louben Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2006 Γεια χαρα σε ολους.Επειδη η ημημαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια και επειδη μου λενε πολλα μια γρηγορη ερωτηση για να μην κουραζω(εψαξα το φορουμ αλλα μου εβγαλε εκατονταδες αποτελεσματα).Αν βαλω dsl εκτος απο το παγιο του ΟΤΕ(για το κανονικο τηλεφωνο) και το παγιο του dsl(πχ 20 ευρω που λεει χωρις ογκοχρεωση κτλ)πληρωνω και κατι αλλο ή μονο αυτα?Επισης:Αν τελικα τη βαλω na ypouesv oti den ephreazei th yparxoysa grammh toy ote(σαν τις pstn0 ΟΠΟΤΕ το isdn που εχω δε χρειαζεται σωστα?
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 upologise meta kai ena + gia th sundromh kai eisai etoimos! an 8elhseis na kaneis metatroph grammhs, apo pstn se idsn h' isdn se pstn xrewnesai, akoma kai se pisogurisma grammhs(monaxa ston OTE auta ta pragmata sumbainoun). Kai isdn grammh na exeis, dsl mporeis na baleis, logika 8a einai kai pio eykolo, 8a exei perissoteres dia8esimes portes na mpeis apla upologise kati parapanw pou bgainei to mhna gia to pagio ths isdn+dsl
louben Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δηλαδη για να καταλαβω πληρωνω 15ε παγιο στον Οτε για isdn +20 ευρω που λεει η διαφημιση κοστος dsl 512 + syndromh η οποια ειναι ποσο η τα 20 ευρω(υποθετικα) ειναι η συνδρομη οποτε πληρωνω κατι αλλο?να υποθετικο παραδειγμα θα με βοηθουσε(χ+ψ+ω+=?)
kostasplak1986 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 an to pagio ston ote einai 15 tote tha plironeis 15+22.50 gia 512! etsi plirono ego pantos!
pao132003 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 όταν παίρνεις πακέτο τα πληρώνεις όλα σε ένα. δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις
asmilon Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Στο πακετο ειναι ολα τα κοστη ενσωματωμενα και παιρνεις και ολο τον εξοπλισμο που χριεαζεσαι. Πραγματικα δεν αξιζει να πας σε λυση εκτος πακετου ADLS, τα χρηματα που θα πληρωσεις ειναι τουλαχιστον τα διπλα αν πας να τα κανεις ξεχωριστα...
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 και μενα η αποψη μου ειναι να παρεις πακετακι για αρχη, ετσι ωστε να εχεις τουλαχιστον τον απαραιτητο εξοπλισμο. Καλο θα ηταν να παρεις πακετο απο ΟΤΕΝΕΤ για αρχη,(οχι CONNEX) ετσι ωστε μετα την ληξη του να εχεις γραμμη DSL, (απλα μετα διαλεγεις εσυ provider) ενω αν παρεις πακετο (πχ Forthnet), μετα τη ληξη του πακετου, επειδη η γραμμη ανηκει στη Forthnet, για να συνεχισεις να εχεις forthnet, θα πρεπει να κανεις ανανεωση αλλιως ακυρωνεται. (με λιγα λογια, θα πρεπει να παραμεινεις forthnet για παντα) Οσο για τα παγια που ρωτας, αν παρεις πακετο, πληρωνεις μια και καλη στην αρχη, και για καποιους μηνες εχεις DSL μεχρι να ληξει το πακετο, στο διαστημα αυτο το μοναδικο που πληρωνεις, ειναι το παγιο της υπαρχουσας γραμμης, (πχ isdn) Βεβαια μπορεις να κανεις και το αλλο, να ζητησεις απο τον ΟΤΕ να σου ενεργοποιησει γραμμη DSL, να αγορασεις τον εξοπλισμο,(ενα φιλτρακι θες και ενα USB modem) και απο εκει και περα διαλεγεις οποιον παροχο θες. Το μονο κακο σε αυτην την υποθεση, οτι ειναι πολυεξοδη! Θα πρεπει να πληρωσεις για την ενεργοποιηση γραμμης,φιλτρο,usb modem και συνδρομη ιντερνετ) Ευχομαι να βοηθησα λιγακι, οτι αλλο θες, εδω ειμαστε!
Tythora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Γιατί όχι conn-x ? Καλύτερα modems δίνει ο ΟΤΕ από την ΟΤΕνετ... Για την ακρίβεια δίνει routers. Είσαι σίγουρος πως η γραμμή που νοικίαζεται απο την ΟΤΕνετ στο Kit δεν θα διακοπεί μετά, μόλις αλλάξεις πάρoχο? Αφού πάλι σε πάροχο θα ανήκει η γραμμη σου!
