Προς το περιεχόμενο

mundobasket

revil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 956
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Θέλω να δω Σχορτσιανίτη VS Μινγκ !! :lol: θα γίνει πανικός, είναι ικανός να βάλει κ τον Μινγκ στο καλάθι!

Κυριακή πρωί λοιπόν η επόμενη μάχη η στις 11 η στις 2 ώρα Ελλάδας είπαν. Ίδωμεν.

Δημοσ.

Πολύ καλά σήμερα, παιχνίδι-παιχνίδι βελτιωνόμαστε αρκετά, ας μην έβαζε ο Erdogan σήμερα 30 πόντους κ θα πατώνανε εντελώς οι Τούρκοι, αλήθεια ο Σκορτσιανίτης από που είναι? (έχω να παρακολουθήσω μπάσκετ αρκετά χρόνια πλην της εθνικής).

Δημοσ.

Οι Κινεζοι εχουν τον Ζιζι Γουανγκ 4-5 παιζει και εχει καλο σουτ ηταν ΝΒΑ πριν λιγα χρονια. ΑΝ και οπως ειπε ο Κακιουσης δεν θα περνανε ουτε το κεντρο.

Δημοσ.
Οι Κινεζοι εχουν τον Ζιζι Γουανγκ 4-5 παιζει και εχει καλο σουτ ηταν ΝΒΑ πριν λιγα χρονια. ΑΝ και οπως ειπε ο Κακιουσης δεν θα περνανε ουτε το κεντρο.

Χαλαρά. Τον πιστεύω χεχε :D. Προφήτης ο τύπος. Σιγά τώρα οι Κινέζοι τι ομάδα θα έχουν... Του κώλου.

Είναι nock out αγώνας αυτός? Και να τους περάσουμε πάμε στους 8?

Ρε παιδία τελικά ο καημένος ο Ζήσης τι έπαθε? Του έσπασε τίποτα ο μπάσταρδος ο Βραζιλιάνος? :( :( :( :(

Δημοσ.

Ρε παιδία τελικά ο καημένος ο Ζήσης τι έπαθε? Του έσπασε τίποτα ο μπάσταρδος ο Βραζιλιάνος? :( :( :( :(

τριπλό κάταγμα στο πρόσωπο (ζυγωματικό, μύτη)

Δημοσ.
τριπλό κάταγμα στο πρόσωπο (ζυγωματικό, μύτη)

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

:-( :-( :-( :-( :-(

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ελπίζω να τον τιμωρήσουν τον μπάσταρδο. Να μην μπορεί να παίξει σε διεθνής αγώνες και 5 χρόνια να βάλει μυαλό το ζώο.

Δημοσ.

Λοιπόν, σχεδιάγραμμα με τις διασταυρώσεις των νοκ-άουτ:

543512

Σχετικά με Κίνα, κλείνουμε τον Μινγκ (για την ακρίβεια, δεν αφήνουμε να περνάει καν η μπάλα εκεί), και τελειώσαμε. Πολύ πιο εύκολος αντίπαλος από τις 4 πολύ καλές ομάδες που αντιμετωπίσαμε στον όμιλο.

Δημοσ.

Έτσι είναι? Δηλαδή με την Γαλλία θα παίξουμε στον μεθεπόμενο γύρο?

Γιατί την Κίνα την έχουμε. Αν θυμάμαι σωστά, έχουμε ξαναπαίξει πρόσφατα με την εθνική τους, και τους είχαμε.

Αυτός ο Γουανγκ είναι ένα πανύψηλο σίχαμα που έχουν?

Αν κερδίσουμε και την Γαλλία μετά θα παίξουμε με τα Αμερικανάκια?

Χμ δεν μʼ αρέσει αυτό.

Αλλά δεν μασάμε :D

Και αγόνας με τα αμερικανάκια θα είναι ημιτελικός από ότι κατάλαβα

Δημοσ.

Αρκεί βέβαια τα γαλλάκια να περάσουν την Αγκόλα για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω ακόμη.

Όσο για τα αμερικανάκια δεν ξέρω αν έκαναν πλάκα στους Ιταλούς αλλά φάνηκε πως αν μια ομάδα τους παίξει άμυνα και έχει την στοιχειώδη ευστοχία μπορεί να τους κάνει την ζημιά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...