crach13 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ευχαριστηθηκα λιγο μπασκετ σημερα.Ο αστερας τους τι κανει???
chill Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Με τον parker τι έχει παιχτεί και δεν είναι στην αποστολή των γάλλων? Αυτή η Ελλάδα με αυτήν την άμυνα είναι φύσει αδύνατο να χάσει.
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 O Parker ειναι τραυματιας,δεν πηγε καν Ιαπωνια,χτυπησε στην προετοιμασια ΠΟΤΕ ειναι το ματσακιον,ξερουμε?
KaizerSoze Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Kανα λινκ για μας που δουλευουμε να το δουμε απο το νετ υπαρχει ρε σεις?
konnak Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Νομίζω κάτι σελίδες πριν ένα παιδί έλεγε ότι μόνο μέσω του site της FIBA γίνεται, με το αζημείωτο φυσικά. ΟΚ, μιλάω ήδη για τον ημιτελικό με ΗΠΑ, δεν νομίζω ότι η Γαλλία, όπως την έχω δει μέχρι τώρα και όπως την είδα και σήμερα είναι ικανή να μας σταματήσει. Εδώ Γαλλία με Πάρκερ και πάλι δεν μας νικά (αν εξαιρέσεις ένα φιλικό λίγο πριν την έναρξη του μουντομπάσκετ), χωρίς Πάρκερ ακόμα πιο δύσκολο. Η καλύτερη προετοιμασία ήταν ο όμιλός μας για τα νοκ-άουτ. Μάθαμε στα δύσκολα και πάρε άνετη νίκη με Κίνα στους 16 και πιστεύω θα έρθει και άνετη νίκη και με Γαλλία στους 8. Περιμένω Παρασκευή το μεγάλο ματς.
zaxoys Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Άκουσα ράδιο οτι γίνεται προσπάθεια να το βάλουν στις 14:00 όπως καί το σημερινό.Πιστεύω και εγώ οτι αν δεν πάθουμε κανένα τραγικό blackout μας βλέπω να γουστάρουμε με usa ημιτελικό,btw ο Σπανούλης σήμερα έκανε πού καλή εμφάνιση (προφανώς μιλάω για την ώρα που ήμασταν από κάτω και ψιλπέκαιγε η μπάλα γιατί μετά μόλις ξεφύγαμε έμπαιναν όλα ...)
geoastrix Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Φοβάμαι οτι βγήκαμε απο τον όμιλο αήττητοι αλλα με αρκετό ζόρι ...πήραμε Κινέζους (γαματα) .....και πάμε με Γάλλους(ακόμα πιο γάματα) αρα τετράδα σίγουρα...ΜΕΤΑ ΤΙ?
klog Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 1. Ειδα βιντεακι στην ΝΕΤ για Μινγκ.Τον καριολη ειναι τρομακτικος' date='εχει γινει λαστιχο στο ΝΒΑ αποκει πουταν ντυμενο ξυλο.Α στο διαολο ηλιθιε σπασε το ποδι σου.... [/quote'] Το έσπασε φίλε και οι Κινέζοι του το έφτιαξαν σε χρόνο ρεκόρ 4 μηνάκια περίπου
Luxx Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ολα τα λεφτα η Ελληνικη ομαδα! Λες και εβλεπα NBA ηταν. Φοβερη συνεργασια. Αλλα θελω να παιζει ο Σοφοκλης περισσοτερο. Μαμει στην κυριολεξια!
john1987 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Ρε παιδια απο τα σεντερ που εχουμε ποιος νομιζετε οτι εχει τις καλυτερες κινησεις,και πρακτικα ξερει πιο πολυ μπασκετ?Εγω νομιζω ο Λαζος...
chill Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2006 Και ο Σοφοκλής είναι μεγάλο αλάνι. Ολόκληρο νταμάρι, παχύς παχύς, μου έσπαγε την μέση σήμερα σαν άλλος Νουρέγιεφ.
Critter Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2006 Αλλωστε και ο Μινγκ για αυτον ειπε. Οσο για οσους θελουν να βλεπουν απο Ιντερνετ, δυστηχως δεν υπαρχει κατι. Εχω ψαξει παρα πολυ. Εγω την εκανα αλλιως με τη δουλεια. Πηρα μια PCI Card με 30 ευρουλακια και απολαμβανω ευρωμπασκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.