίδιο υβριστικό- ύφος.

Είμαι moderator στο forum του προγραμματισμού. Εδώ έιμαι κοινός θνητός. Δεν έχω παραπάνω κουμπάκια για edit και delete :). Τα παράπονα σου στον lucifer.

Επιπλέον, έχω πάψει πολύ καιρό να παίρνω τα forum σοβαρά οπότε μπορείς να πείς οτι είμαι αδερφή, οτι την έχω μικρή ή οτι άλλο γουστάρεις, δεν θα δώσω μεγάλη σημασία.

Υ.Γ Μπορείς να συνεχίσεις να μαλώνεις με τους άλλους, έχω λιγη δουλίτσα μαζεμένη.

Δημοσ.
Αν οι μαλάκες με διπλωμα Σκουντής, Χατζηγεωργίου το γάμησαν, αυτο δεν σημαίνει οτι το έκανε και ο Γιαννάκη Δεν πιστεύω οτι ο προπονήτης είπε καμια στιγμή οτι ααυτή η ισπανία[/url'] είναι μόνο ο Gasol. Εσυ τι θες να πεις; Οτι ήσουν ο μόνος συγκρατημένος; Ακόμα και στην τηλεόραση είδα αρκετούς να λενε οτι "Η Ισπανία είναι πολύ καλή ομάδα και η απουσια του Γκασολ θα τους δώσει άλλοθι". Εκτός και αν αυτα που λές σε όλους εδώ , θες να τα πεις στον Σκουντή...

Εσύ τι θες δλδ να πεις? Ότι μόνο ο Σκουντής τα έλεγε? Μήπως ο Σκουντής και ο Χατζηγεωργίου έγραφαν κι εδώ μέσα και δεν το πήρα πρέφα? Πόσα νικ τους έχετε δώσει ρε παιδιά?

Κάνεις λάθος. Όχι με σταρχιδισμό αλλά σίγουρα επηρεασμένη απ' την μεγάλη επιτυχία με τους Αμερικανούς. Δες ποιό ήταν το σχόλιο μου....

H χειρότερη εμφάνιση της Εθνικής έτυχε να είναι σήμερα. Προσωπικά θα προτιμούσα να μην είμαι στον τελικό αλλά να κρατήσω και λίγη αξιοπρέπεια παρά αυτή την τραγωδία και το βιασμό που υπέστην.

50 πόντους και μετά βίας θα φτάσουμε. Ευχαριστώ τα παιδιά για όλα όσα κατάφεραν αλλά αυτή η τελευταία αισχρή εικόνα τα κατέστρεψε όλα. Είπαμε, να χάσεις το δέχομαι αλλά όχι κι έτσι κι οχι απ' τους Ισπανούς. Όπως και νά'χει, όλοι κρινόμαστε απ' το αποτέλεσμα.

Δημοσ.
Ωπ, να κι ο Λάρυ Μπερντ. 'Η μήπως ο Πατ Ράιλυ? Όλο σας μπερδεύω. Τί γίνεστε ρε παιδιά?

Τουλάχιστον έκανα πρωταθλητισμό 7 χρόνια σε μπάσκετ, είχα συμπαίκτη τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, αν απλώσω τα μετάλλια και τα διπλώματα σε παιδο-εφηβικά πρωταθλήματα απλώνω ταπετσαρία σε ολόκληρο δωμάτιο και ήμουν βασικό 4άρι σε ομάδα που πήρε πρωτάθλημα Αθηνών.

Εσύ;

Τουλάχιστον εγώ κάνω μόκο σε αθλήματα που δεν κατέχω (ποδόσφαιρό πχ.).

Εσύ;

Με σύγχισες πολύ τώρα και πάω στην τουαλέτα να στείλω ένα φαξ.

Δημοσ.

Καλά, όντως όπως είπανε αρκετοί εδώ μέσα, μερικοί φαίνεται ότι δεν έχουν παίξει basket ποτέ, πόσο μάλλον να παίξουν σε επίσημο αγώνα.

Ειλικρινά Kadinsky, τόσο άστοχα σχόλια από εσένα δεν περίμενα.

Το να συγκρίνεις την ομάδα στο ποδόσφαιρο, που κανένας -ειλικρινά- κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν περίμενε να κάνουνε τίποτα μετά το Euro, με μία ομάδα που φανερότατα έχει τρομερό ταλέντο και δέσιμο και από τους οποίους όλοι όσοι έχουν την παραμικρή ιδέα από μπάσκετ περιμένουν πολλούς σπουδαίους αγώνες ακόμα, είναι κάτι περισσότερο από απλά αστείο.

