revil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 παντως οσο σκεφτομαι τι παιχτες δεν εχουν ερθει στην αμερικη με πιανει συγκριο.. bryant,iverson,oneil,garnett και αλλοι. με αυτους οντως μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι. και κατι αλλο. ακομα δε τους εχουμε δει πως αντιδρουν σε μεγαλη πιεση. Διαμαντιδης,παπαλουκας,Σπανουλης πρεπει να μαμησουν και να δειρουν σε αυτο τον αγωνα(κυριολεκτικα ομως )
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 παντως οσο σκεφτομαι τι παιχτες δεν εχουν ερθει στην αμερικη με πιανει συγκριο..bryant' date='iverson,oneil,garnett και αλλοι. με αυτους οντως μπορουμε να ειμαστε ανταγωνιστικοι. και κατι αλλο. ακομα δε τους εχουμε δει πως αντιδρουν σε μεγαλη πιεση. Διαμαντιδης,παπαλουκας,Σπανουλης πρεπει να μαμησουν και να δειρουν σε αυτο τον αγωνα(κυριολεκτικα ομως )[/quote'] Μωρέ πρέπει να τους αλλάξουμε τα φώτα!No mercy to Americans. ΥΓ:Δεν είμαι κομμουνιστής ε?Προς αποφυγή παρεξηγήσεων.......
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Μωρέ πρέπει να τους αλλάξουμε τα φώτα!No mercy to Americans. ΥΓ:Δεν είμαι κομμουνιστής ε?Προς αποφυγή παρεξηγήσεων....... Και να είσαι και όχι, με γεια σου με χαρά σου. Δεν νομίζω ότι είναι θετικό ή αρνητικό αυτό ή ότι αφορά το forum.
konnak Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τελικά 10:30 το παιχνίδι της Παρασκευής με ΗΠΑ, και στις 13:30 Αργεντινή - Ισπανία. Οπότε όσοι δουλεύετε πάρτε άδεια ή ...αρρωστήστε ;-).
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και να είσαι και όχι, με γεια σου με χαρά σου. Δεν νομίζω ότι είναι θετικό ή αρνητικό αυτό ή ότι αφορά το forum. Άντε πάλι....Ρε τι κόλλημα έχεις μαζί μου???Θα με κυνηγάς σε όλα τα topics να μου τη λες?Μου φτάνει ο ένας,τώρα θα έχω και δεύτερο?Άσε μας ήσυχους και κοίτα τη δουλειά σου,οκ?
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τελικά 10:30[/b'] το παιχνίδι της Παρασκευής με ΗΠΑ, και στις 13:30 Αργεντινή - Ισπανία. Οπότε όσοι δουλεύετε πάρτε άδεια ή ...αρρωστήστε ;-). Η πηγαιντε-οπως θα κανω εγω-2η βαρδια,12μιση-8μιση Η φερτε 14'' αρα στα κρυφα
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Άντε πάλι....Ρε τι κόλλημα έχεις μαζί μου???Θα με κυνηγάς σε όλα τα topics να μη του λες?Μου φτάνει ο ένας,τώρα θα έχω και δεύτερο?Άσε μας ήσυχους και κοίτα τη δουλειά σου,οκ? Δεν κυνηγάω κανέναν, απλά όπου σταθώ και όπου βρεθώ, υπάρχει απάντησή σου. Και συνήθως κρίνω ότι αξίζει σχολιασμού...
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δεν κυνηγάω κανέναν, απλά όπου σταθώ και όπου βρεθώ, υπάρχει απάντησή σου. Και συνήθως κρίνω ότι αξίζει σχολιασμού... Κράτα την κρίση σου για τον εαυτό σου!!!!Δε σου μιλάω,οποτέ να μη μου μιλάς ρε φίλε!!!ΚΟΦΤΟ!! Συν του ότι καταστρέφουμε το topic ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!! Ρε παιδιά ας κάνει κάποιος αναφορά να σβηστούν τα μηνύματά μας......
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 nontas πιστεύω ότι κακώς παρεξηγήθηκες. Και μένα δε μου άρεσε το σχόλιο που έκανες για τους κομμουνιστές (στην ουσία) και ήθελα να το σχολιάσω. Δε σημαίνει τίποτα. Μην αρπάζεσαι. Μπράβο στα παιδιά της Εθνικής. Πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα το παιχνίδι με τις ΗΠΑ να παιχτεί στις λεπτομέρειες (δηλαδή να το διεκδικούμε μέχρι τελευταίο 2λεπτο), αλλά διατηρώ και μια επιφύλαξη ότι μπορεί να μας νικήσουν εύκολα (όσο και τους Γερμανούς δηλαδή). Αν τα παιδιά πάντως βρεθούν σε μέρα, θα το παλέψουν όμορφα πάντως πιστεύω. Είναι πάντως περίεργος αγώνας. Θα φανεί από νωρίς πιστεύω το τι θα επακολουθήσει.
