konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ωραία, 2 στα 2 και πάμε για πρωτιά. Αυτό που μ' αρέσει είναι ότι στα δύσκολα έδειξε χαρακτήρα η ομάδα. Συμφωνώ ότι ο Σχορτσιανίτης δεν το 'χει ακόμα, δυστυχώς έχει μόνο όγκο, πρέπει να μάθει και λίγο μπάσκετ. Ο Ζήσης πολύ πεσμένος, ο Λάζος στο τέλος ξύπνησε λίγο. Γενικά, ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να κάνουν το ίδιο: πολύ σφιχτή άμυνα, σε σημείο που η καθεμία να μην μπορεί να κάνει το παιχνίδι της (εμείς το πικ εν ρολ, αυτοί τα σκριν και τα σουτ). Για τον Διαμαντίδη πρέπει να ορίσει το κράτος έναν dedicated coach, το παιδί είναι το μεγαλύτερο ταλέντο μετά τη γενιά των Γκάλη, Γιαννάκη, Χριστοδούλου, με τη διαφορά ότι είναι αθλητικός, τα σωματικά του προσόντα είναι για μεγάλα πράγματα. Έλεγα ότι θα ήθελα να τον δω πιο ενεργό επιθετικά, αλλά με τέτοια άμυνα που παίζει, ας μείνει πάντα έτσι. Κρίμα που δεν μπήκε και το σουτ στην κανονική διάρκεια, θα ανέβαινε το ηθικό του στα ύψη με ακόμα ένα buzzer beater. Ο Μάτσε, έλεος πια, ΟΚ, και τον Σχορτσιανίτη να κλείσουνε πάσα θα πάει να κάνει, σιγά την ιδιοφυΐα του λιθουανού που χρειάζεται. Και να σου πω κάτι; Αν είσαι σκόρερ και σουτέρ, σουτάρεις. Και τον Στογιάκοβιτς τρεις τον κλείνανε, αλλά σου έβαζε άνετα 2-3 fade away τρίποντα έτσι για πλάκα. Μας σκοτίσανε τον έρωτα κοινώς με τον Μάτσε, ενώ σήμερα Γιασάιτις και Κλέιζα ήταν απείρως πιο επικίνδυνοι. Α, και Σπανούλη πάρε πάνω σου επιθέσεις γιατί και μπορείς και πρέπει, ειδικά στα διαστήματα black-out. Anyway, ελπίζω μετά από σήμερα να τους ανέβει λίγο η αυτοπεποίθηση και να σουτάρουν καλύτερα. Αυτό με τις 24 χαμένες βολές δεν επιτρέπεται! Τις μισές να είχαμε βάλει θα είχαμε κερδίσει άνετα στην κανονική διάρκεια.
Sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Rankings για τις εθνικές ομάδες έχει εδώ: http://www.fiba.com/pages/en/misc/ranking/FIBArankingG.asp Πάντως έχουμε μερικά διαγνωσμένα προβλήματα: 1) Δυσκολία στα αμυντικά rebounds 2) Κακή κυκλοφορία στην επίθεση που οδηγεί σε μερικά blackouts. Επίσης, σπάνια τελειώνουμε εύκολες φάσεις σε αιφνιδιασμό.
zaxoys Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ,το ξεφτυλίσαμε με το πρόβλημα στα rebound .Ο Φώτσης δείχνει βελτιωμένος Ο Μάτσε και ο Γιαβτόκας απογοητευτικοί .Οι ψηλοί μας με απογοήτευσαν τους περίμενα αρκετά καλύτερους,ειδικά αν σκεφτείς οτι ο Γιαβτοκας έπαιξε 5 λεπτά σύνολο , με τέτοια εμφάνιση με ομάδα που έχει ψηλούς που σκοράρουν δλδ Ισπανία - Αργεντινή κλπ θα πάμε άκλαφτοι Κατα τα άλλα μου φαίνεται οτι βάλαμε πολύ λίγους πόντους με διύσδιση ενώ έχουμε παίκτες που είναι από τους καλύτερους στο 1-1 βλέπε σπανούλη - παπαλουκά -Ζήση Στο τέλος έβγαζε μάτι η εμμονή να την δώσουμε στον Λάζο επειδή δεν είχαν ψηλό οι άλλοι , το είχαν καταλάβει και οι πέτρες ,ήμαρτον
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ε όχι και κακή κυκλοφορία. Απλά υπάρχει μια ατολμία στο σουτάρισμα και μια δυστοχία (δεν ξέρω ποιο από τα δύο προκαλεί το άλλο, αλλά μάλλον είναι φαύλος κύκλος), οπότε επιθετικά γινόμαστε προβλέψιμοι. Οπότε έρχεται ένα 5λεπτο που θολώνουμε και στην άμυνα, και ΑΥΤΟ είναι το αδύνατό μας σημείο. Το passing game και το pick and roll στην επίθεση μπορεί σήμερα να μην βγήκε τόσο συχνά, αλλά είναι αδιαμφισβήτητα δυνατό κομμάτι μας. Δεν είναι ίδια η άμυνα της Λιθουανίας με του Κατάρ (και με πολλές άλλες ομάδες του τουρνουά).
