Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως είχα δει το Αργεντινή - Ζηλανδία από net μέσω sopcast -> Για περισσότερα δείτε το γνωστό θέμα http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=118036 και έπαιζε μια χαρα με 1mb γραμμή

(αν εξαιρέσουμε τουσ κινέζους εκφωνητές που έκαναν κάθε φάση να φαντάζει γελοία) .Λογικά θα υπάρχουν όλα ή τουλάχιστον τα περισσότερα αό τα επόμενα ματς

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μαγκες ερωτηση.

Η Γαλλία είναι τοσο εύκολη οσο ακούγεται?

εξηγουμαι..

Είναι η ιδια ευκολη ομάδα με πέρυσι χωρις τον καλύτερο και χωρις τον πιο έμπειρο παίχτη της?

Γιατι αν είναι ετσι το μονο πιστευω που πρεπει να φοβόμαστε είναι ο εαυτός μας

Δημοσ.

μαζί σου Revil, ούτε εμένα μου αρέσουν αυτά που κάνουν κυρίως οι Αθλητικογράφοι. Έχουν θεοποιήσει την ομάδα κ ελπίζω να μη φάμε καμιά απότομη προσγείωση γιατί θα πέσει πολύ κλάμμα (!)

Η λογική λέει πως ο Πάρκερ θα τους λείψει πολύ, ειδικά όταν θα τους πιέζουμε, αλλά ίδωμεν γιατί οι Γάλλοι θα παίξουν χωρίς άγχος.

Δημοσ.

Απίστευτη η άμυνα κόντρα στην Κίνα. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να το επαναλάβουμε κόντρα στους Αμερικάνους. Πιστεύω οτι αν το πετύχουμε πάλι αυτό τότε έχουμε κάποιες ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Δημοσ.

2. Πρεπει να δοκιμασω προπονητης σε κολλεγιο στην ΑΜερικη.Ο Σιζεφσκι τον επαιξε ΑΚΡΙΒΩΣ οπως λεω.Τον εσπρωχνε κοντυτερος και δυνατος(ο Τζο Τζοστον αν δεν κανω λαθος) στα 5' date='5 μετρα και ερχοταν αλλος για την βοηθεια/κλεψιμο ή εκλεινει ο δευτερος ψηλος στην ρακετα[/quote']

Καλά, δεν ανακάλυψες και την Αμερική. Πριν (αρκετά) χρόνια, έτσι είχαμε παίξει τον Παπανικολάου που ήταν τότε στα Λιόσια. Κοντύτερος παίκτης αλλά δυνατός τον κυνηγούσε παντού, και όποτε πλησιάζε προς το καλάθι έβγαινα εγώ που είχα σχεδόν το ίδιο ύψος (τότε). Από τους 50 και 60 πόντους που έβαζε συνήθως, έβαλε 16 και νικήσαμε 28 πόντους διαφορά.

Δημοσ.
Μαγκες ερωτηση.

Η Γαλλία είναι τοσο εύκολη οσο ακούγεται?

Ομάδα που δυσκολεύεται με λίβανο και ανγκόλα , δε νομίζω οτι θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα... Αν και δεν τους έχω δει να παίζουν

Δημοσ.
Καλά, δεν ανακάλυψες και την Αμερική. Πριν (αρκετά) χρόνια, έτσι είχαμε παίξει τον Παπανικολάου που ήταν τότε στα Λιόσια. Κοντύτερος παίκτης αλλά δυνατός τον κυνηγούσε παντού, και όποτε πλησιάζε προς το καλάθι έβγαινα εγώ που είχα σχεδόν το ίδιο ύψος (τότε). Από τους 50 και 60 πόντους που έβαζε συνήθως, έβαλε 16 και νικήσαμε 28 πόντους διαφορά.

Το λουκουμι να στο στειλω ή θαρθεις αποδω?

Δημοσ.
Το λουκουμι να στο στειλω ή θαρθεις αποδω?

Συριανό ???Έρχομαι και γώ...............................!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
Ομάδα που δυσκολεύεται με λίβανο και ανγκόλα , δε νομίζω οτι θα είναι ιδιαίτερο πρόβλημα... Αν και δεν τους έχω δει να παίζουν

Η Γαλλία ήταν συνεχώς μπροστά. Στο τέλος το έκανε derby (όπως και εμείς σε πολλούς αγώνες). Εξακολουθεί να είναι μια πάρα πολύ καλή και δυνατή ομάδα παρά την απουσία των δύο αστέρων της. Αν δεν επιδείξουμε την δέουσα προσοχή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος. Ας μην ξεχνάμε ότι πέρυσι νικήσαμε στο "τσακ".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...