NoD Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Mε την διαφορα οτι το μπασκετ ειναι πολυ πιο αξιοκρατικο αθλημα' date='δεν υπαρχει "ταμπουρωνωμαι πισω και κανω μια αντεπιθεση να παρω το ματς".Πρεπει να παιξεις μπασκετ.Ολο το ματς ΑΝ παμε μεχρι ΗΠΑ,θαναι στην περιφερεια και ΚΥΡΙΩΣ στο 3,ΕΚΕΙ ειναι το δυσκολο καθοτι σωματικα και μπασκετικα υστερουμε Δηλαδη μεχρι τωρα τα 3 που παιζαμε αμυνα δεν ηταν σε στυλ Τζεημς ή Αντονυ(αν και αυτοι παιζουν απο 2 μεχρι 4).Τωρα αμα χρειαστεις κορμι 3αριου να σου παιξει αμυνα ποιος?Κακιουζης?Βασιλοπουλος?Φωτσης?[/quote'] Για το euro αστειευόμουν.Συμφωνώ σε ότι λες,γι'αυτό και είπα ότι αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα κυρίως αυτοί οι δύο,διαφορετικά δεν έχουμε στον ήλιο μοίρα.
vastravoud Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Και ακριβώς γι' αυτό μετά το Eurobasket πάμε καλά και στο παγκόσμιο: Γιατι πολύ απλά είμαστε πάρα πολύ δυνατή ομάδα! Δίκαια έχουμε κερδίσει το σεβασμό όλων. Προσωπικά θεωρώ την είσοδο στην 4άδα σημαντικό κατόρθωμα, αλλά ένα μετάλλιο θα είναι υπέρβαση. Ό,τι καταφέρουν πάντως τα παιδιά θα είναι καλοδεχούμενο, γιατί πάνω απ' όλα δείχνουν να είναι δεμένοι μεταξύ τους και να δίνουν όλο τους τον εαυτό σε κάθε αγώνα.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Νίκη της Τουρκίας επι της Σλοβενίας.Καλά ρε μάγκες αυτός ο Λάκοβιτς ματιασμένος ήτανε?Ολο μλκιες εκανε Oχι απλα ΔΕΝ ειναι ο παικτης που νομιζαμε ΠΡΟπερσυ!! Οπως λεω ολη την χρονια,ο Γιακα μπορει ενα βραδυ να στο παρει μονος του και ενα να σε καταστρεψει με 1/15 σουτ.Ο λογος που δεν θα γινει ποτε παικταρας ειναι οτι τα πρωτα ειναι πολυ λιγοτερα απο τα δευτερα. Ο Σανι ΠΑΛΙ το παλεψε με 13 ποντακια Δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μπορουμε να παρουμε τον Μπετσιροβιτς και να θελουμε να κρατησουμε τον Λακοβιτς.Θα μου πεις εδω πηραμε τον Ντελκ αλλα κυνηγουσαμε καποιον Παργκο
Mystirios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Πάντως πιστεύω οτι είμαστε ίσως η μόνη ομάδα που μπορούμε να κοντράρουμε ΗΠΑ γιατί απλά είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να παίξουμε τόσο καλή άμυνα.Οι λιθουανοί που τους κερδίσαμε και σβήσαμε τον ματσιγιάουσκας δεν είναι τυχαία ομάδα.Μέχρι και τελικό πάει ακόμα και χωρίς πλέι της προκοπής. Αμα καταφέρουμε και φάμε 80-90 απο τις ΗΠΑ μπορεί και να τους έχουμε γιατί ναι μεν μαμάνε στην επίθεση αλλά άμυνα δεν είναι κι οτι καλύτερο. Πιο πάνω κάποιος είπε οτι αφου πήραμε το 2004 γιατί να μη πάρουμε αυτό.Μια απο τις διαφορές μπάσκετ / ποδοσφαίρου είναι οτι στο μπάσκετ 90%+ ο καλύτερος θα νικήσει ενω στο ποδόσφαιρο , ο καλύτερος δε κερδίζει τόσο συχνά.Και δεν είναι τυχαίο οτι σχεδόν πάντα κερδίζουμε εστω και με "βάλτο αγόρι μου" κατάσταση
revil Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 εγω παντως το λεω και το ξαναλεω θεωρω την αργεντινη ΠΟΛΥ καλυτερη ομαδα απο την αμερικη.θα φανει πιστευω στον μεταξυ τους αγωνα αν και ελπιζω να μην παιξουν μαζι τελικα. οποιος καταλαβε καταλαβε :D:D
brakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Καλησπερα. Ασχετο και σχετικο μαζι : Τι ωρα μας δειχνει Σαββατο προς Κυριακη ξημερωματα ?
