Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Kandinsky το οτι δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ ειναι φανερο. μην το συνεχιζεις αδικα...
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ο πρώτος είναι πρώτος καί ο δεύτερος τίποτα λένε οι Αμερικανοί.Προσωπικά δεν με πειράζει πού χάσαμε αλλά ο τρόπος.Παίζει τελικά η Ελλάδα την καλύτερη άμυνα όπως λένε πολλοί?Α μπά δεν νομίζω. Είχαν την καλλίτερη ψυχολογία αυτό το οικογενειακό πού λένε?Α μπα. Δεν μπορείς να νικάς τούς Αμερικανούς καί να σκύβεις στούς Ισπανούς πού είναι βέβαια καλή ομάδα. Το χαρακτηριστικό της φυλής.Από τον Παράδεισο στην Κόλαση τόσο γρήγορα. Σίγουρα κάτι έφταιξε.Δεν το ξέρω εγώ. Ας χάναμε αλλά όχι έτσι.Είμαι θυμωμένος καί δεν σκέφτομαι καν το αργυρό μετάλιο.Αν κάτι έμεινε από τη διοργάνωση είναι η νίκη επί των Αμερικανών.Οι Αμερικανοί κέρδισαν εμάς καί τούς Αργεντινούς. Οι δικοί μας έπαιξαν σαν χεσμένοι.Δε αγνοείς τη πορεία αλλά όταν μπορείς να πάρεις κάτι καλλίτερο καί δεν το παίρνεις ε τότε?Ή μήπως δεν μπορείς? Το κύριο χαρακτηριστικό της φυλής είναι η μνήμη χρυσόψαρου.
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 PS.:twisted: Ο Gasol εκλαιγε απο συγκίνηση ή επειδη δεν επεξε στον τελικο? Μάλλον απ' τα γέλια....
ledbyzeppelin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καμία σχέση το Euro με το basket..Το basket έχει διάρκεια,και δεν έχουν απαξιώσει τίποτα,κρίμα που χάσαμε με τέτοια διαφορά αλλά...1οι πέρσι στην Ευρώπη,2οι φέτος στον κόσμο νομίζω ότι αυτό αποδεικνύει διάρκεια!
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Kandinsky το οτι δεν εχεις ιδεα απο μπασκετ ειναι φανερο. μην το συνεχιζεις αδικα... Νίκο Γκάλη εσύ είσαι?
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Να το πω και αλλιώς. Όσοι ξύπνησαν πρωί Σαββάτου για να δουν την Εθνική με το Κατάρ να σηκώσουν το χέρι τους. Όλων των άλλων την άποψη την έχω γραμμένη.
-nick- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 (απάντηση στην ερώτηση γιατί οι Αμερικανοί έχαναν τα τρίποντα κι αν ήταν άτυχοι): <<Δεν είναι ατυχία να χάνεις τα σουτ,ανικανότητα είναι>>. Φυσικα και εχει καποιο δικιο ο ιωαννιδης. Αν χανεις τα τριποντα δεν ειναι ατυχια. Αστοχια ειναι.
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Νίκο Γκάλη εσύ είσαι? Φωτεινέ παντογνώστη (που πας να μου πάρεις το ξερόλα του φόρουμ), από μπάσκετάκι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ.
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Φωτεινέ παντογνώστη (που πας να μου πάρεις το ξερόλα του φόρουμ), από μπάσκετάκι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΙΔΕΑ. Ωπ, να κι ο Λάρυ Μπερντ. 'Η μήπως ο Πατ Ράιλυ? Όλο σας μπερδεύω. Τί γίνεστε ρε παιδιά?
Chrisxxx Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αν η 2η θεση στον κοσμο ειναι αποτυχια τοτε ας ειμαι αποτυχημενος. Υ.Γ. Kandinsky : οκ απογοητευτηκες τι συγκριση ποδοσφαιρου και μπασκετ ηταν αυτη; οι δυο ομαδες και πορειες δεν εχουν καμια μα καμια σχεση.
DarkKnight Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν από τον αγώνα είχαμε θεοποιήσει όλοι μας αυτή την Ελλάδα η οποία πάτησε την Αμερική κ Μπράβο τους κ τώρα βγαίνουν οι κλασσικοί μ@λ@κες Έλληνες κ τους λένε κρέατα ε τι να πω, η ομάδα της Ισπανίας έπαιξε καλύτερα μας αντιμετώπισε άριστα οι Έλληνες δεν παίξανε, μπάλα είναι κ γυρίζει 2η στον κόσμο είναι τα παιδιά κ μπράβο τους για ότι καταφέρανε δεν μπορεί να πει κανείς τπτ για αυτούς, για μένα το λυπηρό είναι ότι οι Αμερικάνικες εφημερίδες θα πουν να ποια είναι η Ελληνική ομάδα, αλλά τους γράφουμε στα @@ γιατί είναι κομπλεξάρες κ σκέφτονται πως μια ομάδα εκατομυρίων$ μάλλον παιχτες εκατομυρίων να χάνει από μια ΟΜΑΔΑ όπως η Ελληνική αλλά τόσο τους κόβει... Για αυτό ένα μπράβο στους Ισπανούς που μας αντιμετωπίσανε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κ ένα μπράβο στους Ελληνες παίχτες που μας χαρίσαν όμορφες στιγμες...
ledbyzeppelin Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Να το πω και αλλιώς. Όσοι ξύπνησαν πρωί Σαββάτου για να δουν την Εθνική με το Κατάρ να σηκώσουν το χέρι τους. Όλων των άλλων την άποψη την έχω γραμμένη. Έχεις απόλυτο δίκιο,κανείς δεν ασχολιόταν με το μπάσκετ ούτε πέρσι με το ευρωπαικό...ξαφνικά μόλις είδαν ότι είχαμε καλές εμφανίσεις αρχίσαν όλοι να ασχολούνται και να έχουν άποψη...αν κερδίζαμε θα γλεντούσαν,χάσαμε και κλαίγονται...κλασσικοί Ελληνάρες
geovard Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Όλοι οι μαλάκες ευκαιριακοί οπάδοί τους μπάσκετ που βρίζουν τώρα' date=' μαλάκες ήταν πάντα, τώρα θα αλλάξουν;[/quote'] Ενώ εσύ έχεις διαρκείας στην ανεγκεφαλιά ε? Υ/Γ Την κριτική την λες βρίσιμο?
Finn Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Pirame oti mas aksize ap ton teliko.Kali poreia..oxi kai toso kali kataliksi...shit happens..pame parakato..mpravo sta paidia Sorry gia ta greeklish alla eimai Servia kai den exoune elllinika( akomi:P) ta pcs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.