asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Η 1024αρα δινει θεωητικο download 128kb/sec πρακτικα υπολογιζε γυρω στα 110-115 εσυ, δηλαδη περιπου 6,6 ΜΒ ανα λεπτο ή 396ΜΒ ανα ωρα... Νομιζω καλα ειναι ;-) αν κατεβαζεις πολλα. Τωρα για την τιμη, απο την στιγμη που θα γινει διπλασιασμος των ταχυτητων νομιζω το πληρωσες ακριβα :-?
pagras21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 K egw to skeuftika oti biasthka alla ti na ekana?den ebgaza kamia akrh!elpizw an kanoun ton diplasiasmo na mou to kanoun 2mb pantos Epomeni agora enas diskos giati me 120gb den kanoume tpt!
louben Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 ΔΗλαδη παιδια ετσι οπως τα λετε αν συνυπολογισω το κοστος isdn συνδεσης που εχω + to κοστος των κλησεων λογω internet με συμφερει ασυζητητι το dsl.Με αυτη τη λογικη δηλαδη οποιος μπαινει πανω απο μια ωρα την ημερα πριν τις 10 μαζι με το κοστος συνδεσης του παει μια η αλλη.Τοτε γιατι δεν εχουν ολοι dsl απορω. Αν ειναι να δινω μονο +20 ε το μηνα(αφου το παγιο το πληρωνω που το πληρωνω) τοτε αξιζει. Τελικα ποια προσφορα μου προτεινετε(απο αποψη τοσο hardware οσο και ευκολιας αλλαγης παροχου κτλ(κατι ακουσα οτι ο οτε δινει -η εδινε wireless router ισχυει?). Τελος αληθευει οτι απο σεπτεμβριο το μινιμουμ(για οτε τουλαχιστον) θα ειναι 512(οποτε να περιμενω).
pao132003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Τοτε γιατι δεν εχουν ολοι dsl απορω.Αν ειναι να δινω μονο +20 ε το μηνα(αφου το παγιο το πληρωνω που το πληρωνω) τοτε αξιζει. 20 ευρω το μήνα είναι περίπου 47 ώρες ΕΠΑΚ το μήνα. δεν μπαίνουν όλοι 47 ώρες το μήνα internet!
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δεν υπαρχει otenet shop' date=' μονο OTEshop. Anyway, δεν ηξερα αυτο για τη γραμμη από την ΟΤΕνετ! Αυτο την κανει να διαφερει πολυ από τους άλλους παροχους, δεν σε περνα απο την ταλαιπωρια διακοπης γραμμης! Για το conn-x προπληρώνεις 2 μήνες αρχικά - περιλαμβανεται στην τιμη του πακετου - και μετά σε δεσμεύει για 6 μήνες ακομα. Ε, οχι και πολύς χρόνος. Αυτό εχω κι εγω τώρα. Sagem wireless? Χμμμ.... Προτιμώ speedtouch, απλό ωραίο router. Ειδικα εφόσον δεν χρειάζεται καποιος wireless, γιατι να το πληρώσει? Τεσπα, στην κρίση του καθενός. [i']edit: Οσο για το Linksys, εδω μεσα εχω δει πολυ καλα λόγια.. κι ομως, αν βαλουμε στο google - εικόνες το "linksys fan", θα δουμε απειρες τέτοιες με το Linksys να θελει συστημα κλιματισμου απο ανεμιστηρακια κλπ επειδη υπερθερμαινεται. Μπορει το update τις forthnet να διορθωνει τα disconnects, αλλά από την εμπειρια του αγοριού μου που περασε πόσες μέρες σκυμμένος πάνω του να το παρακολουθει, να καταλαβει γιατι δεν πανε ολα καλα, δεν θα το επαιρνα με τπτ τωρα. Ενα δικτυο με desktop και Laptop είχε, upload torrents στο desktop , ένα video στο laptop (αν θυμαμαι καλα)και κολλουσε το συμπαν εκει. Οταν το χρησιμοποιούσε μόνο για σαν ασυρματο router Και είχε το speedtouch σαν modem< όλα δουλευαν υπεροχα. Δεν μπορουσε να διαχειριστει και πολλους clients μου φαινεται σαν modem.[/i] exeis dikio, OTEshop ennoousa kai egw, aplo mperdema, eixa ksupnhsei kiolas ekeinh th stigmh... To conn-x gia auto xanei, epeidh upoxrewtika se desmeuei meta th lhksh tou paketou gia 6mhnes!Kalutera einai na exeis aoristou sundromh, etsi wste otan bgainei kapoia kalh prosfora na mporeis na thn ekmeteleuteis, xwris na skeftesai, e exw twra sundromh pou lhgei ta xristougenna, den me sumferei h allh, tzampa plhrwsa aythn pou exw? Oso gia to speedtouch kai to linksys, den diafwnw, an kai egw protimw ta linksys, paroti den einai aksiopista, alla gia diaforetikous logous...anyway, asxeto. Epishs, to sagem ths otenet alla kai to linksys pou dinei h forthnet einai wireless. An kapoios den 8elei na mpleksei me kalwdia, einai oti prepei.
