revil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 κακα τα ψεματα ρε μαγκες αυτη η ομαδα σου βγαζει μια σιγουρια οτι αποκλειετε να παίξει κατω απο το 80% που μπορει.αντε να δουμε
konnak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Αργεντινή - Τουρκία 43-23 στο ημίχρονο. ΟΚ, έχουν μεγάλη ομάδα οι Αργεντίνοι, αλλά έχω την εντύπωση ότι οι Τούρκοι έχουν χεστεί πάνω τους από τον φόβο. Επιθετικά είναι τραγικοί, αμυντικά επίσης, και μέχρι τώρα πέρα από 2-3 ενέρεγειες του Ντελφίνο και άλλες τόσες του Τζινόμπιλι η Αργεντινή δεν με έχει τρομάξει όπως η Ισπανία νωρίτερα. Όπως και να 'χει, το Αργεντινή - Ισπανία θα είναι ένας ανεπανάληπτος αγώνας, πραγματικά ανυπομονώ να τον δω. Και λίγο αργότερα Ελλάδα - ΗΠΑ, αν όλα πάνε καλά. Η Παρασκευή δεν είναι μακριά...
chill Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Όντως αν είναι έτσι τα ματσάκια η Παρασκευή θα είναι εκπληκτική μπασκετική ημέρα.
konnak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ε, κοίτα, το ένα θα είναι 99% Αργεντινή - Ισπανία (σιγά μην το γυρίσουν οι Τούρκοι). Το άλλο στο χέρι μας είναι, αν δεν μαλακιστούμε, να είναι Ελλάδα - ΗΠΑ.
Cue Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Και από τις 8 ομάδες που παίζουν προημιτελικούς, η πιο εύκολη αντίπαλος που θα μπορούσαμε να έχουμε Ξέχασες τους πελάτες μας τους Γερμανούς?
konnak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Μπα, εξακολουθώ να προτιμώ Γαλλία. Ο Νοβίτσκι δεν είναι Μασιγιάουσκας, καλύτερα να μην παίζεις με τις πιθανότητες. Κάποια στιγμή θα βάλει και σε μας πάνω από 40 πόντους.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Sorry konnak αλλα διαφωνω για ενα λογο Οτι οι υπολοιποι Γερμανοι ειναι ΓΤΠΚ.Οι Γαλλοι ειναι αθλητικοι και καλοι σουτερ.Δεν ειναι επιπεδου να μας χτυπησουν αλλα οι Γερμανοι ειναι σαν την Κινα,1 παικτης και 4 αμυριστοι.Οι Γαλλοι εχουν 5-6 παικτες επιπεδου 6,απλα ειχαν και ενα επιπεδου 7-8 που τους εκανε επικινδυνους.Οι Γερμανοι ειναι 1 του 10 και 9 του -45645
zaxoys Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ακριβώς και για να μην λέμε μόνο τα δικά μας η Γαλλιά έχει Πολύ καλή άμυνα ,κοιτάξτε για στατιστικά εδώ : http://www.sport24.gr/html/ent/515/ent.136515.asp btw και τα 2 παιχνίδια των ημιτελικών θα είναι γ@μ@τ@ !!
konnak Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 [...]btw και τα 2 παιχνίδια των ημιτελικών θα είναι γ@μ@τ@ !! Ναι, αν περάσουμε και εμείς .
nontasg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Ξέχασες τους πελάτες μας τους Γερμανούς? Ποιός τους ξεχνάει??? :mrgreen: Ο τελικός με τη Γερμανία ήταν παράσταση για ένα ρόλο.Πέρσι όλα παίχτηκαν στον ημιτελικό Ελλάδα-Γαλλία,γι'αυτό πιστεύω ότι θα δούμε έναν πολύ καλό αγώνα αύριο και μακάρι να έχει την περσινή κατάληξη.Πάντως,αν όλα πάνε καλά,μετά με τους Αμερικάνους σκούρα τα βλέπω τα πράγματα....Όμως ποτέ δεν ξέρεις...... Το σίγουρο είναι ότι η Ελλαδάρα κάνει φέτος φοβερή πορεία.6 στα 6 και προχωράμε!!!Βέβαια μας παίδεψε λίγο με Αυστραλία και Λιθουανία,αλλά το αποτέλεσμα μετράει.....
geoastrix Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2006 1991-1992 Με τον Κακιούζη έπαιζα μαζί μέχρι 1993'1994 που σταμάτησα το μπάσκετ. Τον δε αδερφό του, τον Γιάννη, που είχε κάνει και συμβόλαιο Α1, όσο είχαμε περίπου το ίδιο μπόι, τον είχα να μου μαζεύει τις μπάλες. Στα διπλά έπαιζα πολύ συχνά άμυνα τον Μιχάλη, που τότε έπαιζε 5άρι, αν και ήταν αρκετά ψηλότερος, γιατί ήμουν ο μόνος που μπορούσα να τον σπρώξω Αρα το 93-94 παίξαμε αντίπαλοι στη Β' εθνική !!! Τον Μιχάλη τον γνώρισα στη Παίδων 92-93.
antonisid Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Ελπίζω αύριο τέτοια ώρα να μιλάμε για τον επερχόμενο ημιτελικό με τους Αμερικάνους!!!
KaizerSoze Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και γιατι να μην μιλαμε για τον ημιτελικο με τους Γερμανους Ειναι παντως να μην σε θελει...να εχεις γεννηθει Νοβιτσκι και νασαι Γερμανος!! Θα μου πεις "Απο το να μην εισαι Νοβιτσκι.." αλλα πιστευω οτι παντα θα λεει μεσα του "Α ρε ....5 κιλα μπασκετ να ξερατε και θα σας ξελασπωνα εγω"
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Αρα το 93-94 παίξαμε αντίπαλοι στη Β' εθνική !!! Τον Μιχάλη τον γνώρισα στη Παίδων 92-93. Δεν έπαιξα στους άντρες ποτέ... Τη δεύτερη χρονιά των εφήβων σταμάτησα, καθότι είχα σταματήσει να ψηλώνω εξάλλου... Εσύ που έπαιζες;
KWSN_Men Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2006 Και γιατι να μην μιλαμε για τον ημιτελικο με τους Γερμανους Ειναι παντως να μην σε θελει...να εχεις γεννηθει Νοβιτσκι και νασαι Γερμανος!! Θα μου πεις "Απο το να μην εισαι Νοβιτσκι.." αλλα πιστευω οτι παντα θα λεει μεσα του "Α ρε ....5 κιλα μπασκετ να ξερατε και θα σας ξελασπωνα εγω" Να είχε αγοράσει ο πατέρας του ένα πύργο στη Μάνη οπότε να έπαιζε στην Εθνική της χώρας που μεγάλωσε... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.