revil Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μάγκες σε λίγες μερούλες αρχίζει το μπασκετάκι.. Πως το βλέπετε?? Εγω πιστεύω ότι έχουμε πολύ δυνατή ομάδα και μπορούμε να πάμε για μετάλιο.. Από Ευρώπη,εκτός από μας πιστεύω οτι καλά θα τα πάνε Λιθουανοί,Ισπανοί άντε και Γάλλοι(μη μου πει κανείς τπτ για Γερμανία,έλεος πια αν ήμουν εγω ο Νοβίτσκι θα τους είχα φτύσει χρόνια τώρα)ενω μεγάλο ερωτηματικό για μένα είναι οι Γιουγκοσλάβοι.. Εκτός Ευρώπης,κλασικά τα Αμερικανάκια πάνε για μετάλιο,η Αργεντινή με Σκόλα και Τζινόμπιλι αλλά και οι Βραζιλιάνοι που έχουν φτιάξει ωραία ομαδούλα.. Περιμένω να δω αν θα βγω μλκας στο τέλος,πλάκα θαχει πάντως Εσείς τι λέτε?
zaxoys Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Από όσα παιχνίδια έχω δει πιστεύω οι 4 καλύτερες ομάδες είναι ΗΠΑ - Αργεντινή -Ισπανία και Ελλάδα .Πιστεύω την Λιθουανία θα την κερδίσουμε , το μόνο που με φοβίζει είναι κανένα επιθετικό blackout .Η Σερβία πιστεύω οτι θα κάνει πολύ μέτριο mundobasket.Έχουμε πάντως πολύ καλή ομάδα ,μην ξεχνάμε οτι΄όταν πήραμε το χρυσό πολλοί παίκτες πχ Σπανούλης ,Φώτσης δεν είχαν μεγάλη συνεισφορά ,ενώ έχουμε και Σόφο αν ο αντίπαλος έχει δυνατό 5αρι και δεν τραβάει ο λάζος
greekboy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 εγω δεν θελω να πεσουμε με ΗΠΑ πριν τον τελικο(αν παμε)....τις φοβαμαι πολυ εχουν φτιαξει μια σοβαρη ομαδα οχι οπως ηταν τα τελευταια 2-3 χρονια..η Ελλαδα νομιζω χει γινει απο τις δυνα μεις του Μπασκετ πια...επιθσης πολυ υπολογισημη ειναι και η Αργεντινη...θα δουμε
Icecut Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πίστέυω οτι η Έλλάδα έχει κάνει σωστή προετοιμασία,έχει πολύ κάλούς παίκτες και έχει να φοβηθεί μόνο τον εαυτό της...Εκεί πιστεύω θα την πατήσουμε γμτ,έχουμε πάρει καλά δείγματα απο τα φιλικά και φοβάμαι θα πάρουνε τα μυαλά τους αέρα και θα τη φάμε απο καμία μέτρια ομάδα κ θα ψαχνόμαστε..!!
antnatal Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 ΕΛΛΑΔΑ, HΠΑ, Αργεντινή, και έκπληξη Σλοβενία.
revil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Head coach: Panagiotis Yannakis Goal: The reigning European champions throttled Germany in their final tuneup, 84-47. The Greeks arrived in Japan ready to make a statement and shock the world. Player to watch: Combo guard Vassilis Spanoulis has already signed with the Houston Rockets, but a strong performance here could greatly boost his confidence in preparation for the training camp he's about to go through. Spanoulis is an excellent athlete who is known for his aggressiveness and strong defense. What to know: The Greeks do it, as Larry Brown would put it, "the right way." They can lock you down defensively, and they share the ball exquisitely and rarely settle for bad shots. That, particularly in an event like this, makes them extremely dangerous. ... Antonis Fotsis, who played briefly with Memphis earlier this decade, and Lazaros Papadopoulos, considered by some as the top European center not playing in the NBA, anchor the frontcourt. ... The Greeks can hit you with a mean three-man lineup, employing Theodoros Papaloukas and Dimitrios Diamantidis in addition to Spanoulis. Both are strong defenders, fine distributors and solid shooters who helped carry Greece to the 2004 European championship. Αυτά γράφουν τα αμερικανάκια για την εθνική μας.
