nontasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ο Γκαζολ δεν παίζει τελικά..κρίμα για το επίπεδο του αγώνα.. λογικά περίπατος.. Καλά μη μου πεις ότι στενοχωρήθηκες τώρα??? :mrgreen:
firewalker Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Πότε χτύπησε ο Γκαζόλ; Δεν το είδα όλο...
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 2 λεπτά πριν το τέλος, πάτησε άσχημα το αριστερό του πόδι και διάστρεμμα. Θυμάται κανείς αν ήταν ο Γουέηντ που έφαγε εκείνη την υπερηχητική τάπα από τον Διαμαντίδη;
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 O Chris Paul ηταν,πηγαινε για καρφωμα αλλα καπου εκει,συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες του http://www.esvisantafwta.com εβαλε τα κλαματα,ζητησε συγγνωμη απο τον Διαμαντιδη που πηγε να βαλει καλαθι,υποσχεθηκε να μην το ξανακανει,αλλαξε και εβαλε πολιτικα και πηγε στην αιθουσα τυπου να δει αν υπαρχει φως γιατι για λιγο νομισε πως επεσε το ρευμα. Πλακα πλακα απο τους 3 σταρ της Αμερικης(Ουεηντ,Τζεημς,Αντονυ) τοσο σημερα οσο και σε ολο το τουρνουα,ο Ουεηντ ηταν η πραγματικη απογοητευση.Οι αλλοι κατι επαιξαν Για τους Ισπανους,ΑΝ δεν καβαλησουμε καλαμι,το ματς ειναι τσοντα.Παιξει-δεν παιξει ο Γκαζολ.Οι Ισπανοι παιζουν παραπλησιο,οχι ιδιο αλλα παραπλησιο στυλ με τους Αμερικανους.Και γω σημερα το φοβουμουνα το παιχνιδι παρα πολυ γιατι οι Αμερικανοι ειναι επιθετικη ομαδα.Αφου τους κερδισαμε με το δικο τους στυλ,δεν φοβαμαι κανενα. Οι Αμερικανοι ΟΝΤΩΣ χασανε πολλα σουτ αλλα απο την αλλη ΒΑΛΛΑΝΕ και πολλα και κυριως ΜΕ ΑΜΥΝΑ,δεν νομιζω να ξαναδεχτουμε ειδικα απο τους Ισπανους τοσους ποντους.Ασε που ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κανουν τετοιο παρτυ στα ριμπαουντ οπως καναν σημερα τα Αραπακια που φτυναμε αιμα για καθε ριμπαουντ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑΜΙ θαναι πολλα με λιγα και θα το δειτε,αυτη η ομαδα εχει 2 λυσεις σε καθε θεση και μπορει να παιξει 5 και 6 διαφορετικα σχηματα.ΜΑΚΡΑΝ η καλυτερη Εθνικη ποτε,σαφεστατα καλυτερα Εθνικη ΟΜΑΔΑ απο αυτη του '87.Πολυ καλο οτι μπορει εμεις να ξεπατωθηκαμε με Αμερικη αλλα και οι Ισπανοι δωσανε σουπερ-ντερμπυ με Αργεντινους και θαναι εξισου κουρασμενοι
Σκύμνος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Όταν η Ελλαδάρα φτάνει σε τελικό, δεν το χάνει με τίποτα...
nontasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα πάντως με πείραξε κάπως που ήταν ο ημιτελικός το σημερινό παιχνίδι και όχι ο τελικός....Είναι εκνευριστικό να βλέπεις τον τελικό να εξελίσσεται εύκολα....Όπως έγινε και πέρσι:δραματικός ημιτελικός,πανεύκολος τελικός....:-| Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...Μπορεί με τους Ισπανούς να δούμε επίσης πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι...Άν και πιστεύω ότι θα είναι εύκολο να νικήσουμε.....
konnak Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Nαι,ο Ουεηντ ηταν,πηγαινε για καρφωμα αλλα καπου εκει,συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες του www.esvisantafwta.com[/url'] εβαλε τα κλαματα,ζητησε συγγνωμη απο τον Διαμαντιδη που πηγε να βαλει καλαθι,υποσχεθηκε να μην το ξανακανει,αλλαξε και εβαλε πολιτικα και πηγε στην αιθουσα τυπου να δει αν υπαρχει φως γιατι για λιγο νομισε πως επεσε το ρευμα. EDIT: Ρε παίδες, όλοι όσοι λέτε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με Ισπανία, έχετε δει κανά παιχνίδι τους; Μην αρχίζουμε τις φανφάρες, είναι πολύ καλή ομάδα, και δεν ξέρουμε ακόμα αν ο Γκασόλ θα παίξει ή όχι. Βέβαια, προσωπικά προτιμούσα Αργεντινή, αλλά ίσως είναι καλύτερα με Ισπανία: ίσως τους βγει αυτό το loser feeling που εμφανίζουν συχνά πυκνά...
