Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Eμπιστεύομαι την ομάδα. Θα δείξουν όλη την απαραίτητη σοβαρότητα αύριο διότι είναι ακέραιοι χαρακτήρες κι όχι σαν εμάς που έχουμε δεδομένο ότι θα κερδίσουμε τους Ισπανούς μια και πιθανότατα δεν θα παιζει το μεγάλο τους αστέρι. Εδώ που έφτασαν κι αυτοί δε νομίζω να πάνε να πάρουν το κύπελλο απ' το βάθρο για να μας το παραδώσουν στρώνοντας κόκκινο χαλί. Όποιος το νομίζει αυτό πλανάται. Του "σίγουρου" η μάνα έκλαψε πολλές φορές.
konnak Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, παράκληση: 2 λεπτά πριν το τέλος να το έχουμε καθαρίσει, για να μπει και το παλικάρι ο Ζήσης να βάλει κανα τρίποντο.
KaizerSoze Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ,Μπενετον,ουτε τον ξερω προσωπικα Ο Νικος ο Ζησης δεν μπορουσε να παιξει γιατι ειχε χτυπησει Ο Νικος ο Ζησης δεν ειναι τυχαιος,ειναι απο τα πολυβολα της ομαδας,ηγετης της πρωταθλητριας Ιταλιας Μπενετον Ο Νικος ο Ζησης γνωρισε τον Σοφοκλη Σχορτσιανιτη περσυ στην προετοιμασια και τον εζησε για 2 μηνες μονο φετος Δεν εχουν παιξει στην ιδια ομαδα,δεν παιζουν ΚΑΝ στην ιδια χωρα,δεν νομιζω να ειναι καν φιλοι Ο Νικος ομως ηταν εκει,με τριπλο καταγμα ζυγωματικου,να σκουπιζει τον ιδρωτα του Σοφοκλη.Οχι ο 15ος φροντιστης που θεωρει τιμη να το κανει αλλα ενα απο τα αστερια της ομαδας.Ενα παιδι πουχει μαθει να ειναι πρωταγωνιστης και μαλλον βραζει που δεν μπορει να παιξει.Αλλοι ,μην σου πω,θα ευχονταν να πατωναμε για να λενε μετα "Ειδες χωρις Ζηση?" Ομως ο Νικος του φτανει να ειναι εκει να σκουπιζει τον ιδρωτα του Σχορτσιανιτη Ρισπεκτ στον Νικο και κυριως ΡΙΣΠΕΚΤ στον Γιαννακη,περα απο συστηματα και τακτικες,γιατι εμφυσησε σε αυτα τα παιδια την εννοια της οικογενειας.ΟΠως λεει και ο Τζακ στο Λοστ "Live together,die alone" A,και μιας και ειπα συστηματα και τακτικες.Ωραια η Ελληνικη ψυχη,τα γιουρια,το 21 και ολα τα ομορφα που ακουμε αλλα ας καταλαβουμε κατι.Κιαλλες φορες ειχαμε ψυχη.Αυτη την φορα ομως παιξαμε μπασκετ!ΤΕΛΟΣ!Τους κερδιζουμε ολους οχι με γιουρουσια και γιαταγανια,παιζουμε το παιχνιδι.Υπαρχουν 3-4 διαφορετικα πικ-εν-ρολς,υπαρχουν isollation για να παιζει το 1 vs 1 ο Σπανουλης,rotation για να βγαινει μονος του ο Σοφο και 2πλες και 3πλες παγιδες για να κανουμε περιπου 15κλεψιματα και οι αλλοι να κανουν 25 λαθη ανα αγωνα.Υπαρχουν 2 παικτες σε καθε θεση,ειδικα στους ψηλους εχεις τετοια διαφορετικη γκαμα παικτων στις ιδιες θεσεις,απο Κακιουζη μεχρι Παπαδοπουλο, που ανετα κατεβαζεις χωρις υπερβολη 6 και 7 διαφορετικες συνθεσεις στους ψηλους για ολα τα γουστα Αυτο το Μουντομπασκετ,ΑΝ το παρουμε,δεν θα το παρουμε γιατι εχουμε φοβερη ψυχη,ξεχωριστο DNA,δεν μας εκατσε,δεν το πηραμε απο τυχη,δεν ηταν πιο κουρασμενοι οι αλλοι.ΠΡΑΓΜΑΤΙ πιστευω οτι εχουμε την καλυτερη ομαδα μπασκετ στον κοσμο.Λεγανε οτι κερδιζουμε με την αμυνα.Ε,φαγαμε 95 απο τους Αμερικανους αλλα στα @@ μας,τους βαλαμε 101
christos_0b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδες μιας και δεν μπορω να κοιμηθω σας προτεινω να διαβασετε μερικες απο τις πρωτες σελιδες του thread ετσι να δειτε τι λεγαμε πριν αρχισει το "επος" που ελπιζω να ολοκληρωθει επιτυχως σημερα,και να συγκρινετε τις τοτε αποψεις σας με τις τωρινες!