Greg7vas Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Ακομα δεν εχουν παρει πρεφα τον Σοφο. Θα τον δουνε μια και καλη στην Ιαπωνια και μετα θα πεφτουν βροχη οι προτασεις απο ΝΒΑ. Πιστευω οτι δεν τον περιμενει κανεις και θα μπει μεσα και θα τους παρει αμπαριζα.
revil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αυτό είναι το καλό με την εθνική.Δε ξέρεις ποιος μπορεί να στην κάνει. Δε θα στη κάνει ο Παπαλουκάς,θα στην κάνει ο Μήτσος,ο Ζήσης,Ο Σπανούλης,Ο παπαδόπουλος,ο Φώτσης,ο Σχόρτς,ο Χατζιβρέττας. Αυτό που φοβάμαι είναι σε περίπτωση πίεσης πως θα αντιδράσουν. Αν πχ χάνουμε από καμία Σλοβενία στους "8" με 3-4 πόντους και μένουν κανα δυο λεπτά.Γιατί κακά τα ψέματα μας λείπει ο κλασικός σκόρερ που βλέπει το καλάθι σα πηγάδι.
KWSN_Men Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Προσωπικά, εμένα μου αρέσει αυτό που τους λέει ο Γιαννάκης. ΄Αν παίζετε το παιχνίδι στην άμυνα και βλέπετε ότι στην επίθεση δεν πάνε πολύ καλά τα πράγματα, μην αγχώνεστε. Αυτοί κάποια στιγμή θα κουραστούν και εμείς θα παίζουμε με 12 παίκτες.΄ Και εκεί νομίζω ότι θα παιχτεί το παιχνιδάκι. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην παίξουν με ΗΠΑ και τους πιάσει κανένα κόμπλεξ.
andrip Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Αυτό είναι το καλό με την εθνική.Δε ξέρεις ποιος μπορεί να στην κάνει.Δε θα στη κάνει ο Παπαλουκάς' date='θα στην κάνει ο Μήτσος,ο Ζήσης,Ο Σπανούλης,Ο παπαδόπουλος,ο Φώτσης,ο Σχόρτς,ο Χατζιβρέττας. Αυτό που φοβάμαι είναι σε περίπτωση πίεσης πως θα αντιδράσουν. Αν πχ χάνουμε από καμία Σλοβενία στους "8" με 3-4 πόντους και μένουν κανα δυο λεπτά.Γιατί κακά τα ψέματα μας λείπει ο κλασικός σκόρερ που βλέπει το καλάθι σα πηγάδι.[/quote'] βρε εδώ με τη γαλλία που έχει και καλύτερους παίχτες χάναμε νομίζω με 8 ενα λεπτό πριν τη λήξη, με 3-4 σε δυο λεπτά θα κωλώσουμε μουχαχα
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Για 'μενα 4 προβληματα εχει η Ελληνικη ομάδα α) Δεν εχει εναν παικτη ηγετη επιθετικα αν και αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα οπως και να το κανουμε χρειαζεται αυτος που στα δυσκολα θα παρει την μπαλα. β) Δεν εχουμε καποιον με σταθερα καλο σουτ απο την περιφερεια και γενικα ως ομαδα δεν απειλουμε απο τα 6 και 25 για να ανοιξουμε την αμυνα. ο Χατζηβρεττας εχασε την εμπιστοσυνη μας (και δεν μπορει πλεον να ειναι αυτος που ηταν, επιθετικα τουλαχιστον, οταν επαιζε στον Ηρακλη). Οποτε ο καλυτερος μας σουτερ είναι ο Φωτσης και ακολουθουν οι Τσαρτσαρης οποτε ειναι ελευθερος τα καταφερνει καλα και Ζησης. γ) Δεν εχουμε καποιον κλασικο ριμπαουντερ με αποτελεσμα οι αντιπαλοι μας να κανουν συχνα δευτερες και τριτες επιθεσεις. και εδω στηριζω πολλα στον Φωτση που τον θεωρω τον καλυτερο μας ριμπαουντερ στην αμυνα ενω μεσω ομαδικης