Είστε σοβαροί ρε;

Οι Ισπανοί παίξανε τρομερό μπάσκετ. Ήταν πολύ καλά προετοιμασμένοι και κόψανε ότι και αν δοκιμάσανε οι Έλληνες. Οι Ισπανοί έχουν ομάδα με πολύ υψηλό επίπεδο. Το ίδιο και οι Έλληνες όταν παίζουν μπάκσετ δύο μεγάλες ομάδες αυτό που κρίνει το παιχνίδι δεν είναι οι "ταρζανίες" αλλά το πως λειτουργούν τα συστήματα. Οι Ισπανοί εκεί, απλά ήταν άψογοι. Δεν βγήκε τίποτα. Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι δεν προσπάθησαν οι Έλληνες, ούτε ότι δεν έχουν ταλέντο. Τέτοιες εκτιμήσεις είναι απαράδεκτες.

Κακή εμφάνιση ; Ναι.

Δεν προσπάθησαν; Σαφώς και προσπάθησαν.

Δεν έχουν ταλέντο; Σαφώς και έχουν και το έχουν αποδείξει (όχι στους τελευταίους 9 αγώνες μόνο).

Παιχνίδι είναι και δεν βγαίνει πάντα σε νίκη, ειδικά όταν έχεις μπροστά σου μία όμαδα υψηλού επιπέδου.

Προσωπικά, εμένα μου θύμισαν πως ήταν να πατάω στο παρκέ πρώτη φορά όταν έπαιζα πιτσιρίκος. Με έκαναν να νιώσω όμορφα με τη σκέψη ότι αυτή η ομάδα ξέρει να δουλεύει και αυτό θα το χρησιμοποιήσει και θα κάνει πολύ μεγάλα παιχνίδια και στη συνέχεια. Λυπάμαι που χάσανε, αλλά αυτό που πρέπει να πει κανείς είναι μπράβο στους Ισπανούς και μπράβο στους Έληνες, μεγάλες ομάδες και οι δύο και από τις δύο επικράτησε η μία όπως ήταν αναμενόμενο. Αυτό είναι και τέλος.

Δημοσ.
Ναι ναι , σωστα. Για πες μας εσυ μεγάλε στρατηγε του μπάσκετ και ντετέκτιβ, γιατι δεν έπαιξαν σωστα; Δώσε μου εναν λόγο να καταλάβω την κλαψομουνίαση του "Ουυυυυυυυυυυυυυ, μαλάκες μας ξεφτιλίσατε", και θα πάρω και εγώ μαντήλι να βάλω τα κλάμματα.

Όσα ήθελα να πω τα έχω πει στα προηγούμενα ποστ μου. Ούτως ή άλλως εγώ είμαι άσχετος οπότε δεν θα ωφεληθείς απ' την ανάλυση μου.

Είμαι moderator στο forum του προγραμματισμού. Εδώ έιμαι κοινός θνητός. Δεν έχω παραπάνω κουμπάκια για edit και delete :). Τα παράπονα σου στον lucifer.

Επιπλέον, έχω πάψει πολύ καιρό να παίρνω τα forum σοβαρά οπότε μπορείς να πείς οτι είμαι αδερφή, οτι την έχω μικρή ή οτι άλλο γουστάρεις, δεν θα δώσω μεγάλη σημασία. Αν σου αρέσει η κριτική και η διαφορετικότητα , μπορείς να ζητήσεις να σου ανοίξουν ενα poll "Είναι ο kandisky κλαψομούνης;" για να δείς αν υπερβάλλω ή οχι :) (ομοίως μπορεί να ανοιξει και "ειναι ο bandito μαλάκας" μόνο που εμένα δεν θα με απασχολήσει το θέμα.)

Υ.Γ Μπορείς να συνεχίσεις να μαλώνεις με τους άλλους, έχω λιγη δουλίτσα μαζεμένη.

Οχι φίλε μου, έχεις λάθος. Τους χαρακτηρισμούς να τους κρατήσεις για τον εαυτό σου και τους φίλους σου μια και εφόσον δεν έβρισα κανέναν ΑΠΑΙΤΩ την ίδια αντιμετώπιση και το ίδιο ύφος. Κι αν νομίζεις οτι επειδή εισαι mod σε άλλο forum και όχι εδώ σου δινει το δικαίωμα να εκφράζεσαι εδώ όπως γουστάρεις, τότε λυπάμαι διότι αυτό κι αν ειναι δείγμα σάπιας νεοελληνικής νοοτροπίας. Εύγε, ωραία νοοτροπία και ωραίο παράδειγμα για τους υπόλοιπους χρήστες το "βρίζω εκεί που με παιρνει". Σα να μου λες ότι κρατας την αυλή σου καθαρή ενώ κατουράς στην αυλή του διπλανού. Κρίμα, άλλη εντύπωση είχα.