christos_0b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ' date='Μπενετον,ουτε τον ξερω προσωπικα Ο Νικος ο Ζησης δεν μπορουσε να παιξει γιατι ειχε χτυπησει Ο Νικος ο Ζησης δεν ειναι τυχαιος,ειναι απο τα πολυβολα της ομαδας,ηγετης της πρωταθλητριας Ιταλιας Μπενετον Ο Νικος ο Ζησης γνωρισε τον Σοφοκλη Σχορτσιανιτη περσυ στην προετοιμασια και τον εζησε για 2 μηνες μονο φετος Δεν εχουν παιξει στην ιδια ομαδα,δεν παιζουν ΚΑΝ στην ιδια χωρα,δεν νομιζω να ειναι καν φιλοι Ο Νικος ομως ηταν εκει,με τριπλο καταγμα ζυγωματικου,να σκουπιζει τον ιδρωτα του Σοφοκλη.Οχι ο 15ος φροντιστης που θεωρει τιμη να το κανει αλλα ενα απο τα αστερια της ομαδας.Ενα παιδι πουχει μαθει να ειναι πρωταγωνιστης και μαλλον βραζει που δεν μπορει να παιξει.Αλλοι ,μην σου πω,θα ευχονταν να πατωναμε για να λενε μετα "Ειδες χωρις Ζηση?" Ομως ο Νικος του φτανει να ειναι εκει να σκουπιζει τον ιδρωτα του Σχορτσιανιτη Ρισπεκτ στον Νικο και κυριως ΡΙΣΠΕΚΤ στον Γιαννακη,περα απο συστηματα και τακτικες,γιατι εμφυσησε σε αυτα τα παιδια την εννοια της οικογενειας.ΟΠως λεει και ο Τζακ στο Λοστ "Live together,die alone" A,και μιας και ειπα συστηματα και τακτικες.Ωραια η Ελληνικη ψυχη,τα γιουρια,το 21 και ολα τα ομορφα που ακουμε αλλα ας καταλαβουμε κατι.Κιαλλες φορες ειχαμε ψυχη.Αυτη την φορα ομως παιξαμε μπασκετ!ΤΕΛΟΣ!Τους κερδιζουμε ολους οχι με γιουρουσια και γιαταγανια,παιζουμε το παιχνιδι.Υπαρχουν 3-4 διαφορετικα πικ-εν-ρολς,υπαρχουν isollation για να παιζει το 1 vs 1 ο Σπανουλης,rotation για να βγαινει μονος του ο Σοφο και 2πλες και 3πλες παγιδες για να κανουμε περιπου 15κλεψιματα και οι αλλοι να κανουν 25 λαθη ανα αγωνα.Υπαρχουν 2 παικτες σε καθε θεση,ειδικα στους ψηλους εχεις τετοια διαφορετικη γκαμα παικτων στις ιδιες θεσεις,απο Κακιουζη μεχρι Παπαδοπουλο, που ανετα κατεβαζεις χωρις υπερβολη 6 και 7 διαφορετικες συνθεσεις στους ψηλους για ολα τα γουστα Αυτο το Μουντομπασκετ,ΑΝ το παρουμε,δεν θα το παρουμε γιατι εχουμε φοβερη ψυχη,ξεχωριστο DNA,δεν μας εκατσε,δεν το πηραμε απο τυχη,δεν ηταν πιο κουρασμενοι οι αλλοι.ΠΡΑΓΜΑΤΙ πιστευω οτι εχουμε την καλυτερη ομαδα μπασκετ στον κοσμο.Λεγανε οτι κερδιζουμε με την αμυνα.Ε,φαγαμε 95 απο τους Αμερικανους αλλα στα @@ μας,τους βαλαμε 101[/quote'] Εχεις δικιο ειναι η 1η φορα στην ζωη μου(το 87 ειμουν 2 χρονων)που νιωθω υπερηφανος οχι μονο γιατι φτασαμε εδω που φτασαμε(το παρουμε η οχι) αλλα γιατι ξερω οτι το αξιζουμε(νε) πραγματικα να κουβαλαν τον τιτλο της καλυτερης ομαδας στον κοσμο,δεν τους "χαριστηκε" κανεις,δεν ηταν τυχεροι (το αντιθετο μαλλον-ο ομιλος μας ηταν "φωτια"),δεν τα παρατησαν ποτε παιξανε ως το τελος και αντρεψανε 2ψηφιες διαφορες και οχι μονο το πιστεψαν οτι μπορουν να ειναι οι καλυτεροι αλλα το κανανε και πραγματικοτητα.Μπορω να πω οτι το Euro στο ποδοσφαιρο ηταν πολυ ποιο απιθανο αλλα δεν μου εδωσε την χαρα που μου δινει το παγκοσμιο στο μπασκετ γιατι ξερω(και μας το εχουν αποδειξει οι παιχτες και ο προπονητης 2 χρονια τωρα)οτι απλα ειμασταν σε καλυτερη περιοδο η ποιο τυχεροι(ειχαμε και "ψυχη" βεβαια και το παλεψαμε και προσπαθησαμε και τα καταφεραμε)η οτιδηποτε αλλα καλυτεροι απο ολους τους αλλους δεν ειμασταν κατι που συνβαινει με την εθνικη στο μπασκετ και διπλασιαζει την χαρα μου,γιατι κανεις στον κοσμο δεν μπορει να πει οτι εχει καλυτερη ομαδα απο την δικη μας...