Cromb Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κυριακή στις 14:00. Ρε παιδιά αφού έτσι κι αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε τις ΗΠΑ για να πάρουμε το χρυσό.Τι στον ημιτελικό, τι στον τελικό.
zaxoys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Συμφωνώ για την Αργεντινή είναι ΠΟΛΥ καλή ομάδα ,είδα χθες το δεύτερο ημίχρονο και φαίνονται και σε αρκετά καλή κατάσταση.Επίσης με Ομπέρτο και Σκόλα σκοράρουν πολύ εύκολα από τα 2-3 μέτρα χωρίς βέβαια να υστερούν σε περιφέρεια Βλέπει κανείς Ισπανία - Σερβία? Αυτός ο Μίλισιτς το 5αρι της Σερβίας΄φαίνεται πολύ καλος!
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Κυριακή στις 14:00.Ρε παιδιά αφού έτσι κι αλλιώς πρέπει να κερδίσουμε τις ΗΠΑ για να πάρουμε το χρυσό.Τι στον ημιτελικό' date=' τι στον τελικό. [/quote'] Αν φτασουν τελικο δεν το χανουν.Το φαβορι πρεπει να το χτυπησεις εκει που δεν το περιμενει.Αυτοι νομιζουν οτι θα πανε τελικο,τοχουν σιγουρο.Μακαρι να το παιζαμε τωρα το ματς,στους 16.Δηλαδη σε ματς που λενε οι Αμερικανοι "Ελα μωρε,σιγα μην αποκλειστουμε στους 16" Στον τελικο θα μπουν συγκεντρωμενοι
zaxoys Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Σωστή σκέψη αλλά αν χάσεις ημιτελικό πας τουλάχιστον για το χάλκινο ,ενώ αν χάσεις νωρίτερα παίρνεις από τα 3 το μακρύτερο ...
talikra Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Γεια σας παιδια δεν σας εχω παρακολουθεισει αλλα να πω και γω καμια μαλ@@@ια να περασει η ωρα. 1. Εκεινοι οι δημοσιο. της NET με εχουν αναγκασει να βλεπω τα παιχνιδια σε mute, τη η dream team της Ευρωπης ολο πιπες λενε 2. Αν εξαιρεσεις τον τελικο που θεωρω USA-SPAIn και δεν ξερω τι θα γινει η ελλαδα μαλλον για 4 την κοβω, αληθεια ποιος πιστευει μεσα εδω οτι μπορουμε να κερδισουμε την USA στον ημιτελικο κι αν ναι με ποιον τροπο παιχνιδιου μιας και γω δεν βρισκω κανενα τροπο.