Sta Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μα έπρεπε να πάει η μπάλα στον Παπαδόπουλο - υπήρχε σαφές mismatch - και σε μερικές περιπτώσεις από έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης δεν πήγε. Τώρα για τη μέτρια κυκλοφορία, ίσως είναι συνυφασμένη με με αυτό που λέει ο konnak, αλλά σήμερα φανήκαμε αρκετά στατικοί.
theomen Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 στις βολές είμαστε ότι είναι είναι οι άγγλοι στα penalty
revil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Τώρα που σκέφτομαι πιο καθαρά το ματς έχω να πω τα εξής 1)Μήτσος,Μήτσος,Μήτσος.Το παλικάρι αποδεικνύει περίτρανα οτι μεγάλοι παίχτες δεν είναι μόνο οι σκόρερς.Τι και αν έχασε το 3ποντο στο τέλος της κανονικής διάρκειας?Τι και αν έχανε και άλλο στην παράτα?Με αυτόν μέσα η εθνική γίνετε άλλη ομάδα 2)Λάζος.Ρε μάγκες είμαι ο μόνος εδω τριγύρω που τον θεωρώ μεγάλο ξύλο? Θεωρώ οτι οι Ντικούδης,Τσαρτσαρής,Κακιούζης είναι απείρως καλύτεροι. Και μη μου πει κανείς τπτ για θέσεις γιατί όπως βλέπουμε ΔΕΝ υπάρχουν θέσεις,εδω είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης χωρίς 3άρι. 3)Λέτε για τον Ματσιγιάουσκας.Οκ συμφωνούμε δεν πήγε.Αλλά μην αρχίζουμε(σε σένα αναφέρομαι καιζερ)να λέμε έχει πάλι φάπα και τέτοια. Ο άνθρωπος έχει μείνει ενα χρόνο πίσω,στο προηγούμενο μάτς έβαλε 24 πόντους και σήμερα έπαιζε με τον καλύτερο αμυντικό της Ευρώπης.Ηταν αν μη τι άλλο αναμενόμενο να μη τραβήξει.Επίσης ας αναφερθούμε και λίγο στον Γιαφτόκας που δεν ακούμπησε μπάλα σήμερα. Αυτό που είδα ΕΓΩ είναι οτι είναι κάργα(τι ωραία λέξη )επιρρεπής στα φάουλ,όχι και τόσο σταθερός αλλά αν καταφέρεις να τον κουμαντάρεις σαν προπονητής και σταματήσει τα φάουλ θα είναι ενα πολύ καλό 5αρι και όχι ο υπερπαίχτης όπως τον είχαν περιγράψει.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 2)Λάζος.Ρε μάγκες είμαι ο μόνος εδω τριγύρω που τον θεωρώ μεγάλο ξύλο?Θεωρώ οτι οι Ντικούδης' date='Τσαρτσαρής,Κακιούζης είναι απείρως καλύτεροι. Και μη μου πει κανείς τπτ για θέσεις γιατί όπως βλέπουμε ΔΕΝ υπάρχουν θέσεις,εδω είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης χωρίς 3άρι.[/quote']ΟΧΙ ΔΕΝ εισαι ο μονος!!! Θεωρω οτι δεν ειναι ακριβως ξυλο,εχει βελτιωθει επιθετικα ΑΛΛΑ 1. ΔΕΝ ειναι τοσο καλος οσο λενε τα Ελληνικα ΜΜΕ,μαρκαρεται ανετα απο καλους ψηλους και δεν ειναι ακομα καλος στο πασινγκ γκεημ σε στυλ Σκολα,δηλαδη στα κακα του εκτος απο 3-4 ριμπαουντ παραπανω δεν ειναι χρησιμος παρα μονο για σκριν 2. ΔΕΝ εχει δουλεψει πολυ την αμυνα του ΕΙΔΙΚΑ σε θεματα μυαλου και τακτικης.Δηλαδη αμα πας πανω του μπορει να σου ριξει ταπα αλλα αμα πας και ξαφνικα βγαλεις πασα θα το δει το βραδυ στο ριπλευ Γενικα τον θεωρω αρκετα καλυτερο απο τοτε που επαιζε σε μας αλλα 1 με 2 επιπεδα κατω απο αυτο που λενε τα ΜΜΕ στην Ελλαδα οτι ειναι 3)Λέτε για τον Ματσιγιάουσκας.