Δημοσ.
Τουλάχιστον έκανα πρωταθλητισμό 7 χρόνια σε μπάσκετ' date=' είχα συμπαίκτη τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος, αν απλώσω τα μετάλλια και τα διπλώματα σε παιδο-εφηβικά πρωταθλήματα απλώνω ταπετσαρία σε ολόκληρο δωμάτιο και ήμουν βασικό 4άρι σε ομάδα που πήρε πρωτάθλημα Αθηνών.

Εσύ;

Τουλάχιστον εγώ κάνω μόκο σε αθλήματα που δεν κατέχω (ποδόσφαιρό πχ.).

Εσύ;

Με σύγχισες πολύ τώρα και πάω στην τουαλέτα να στείλω ένα φαξ.[/quote']

Γιατί δεν τόλεγες από την αρχή μόνο μας παιδεύεις?Προσπαθείς τόση ώρα να μας πείς γιά τα μετάλλιά σου καί όχι να μιλήσεις γιά το σημερινό ματς.

Τέλος πάντων μπράβο σου.

Δημοσ.

Ότι και να λέμε, χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Η εθνική ήταν η μοναδική ομάδα που με έκανε να ξαναδώ μπάσκετ πέρισυ και φέτος μετά από χρόνια, γιατί γούσταρα έξυπνο, παθιασμένο και ομαδικό μπάσκετ που παίζει. Μόνο και μόνο για αυτό τους έχω ψηλά, και ας χάνανε και από τους γάλλους, δεν περίμενα την νίκη επί των αμερικάνων για να τους θεοποιήσω.

Σήμερα όμως βγάζω το καπέλο στους Ισπανούς, γιατί μας κερδίσανε στο δικό μας παιγνίδι, ακριβώς όπως κάναμε και εμείς στους αμερικάνους.Ήμασταν και άτυχοι, γιατί κανείς από τους Παπαλουκά, Σπανούλη, Διαμαντίδη, Φώτση, Κακιούζη, Ντικούδη ή Παπαδόπουλο δεν μπόρεσε να πάρει την ομάδα πάνω του επιθετικά ώστε να μείνουμε στο παιγνίδι. Δεν ήταν τόσο καλοί οι Ισπανοί, εμείς ήμασταν άθλιοι, ώρες ώρες μου δινόταν η εντύπωση πως παίζαν ερασιτέχνες με τόσα λάθη και τέτοια ατολμία. Ήταν αναμενόμενο πως οι Ισπανοί θα φορτώναν την ρακέτα και θα ελπίζανε σε δική μας αστοχία στα σουτ, και ίσως εκεί ήταν που φάνηκε η απουσία το Ζήση για πρώτη φορά μετά από τόσα μάτσ. Πιστεύω πως αν έπαιζε θα είχαν ανοίξει την άμυνά τους οι Ισπάνοί και από πολύ νωρίς.

Την σημερινή ευκαιρία για να σηκώσουμε το κύπελλο δύσκολα θα την έχουμε ξανά στο μέλλον. Η ιστορία γράφει τους νικητές και όχι τους ηττημένους, δυστυχώς για εμάς.

Και για το τέλος, επιτρέψτε μου μια τελευταία κουβέντα: Ακόμα και άν κερδίζαμε σήμερα, αυτό ΔΕΝ θα αποτελούσε την μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού αθλητισμού, όπως λέγεται από πολλούς αυτές της μέρες. Για το ποιά θα παραμείνει κατ'εμέ σπουδαιότερη, το αφήνω στην κρίση σας.

• Moderators
Δημοσ.
Η ιστορία γράφει τους νικητές και όχι τους ηττημένους' date=' δυστυχώς για εμάς.

[/quote']

Οχι, η ιστορία καταγράφει τα πάντα. Η θέση αυτή (που δεν είναι και λίγο πράγμα 2η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα) θα συνοδεύει το σχολιασμό της εθνικής μας στις εμφανίσεις μας σε μελλοντικές διοργανώσεις μέχρι να (και ίσως παρά το ότι θα) πετύχουμε ακόμα και την πρωτιά κάπου παρακάτω.

Αυτό που μάλλον εννοείς είναι η ανθρώπινη μνήμη... και δη η ελληνική (σε τραγικό ποσοστό) δυστυχώς για εμάς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...