geovard Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 όπως το περίμενα...γκρίνια, απαξίωση, ανάθεμα και αχαριστία (τυπικοί έλληνες)! γουστάρω όμως να φύγει ο ρεχάγκελ! Ναι. να φύγει! Για να έρθει ο αντικαταστάτης του και να παίρνει τους πιο φορμαρισμένους και νεαρούς παίκτες! Και να δούμε τα αποτελέσματα κύριοι! Να τους δούμε να παλεύουν με σθένος και δύναμη, όπως κάνουν άλλωστε στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου αντιμετωπίζουν παικταράδες και όχι φυσικά άμπαλους. Να τους δούμε να σκορπάνε τις αντίπαλες ομάδες με τις απίστευτες τεχνικές αρετές που όλοι μας έχουμε θαυμάσει τόσο καιρό! Για να δούμε επιτέλους και ένα νέο σύστημα από τον προπονητή! Βαρεθήκαμε πια αυτό το αναχρονιστικό σύστημα του Ότο! Να δούμε επιτέλους κάτι φρέσκο από προπονηταράδες τύπου Σάντος ή Νόμπλια κ.α. που έχουν διδάξει όλη την Ευρώπη! Επιτέλους να βάλει τον Κυργιάκο (που είπε και ένα παλικάρι πιο πριν) για να σταματήσει τους γρήγορους κορεάτες! Επιτέλους να πάρει τον Μήτρογλου (παρεπιπτόντως ας μου θυμίσει κάποιος ολυμπιακός πόσα ματς έπαιξε τον τελευταίο καιρό με την ομάδα του) Αυτά από έναν εκπρόσωπο τύπου της εθνικής! Λυπάμαι πολύ για το ειρωνικό μου ύφος! Αλλά κύριοι έχετε μπερδέψει τις χώρες: Ελλάδα είμαστε κύριοι! ΕΛΛΑΔΑ!!! Εγώ είμαι το παλικάρι.Η Νεράιδα μόνο που λείπει! Δηλαδή τώρα μεγάλε τους σταμάτησε τούς γρήγορους Κορεάτες? Δεν είδες εσύ τον Βύντρα πού ήταν πηγή κινδύνων? Θα έπαιζε λες χειρότερα ο Κυργιάκος από τον Βιντρίνιο? Καλό είναι να μιλάμε γιά πράγματα που τα γνωρίζουμε και όχι που νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε.
Deponakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μα ο ρεχαγκελ ειχε παρει τους τοτε καλυτερους τους εκανε ομαδα και πηρε το euro..οκ αλλα τωρα δεν ειναι αυτοι οι καλυτεροι αυτο προσπαθουμε να πουμε
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1.γουστάρω όμως να φύγει ο ρεχάγκελ! Ναι. να φύγει! 2.Για να δούμε επιτέλους και ένα νέο σύστημα από τον προπονητή! Βαρεθήκαμε πια αυτό το αναχρονιστικό σύστημα του Ότο! 1.Οι επιλογές του είναι εκνευριστικές και τα κολλήματα του με συγκεκριμένους παίχτες 2.Οχι η Ελλάδα δεν είναι Βραζιλία για να παίξει με τέσσερις επιθετικούς.Το σύστημα μια χαρά είναι.Όπως είπα όμως και πιο πάνω ας παίξουν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.και οι καλύτεροι δεν ειναι ουτε ο Χαριστεας ουτε ο Σειταριδης,ουτε ο Βυντρα,ουτε ο Καραγκουνης,ουτε ο Πατσατζόγλου ουτε ....ουτε...ουτε....
