KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δεν πειραζει καλυτερα,αν φτασουν οι Αμερικανοι τελικο δεν το χανουν αυτη την φορα.Ασε που αν παμε τελικο και η Ντρημ Τιμ με Ματζικ,Τζορνταν,Μπιρντ και Ντουμαρς να κατεβαινε εγω δεν θα δεχομουν την ηττα
revil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ρε δε μασάμε εγω πιστεύω οτι ομάδες σα την Αμερική τις έχουμε.
the_end Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 πού τον θυμηθηκες τον ντουμαρς????????lol παρεπιπτοντως, δεν ηταν στην original dream team.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Σωστα ρε,τον μπερδεψα με τον Αιζαια Τομας λογω θεσης και εμφανισης(μαλακα Τομας αν και φετος δεν μπουμε πλευοφς τον πουλο,χειροτερος και απο τον Νελσον εισαι,μας εχεις γεμισει σαπακια)
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Αν βγούμε 2οι παιζουμε στους 8 με Ισπανια. Αν βγουμε 1οι στους 4 με ΗΠΑ αν ειναι πρωτοι γιατι οι Σλοβενοι ειναι ετοιμοι να κανουν τη ζημια.
SeXBOX Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Παιδιά υπάρχει κάποιο site που να έχει παγκόσμια rankings ή και ευρωπαίκα για τις εθνικές ομάδες όπως στο ποδόσφαιρο? Να δουμε και σε τι θέση είμαστε! Και για συλλογικό επίπεδο αν γνωρίζετε...
konnak Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Ε, ψηλά θα είμαστε. Αν υπάρχει, θα υπάρχει στο site της FIBA. Καλύτερα ημιτελικό παρά τελικό με αμερικανούς. Αν και όπως είπε ο Chrisxxx κάτσε να δούμε αν θα βγουν και αυτοί πρώτοι. Νίκη σήμερα με Λιθουανία επιτακτικά και βλέπουμε. Είδατε Τουρκία παίδες; Δεύτερο σερί ντέρμπι, το γύρισε από το -15, Κουτλουάι 2-3 λεπτά πριν το τέλος σκόραρε μόνος του 8 ή 10 σερί πόντους και γεια σας. Εν τω μεταξύ, αυτό το παλικάρι, ο 19χρονος ο Ιλιάσοβα θα γίνει πολύ μεγάλος παίκτης. Μου θυμίζει πολύ Νοβίτσκι το στυλ του, αν τον προσέξουν θα πάει ψηλά. Καλή φάση για μεταγραφή του χρόνου, ακούς Παύλο; Αλήθεια, που παίζει;
greekboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 μπορουσαμε να πηγαιναμε και καλυτερα στο Α' ημιχρονο.....Οι βολες μας εχουν καταστρεψει και δεν εχουμε βαλει ουτε ενα τριποντο ας ελπισουμε να βλετιουθουν στο Β' ημιχρονο
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΩ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΝΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΩ 15ΕΚ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Τοσο δυσκολο ειναι ρε μαλακα Γιαννακη να καταλαβεις αυτο που φωναζαμε απο χτες??? Τι μου εχεις κλεισει μονο τον Μασιγιαουσκας???(παρεπιπτοντως μεγαλος παικτης,4π με 4/5 βολες εκ των οποιων οι 3 απλα λογω συμπληρωσης 5 φαουλ απο την Ελλαδα,πολυ μεγαλος παικτης,φοβαμαι απο τωρα τον Ολυμπιακο του χρονου.Εντομεταξυ πολλα νευρα το τσουτσεκι,εχει να φαει φαπα απο τον Ντελκ του χρονου που θα παει συννεφο).Σουχουν κανει κηδεια τωρα ο Γιασαιτισ(αυτον ηθελε ο Ολυμπιακος,λαθος Λιθουανο πηρατε μαλλον) με τον αλλον τον ψηλο τον αμυριστο ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ!! Ελεος ρε,παιζεις με τους πιο αθλητικους ψηλους της διοργανωσης και βαζεις τον χοντρελα?Σε 124'' στην 2η περιοδο προλαβε 1. Να μην βγει σε τριποντο του Γιασαιτις 2. Να χασει επιθετικο ριμπαουντ λογω κακης θεσης 3. Να κανει λαθος πασα και να βγουν στον αιφνιδιασμο 4. Να κανει φαουλ στο 1'' πριν το τελος εκτος φασης
KaizerSoze Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 a. Τα παιδια μαλλον πηγανε σχολειο στο εξωτερικο.Γιατι σε ολα τα σχολεια στην Ελλαδα το πρωτο που μαθαινες ειναι πως να βαζεις βολες,ποσο σημαντικες ειναι οι βολες και επεφτε καζουρα αμα εχανες βολες β. ΠΑΥΛΟ ανανεωση του συμβολαιου του Διαμαντιδη ΤΩΡΑ για αλλες 5 γεωγραφικες εποχες! Ο παικτης δεν πρεπει να χαθει,για 10 χρονια ακομα θα πρεπει να κατεβαζουμε Διαμαντιδη+4 αλλους παικτες
Chrisxxx Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Περιμενα ηττα ειναι η αληθεια. Καπου πρεπει να χασουμε (για γουρι) αν θελουμε να το σηκωσουμε μετα. Σχορτσανιτης επαιξε πολυ καλα νομιζω οσο αγωνιστηκε μονο το φαουλ στο τελος ηταν λαθος του. Νομιζω οτι ειμαστε 8οι στην καταταξη της Φιμπα σε καποιο αθλητικο site το ειχα διαβασει. Σε λιγο θα ειμαστε 2-3...
revil Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Καλά πήγε ο αγώνας αν και με τέτοιο ποσοστό βολών μόνο εμείς θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Τώρα πάμε μεθαύριο για την Αυστραλία. Και οι Τούρκοι με τη Βραζιλία. Αν πάνε όλα καλά(νίκη μας-ήττα των Τούρκων)πιστεύω οτι τέλειωσε το παραμυθάκι
Melissa_virus Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2006 Πω πω κερδίσαμε. Τι ήταν αυτό με τις βολές. Με σκάσανε! Πόσες χάσαμε τελικά? Πάνω από 20 ε? Τις μισές από τις χαμένες να βάζανε θα τους είχαμε βγάλει εκτός συναγωνισμού. Γιαννάκη, δώστους λίγα χαστούκια να στρώσουν, να βάζουν βολές. Ωραίο παιχνίδι πάντως, και στο 2ο ημίχρονο πέσανε τρελά κλεψίματα. Τρίτη ξαναπαίζουμε? Τι ώρα? Οι Τούρκοι δεν θυμάμαι ποτέ να είχανε τόσο καλή ομάδα. Τυχεροί πιστεύω είναι. Και ειδικά στον αγώνα με την Λιθουανία (Δεν τον είδα.) Η Βραζιλία έχω ακούσει ότι έχει καλή ομάδα. Εύχομαι να χάσουν, για να βγούμε εμείς πρώτοι στον όμιλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.