N1ghtW0lf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Sto ondsl kit h grammh meta den diakoptetai, egw thn exw akoma. Malista an pareis to paketo apo kapoio otenet shop (oxi apo germano!!!) exeis epilogh na erxetai to pagio ths grammhs ston logariasmo tou ote h' ksexwrista! Sto telos tou proplhrwmenou xronou, se rwtane an 8eleis th grammh h' an 8es na thn apenergopoihsoun. Arkei monaxa, 1-2 mhnes prin to telos tou paketou na zhthseis diakoph ths sundeshs, giati kanonika ginetai automath ananewsh... Oso gia to connex an den kanw la8os, palia etsi htan toulaxiston, se desmeuei gia toulaxiston 6 mhnes h' 12 mhnes, meta thn lhksh tou paketou. Kati tetoio...den 8umamai akribws, an kserei kapoios as postarei na eimaste sigouroi! An 8es router uparxoun paketa pou exoun router mesa kai oxi usb modems. px. http://www.otenet.gr/hd/HTML/adsl/adsl_kit/exoplismos_wireless.htm h' forthnet, pairneis to "ADSL in a box plus" pou dinei to linksys WAG354G, kalutero apo to sagem kiolas. http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10008041
Tythora Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δεν υπαρχει otenet shop, μονο OTEshop. Μεσω λογαριασμου του ΟΤΕ μπορεις να πληρώνεις ο,τιδηποτε πάρεις απο αυτον. Anyway, δεν ηξερα αυτο για τη γραμμη από την ΟΤΕνετ! Αυτο την κανει να διαφερει πολυ από τους άλλους παροχους, δεν σε περνα απο την ταλαιπωρια διακοπης γραμμης! Για το conn-x προπληρώνεις 2 μήνες αρχικά - περιλαμβανεται στην τιμη του πακετου - και μετά σε δεσμεύει για 6 μήνες ακομα. Ε, οχι και πολύς χρόνος. Αυτό εχω κι εγω τώρα. Sagem wireless? Χμμμ.... Προτιμώ speedtouch, απλό ωραίο router. Ειδικα εφόσον δεν χρειάζεται καποιος wireless, γιατι να το πληρώσει? Τεσπα, στην κρίση του καθενός. edit: Οσο για το Linksys, εδω μεσα εχω δει πολυ καλα λόγια.. κι ομως, αν βαλουμε στο google - εικόνες το "linksys fan", θα δουμε απειρες τέτοιες με το Linksys να θελει συστημα κλιματισμου απο ανεμιστηρακια κλπ επειδη υπερθερμαινεται. Μπορει το update τις forthnet να διορθωνει τα disconnects, αλλά από την εμπειρια του αγοριού μου που περασε πόσες μέρες σκυμμένος πάνω του να το παρακολουθει, να καταλαβει γιατι δεν πανε ολα καλα, δεν θα το επαιρνα με τπτ τωρα. Ενα δικτυο με desktop και Laptop είχε, upload torrents στο desktop , ένα video στο laptop (αν θυμαμαι καλα)και κολλουσε το συμπαν εκει. Οταν το χρησιμοποιούσε μόνο για σαν ασυρματο router Και είχε το speedtouch σαν modem< όλα δουλευαν υπεροχα. Δεν μπορουσε να διαχειριστει και πολλους clients μου φαινεται σαν modem.
capthookb Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Καμία φορά μέσα στο κόστος της adsl πρέπει να προστεθούν και οι καφέδες ή οι μπύρες που καταναλώνει κανείς όταν κάτι πάει στραβά Πέρα από την πλάκα, κατά την αποψή μου τα κουτιά συμφέρουν πολύ περισσότερο. Όσο για το οτι θα είσαι δεσμευμένος μια ζωή σε ένα πάροχο δε σε αναγκάζει κανείς. Όταν θες να αλλάξεις απλά κόβεις τη σύνδεση με αυτόν και κάνεις μια νέα με άλλον. Δεν είναι και τόσο τραγικό να μην έχεις ίντερνετ για 10 μέρες. Μελοντικά θα μειωθεί ακόμα περισσότερο ο χρόνος που χρειάζεται για να γίνει μια σύνδεση adsl. Έχω αρκετούς γνωστούς μου που είχαν γραμμή από ote και πρόσβαση από κάπου αλλού και θα το γυρίσουν σε γραμμή και πρόσβαση από ένα πάροχο γιατί έτσι θα γλυτώσουν τα διπλά χρήματα. N1ghtW0lf εσύ είχες OnDSL kit και τώρα έχεις άλλον ISP; Δε διακόπτεται η adsl αν σταματήσεις να παίρνεις πρόσβαση από Otenet?
THUKIS Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Kalo mou akougetai kai tis forthnet to 1bill (οι συνδρομές FORTHnet ADSL 1Bill περιλαμβάνουν σύνδεση στο Internet και πρόσβαση (γραμμή) ADSL) . kai oi times einai kales kai tha exeis to pleonekthma na peftoun kathe fora pou allazoun oi times . enw antitheta me ta paketa plhrwneis oti exeis ypograpsei gia ena xrono . FORTHnet ADSL 1Bill Dynamic Flat Rate ΑΟΡΙΣΤΟΥ ανά μήνα* ADSL 1024 - 25,00€ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ανά μήνα Ειδική τιμή ayto akougetai poly kalo ... kai me to 1 bill nomizw erxetai kanonika o logariasmos tou ote kai allo xarti apo forthnet me pagio dsl kai syndromh ..
pagras21 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2006 Egw pantos milisa me forthnet k mou eipan pws plirwneis to paketo i ton proplirwmeno xrono px 100 (as poume) k plirwneis k poso einai to pagio ston ote!Gi auto ton logo apofasisa k ebala 6mini sindesi 1024!na sas pwtisw twra ti diafores tha dw apo to 512?egw synithos douleuw me torrents!200 eura gia 6mines 1024 kala den einai?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.