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 20 ευρω το μήνα είναι περίπου 47 ώρες ΕΠΑΚ το μήνα. δεν μπαίνουν όλοι 47 ώρες το μήνα internet! Εχεις υπολογισει και γυρω στα 10-12? για την συνδρομη στον ISP?
pao132003 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 σόρρυ, λάθος αυτό μου είχε διαφύγει εντελώς, γιατί τα πανεπιστήμια δίνουν τζάμπα κωδικούς για internet...
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2006 louben http://www.forthnet.gr http://www.otenet.gr psakse kai dialekse poio einai to katallhlo gia sena...
louben Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Kai μια κουφη ερωτηση¨(μην παρεξηγητε την ασχετοσυνη μου).Οταν λεει πακετο connx πχ με το χ μοντεμ μετα το τελος του χρονου το μοντεμ επιστρεφεται η το κρατας?(καλα μη βαρατε μαλλον επιστρεφεται ε?) Και επιπλεον.Μετα το 6μηνο λχ πρεπει να κανεις αιτηση διακοπης (για να μην στο πανε μηνιαιο ή κοβεται απο μονο του?Και τελος αν αλλαξεις provider(tellas πχ ) φτου και απο τηνμ αρχη η σου μενει η πορτα και το πραγμα ειναι ευκολο?
N1ghtW0lf Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 an apo twra skeftesai gia tellas, des kai to analogo thread pou uparxei gia to Tellas Zisto... 47 eurw to mhna, gia 4mbit grammh aperiorisths xrhshs kai mazi aperioristes klhseis gia astika kai uperastika thlefwna apo sta8ero, to opoio 8a metafereis apla sto idiokthto diktuo ths tellas... kai den sou erxetai pote pleon poia logariasmos apo ote... authn thn stigmh einai h pio oikonomikh kai sumferousa prosfora ths agoras... alliws forthnet h´ otenet
louben Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2006 εχω υποψη μου την προσφορα της τελλας απλα στην περιοχη μου μου ειπαν οτι θα ελθει σε κανενα εξαμηνο( να υποθεσω χρονο?) οποτε λεω να παρω κατι για κανενα εξαμηνο μεχρι να ισορροπησει η κατασταση.Καμια απαντηση για τα αλλα ερωτηματα μου?
N1ghtW0lf Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 to montem to kratas, kata mia ennoia to proplhrwneis kai to agorazeis dhladh,otan plhrwneis gia to paketo. 8a sou proteina an den kaigesai para polu gia DSL akoma na kaneis upomonh, einai h kaluterh lush, giati apo telh dekembriou/arxes ianouariou h forthnet 8a dwseis grammes apo to diko ths idiokthto diktuo, to opoio esena isws se kaluptei... Dhladh an kaneis twra kapoia sundesh/sundromh me kapoion provider, kai sto 2mhno (X-Mas) bgei kapoia prosfora, 8a trexeis giati den 8a mporeis na akurwseis to sumbolaio kai 8a prepei na perimeneis na lhksei gia na trexeis meta gia na akurwseis th grammh... Pros to parwn, h dikh mou sumboulh einai, h' katse perimene gia kana 2mhno akoma, toulaxiston mexri ianouario kai meta blepeis kai kaneis...
louben Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2006 Koita εχω υποψη μου οτι θα μπει και η forthnet στο παιχνιδι με δικες της γραμμες και για να ειμαι ειλικρινης της εχω μεγαλυτερη εμπιστοσυνη απο την τελλας.Στην περιοχη μου ομως ιδιοκτητο δικτυο πολυ δυσκολα τουλαχιστον στην αρχη.Ετσι και αλλιω για χριστουγεννα-Πρωτοχρονια σκεφτομουν αντε και λιγο μετα αλλα μεχρι ποτε προτεινεις να περιμενω τελος Ιανουαριου?Γιατι το pstn kai to isdn εχουν καταντησει αηδια(εγω isdn otenet αν και λεει 64 μου βγαινει το λαδι να ανοιξω σελιδα και φιλος με pstn της ιδιας εταιρειας μου λεει κατι για 14 ή ακομα και 8(!!!!!!!!!!!!!!!!) κβιτ/sec .Εχει κλαταρει το δικτυο μου φαινεται και γυρισαμε σε ταχυτητες 90ς
N1ghtW0lf Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2006 me isdn 64k ta 8kbit/s einai idanika kai tautoxrona to maximum... mexri telh ianouariou logika h forthnet 8a bgalei tis dikes ths prosfores pisteuw...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.