nontasg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Λίγες ώρες πριν αρχίσει ο πιο ιστορικός αγώνας για το ελληνικό μπάσκετ(όχι ότι με τις ΗΠΑ δεν ήταν ιστορικός,αλλά πώς να το κάνουμε τώρα είναι τελικός) θέλω να ευχηθώ στην εθνική μας ομάδα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καμμια φωτο του Μητσοτακη ρε παιδια που να ευχεται καλη επιτυχια στην Ισπανια υπαρχει να την βαλω στη βαση της tv οπως προχθες που ειχα βαλει αναλογη με τις ΗΠΑ ???? :neutral: :neutral: :neutral:
christos_0b Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω θα ειμαι στην ιδια θεση της ιδιας καφεταιρειας που ειμουν και προχθες καθως και οσοι αλλοι ηταν εκει
sotoss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καμμια φωτο του Μητσοτακη ρε παιδια που να ευχεται καλη επιτυχια στην Ισπανια υπαρχει να την βαλω στη βαση της tv οπως προχθες που ειχα βαλει αναλογη με τις ΗΠΑ ???? :neutral: :neutral: :neutral: Yes, please go on http://www.sopcast.com, and then please open chinesse channel CCTV 5 ...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Καμμια φωτο του Μητσοτακη ρε παιδια που να ευχεται καλη επιτυχια στην Ισπανια υπαρχει να την βαλω στη βαση της tv οπως προχθες που ειχα βαλει αναλογη με τις ΗΠΑ ???? :neutral: :neutral: :neutral: Βρηκα μια !!!!!! :-D
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Τα γούρια πάντα,χεχε!Ίδια ρούχα,ίδιες θέσεις,ίδια άτομα,ίδιος τόπος.Μας λέει ενας οικογενιακός φίλος μας:δν είμαστε προλοιπτικοί,είμαστε οι μαγικοί φίλαθλοι,αχαχα!Καλή επιτυχία!
nontasg Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Ε μετά από αυτό φίλε Γιάννη νομίζω ότι τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για την Ισπανία..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Επόμενο post μου μετά τη λήξη του αγώνα,γιατι δυστυχώς τελικά απ'ό,τι φαίνεται μερικοί κομπλεξικοί εδώ μέσα που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να καρφώνουν πισώπλατα,τα κατάφεραν να ξεσπάσουν την κακία τους πάνω μου.....Όποιος κατάλαβε,κατάλαβε..... ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!
Kandinsky Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2006 Περιπατος για τους Ισπανούς. Χάλια η ψυχολογία καθώς φαίνεται διότι μοιάζουν να μην μπορουν να τρέξουν, να πηδήξουν, να παλέψουν και σαν αποτέλεσμα αυτού οι άλλοι πιο κινητικοί, παίρνουν ριμπάουντ επιθετικά και αμυντικά, πιό εύστοχοι, πιό, πιό, πιο.... Άντε να δούμε τί θα γινει στο δεύτερο. Εντάξει, είπαμε είμαστε περήφανοι για ότι κατάφεραν, μπράβο τους αλλά όχι και τέτοια τσόντα από μια Ισπανία χωρίς σοβαρό ψηλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.