Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

The final buzzer sparked scenes of pandemonium at Saitama Super Arena as the Greeks celebrated as if they had won the gold medal.

EEEEEEEEEETTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII

ούτε να το συνειδητοποιήσουνε δεν μπορούν οι άχρηστοι ότι τους πατήσαμε στα μάτια

Anthony scored a game-high 27 points and Wade added 19 but it was too little, too late to save the U.S. team's collection of big-name NBA stars.

ΤΟΟΟ LITTLEEEE μπροστά στο Ελληνικό μπουρί...

Δημοσ.

Dayne Wade: Greece who?

Vasilis Spanoulis: Wade who???

Παυλο μπορεις σε παρακαλω να ανανεωσεις το συμβολαιο του Διαμαντιδη για ενα διαστημα λιγο μεγαλυτερο της Ιουρασικης περιοδου?

Βασιλη εισαι μεγαλος μαλακας,αν καθοσουν του χρονου θα πηγαινατε ολοι μαζι ΝΒΑ,σαν ομαδα

Αν 1 Εκι=2 Ριβαλντο, 1 Σπανουλης = ? Τζεημς?

Δημοσ.
The final buzzer sparked scenes of pandemonium at Saitama Super Arena as the Greeks celebrated as if they had won the gold medal.

EEEEEEEEEETTTTTTTTSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII

ούτε να το συνειδητοποιήσουνε δεν μπορούν οι άχρηστοι ότι τους πατήσαμε στα μάτια

Anthony scored a game-high 27 points and Wade added 19 but it was too little' date=' too late to save the U.S. team's collection of big-name NBA stars.

ΤΟΟΟ LITTLEEEE μπροστά στο Ελληνικό μπουρί...[/quote']Εμ,οταν πας απο πουτ... σε πουτσ... εδω και 10 χρονια σε οποια διοργανωση βρισκεις Ευρωπαιους σου βγαινει ενα κομπλεξ

Δημοσ.

Το πιο ωραίο που διάβασα μέχρι στιγμής είναι αυτό από το espn....

The U.S. seemed in control after Joe Johnson's 3-pointer gave the Americans a 33-21 lead with about 6 1/2 minutes left in the second quarter. It was around then that James told his teammates on the bench: "They don't know what to do."

Well, they figured it out in a hurry.

http://sports.espn.go.com/oly/wbc2006/news/story?id=2568543

Δημοσ.
Αφου αντεξα σημερα το εμφραγμα δεν θα το παθω ΠΟΤΕ !!!!!!!!:-D :-D :-D

Εγώ να δεις....Φωνή δεν έχω πια:....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Φίλε μου άλλαξε την ελληνική σημαία στην υπογραφή σου και βάλε καμμιά μεγαλύτερη(ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ).....Αλλά είναι κι αυτός ο περιορισμός στις υπογραφές γμτ......

ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΡΕ,ΕΛΛΑΔΑΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!

ΕΛΛΑΣ-ΕΥΡΩΠΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ(λίγο άσχετο αλλά είναι η μέρα σήμερα)

ΥΓ:Lucifer χίλια συγγνώμη για το spamming,νομίζω σήμερα δικαιολογούμαι έτσι???:lol: :lol:

Δημοσ.
Το πιο ωραίο που διάβασα μέχρι στιγμής είναι αυτό από το espn....

The U.S. seemed in control after Joe Johnson's 3-pointer gave the Americans a 33-21 lead with about 6 1/2 minutes left in the second quarter. It was around then that James told his teammates on the bench: "They don't know what to do."

Well' date=' they figured it out in a hurry.[/b']

http://sports.espn.go.com/oly/wbc2006/news/story?id=2568543

XAXAXAXAXAXA.Κορυφαίο όντως.........:wink: :wink:

Ακόμα δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε........:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Η αποκάλυψη αυτού του mundobasket είναι ο Σοφοκλής. Δεν ξέρω αν μπορεί να βγάλει 30λεπτο 40λεπτο αλλά για όσο διάστημα το παλικάρι συμμετέχει τα μαμάει όλα. Και είναι μόνο 22 χρονών........ Έχει μέλλον η ομάδα ΜΕΓΑΛΟ και ότι κάνει εκεί το κάνει χωρίς το Νίκο ζήση. Που να ήμασταν και πλήρεις \0/. Τα κεφάλια μέσα τώρα για αυτοσυγκέντρωση και δύναμη. Την κυριακή ας ελπίσουμε πως θα έρθουν τα πιο σπουδαία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...