Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κακα τα ψεματα ρε μαγκες αυτη η ομαδα σου βγαζει μια σιγουρια οτι αποκλειετε να παίξει κατω απο το 80% που μπορει.αντε να δουμε

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αργεντινή - Τουρκία 43-23 στο ημίχρονο.

ΟΚ, έχουν μεγάλη ομάδα οι Αργεντίνοι, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι Τούρκοι έχουν χεστεί πάνω τους από τον φόβο. Επιθετικά είναι τραγικοί, αμυντικά επίσης, και μέχρι τώρα πέρα από 2-3 ενέρεγειες του Ντελφίνο και άλλες τόσες του Τζινόμπιλι η Αργεντινή δεν με έχει τρομάξει όπως η Ισπανία νωρίτερα.

Όπως και να 'χει, το Αργεντινή - Ισπανία θα είναι ένας ανεπανάληπτος αγώνας, πραγματικά ανυπομονώ να τον δω. Και λίγο αργότερα Ελλάδα - ΗΠΑ, αν όλα πάνε καλά. Η Παρασκευή δεν είναι μακριά...

Δημοσ.

Ε, κοίτα, το ένα θα είναι 99% Αργεντινή - Ισπανία (σιγά μην το γυρίσουν οι Τούρκοι). Το άλλο στο χέρι μας είναι, αν δεν μαλακιστούμε, να είναι Ελλάδα - ΗΠΑ.

Δημοσ.
Και από τις 8 ομάδες που παίζουν προημιτελικούς, η πιο εύκολη αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε

Ξέχασες τους πελάτες μας τους Γερμανούς? :P

Δημοσ.

Μπα, εξακολουθώ να προτιμώ Γαλλία. Ο Νοβίτσκι δεν είναι Μασιγιάουσκας, καλύτερα να μην παίζεις με τις πιθανότητες. Κάποια στιγμή θα βάλει και σε μας πάνω από 40 πόντους.

Δημοσ.

Sorry konnak αλλα διαφωνω για ενα λογο

Οτι οι υπολοιποι Γερμανοι ειναι ΓΤΠΚ.Οι Γαλλοι ειναι αθλητικοι και καλοι σουτερ.Δεν ειναι επιπεδου να μας χτυπησουν αλλα οι Γερμανοι ειναι σαν την Κινα,1 παικτης και 4 αμυριστοι.Οι Γαλλοι εχουν 5-6 παικτες επιπεδου 6,απλα ειχαν και ενα επιπεδου 7-8 που τους εκανε επικινδυνους.Οι Γερμανοι ειναι 1 του 10 και 9 του -45645

Δημοσ.
Ξέχασες τους πελάτες μας τους Γερμανούς? :P

Ποιός τους ξεχνάει??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ο τελικός με τη Γερμανία ήταν παράσταση για ένα ρόλο.Πέρσι όλα παίχτηκαν στον ημιτελικό Ελλάδα-Γαλλία,γι'αυτό πιστεύω ότι θα δούμε έναν πολύ καλό αγώνα αύριο και μακάρι να έχει την περσινή κατάληξη.Πάντως,αν όλα πάνε καλά,μετά με τους Αμερικάνους σκούρα τα βλέπω τα πράγματα....Όμως ποτέ δεν ξέρεις......

Το σίγουρο είναι ότι η Ελλαδάρα κάνει φέτος φοβερή πορεία.6 στα 6 και προχωράμε!!!Βέβαια μας παίδεψε λίγο με Αυστραλία και Λιθουανία,αλλά το αποτέλεσμα μετράει.....

Δημοσ.
1991-1992

Με τον Κακιούζη έπαιζα μαζί μέχρι 1993'1994 που σταμάτησα το μπάσκετ. Τον δε αδερφό του, τον Γιάννη, που είχε κάνει και συμβόλαιο Α1, όσο είχαμε περίπου το ίδιο μπόι, τον είχα να μου μαζεύει τις μπάλες.

Στα διπλά έπαιζα πολύ συχνά άμυνα τον Μιχάλη, που τότε έπαιζε 5άρι, αν και ήταν αρκετά ψηλότερος, γιατί ήμουν ο μόνος που μπορούσα να τον σπρώξω

Αρα το 93-94 παίξαμε αντίπαλοι στη Β' εθνική !!! :)

Τον Μιχάλη τον γνώρισα στη Παίδων 92-93.

Δημοσ.

Και γιατι να μην μιλαμε για τον ημιτελικο με τους Γερμανους:)

Ειναι παντως να μην σε θελει...να εχεις γεννηθει Νοβιτσκι και νασαι Γερμανος!!

Θα μου πεις "Απο το να μην εισαι Νοβιτσκι.." αλλα πιστευω οτι παντα θα λεει μεσα του "Α ρε ....5 κιλα μπασκετ να ξερατε και θα σας ξελασπωνα εγω"

Δημοσ.
Αρα το 93-94 παίξαμε αντίπαλοι στη Β' εθνική !!! :)

Τον Μιχάλη τον γνώρισα στη Παίδων 92-93.

Δεν έπαιξα στους άντρες ποτέ... Τη δεύτερη χρονιά των εφήβων σταμάτησα, καθότι είχα σταματήσει να ψηλώνω εξάλλου...

Εσύ που έπαιζες;

Δημοσ.
Και γιατι να μην μιλαμε για τον ημιτελικο με τους Γερμανους:)

Ειναι παντως να μην σε θελει...να εχεις γεννηθει Νοβιτσκι και νασαι Γερμανος!!

Θα μου πεις "Απο το να μην εισαι Νοβιτσκι.." αλλα πιστευω οτι παντα θα λεει μεσα του "Α ρε ....5 κιλα μπασκετ να ξερατε και θα σας ξελασπωνα εγω"

Να είχε αγοράσει ο πατέρας του ένα πύργο στη Μάνη οπότε να έπαιζε στην Εθνική της χώρας που μεγάλωσε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...