Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Κακιούζης καλύτερα να μην σουτάρει καθόλου. Βάζει ένα και κάνει 3 έρμπολ. Είναι τυχερός που στη θέση του έχουμε έλλειψη αλλιώς δεν νομίζω να ήταν στην εθνική.

Μα ουσιαστικά ελαφρύ 4άρι είναι...

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως μερικοί εδώ μέσα ούτε πλάκα δε σηκώνετε.....Αμέσως να κατηγορήσετε.....Ρε χωρίς χιούμορ δε βγαίνει η ζωή.Άντε τα λέμε την Παρακευή.Παιζει και ο air michael άκουσα καθώς και ο magic.....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
Ναι, αλλά δεν διστάζει να σουτάρει 4-5 τρίποντα σε κάθε αγώνα...

Ναι, γιατί συνήθως τα κολάει... Λίγο ντεφορμέ τον βλέπω στο τουρνουά όμως...

Δημοσ.

μαγκες θελω να ρωτησω κατι λιγο ασχετο αλλα ειπα να μην ανοιξω καινουριo θεμα γιατι δεν ειναι τοσο ασχετο.

Βλεπω την Αμερικη και αναρωτιεμαι αν ξερει κανεις σας που μπορω να βρω αγωνες nba.thanx

Δημοσ.

ρε παιδιά τι γίνετε τώρα άνοιξα την tv, τα panzer αντέχουνε? παίζουν τόσο χάλια οι αμερικλάνοι ή η Γερμανία έχει καλή άμυνα, μπράβο χαίρομαι ιδιαιτέρως...

Δημοσ.

Σκεφτομουν μπας και μου εστελνε τπτ ο θειος..:D

Ναι οι Γερμανοι αντεχουν γιατι παιζουν καλη αμυνα και δε πανε σε μεγαλο σκορ.

Δημοσ.
Σκεφτομουν μπας και μου εστελνε τπτ ο θειος..:D

Ναι οι Γερμανοι αντεχουν γιατι παιζουν καλη αμυνα και δε πανε σε μεγαλο σκορ.

Μακάρι να περάσουν οι Γερμανοί!!!

Όσον αφορά αγώνες NBA για ρώτα τον θείο Torrent σε κάποιο από τα "σπίτια του"....Κάτι θα ξέρει.......:) :)

Άν θες sites στείλε μου pm.......

Δημοσ.

μακαρι να κρατησουν τα γερμανακια. Τουλαχιστον να μας δημιουργηθουν μεγαλυτερες ελπιδες για τον τελικο...Αν και βλεπω 54-45 να χανουν στο 3ο δεκαλεπτο...

Δημοσ.
ναι προκρηθηκε...εγω οπως τους ειδα σημερα οι πιθανοτητς να περασουμε ειναι 50-50...

Όντως.Τους έπαιξαν αρκετά καλά οι Γερμανοί.Έλειπε ο Σακίλ και ο air,γι'αυτό........:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...