georgep800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Προσπαθώ να κάνω format στο pc και αντιμετοπίζω το εξής. Κάνω κανονικά όλη την διαδικασία και όταν φτάνω στο σημείο όπου μου ζητάει να επιλέξω το partition στο οποίο θέλω να κάνω εγκατάσταση, δεν με αφήνει να διαγράψω τον δίσκο c. Πιο συγκεκριμένα. Αρχικά ο σκληρός ήταν χωρισμένος σε δύο τμήματα, στον c και σε ένα πολύ μικρό τμήμα. Όταν δοκίμασα να κάνω format, με άφησε να διαγράψω μόνο το μικρό τμήμα. Τον δίσκο c δεν με άφησε να τον διαγράψω και μου εμφάνιζε μήνυμα ότι έχει στοιχεία απαραίτητα για την εγκατάσταση. Συνέχισα και ολοκλήρωσα την διαδικασία της εγκατάστασης επιλέγοντας να εγατασταθεί στον δίσκο c. Τώρα όμως κάθε φορά που ανοιγω το pc, μου ζητάει να επιλέξω ανάμεσα σε δύο ίδια λειτουργικά. Απο τα οποία το ένα υποθέτω ότι είναι το αρχικό και το άλλο αυτό που εγκατέστησα. Το αρχικό δεν ανοίγει, ίσως γιατί διέγραψα το μικρό τμήμα του δίσκου, ενώ το άλλο ανοίγει κανονικά. Έχω την εντύπωση ότι το προϊγούμενο λειτουργικό δεν διαγράφθηκε... Υπάρχει μήπως κάποιος τρόπος, να κάνω format σε όλα τον σκληρό και να εγκαταστήσω το λειτουργικό;
georgep800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ναι, με windows xp media center...
hexadecimal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 @georgep800 Το format σε τι υπολογιστη το κανεις? Μηπως σε φορητο? Γιατι τοτε δικαιολογιμενα ΔΕΝ σε αφηνει να κανεις format.Σε αυτο το partition υπαρχουν οι drivers και το backup του λειτουργικου. Εκει ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κανεις format. Ισως με το partition magic καταφερεις να κανεις ενα δευτερο partition...
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Την εγκατασταση του νεου λειτουργικου την ξεκινησες μεσα απο τα προηγουμενα Windows σου? Αν ναι τοτε δε σε αφηνει να σβησεις το Partition σου επειδη εκει εχει γραψει αρχεια που χρειαζεται... Φανταζομαι το αλλο partition που αναφερεις ηταν τα 8ΜΒ που χρησιμοποιει το NΤFS για λογους ασφαλειας...
georgep800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 @hexadecimal @asmilon Έχετε και οι δύο απόλυτο δίκιο στις παραπάνω υποθλεσεις που κάνετε! Δηλαδή δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει format ο c;:?
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μπορεις να κανεις κανονικα format, αν ξεκινησεις την εγκατασταση με boot απο CD αντι να την αρχισεις μεσα απο τα Windows...
hexadecimal Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Πρωτα απο ολα καλο θα ηταν να βρεις τροπο να τραβηξεις τα δεδομενα απο αυτο το Partition για καθε περιπτωση λαθους.Αυτο το partition ειανι στο μεγεθος που λεει ο asmilon? Αν ναι τοτε μπορεις ευκολα να κανεις format και χωρις το Partition magic.
georgep800 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Ναι, τελικά το πρόβλημα ήταν ότι ξεκινούσα το format απο τα windows γι'αυτό δεν με άφηνε να διαγράψω τον c... To μόνο περίεργο είναι ότι δεν μου ζήτησε το serial και δεν μου έβγαλε μήνυμα για activate..
georgep800 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Τι εννοείς; Θα μου τα ζητήσει μελλοντικά;
georgep800 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Τι εννοείς; Θα μου τα ζητήσει μελλοντικά;
x_vagos_x Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 kati tetio mou mirizete..... :? anyway mipos den mas les kati idietero gia to pc genikotera...? ego den ksero... ipothetw....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.