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 nontas πιστεύω ότι κακώς παρεξηγήθηκες. Και μένα δε μου άρεσε το σχόλιο που έκανες για τους κομμουνιστές (στην ουσία) και ήθελα να το σχολιάσω. Δε σημαίνει τίποτα. Μην αρπάζεσαι. Offtopic:Δεν έχω τίποτα με τους κομμουνιστές φίλε μου.Απλά το είπα για πλάκα....Άν σε έθιξα πάντως ειλικρινά συγγνώμη.:oops: End offtopic Μπράβο στα παιδιά της Εθνικής. Πιστεύω ότι υπάρχει η δυνατότητα το παιχνίδι με τις ΗΠΑ να παιχτεί στις λεπτομέρειες (δηλαδή να το διεκδικούμε μέχρι τελευταίο 2λεπτο)' date=' αλλά διατηρώ και μια επιφύλαξη ότι μπορεί να μας νικήσουν εύκολα (όσο και τους Γερμανούς δηλαδή). Αν τα παιδιά πάντως βρεθούν σε μέρα, θα το παλέψουν όμορφα πάντως πιστεύω. Είναι πάντως περίεργος αγώνας. Θα φανεί από νωρίς πιστεύω το τι θα επακολουθήσει.[/quote'] Μόνο και μόνο η πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες του κόσμου εμένα μου αρκεί φίλε μου...Τώρα βέβαια πολύ θα ήθελα να δω την ομάδα μας και στον τελικό και γιατί όχι και στην πρώτη θέση!!!Το εύχομαι ολόψυχα!!!
alipkok Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ,ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ... ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝΙ, ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ;;;;ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ...
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 ΑΝ ΣΙΓΟΥΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΓΟ ΡΥΘΜΟ ' date='ΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΤΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ... ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΟΝΙ, ΕΙΠΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ;;;;ΜΕΙΝΕΤΕ ΗΣΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ...[/quote'] Χεχεχεχε.Σωστός....... :) Φιλική παρατήρηση:μη χρησιμοποιείς συνέχεια κεφαλαία,γιατί είναι σαν να φωνάζεις....:|
LL_NEO Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Κράτα την κρίση σου για τον εαυτό σου!!!!Δε σου μιλάω,οποτέ να μη μου μιλάς ρε φίλε!!!ΚΟΦΤΟ!!Συν του ότι καταστρέφουμε το topic ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!! Ρε παιδιά ας κάνει κάποιος αναφορά να σβηστούν τα μηνύματά μας...... Τη μια μας λες ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική και την άλλη απαγορεύεις απο τον άλλο να πει ότι θέλει. Get a grip... Ρε παιδιά αν και ξέρω την απάντηση θα σκάσω. Δλδ δεν κατάλαβα μαλάκες είμαστε εμείς που όλους τους αγώνες τους βλέπουμε χαράματα; Ακόμα και τον αγώνα με τη Γαλλία που θα μας βόλευε όλους να είναι πιο αργά μας γείωσαν και τον έβαλαν 10.00. Η Αμερική με το που ζήτησε αλλαγή ώρας, έγινε δεκτό. Niiiiiiiiiice. Μαμήστε τους σε ένα πολύ άβολο μέρος (όχι στο πίσω μέρος Σκαραβαίου) για όλους εμάς τους αγουροξυπνημένους...
nmtray2 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αντιντοπινγκ τεστ γινονται? Ειμαι πολυ περιεργος να δω τα θα σκαρφιστουν παλι για να μην τους το κανουν (το "αυτοι οι κυριοι μου φαινονται για τρομοκρατες" μαλλον δεν θα πιασει παλι)
nontasg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Τη μια μας λες ότι όλοι έχουν δικαίωμα στην κριτική και την άλλη απαγορεύεις απο τον άλλο να πει ότι θέλει. Get a grip... Ρε άντε κάνε καμμιά βουτιά στη θάλασσα να συνέλθεις λέω εγώ........ :mrgreen: Α!Λιγότερες εικόνες,γιατί με PSTN δεν ανοίγουν εύκολα και φορτώνεις τον server,ΟΚ? :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.