Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Έχω το πολυμηχάνημα HP PSC 1610,που έχει card reader.To πρόβλημα που μου έβγαλε σήμερα πρώτη φόρα είναι οτι δεν αναγνωρίζει την sd card του κινητού μου και δημιουργείται ένα γενικότερο κόλλημα στα windows xp pro που έχω.Καμιά ιδέα κανείς τι φταίει;
Sonick Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Η καρτα δουλευει καταρχας? Η κάρτα δουλεύει μια χαρά στο κινητό.Δηλαδή οτι αρχεία έχει είναι προσπελάσιμα. Στο πολυμηχάνημα έχει φάει κόλημα και δεν την βλέπει τώρα.
S2Katana Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Oι αλλες λειτουργιες του πολυμηχανηματος ειναι οκ?
Sonick Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Oι αλλες λειτουργιες του πολυμηχανηματος ειναι οκ? Όλα λειτουργούν άψογα.Το περίεργο είναι που κολλάνε τα windows μόλις βάλω την κάρτα.Ξαναπέρασα τους drivers αλλά τίποτα.Το μόνο που μένει είναι να δοκιμάσω άλλη κάρτα.
S2Katana Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Ναι αυτο κανε.Κατι πρεπει να παιζει με τον Explorer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.