Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
nick[']Κατωτερος αντιπαλος κ να σου ριχνει 20+...?

και ποιος σου λεει οτι θα πηδαγαν τα ισπανακια οι αμερικανοι...?

Τα Αργεντινάκια μια χαρά τα πήδηξαν πάντως...

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ένα μόνο με πείραξε που το χάσαμε: σκέφτομαι τα καημένα τα παιδιά, που είναι ήρωες και σηκώνονται τώρα και τους λένε ξεφτίλες μερικοί άμυαλοι. Κατά τα άλλα δε με πειράζει καθόλου που χάσαμε και όπως χάσαμε. Οι Ισπανοί έπαιξαν εκπληκτική άμυνα. Δε σπαζόταν με τίποτα. Το παιχνίδι δεν εξαρτιόταν από εμάς. Όπως και να παίζαμε, απέναντι σ'αυτή την Ισπανία δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Μπράβο στα παιδιά. Συγχαρητήρια για την 2η θέση και είμαι βέβαιος ότι στο μέλλον θα καταφέρουν και τα υπόλοιπα (χρυσό στους ολυμπιακούς και στο επόμενο παγκόσμιο) και τότε θα βγούν όλοι αυτοί που χρησιμοποιούν τα διάφορα επίθετα και θα πανυγηρίζουν λέγοντας "εγώ πάντα το πίστευα".

εδιτ: η πρώτη και η δεύτερη θέση δεν έχουν καμιά διαφορά. Ο διαχωρισμός τους είναι μια πλάκα. Ένας χαβαλές. Και όσοι φτάνουν στο σημείο να βλέπουν και τη ΖΩΗ με πρώτες και δεύτερες θέσεις, καλύτερα να ξανακοιτάξουν.

Δημοσ.

-> Τελικα η 2η θεση θεση ποναει περισσοτερο απο την 3η.

-> Η απουσια του Γκασολ μας πονεσε περισσοτερο απο οτι θα μας πονουσε η παρουσια του.

-> Η απουσια του Ζηση φανηκε μονο εδω εγινε αισθητη.

-> Συγχαρητηρια στα παιδια για τις χαρες που μας χαρισαν και θα μας χαρισουν στο μελλον.

-> Θα ξαναπαιξουμε πολλους τελικους με την Ισπανια στο μελλον και να ειστε σιγουροι οτι τιποτα δεν θα ειναι ιδιο με σημερα.

-> Αυριο στις 11 το βραδυ ολοι στο Αεροδρομιο.

Δημοσ.
Τα Αργεντινάκια μια χαρά τα πήδηξαν πάντως...

καθε ομαδα διαφορετικη, και καθε αγωνας διαφορετικος.

και εμεις 'πηδηξαμε' την αμερικη αλλα τι παθαμε απο τα 'ισπανακια' ??

και συμφωνω με τον μανουελ. Παιξανε πολυ καλα συνολικα, σε ολο το παγκοσμιο, οσοι τους κραζουν για την ηττα, δεν ξερουν κ πολλα απο μπασκετ και μαλλον δεν εχουν παιξει κ ποτε τους.

Στην αμυνα καλα τα πηγαμε, στην επιθεση δεν μας βγηκαν αρκετα σουτ και λογω της πολυ καλα δεμενης αμυνας των ισπανων κ στις δυισδυσεις δεν τα πηγαμε κ τοσο καλα..

Απλα αν παιζαμε καλυτερα στην επιθεση θα βλεπαμε ντερμπυ.

• Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, μπράβο μας και απο μένα.

Μπορεί να μη το παλέψανε πολύ στον τελικό, και οι ισπανοί να κάναν ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεν παύουμε όμως να είμαστε και ομαδάρα και 2οι πλέον στον κόσμο. Ελπίζω να το διασκέδασαν και αυτοί εκεί, όσο εγώ εδω το τελευταίο 15μερο.

Και το κυριότερο... έχει φανεί ότι δε πρόκειται για επιτυχία σαπουνόφουσκα. Δεν το πήραμε αυτή τη φορά... θα έρθει την επόμενη

Δημοσ.