δουλειας οι ΔΙαμαντιδης και Παπαλουκας μπορουν να προσφερουν πολλα και να ανοιξουν τον αιφνιδιασμο. δ) Οταν πιεστουν απο την αντιπαλη αμυνα κανουν αρκετα λαθη αλλα κυριως χανονται και οι επιλογες στο σουτ δεν ειναι ιδανικες. Παμε στα θετικα τωρα : Δεν αναφερω αυτα που ειδαμε ολοι στο Ευρωμπασκετ αλλα αυτα που εγιναν απο το Ευρωμπασκετ και μετα. Ολοι παικτες προερχονται απο πολυ καλες χρονιες. Ειδικοτερα τωρα για καποιους παικτες : Ο Σπανουλης πηγε σε ομαδα 2 επιπεδα τουλαχιστον πιο πανω απο το Μαρουσι και τα καταφερε αριστα, ειναι εξαιρετικος στο ενας εναντιον ενος με εξαιρετικο πατημα. Ο Παπαλουκας τα πηρε ολα και εφυγε και αν δεν ξεκινησει καλα στο τελος θα ειναι παλι ο καλυτερος παικτης της εθνικης. Ο Κακιουζης προερχετει απο την καλυτερη του χρονια και μαλιστα εκανε ρεκορ ολων των εποχων στην Ισπανικη λιγκα σε ποσοστο ευστοχιας στα διποντα, εξαιρετικος χωρίς την μπαλα. ο Σχορτσανιτης μετα απο δυο χρονια χαμενα επιστρεφει για τα καλα στο προσκηνιο και κατα τη γνωμη μου καλα εκανε και εμεινε στον Ολυμπιακο ( απο τον Γιαφτοκας ειναι κλασεις ανωτερος και θα το δειτε). Ενα αλλο εξαιρετικο στοιχειο αυτης της ομάδας ειναι η πιεση στο μισο γηπεδο με πολλες παγιδες (ακομα και ο Παπαδοπουλος πιεζει τον αντιπαλο σεντερ ψηλα και κλεβει μπαλες). Οπως παντα ειμαι αισιοδοξος γι'αυτη την ομαδα και πιστευω οτι με λιγη τυχη θα το σηκωσουμε. Το προβλημα ειναι οτι σε αυτες τις διοργανωσεις αν δεν σε παει καλα το νοκ αουτ παιχνιδι μπορει να βρεθεις πολυ γρηγορα εκτος. Ως κυριοτερους αντιπαλους μας θεωρω τους Ισπανους, Αργεντινους και ΗΠΑ. Ενα επιπεδο πιο κατω βαζω Γαλλια (σε δυο χρονια θα εχει εξαιρετικη ομαδα), Βραζιλια (τους λειπει η εμπειρια), Σλοβενια (ποτε δεν τα καταφερε ουτε και τωρα) και Λιθουανια. Την εκπληξη θα κανει ο παναμας και θα παει στους 16. Ερωτηματικο παραμενουν οι Γερμανοι και ολα θα εξαρτηθουν απο τις διαθεσεις του Νοβιτσκι (αν δεν τον ειχαμε θα μιλουσαμε για την χειροτερη Γερμανια των τελευταιων 20 ετων) και οι Σερβοι.
Chrisxxx Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 βρε εδώ με τη γαλλία που έχει και καλύτερους παίχτες χάναμε νομίζω με 8 ενα λεπτό πριν τη λήξη, με 3-4 σε δυο λεπτά θα κωλώσουμε μουχαχα 62 - 55 με καρφωμα του Ντιο 46" πριν την ληξη ακολουθησαν οι τρεις βολες του Ζηση.
revil Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 chrisxxx σωστός είσαι αν και ο Σπανούλης με το Ζήση και ο παπαλουκάς με το Κακιούζη σε μικρότερο βαθμό μπορούν να σε σκοτώσουν από τα 6,25. adrip δεν εννοώ ακριβώς αυτό.Τότε δεν είχαμε να χάσουμε τπτ γιατί κανείς δεν υπολόγιζε οτι θα το γυρίσουμε και αν το γυρνάγαμε θα γινόμασταν ήρωες. Μιλάω για ίσα στο σκόρ με μια σκληροτράχηλη ομάδα στα τελευταία λεπτά,τότε θέλω να τους δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.