Οκ συμφωνούμε δεν πήγε.Αλλά μην αρχίζουμε(σε σένα αναφέρομαι καιζερ)να λέμε έχει πάλι φάπα και τέτοια.Ο άνθρωπος έχει μείνει ενα χρόνο πίσω,στο προηγούμενο μάτς έβαλε 24 πόντους και σήμερα έπαιζε με τον καλύτερο αμυντικό της Ευρώπης.Ηταν αν μη τι άλλο αναμενόμενο να μη τραβήξει. 1. Αυτα που ειπα ηταν περισσοτερο ξεσπασμα σε αυτους που λεγανε ολους εμας που υποστηριζαμε οτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης αλλα μεχρι εκει,κομπλεξικους.Στην πραγματικοτητα η αποψη μου δεν αλλαζει απο ενα ματς. 2. Το οτι επαιζε με τον καλυτερο αμυντικο της Ευρωπης α. Μα αυτον θαχει αντιπαλο στην Ελλαδα,αυτον πληρωνουν να νικαει β.Για 15 λεπτα και παραπανω δεν τον επαιζε ο Μητσος αλλα ο Παπαλουκας η ο Σπανουλης 3. Το οτι ειναι αναμενομενο να μην τραβηξει...ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΥΤΟ λεμε τοσο καιρο,οτι ο Μασιγιαουσκας ειναι ενα επιπεδο κατω απο τον Γιασικεβιτσιους ή ακομα και τον Παπαλουκα στα καλα του!ΔΕΝ ειναι παικτης που να σου παρει ενα ματς μονος του(οκ,ενα-δυο ματς ναι,αλλα επιπεδου πλευοφ Ευρωλιγκα δεν φτανει μονος του) και φυσικα ΔΕΝ ειναι Στογιακοβιτς(εποχες Κινγκ πριν 2 χρονια) που και να τον μαρκαρες σουβαζε15-20 Επιμενω οτι ειναι ενας πολυ καλος παικτης για στρωμενες ομαδες που θελουν εξτρα ωθηση,αμφιβαλλω ομως αν μια ομαδα μπορει να χτιστει γυρω απο τον Μασιγιαουσκας.ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΕΓΩ οτι ο Ολυμπιακος ολυ καλα εκανε που τον πηρε γιατι αν φτιαξει ομαδα σε 1-2 χρονια τοτε μπορει να μην μπορει να τον παρει,αμφιβαλλω ομως αν θα τον ανεβασει απο φετος σε επιπεδο ΦαιναλΦορ και μηπως θαταν καλυτερα τα τρελα λεφτα που εδωσε να τα εδινε για 2 λιγοτερο φανταχερους αλλα πιο ουσιαστικους παικτες ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ 4. Οσο για τα περι φαπας...ειναι απλα πειραγματα και βασικα τα πιστευω ΓΕΝΙΚΑ,δεν εχει σχεση με τον Μασιγιαουσκας ΜΟΝΟ,θεωρω οτι το συνολο παικτων-προπονητη Ολυμπιακου και το συνολο παικτων-προπονητη Παναθηναικου θα εχει την ιδια καταληξη με περσυ πλην της πεποιθησης μου οτι φετος ειμαστε ΚΑΙ 1ο ΦΑΒΟΡΙ για την Ευρωλιγκα Αυτό που είδα ΕΓΩ είναι οτι είναι κάργα(τι ωραία λέξη )επιρρεπής στα φάουλ,όχι και τόσο σταθερός αλλά αν καταφέρεις να τον κουμαντάρεις σαν προπονητής και σταματήσει τα φάουλ θα είναι ενα πολύ καλό 5αρι και όχι ο υπερπαίχτης όπως τον είχαν περιγράψει. Κανεις δεν περιεγραψε ποτε τον Γιαφτοκας για Σαμπονις Δεν ξερω πως εχει περασει αυτη η εντυπωση.Ειπαμε οτι ειναι ενα απο τα 2-3 ονοματα που ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.Για σκορ εχουμε αλλους να τραβανε,για τα συστηματα το ιδιο.Γιαυτο που τον πηραμε ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ
blueviper Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Έβλεπα το παιχνίδι Σλοβενίας - Ιταλίας κατά διαστήματα την ώρα που έτριβα τον καμπινέ και μου δημιουργήθηκε η απορία: ο εκφωνητής πιθανολογώ πως ήταν ή πικραμένος πράσινος ή κανένας πρώην της τωρινής γκόμενας του Λάκοβιτς, αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω τη φρενίτιδα που τον είχε πιάσει με τον συγκεκριμένο. Όλο "...και δεν ήταν συμπεριφορά αυτή απέναντι στον Παναθηναϊκό", "...ρωτήστε τον Ομπράντοβιτς για τις τρέλες του Λάκοβιτς", "...ένας παίχτης που πήρε από τον Παναθηναϊκό και δεν πρόσφερε το ίδιο", "...πως να παίξει βασικός, όσο υπάρχει ο Μπετσίροβιτς" και άλλα παρόμοια. Άχτι το είχε το παληκάρι...ειδικά εκεί στο τέλος, που παρ' ολίγο να πάρει το ματς με το τρίποντο και το γκολ-φάουλ, μόνο λεξοτανίλ δεν πήρε. Μετά τα έκανε σαν τα μούτρα του ο Λάκοβιτς και πήρε και πάλι τα πάνω του.
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 ΔΕΝ ειναι παικτης που να σου παρει ενα ματς μονος του Πες μου ειλικρινά υπάρχουν παρα πάνω από 2 τέτοιοι στην Ευρώπη? Δεν υπάρχουν πλέον Γκάληδες ρε συ καιζερ που θα σου βάζουν 30΄΄αρες σε κάθε ματς.(αναφέρομαι στην Ευρώπη και μόνο) ειμαστε ΚΑΙ 1ο ΦΑΒΟΡΙ για την Ευρωλιγκα dude εγω είμαι αυτός που θα παίξει το βάζελο πρωταθλητή Ευρωλίγκας. Γενικά η γνώμη μου είναι οτι φέτος δε κοντράρομαι με σας αλλά πρέπει να παραδεχτείς από τη μεριά σου οτι το παλεύω για να σε κοντράρω σε 2-3 χρόνια.Και ειλικρινά πιστεύω οτι γουστάρεις και συ να είμαστε και οι 2 δυνατοί και να μαμάμε στην Ευρώπη όπως άλλοτε. Κανεις δεν περιεγραψε ποτε τον Γιαφτοκας για Σαμπονις Προφανώς δε διαβάζεις εφημερίδες. Μας τα κάνανε ΝΑ ρε φίλε μου με τον υπερπαίχτη Γιαφτόκας που καρφώνει από το κέντρο και που κάνει τάπες σε ανθρώπους 536464 μέτρα. Και στην ουσία σήμερα το ξύλο ο Λάζος τον έβγαλε knockout ΧΑΛΑΡΑ. Δε τα έχω με σας αλλά με τα μέσα και τις φυλλάδες που μας περνάνε για μλκες(και εσάς με Γιαφτόκας και εμάς με μάτσε)
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Πες μου ειλικρινά υπάρχουν παρα πάνω από 2 τέτοιοι στην Ευρώπη?Δεν υπάρχουν πλέον Γκάληδες ρε συ καιζερ που θα σου βάζουν 30΄΄αρες σε κάθε ματς.(αναφέρομαι στην Ευρώπη και μόνο) ΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ' date='ΑΥΤΟ ΛΕΩ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ αρα ΓΙΑΤΙ μας τον παρουσιαζουν ως τετοιο? dude εγω είμαι αυτός που θα παίξει το βάζελο πρωταθλητή Ευρωλίγκας.Γενικά η γνώμη μου είναι οτι φέτος δε κοντράρομαι με σας αλλά πρέπει να παραδεχτείς από τη μεριά σου οτι το παλεύω για να σε κοντράρω σε 2-3 χρόνια.Και ειλικρινά πιστεύω οτι γουστάρεις και συ να είμαστε και οι 2 δυνατοί και να μαμάμε στην Ευρώπη όπως άλλοτε. Μα συμφωνω και σε αυτο! Απλα φετος σας βλεπω με νοοτροπια νεοπλουτου,δηλαδη αντε παρε Μασιγιαουσκας και για πλευ τον Πεν με τον Χαριση και ψηλους τον Στακ με τον Μπουρουση! ΑΥΤΑ ειναι σημαδια Παυλου Γιαννακοπουλου εποχες 93-96 Προφανώς δε διαβάζεις εφημερίδες.