απο ρουμανια που το ειδα,ο σχολιαστης του παιχνιδιου και τι δεν ειπε για την ελλαδα...φοβερη ομαδα,μπραβο τους,φοβερος προπονητης,αυτοι που νικησαν τους αμερικανους,κτλ κτλ...μια χαρα δηλαδη.

Δημοσ.

Η πρόταση ότι "πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην Εθνική" ύστερα από τέτοια άθλια εμφάνιση μου κάνει αναγωγή του τύπου "έφτασα στον τελικό του Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο, απέκλεισα τη Βραζιλία στα ημιτελικά και στον τελικό με αντίπαλο τους Τούρκους έχασα 6-0, συγχαρητήρια που είμαστε 2οι στον κόσμο".

Όπως ξαναείπα, τα εύσημα πρέπει να δίνονται όταν πρέπει να δίνονται. Ήδη δόθηκαν αρκετά -και δίκαια-, μετά από τέτοιο μούδιασμα δε νομίζω ότι μπορώ προσωπικά να δώσω εύσημα. Δέχομαι το ότι εχουν δικαίωμα σε άσχημη εμφάνιση αλλά θα πρέπει κι αυτοί να δεχτούν ότι η τελική εικόνα της πανωλεθρίας στενοχώρησε τον κόσμο όχι για την ήττα αλλά για την πανωλεθρια και έτσι που αυτή ήρθε.

Μόνοι τους απαξίωσαν την προηγούμενη προσπάθεια τους και τις κατακτήσεις τους όπως το κάνει και η εθνική ποδοσφαίρου απ' το Euro και μετά.

Btw, βλέπω τους γελοίους που βγήκαν να πανηγυρίσουν......:mrgreen:

Δημοσ.

Ο πρώτος είναι πρώτος καί ο δεύτερος τίποτα λένε οι Αμερικανοί.

Προσωπικά δεν με πειράζει πού χάσαμε αλλά ο τρόπος.Παίζει τελικά η Ελλάδα την καλύτερη άμυνα όπως λένε πολλοί?Α μπά δεν νομίζω.

Είχαν την καλλίτερη ψυχολογία αυτό το οικογενειακό πού λένε?Α μπα.

Δεν μπορείς να νικάς τούς Αμερικανούς καί να σκύβεις στούς Ισπανούς πού είναι βέβαια καλή ομάδα.

Το χαρακτηριστικό της φυλής.Από τον Παράδεισο στην Κόλαση τόσο γρήγορα.

Σίγουρα κάτι έφταιξε.Δεν το ξέρω εγώ.Υποθέτω ότι οι δικοί μας ποτίμησαν τούς άλλους.Λέτε να φταίει καί η κακή παράδοση?

Ας χάναμε αλλά όχι έτσι.Είμαι θυμωμένος καί δεν σκέφτομαι καν το αργυρό μετάλιο.Αν κάτι έμεινε από τη διοργάνωση είναι η νίκη επί των Αμερικανών.Οι Ισπανοί κέρδισαν εμάς καί τούς Αργεντινούς.

Οι δικοί μας έπαιξαν σαν χεσμένοι.Δε αγνοείς τη πορεία αλλά όταν μπορείς να πάρεις κάτι καλλίτερο καί δεν το παίρνεις ε τότε?Ή μήπως δεν μπορείς?

Αυτή η Εθνική έχει πάρει ήδη πολλά μπράβο.Η τελική εικόνα όμως μένει έντονη.

Υ/Γ.Εκλεισα την τηλεόραση έπειτα από το νιοστό λάθος τού Χατζηβρέτα.Δεν έχω τίποτα με το παιδί αλλά πάντα δεν μού ενέπνεε σιγουριά στο σούτ.

Δημοσ.