izerman76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1.Δεν υπάρχει παίχτης Σεϊταρίδης2.Δεν υπάρχει παιχτης Χαριστέας 3.Δεν υπάρχει παιχτης Κατσουράνης σε οργανωτικό ρολο 4.Δεν υπαρχει παιχτης Σαλλπιγγιδης στα αριστερα(επαναλαμβανω στα αριστερα).Δεξια είμαι 100% συμφωνος για θέση βασικού 5.Δεν υπάρχει παιχτης Βυντρα(οταν αφήνεις για ανεξηγητο λόγο στο παγκο τον Παπασταθόπουλο που +γρήγορος είναι και έχει παραστάσεις απο προηγμένο πρωτάθλημα) 6.Δεν υπάρχει παιχτης Πατσατζόγλου.... 7.Δεν γίνεται σε ενα ματς με την Κορέα να μην παίζει ο Νινης(δίνω έμφαση στο γεγονός οτι παίζαμε με την Κορέα καθως είναι μία ομάδα που δεν χαρακτηρίζεται απο δυνατά κορμιά.Αν και για εμένα θα έπρεπε να είναι απο τους βασικούς και αναντικατάστατους μαζι με Παπασταθόπουλο,Σαλπιγγίδη,Τοροσίδη....) 8.Δεν γίνεται να μην έχεις πάρει τον Τζαβέλλα που έχει άψογα στημένα όταν η ίδια η ομαδα σου στηρίζεται στις στημένες φάσεις 9.Δεν γινεται να μην έχεις καλέσει Μήτρογλου που είναι απο τους λίγους παίχτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα Γιατί δεν ανοίγεται ένα thread θέλω τον Ρεχαγκελ για πάντα στην Εθνική; Λοιπόν, σήμερα για το ότι φάγαμε 2 γκόλ ευθύνονται αποκλειστικά οι παίκτες και για το ότι δε μπορέσαμε να βάλουμε ούτε ενα ο Ρεχάγκελ. Αλλά έχω κάποιες βασικές απορίες. Κακώς δεν παίζει ο Παπασταθόπουλος γιατί έχει παραστάσεις από προηγμένο πρωτάθλημα αλλά κακώς παίζει και ο Χαριστέας (αντι του Μήτρογλου) που επίσης έχει παραστάσεις από προηγμένα πρωταθλήματα εδώ και πολλά χρόνια, σε αντίθεση με τον Μήτρογλου; Αριστερά ποιός θα παίξει; Πείτε μου ένα έλληνα αριστερό χαφ. Αναγκαστικά θα βάλει δεξιοπόδαρο. Επιπλέον το πρόβλημα δεν είναι να κρατήσει ο σεντερ φορ τη μπάλα, το πρόβλημα με ομάδες που πιέζουν όπως η Κορέα είναι η καλή κυκλοφορία της μπάλας που δε την έχουμε λόγω κακής τεχνικής των παικτών - ποίος μπορεί να κάνει κοντρόλ ή να δώσει πάσα με τη μια; Και -το έχω ξαναγράψει- έλεος πια με το Τζαβέλλα, έκανε μια καλή χρονιά με τον Πανιώνιο (που πόσα παιχνίδια έχετε δεί φέτος ολόκληρα να τον κρίνετε και με ποιούς αντιπάλους) κι έγινε ο αριστεροπόδαρος Ντανι Αλβες. Πριν δυο χρόνια η ίδια ιστορία με το Μακο - είδαμε τη μπαλάρα έπαιξε σε υψηλότερο επίπεδο με περισσότερες απαιτήσεις. Το Νίνη έπρεπε να τον βάλει αλλαγή, αλλά για να μην είναι βασικός στην ομάδα του για περίοδο 4-5 προπονητών κάποιος λόγος θα υπάρχει. Για τον Κατσουράνη συμφωνώ, αλλά ποιές εναλλακτικές έχουμε στο κέντρο;
skimnos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ο Σειταρίδης ποσα ματς επαιξε τα τελευταία χρόνια?(δεν αναφέρομαι καν στο τελευταίο καιρό.Μιλάω για χρόνια ολόκληρα)Ο Αχριστέας? Δεν διαφωνώ! Γιατί λέτε να πάρει τον μήτρογλου όμως;
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 αλλά για να μην είναι βασικός στην ομάδα του για περίοδο 4-5 προπονητών κάποιος λόγος θα υπάρχει. Δυο λογοι Ο ενας εγινε αλλαγη στο ημιχρονο, ο αλλος επανηλθε στο προσκηνιο της ΠΑΕ τωρα τελευταια
