DrLo Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι πόσους πόντους θα έριχνε η σημερινή (ευστοχη) Ισπανία στις ΗΠΑ ?
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 "Χρυσοί στην καρδιά μας"..... "Τί έφταιξε κύριε Χ,Ψ,Ζ,Ω?"..... "Γιατί?"..... "Άτυχη η ομάδα μας"....... Αυτά παίζουν. Για να δούμε και τί άλλα.
NOMIKOS Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Έστω και έτσι με τον άσχημο επίλογο,συγχαρητήρια στην Εθνική.
-nick- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τον ηπιαμε μαγκες. Χωρις δικαιολογιες χωρις τιποτα. Παιξανε γαμω τις αμυνες, και δεν μας εβγαινε κ οτι καναμε οπως με την ηπα[που δεν επαιξαν κ αμυνα...]
chiderboy Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Πάαααααειιιι......... Άγχος και ατυχία μας σκότωσαν. Κρίμα πάντως.
strassenmeister Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Θα προτιμουσα να χαναμε απο τους Αμερικανους και να πηγαιναν και τελικο να πηδ@γαν και τα ισπανακια,ειλικρινα.Για οσους νιωθουν ικανοποιημενοι που χασαμε απο ενα κατωτερο αντιπαλο και πηραμε 2η θεση,υποθετω οτι και στη ζωη τους συμβιβαζονται με 2ες θεσεις...
Vaguras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά να πάθουμε έτσι που παίξαμε. Άντε γιατί από προχθές που νικήσαμε τις ΗΠΑ, όλοι, και κυριότερα οι γαμωδημοσιογράφοι (που όπως πάντα τα ξέρουν όλα) το είχαν σίγουρο! Λες και οι ισπανοί ήρθαν για να χάσουν!!!
-nick- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Κατωτερος αντιπαλος κ να σου ριχνει 20+...? και ποιος σου λεει οτι θα πηδαγαν τα ισπανακια οι αμερικανοι...?
KWSN_Men Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 αντε ρε με τους μαλακες με συγχισανε μεσημεριατικα θελανε και το χρυσο.. ας μαθουν να βαζουν κανα τριποντο και μετα τα λεμε.. ενας θεος ξερει πως κερδισαμε τους αμερικανους οτι χτισανε τοσες μερες το γκρεμισανε μεσα σε 40 λεπτα με το πιο γελοιο σκατοπαιχνιδο που εχω δει ποτε μου σε λιγο θαρχισει να πεταει καρεκλες και ο Γιαννακης Ο κλασσικός μαλάκας Έλληνας. Την μια είναι Θεοί την άλλοι άχρηστοί. Ουστ!
chill Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Κάποιο θάυμα έγινε διότι θεωρώ αδιανόητο αυτή η εθνική να χάσει από τους Ισπανούς χωρίς τον Gazol με 23 πόντους. Δεν δούλεψε τίποτα σήμερα, μα τίποτα, κανένας δεν ακολούθησε ΚΑΜΙΑ ΦΑΣΗ. Δηλαδή με κάνει να απορώ, ειλικρινά. Δεν μου έδειξαν συμπεριφορά ότι "δεν μπορώ να πάω για το χρυσό" αλλά "δεν θέλω να πάω για το χρυσό". Απορώ απορώ απορώ. Που ήταν η θεική άμυνα??? Δεν ξέρω τι έγινε, δεν μπορώ να το δεχτώ. Ναι πήραμε το αργυρό, αλλά τσαντίζομαι γιατί δεν χάσαμε το χρυσό, το δώσαμε ΑΜΑΧΗΤΙ.
Sadead Neth Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Μπράβο στους Ισπανούς που ήθελαν πολύ αυτή τη νική και ήξεραν πως να την πάρουν. Μπράβο στην Ελλάδα για τις χαρές που μας έδωσε μέχρι τον σημερινό αγώνα. Πριν ξεκινήσει το μουντομπάσκετ αν ξέραμε πως θα πάρουμε τη 2η θέση δεν νομίζε να είχε κανένας παράπονο.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Για οσους νιωθουν ικανοποιημενοι που χασαμε απο ενα κατωτερο αντιπαλο και πηραμε 2η θεση,υποθετω οτι και στη ζωη τους συμβιβαζονται με 2ες θεσεις... ... Τι έλεγα? Αρχίσαμε... Δηλαδή αν δεν έχεις την πρώτη θέση στην ζωή είσαι μάπας ?! Αμάν βρε παιδιά...τι να πω. Άντε, μακάρι την επόμενη φορά να πάρουμε και το χρυσό. Δείξαμε ότι η Ελλάδα έχει ανεβάσει στροφές στο μπάσκετ που ούτως ή άλλως, ξέρουμε ότι πηγαίνει καλά.
deepdish Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 μπραβο στα παιδια!και πρωταθλητρια ευρωπης και 2η στον κοσμο!ποιος θα το πιστευε οταν αρχισε το μουντομπασκετ...
-nick- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 εν τω μεταξυ θα προτιμουσε απο την 2η θεση την 3η η την 4η.. lol..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.