Δηλώσεις Ιωαννίδη στις ειδήσεις μετά την νίκη της Εθνικής Ελλάδος (απάντηση στην ερώτηση γιατί οι Αμερικανοί έχαναν τα τρίποντα κι αν ήταν άτυχοι): <<Δεν είναι ατυχία να χάνεις τα σουτ,ανικανότητα είναι>>. Άρα κύριε Ιωαννίδη εμείς που χάσαμε με 20+ πόντους στον τελικό είμαστε εντελώς άσχετοι; Αυτά παθαίνουν όσοι θεοποιούν μια νίκη επί μιας μεγάλης ομάδας. Ας προσέχουμε στο μέλλον και πως σκεφτόμαστε τις νίκες αλλά και τι δηλώνουμε. Μπράβο στα παιδιά αλλά όλοι αυτοί που βγαίνουν και μιλάνε δεν μπορούν να λένε πρώτα έτσι και μετά γιουβέτσι. Έσεις κύριοι (κι ας είχατε ένα κύρος πιο παλιά όπως ο Ιωαννίδης) είστε εντελώς για κλάματα.

Δημοσ.

Είναι απλά τα πράγματα.

Στην άμυνα παίξαμε καλούτσικα, αν σκεφτείς ότι κρατήσαμε αρκετά χαμηλά την Ισπανία που είναι πολύ καλή επιθετικά.

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν η επίθεση, που φαίνεται ότι μας παρακολουθούσαν πολύ καιρό και έπαιζαν πολύ καλά απέναντι σε όλα τα συστήματά μας.

Από ένα σημείο και μετά ήρθε ο φυσιολογικός εκνευρισμός (που δεν είναι δικό μας χαρακτηριστικό, όλες οι ομάδες το παθαίνουν όταν δεν τους βγαίνει το παιχνίδι) και πηγαίναμε όλο και χειρότερα, σε σημείο που χάθηκε και η αυτοσυγκέντρωση και στην άμυνα (βλέπε ελεύθερα σουτ των Ισπανών, χαμένα ριμπάουντ).

Από εκεί και πέρα, μάλλον θα ήταν καλύτερα να είχε παίξει ο Γκαζόλ, θα ήταν πολύ πιο προβλέψημο το παιχνίδι τους και θα έπαιζαν όλο με αυτόν, άσε που δε θα ήταν τόσο σκυλιασμένοι.

Όλοι οι μαλάκες ευκαιριακοί οπάδοί τους μπάσκετ που βρίζουν τώρα, μαλάκες ήταν πάντα, τώρα θα αλλάξουν;

Δημοσ.

Ειχαμε μεγαλο προβλημα στην επιθεση δεν εμπαινε ενα σουτ!!!Αλλλα δεν πειραζει...Δευτεροι στον κοσμο ειναι τεραστια επιτυχια....ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!

Και οπως ειπαν και οι σχολιαστες εχουμε μονο 2 παιχτες 30 χρονων ολοι οι αλλοι ειναι απο το '78-'85....Εχει πολυ μεγαλο μελλον αυτη η ομαδα!!!

ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS.:twisted: Ο Gasol εκλαιγε απο συγκίνηση ή επειδη δεν επεξε στον τελικο?

Δημοσ.

Πολλά μα πάρα πολλά ευχαριστώ σε αυτή την ομάδα που μας έφτασε εκεί που δεν μας έχει φτάσει κανείς άλλο τόσα χρόνια! Τους αξίζουν άπειρα συγχαρητήρια γιατί αυτή η ομάδα ανεβαίνει κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι. Και ακολουθούν πολλά ακόμα σκαλοπάτια να ανέβουμε!

Δημοσ.
Κατά τα άλλα δε με πειράζει καθόλου που χάσαμε και όπως χάσαμε. Οι Ισπανοί έπαιξαν εκπληκτική άμυνα. Δε σπαζόταν με τίποτα. Το παιχνίδι δεν εξαρτιόταν από εμάς. Όπως και να παίζαμε, απέναντι σ'αυτή την Ισπανία δεν υπάρχουν πολλά περιθώρια.

Η πιό loser πρόταση που έχω ακούσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...