Narayan Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 5-0... καθόλου άσχημα, θέλει προσοχή στη συνέχεια με Κίνα.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Θέλω να δω Σχορτσιανίτη VS Μινγκ !! θα γίνει πανικός, είναι ικανός να βάλει κ τον Μινγκ στο καλάθι! Κυριακή πρωί λοιπόν η επόμενη μάχη η στις 11 η στις 2 ώρα Ελλάδας είπαν. Ίδωμεν.
klog Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 http://img227.imageshack.us/img227/6236/01mitsotakisturkeya3ahip7.jpg[/img'] Σταθερή αξία στις ευχές του....
revil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Κυριλέ. Να ρωτήσω εκτός του Μινγκ οι κινέζοι έχουν τπτ άλλο αξιόλογο?
DarkKnight Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Πολύ καλά σήμερα, παιχνίδι-παιχνίδι βελτιωνόμαστε αρκετά, ας μην έβαζε ο Erdogan σήμερα 30 πόντους κ θα πατώνανε εντελώς οι Τούρκοι, αλήθεια ο Σκορτσιανίτης από που είναι? (έχω να παρακολουθήσω μπάσκετ αρκετά χρόνια πλην της εθνικής).
revil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Από καβάλα.Ο πατέρας του είναι Ελληνας και η μάνα του Καμερουνέζα.
Chrisxxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Οι Κινεζοι εχουν τον Ζιζι Γουανγκ 4-5 παιζει και εχει καλο σουτ ηταν ΝΒΑ πριν λιγα χρονια. ΑΝ και οπως ειπε ο Κακιουσης δεν θα περνανε ουτε το κεντρο.
Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Οι Κινεζοι εχουν τον Ζιζι Γουανγκ 4-5 παιζει και εχει καλο σουτ ηταν ΝΒΑ πριν λιγα χρονια. ΑΝ και οπως ειπε ο Κακιουσης δεν θα περνανε ουτε το κεντρο. Χαλαρά. Τον πιστεύω χεχε . Προφήτης ο τύπος. Σιγά τώρα οι Κινέζοι τι ομάδα θα έχουν... Του κώλου. Είναι nock out αγώνας αυτός? Και να τους περάσουμε πάμε στους 8? Ρε παιδία τελικά ο καημένος ο Ζήσης τι έπαθε? Του έσπασε τίποτα ο μπάσταρδος ο Βραζιλιάνος? :( :(
tsakonas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Ρε παιδία τελικά ο καημένος ο Ζήσης τι έπαθε? Του έσπασε τίποτα ο μπάσταρδος ο Βραζιλιάνος? :( :( τριπλό κάταγμα στο πρόσωπο (ζυγωματικό, μύτη)
Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 τριπλό κάταγμα στο πρόσωπο (ζυγωματικό, μύτη) :shock: :shock: :-( :-( :cry: :cry: Ελπίζω να τον τιμωρήσουν τον μπάσταρδο. Να μην μπορεί να παίξει σε διεθνής αγώνες και 5 χρόνια να βάλει μυαλό το ζώο.
konnak Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Λοιπόν, σχεδιάγραμμα με τις διασταυρώσεις των νοκ-άουτ: Σχετικά με Κίνα, κλείνουμε τον Μινγκ (για την ακρίβεια, δεν αφήνουμε να περνάει καν η μπάλα εκεί), και τελειώσαμε. Πολύ πιο εύκολος αντίπαλος από τις 4 πολύ καλές ομάδες που αντιμετωπίσαμε στον όμιλο.
Melissa_virus Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Έτσι είναι? Δηλαδή με την Γαλλία θα παίξουμε στον μεθεπόμενο γύρο? Γιατί την Κίνα την έχουμε. Αν θυμάμαι σωστά, έχουμε ξαναπαίξει πρόσφατα με την εθνική τους, και τους είχαμε. Αυτός ο Γουανγκ είναι ένα πανύψηλο σίχαμα που έχουν? Αν κερδίσουμε και την Γαλλία μετά θα παίξουμε με τα Αμερικανάκια? Χμ δεν μʼ αρέσει αυτό. Αλλά δεν μασάμε Και αγόνας με τα αμερικανάκια θα είναι ημιτελικός από ότι κατάλαβα
klog Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2006 Αρκεί βέβαια τα γαλλάκια να περάσουν την Αγκόλα για την οποία έχω ακούσει τα καλύτερα αλλά δεν έχω καταφέρει να την δω ακόμη. Όσο για τα αμερικανάκια δεν ξέρω αν έκαναν πλάκα στους Ιταλούς αλλά φάνηκε πως αν μια ομάδα τους παίξει άμυνα και έχει την στοιχειώδη ευστοχία μπορεί να τους κάνει την ζημιά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.