Μας τα κάνανε ΝΑ ρε φίλε μου με τον υπερπαίχτη Γιαφτόκας που καρφώνει από το κέντρο και που κάνει τάπες σε ανθρώπους 536464 μέτρα. Και στην ουσία σήμερα το ξύλο ο Λάζος τον έβγαλε knockout ΧΑΛΑΡΑ. Δε τα έχω με σας αλλά με τα μέσα και τις φυλλάδες που μας περνάνε για μλκες(και εσάς με Γιαφτόκας και εμάς με μάτσε) Συμφωνω και σε αυτο με τις κωλοφυλλαδες με μια εξαιρεση.Για τον Γιαφτοκας εκθειασανε τα αθλητικα του προσοντα.Και αυτα τα εχει!! Δεν ξερω πως καποιοι καταλαβαν οτι το "εχω αλμα"="θα βαζω 20 ποντους μ.ο." Εγω απο τον Γιαφτοκας γενικα-γιατι σε αντιθεση με Μασιγιαουσκας επαιξε ελαχιστα σημερα,θα μου πεις ας μην εκανε φαουλ,ελπιζω ομως με Ζοτς να βελτιωθει-βλεπω αυτο που περιμενα
Greg7vas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Παιδια τι λετε?Εγω ειδα τον Ματσε σα μεγαλης στοφας παιχτη. Με τουρκια επαιζε μονος του-εβαζε κατι τρελα.Με Ελλαδα καταλαβε οτι ολοι ειχαν ριξει το βαρος πανω του και μοιραζε πασες(ισως σε υπερβολικο βαθμο). Ενα σουτ ελευθερος δεν εκανε. Ενα αρνητικο εχει βεβαια.Μεγαλο αρνητικο. Δεν μπορει να κρατησει μπαλα και δεν εχει τριπλα. Υ.Γ. Ρε παιδια τικ ειναι αυτο που εχει ή απλα φτιαχνει τα μαλλια του? Η μηπως ειναι τα συμπτωματα της απεξαρτησης απο τα αναβολικα του ΝΒΑ?
KWSN_Men Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Κοίταξα στην FIBA αλλά δεν βρήκα τπτ Πριν αρχίσουν οι αγώνες είχε στη πρώτη σελίδα. Τώρα έχει ειδικό site για το Παγκόσμιο. Είμαστε 8οι ή 9οι.
KaizerSoze Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Με Ελλαδα καταλαβε οτι ολοι ειχαν ριξει το βαρος πανω του και μοιραζε πασες(ισως σε υπερβολικο βαθμο). Θυμησε μου 3 πασες που εβγαλε που δεν θα σκεφτοταν να βγαλει ο Κωστας ο Παταβουκας.Αυτα ειναι μαλακιες του Παπαδημητριου,λες και ειμαστε ιθαγενεις και ηρθε ο κονκισταδορας πανω στο ασπρο αλογο.Δεν ειπαμε οτι ειναι κανενας ασχετος να μην ξερει ποτε να πασαρει Ενα σουτ ελευθερος δεν εκανε. Αν περιμενει στο ΟΑΚΑ να τον αφηνουμε μονο του,κλαφτα Χαραλαμπε Υ.Γ. Ρε παιδια τικ ειναι αυτο που εχει ή απλα φτιαχνει τα μαλλια του?Η μηπως ειναι τα συμπτωματα της απεξαρτησης απο τα αναβολικα του ΝΒΑ? :mrgreen: Τρελη παρατηρηση,το ιδιο μου ελεγε ενα φιλαρακι το απογευμα. Τικ ειναι Μπορει να θελει να νιωθει την χαιτη να του χαιδευει το σβερκο Παντως εχει φοβερη πλακα
revil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2006 Εντωμεταξύ γιατί το ύφος του μου βγάζει ενα άνθρωπο λίγο ανώτερου iq από τους πιθήκους?Για αυτόν δεν είχε πει ο σκοτ οτι ενα ολόκληρο χρόνο δε μπορούσε να μάθει τα συστήματα της ομάδας? Για πείτε λιγο για το τικ ρε δε το πήρα χαμπάρι εγω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.