skimnos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Εγώ είμαι το παλικάρι.Η Νεράιδα μόνο που λείπει!Δηλαδή τώρα μεγάλε τους σταμάτησε τούς γρήγορους Κορεάτες? Δεν είδες εσύ τον Βύντρα πού ήταν πηγή κινδύνων? Θα έπαιζε λες χειρότερα ο Κυργιάκος από τον Βιντρίνιο? Καλό είναι να μιλάμε γιά πράγματα που τα γνωρίζουμε και όχι που νομίζουμε ότι τα γνωρίζουμε. Δηλαδή μου λες ότι πριν ξεκινήσει ο αγώνας με την κορέα ήταν καλύτερη επιλογή ο Κυργιάκος από άλλον αμυντικό μας... ΟΚ! ---------- Προσθήκη στις 20:41 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:38 ---------- 1.Οι επιλογές του είναι εκνευριστικές και τα κολλήματα του με συγκεκριμένους παίχτες 2.Οχι η Ελλάδα δεν είναι Βραζιλία για να παίξει με τέσσερις επιθετικούς.Το σύστημα μια χαρά είναι.Όπως είπα όμως και πιο πάνω ας παίξουν ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.και οι καλύτεροι δεν ειναι ουτε ο Χαριστεας ουτε ο Σειταριδης,ουτε ο Βυντρα,ουτε ο Καραγκουνης,ουτε ο Πατσατζόγλου ουτε ....ουτε...ουτε.... Βρες μου ΕΝΑΝ προπονητή χωρίς κολλήματα! Το καλύτερος είναι υποκειμενικό θέμα. Για μένα καλύτερος τερμας είναι π.χ. ο Βρονταράς για σένα ο Τζόρβας.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Το καλύτερος είναι υποκειμενικό θέμα. ...μεχρι να πεσει η φάπα και να αποδειχτει ποιος ηταν ο καλυτερος. Οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη, ειναι μεν ελαφρυντικο αν κατι μοιαζει καλη επιλογη πριν ενα γεγονος αλλα δεν παυει στην πραξη να αποδυκνειεται καλη ή όχι. Ετσι ειναι ο αθλητισμος, αμιλικτος
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Θέλεις την γνωμη μου για παίχτες στο σύστημα του Ρεχάγκελ; Τζορβας-Σηφάκης Τοροσίδης-ΔΕΞΙΑ επιτέλους Κυργιάκος-Παπασταθόπουλος Σπυρόπουλος αριστερά Πρίττας-Κατσουράνης-Νίνης Σαλπιγγίδης δεξιά-Σαμαράς αριστερά-Γκέκας κορυφή Δεν σου άρεσε ο Πρίττας?Βαλε Βυντρα δεξια και στα χαφ Τοροσίδη.Έτσι στα γρήγορα σου είπα μια πιο αποδοτική ενδεκάδα στο μυαλό μου χωρις να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ τους παιχτες σε λάθος θεση
izerman76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δυο λογοιΟ ενας εγινε αλλαγη στο ημιχρονο, ο αλλος επανηλθε στο προσκηνιο της ΠΑΕ τωρα τελευταια Κοίτα, καταλαβαίνω ότι ο Καραγκούνης είναι κλικαδόρος και δεν κουνιέται, αλλά ο Νίνης έχει αρκετές αδυναμίες (κυρίως από πλευράς δύναμης και αντοχής). Είπα πως έπρεπε να μπει αλλαγή γιατί αλλάζει τη δυναμική της ομάδας αλλά δε νομίζω πως μπορεί να αντέξει τους ρυθμούς του τουρνουα βασικός. Και να δεχτώ, άμπαλος ο Ρεχάγκελ, αλλά δε παίρνω απαντήσεις σε απλά ερωτήματα - πως κρίνετε πως ο Μανιάτης μπορεί να παίξει Μουντιάλ με μια καλή( χρονιά στο Πανιώνιο; Ποιός θα παίξει στα χαφ της εθνικής; Ποιούς αμυντικούς χαφ να βάλει; Ποιό αριστερό εξτρεμ έχει η εθνική; Θυμάται κανείς την απόδοση στα πλευ οφ του Μήτρογλου; Θα έπρεπε να πάρει αυτό τον παίχτη;
skimnos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ...μεχρι να πεσει η φάπα και να αποδειχτει ποιος ηταν ο καλυτερος. Οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη, ειναι μεν ελαφρυντικο αν κατι μοιαζει καλη επιλογη πριν ενα γεγονος αλλα δεν παυει στην πραξη να αποδυκνειεται καλη ή όχι. Ετσι ειναι ο αθλητισμος, αμιλικτος Καμία αντίρρηση. Να κριθεί λοιπόν ο προπονητής για τις επιλογές του ΑΛΛΑ και για την συνολική πορεία του. Να κριθεί και ως προς τους στόχους που είχαν τεθεί ΕΞΑΡΧΗΣ. Να κριθεί ψύχραιμα, δίκαια, χωρίς αναθέματα και αφορισμούς! Και στο τέλος να βγει η σούμα. Ε, στη σούμα είναι ο καλύτερος (ή ο λιγότερο χειρότερος) από αυτούς που πέρασαν στο παρελθόν. ---------- Προσθήκη στις 20:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:48 ---------- Θέλεις την γνωμη μου για παίχτες στο σύστημα του Ρεχάγκελ; Τζορβας-Σηφάκης Τοροσίδης-ΔΕΞΙΑ επιτέλους Κυργιάκος-Παπασταθόπουλος Σπυρόπουλος αριστερά Πρίττας-Κατσουράνης-Νίνης Σαλπιγγίδης δεξιά-Σαμαράς αριστερά-Γκέκας κορυφή Δεν σου άρεσε ο Πρίττας?