orck Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 συγχαρητηρια στην ΟΜΑΔΑΡΑ το μονο που με ανυσηχει ειναι πως θα αντεξουμε παλι τον διθυραμβικο λογο του χριστοδουλου (θυμασται την επιστροφη πορτο2004;) :) :)
worldcitizen Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Εμένα πάντως με πείραξε κάπως που ήταν ο ημιτελικός το σημερινό παιχνίδι και όχι ο τελικός....Είναι εκνευριστικό να βλέπεις τον τελικό να εξελίσσεται εύκολα....Όπως έγινε και πέρσι:δραματικός ημιτελικός' date='πανεύκολος τελικός....:-| Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις...Μπορεί με τους Ισπανούς να δούμε επίσης πολύ καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι...Άν και πιστεύω ότι θα είναι εύκολο να νικήσουμε.....[/quote'] Καλά μην νομίζουμε ότι και οι Ισπανοί είναι εύκολοι αντίπαλοι.. Ίσα ίσα.. Ευχής έργον, 1η Ελλάδα 4η USA Εκεί θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει... Μην ρωτάτε γιατί..
nontasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά μην νομίζουμε ότι και οι Ισπανοί είναι εύκολοι αντίπαλοι.. Ίσα ίσα.. Ευχής έργον' date=' 1η Ελλάδα 4η USA Εκεί θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει... Μην ρωτάτε γιατί..[/quote'] Είναι μια σκέψη που κάνουν πολλοί εδώ μέσα νομίζω,δηλαδή ότι ίσως θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Ισπανία.....Και λόγω ψυχολογίας και λόγω πολύ καλής τεχνικής που έχει η ομάδα μας φέτος....Αλλά όπως είπα τίποτα δεν είναι σίγουρο.Μπορεί οι Ισπανοί να παίξουν πολύ καλά και να μας δυσκολέψουν πολύ...... Και έτσι για την ιστορία έχω δει τα παιχνίδια της Ισπανίας........Απλά το αναφέρω....
KWSN_Men Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Καλά μην νομίζουμε ότι και οι Ισπανοί είναι εύκολοι αντίπαλοι.. Ίσα ίσα.. Ευχής έργον' date=' 1η Ελλάδα 4η USA Εκεί θα το ευχαριστηθώ όσο δεν πάει... Μην ρωτάτε γιατί..[/quote'] Γιατί; Γιατί;
ntountou Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 συγχαρητηρια στην ΟΜΑΔΑΡΑτο μονο που με ανυσηχει ειναι πως θα αντεξουμε παλι τον διθυραμβικο λογο του χριστοδουλου (θυμασται την επιστροφη πορτο2004;) :) :) αδερφέ αν και προτρέχεις καλά τα λες...αυτά τα καραγκιοζλίκια δε τα αντέχω αλλά είναι λίγο πολύ αναμενόμενα... τουλάχιστον ας αποφύγουν τις διθυραμβικές φαμφάρες και ας δώσουν απλά συγχαρητήρια στα παιδιά.. που ακόμα και το ασημένιο να φέρουν αξίζουν ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές
nontasg Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 αδερφέ αν και προτρέχεις καλά τα λες...αυτά τα καραγκιοζλίκια δε τα αντέχω αλλά είναι λίγο πολύ αναμενόμενα... τουλάχιστον ας αποφύγουν τις διθυραμβικές φαμφάρες και ας δώσουν απλά συγχαρητήρια στα παιδιά.. που ακόμα και το ασημένιο να φέρουν αξίζουν ένα τεράστιο ευχαριστώ για τις όμορφες στιγμές Έλα ντε....Πωπω ρε παιδί μου αυτός ο άνθρωπος δε βάζει γλώσσα μέσα του.....Όπως λες τα συγχαρητήρια αρκούν,τα άλλα είναι περιττά....Βέβαια για μένα είτε νικήσουν είτε χάσουν την Κυριακή,είναι σαν το πήραν ήδη.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Για τον τελικο ΔΕΝ ειναι θεμα καλαμιου.Εγω τους ειδα 2 φορες τους Ισπανους.ΠΟΛΥ καλη ομαδα.ΟΜΩΣ ειδαν αυτοι και σεις την Ελλαδα.Εγω ας πουμε ειμαι Ιταλος ουδετερος.Πολλα με λιγα θα ελεγα.ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ειναι για πολλα με λιγα.Αν παει χαμηλα δεν εχουν καμια,καμια,καμια,(ειπα αρκετα "καμια"?) τυχη.ΑΝ παει ψηλα εχουν πολυ τυχη αλλα μετα το σημερινο,απιστευτο,ουτε στα ονειρα που λεει και ο Χατζηγιαννης,101-95(σκεψου ρε,μας βαλανε 95 και κερδισαμε) εχω πιστη στην ομαδα.ΜΠΟΡΕΙ να ειναι τυχαιο,μπορει να μην ξαναπιασουμε τετοιο ματς,σιγουρα δυσκολα θα βαλουμε 101 στην αμυνα τον Ισπανων αλλα ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μας βαλουν αυτοι 95.Πολυ,πολυ,πολυ πιο κατω,γυρω στους 75.Αμα παει εκει,στους 75 με 80 θαναι ντερμπυ.ΑΜΑ παει ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ χωρις Γκαζολ ειναι τσοντα,ειναι ΠΟΛΥ σημαντικος.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2006 ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΑΡΝΟΥΜΑΙ να δεχτω 2η θεση.Ειμαστε τελικο του Μουντομπασκετ με Ισπανους.Νικη και μονο νικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.