Akujin Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 (προσωπική εκτίμηση) * αν παμε τελικο, μαλλον θα το παρουμε. τι αργεντινη τι ισπανια. αν τα παιδια νικησουνε USA, τοτε θα πορωθουνε και ΑΕΡΑΑΑ... * αν χασουμε στα ημιτελικα, τοτε δεν το παίρνουμε το χάλκινο. το πιο λογικό είναι η απογοητευση να μας καταβαλλει. * ελπιζω τα 2 επομενα ματς να πανε περιφημα και ν'αρχισουμε να τσακωνόμαστε εκ του ασφαλούς για τις εκτιμήσεις των μεταλλίων * τις ευχές μου για ό,τι καλύτερο στα παιδιά, δώσανε χαρά σε όλους μας με το 5-0 στην φάση των ομίλων * δηλ. βλέπω ή 1η ή 4η θέση αν όλα πάνε καλά και φτάσουμε στα ημιτελικά, βέβαια δεν ειμαι ειδικός στο μπάσκετ, εγώ έπαιζα τέννις! μην με ακούτε
konnak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 [...]...αληθεια ποιος πιστευει μεσα εδω οτι μπορουμε να κερδισουμε την USA στον ημιτελικο κι αν ναι με ποιον τροπο παιχνιδιου μιας και γω δεν βρισκω κανενα τροπο. Εγώ. Έχεις δει τα παιχνίδια των Αμερικανών; Έστω με Σλοβενία και Ιταλία;
KaizerSoze Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 αληθεια ποιος πιστευει μεσα εδω οτι μπορουμε να κερδισουμε την USA στον ημιτελικο κι αν ναι με ποιον τροπο παιχνιδιου μιας και γω δεν βρισκω κανενα τροπο. Μ2 Πιανεις 3 παικτες,Ουεηντ,Τζεημς,Αντονυ και αυτο.Χωρις Ντανκαν,Σακιλ,Στουνταμαιρ,Γκαρνετ,Μαριον,Γουαλας,οι ψηλοι τους ειναι επιπεδου Ευρολιγκας,οχι παραπανω.Οποτε δεν πιστευω να μας ....αυτωσουνε οι ψηλοι.Ομως απο το 3 και κατω μπορουν να σε βιασουν.Και εκει θα παιχτει το ματς,στην αμυνα στους "περιφερειακους"-τωρα να πεις περιφερειακο τον Αντονυ παει πολυ αλλα τεσπα-και να στο θεσω αλλιως ΟΥΤΕ η Αργεντινη ΟΥΤΕ η Ισπανια μπορουν να τους κερδισουν αν παιξουν.Για ενα λογο.Σε ματς με πανω απο 80 ποντους θα το παρουν οι Αμερικανοι.Ισπανοι-Αργεντινοι στηριζονται σε ταλεντο και επιθεση,και κακα τα ψεματα,αν παει το ματς στην επιθεση σε εχουν.Η μονη ομαδα που μπορει να τους κερδισει ειναι μια ομαδα σαν την Ελλαδα,που κερδιζει με την αμυνα.Οι Αμερικανοι θα φανε απο μας οσους τρωνε απολους,καμια 70αρα.Το θεμα ειναι να εχεις ομαδα να τους κρατησει κατω απο 70 και τετοια ειναι μονο η Ελλαδα.Και θα το δεις,αμα χασουμε και πανε τελικο ειτε με Ισπανια ειτε με Αργεντινη,αν δεν τους σταματησουν στους 70-80 θα το παρουν οι Αμερικανοι Βεβαια στα λογια και εγω λεω "Ο Τζεημς θα μου βαλει 5 ποντους κιαυτους με βολες" και απο το να ξερω τι πρεπει να κανω μεχρι να μπορω να το κανω εχει διαφορα.Αυτο φοβαμαι.Οτι δεν παιζουν με τα ασο-δυα τους αλλα με τα δυαρο-τριαρο-τεσσαρια τους και φοβαμαι οτι το αδυναμο σημειο της ομαδας μας στην αμυνα ειναι τα φοργουορντ
Mystirios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2006 Η ψαλίδα μετάξη ΗΠΑ > άλλων έχει κλείσει πολύ τα τελευταία χρόνια.Είναι τυχαίο οτι φέρνουν συνέχεια ευρωπαίους στο NBA?Παλιά αν εστω και ένας μετακόμιζε δυτικά έπρεπε να ταν παικταράς απίστευτος (βλέπε Σαμπόνις , Μαρτσουλιόνις κτλ μετρημένοι στα δάχτυλα το πολύ 2 χεριών).Τώρα κάνουν draft ευρωπαίους με το τσουβάλι. Δεν έχω μελετήσει το φαινόμενο ωστε να ξέρω γιατί συμβαίνει αλλα είναι γεγονός.Ένας απο τους λόγους πάντως είναι και το οτι και οι ευρωπαίοι έχουν αρχίσει να γυμνάζονται πολύ με βάρυ και ιστορίες και πλεον αμα τους φησήξουν οι αμερικάνοι δε πέφτουν με τη μία κάτω.Παλιότερα το 3αρι ευρωπαικής ομάδας κάρφωνε με το ζόρι και τώρα βλέπεις το παπαλουκά και αμα γουστάρει κάνει κανα ανάποδο.Έχουν αλλάξει οι ισορροπίες πια και θα φανεί στον ημιτελικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.