Βαλε Βυντρα δεξια και στα χαφ Τοροσίδη.Έτσι στα γρήγορα σου είπα μια πιο αποδοτική ενδεκάδα στο μυαλό μου χωρις να ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ τους παιχτες σε λάθος θεση Μια χαρά μου φαίνεται. Αλλά και πάλι είχες σοβαρές πιθανότητες να το έχανες το παιχνίδι. Καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς θεωρητικό και αναπόδεικτο.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Κοίτα, καταλαβαίνω ότι ο Καραγκούνης είναι κλικαδόρος και δεν κουνιέται, αλλά ο Νίνης έχει αρκετές αδυναμίες (κυρίως από πλευράς δύναμης και αντοχής). Είπα πως έπρεπε να μπει αλλαγή γιατί αλλάζει τη δυναμική της ομάδας αλλά δε νομίζω πως μπορεί να αντέξει τους ρυθμούς του τουρνουα βασικός. Αυτο με τον Νινη εχει πλακα παντως Ολοι λενε "Γιατι τοσα χρονια δεν ειναι βασικος" Ε, προφανως το παιδι στα 17 του δεν ηταν για βασικος, τωρα ομως πηγε 20
izerman76 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ...μεχρι να πεσει η φάπα και να αποδειχτει ποιος ηταν ο καλυτερος. Οπως σε ολα τα πραγματα στη ζωη, ειναι μεν ελαφρυντικο αν κατι μοιαζει καλη επιλογη πριν ενα γεγονος αλλα δεν παυει στην πραξη να αποδυκνειεται καλη ή όχι. Ετσι ειναι ο αθλητισμος, αμιλικτος Μουντιάλ 98 - ο Ζακε δε παίρνει Ζινολά, Καντονά και παίζει με Γκιβαρς, Ντουγκαρι.Ποιοτικά χαώδης η διαφορά - πήρε το Μουντιάλ. Η Αργεντινή με τόσους παικταράδες πέρασε τελευταία αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ. Δεν είναι υποχρεωτικό να παίζουν οι καλύτεροι, αλλά αυτοί που παίζουν καλύτερα μαζί.
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Καμία αντίρρηση. Να κριθεί λοιπόν ο προπονητής για τις επιλογές του ΑΛΛΑ και για την συνολική πορεία του. Να κριθεί και ως προς τους στόχους που είχαν τεθεί ΕΞΑΡΧΗΣ. Να κριθεί ψύχραιμα, δίκαια, χωρίς αναθέματα και αφορισμούς! ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΜΩΠΟΡΕΙΑ? Τεθηκε θεμα προσφορας ή μεγεθους σαν προπονητης?Θελουμε να ονομασουμε καμια πλατεια και δεν το εχω καταλαβει? Τον βγαζει κανεις μυρωδια? Εμεις μιλαμε για τον προπονητης της Εθνικης απο το 2010 και μετα. Τι δουλεια εχει η πορεια? Δηλαδη αν -χτυπα ξυλο-πεσει σε κωμα στα 95 του, να τον εχουμε προπονητη?Πριν απαντησεις "οχι" σκεψου το λογο.Αφου την ιδια πορεια δεν θα εχει και παλι πισω του?
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 πως κρίνετε πως ο Μανιάτης μπορεί να παίξει Μουντιάλ με μια καλή( χρονιά στο Πανιώνιο; Ενω ο Σειταρίδης που δεν επαιξε πανω απο 5 αγώνες αξίζει να έχει θεση βασικου; Ποιός θα παίξει στα χαφ της εθνικής; Πρίττας,Νίνης κλαι Κατσουράνης ακριβώς μπροστα απο την άμυνα.ΔΕν σου αρέσει ο Πρίττας?Βάλε Βυντρα δεξια και Τοροσίδη στα χαφ Ποιό αριστερό εξτρεμ έχει η εθνική;; Κανένα.Μείνε με Σαμαρά Θυμάται κανείς την απόδοση στα πλευ οφ του Μήτρογλου; ομάδα Ολυμπιακός στα Play-off απλά δεν υπήρχε.Πέρα απο αυτό τι παραπάνω έχει ο Χαριστέας απο τον Μήτρογλου τώρα που μιλάμε.Μην αρχίσουμε συζητήσεις για πριν 5 χρόνια.Για το τώρα μιλάμε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις