geovard Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Coolαρε φιλε ..Ποδοσφαιρο ειναι ... Σιγα μη θιχτει ο εγωισμος μας επειδη χασαμε απο την Τουρκια ... Ελεος με τη λογικη σας ... Είναι φανερό ότι περισσότερο στενοχωρήθηκες πού έχασε η ομάδα σου το πρωτάθλημα παρά από τις ήττες της Εθνικής. Τότε δεν έλεγες ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι αλλά είχες δεκάδες αναλύσεις επί αναλύσεων. Γι αυτό σού λέω.Να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου καί όχι κατά το δοκούν.
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ειπα εγω οτι δεν εκανε λαθη ρε αδερφε ..Ελεος .. Αλλα ο σεβασμος μου προς το προσωπο του και σε ολα αυτα που προσεφερε δε μου αρμοζει να μιλαω οπως εσεις και να τον κοροιδευω λες και ειναι ξερω γω ο Αλεφαντος .... Όπως λέμε Αρχαία Ελλάδα,χρυσός αιώνας,δημοκρατία,Πλάτωνας,Σοφοκλής.Ασχέτως αν έχουμε εξελιχθεί σε φραπεδαράδες και ολιγον τι μουρόχαβλοι.Εμάς λοιπον σαν Έλληνες δεν πρέπει να μας ασκει κανένας κριτική για τα δημιουργήματα του παρελθόντος. Επαναλαμβάνω.ο κόσμος εξελίσσεται και δεν μπορεις να μένεις προσκολλημένος στα επιτεύγματα του παρελθόντος....
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 @Kaizer Ακομα και στους 4 να φταναμε το θεωρεις λιγο ... Μπραβο ρε Kaizer ... Μηπως ζεις σε αλλη χωρα ρε φιλε .. ?? Φτανεις στους 4 του Euro καθε φορα η Ελλαδα γιατι δε το ξερα αυτο .. ?? Ρε Αλεξη, σορρυ κιολας, τον χαζο μας παριστανεις? Οχι απλα πολυ, τεραστιο θα ηταν και στους 4 Αλλα καταλαβαινεις ναι ή οχι ότι αν εχεις κατακτησει ενα στοχο τεραστιο-οχι απλα αν εχεις φτασει στην πηγη, αλλα να εχεις πιει και νερο-στην Ελλαδα μετα κουκουλωνονται ολα κατω απο αυτη την επιτυχια Να στο πω αλλιως και ποδοσφαιρικα. Η πλευρα Βαρδινογιαννη χτυπαγε ναι ή οχι το νταμπλ του Σουμ σε οσους γκρινιαζαμε?Και μιλαμε για ενα νταμπλ, δλδ της πλακας σε σχεση με Γιουρο. Ε, σκεψου τωρα ποσο πιο πολυ "θολωνει" τις επικρισεις το "ΠΗΡΑΜΕ Γιουρο"
PCM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZJchEzjHGF4&feature=player_embedded#! στο τελος του βιντεο ο Αλκετας ριχνει καντηλια στα αποδητηρια Διαχρονικό.. -Σουτάρετεεε, έτσι μπαίνει το goal ! Τα ίδια τους έλεγε πιστεύω και ο Ρεχάγκελ σήμερα..
alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Είναι φανερό ότι περισσότερο στενοχωρήθηκες πού έχασε η ομάδα σου το πρωτάθλημα παρά από τις ήττες της Εθνικής.Τότε δεν έλεγες ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι αλλά είχες δεκάδες αναλύσεις επί αναλύσεων. Γι αυτό σού λέω.Να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου καί όχι κατά το δοκούν. Τις αποψεις μου τις εκφραζω το ιδιο ... Αλλα σε αυτο το υφος και το κλιμα που κυριαρχει εδω μεσα για αυτον που αλαξε την ιστορια της Εθνικης συγμωμη αλλα δε μπορω να εκφραστω και να συνεχισω το παραλληρημα σας .... Οτι εκανε λαθη χαιρω πολυ και ενα 3χρονο το βλεπει .... Αλλο το ενα αλλο το αλλο... Τους χαρακτηρισμους δε μπορω .... Σε ομορφο κλιμα μπορουμε να αναλυσουμε τα λαθη και να γινει ωραια συζητηση αλλα με χαρακτηρισμους " ο γερος " και δεν ξερω και γω τι αλλο ειπατε δε νομιζω οτι μπορω να εκφερω τις αποψεις μου ..... edit Αυτο το μνμ μου απανταει και σε πολλα προητουμενα ποστ...
geovard Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Διαχρονικό.. -Σουτάρετεεε, έτσι μπαίνει το goal ! Τα ίδια τους έλεγε πιστεύω και ο Ρεχάγκελ σήμερα.. Μετά το τρίτο μπουκάλι νερό που ήπιε ο Ρεχάγκελ(τόσα μέτρησε ο σπίκερ), πού να έχει όρεξη να φωνάζει στούς παίχτες? Έπειτα εγώ τον είδα πολύ ευδιάθετο σε όλο τον αγώνα μέχρι πού γέλαγε σχεδόν με ένα χαζό ύφος. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Ρεχάγκελ είναι ικανοποιημένος ο ίδιος γιατί ήθελε να πάει και σε ένα μουντιάλ και πήγε και έτσι θα κλείσει τη μεγάλη πράγματι καριέρα του χωρίς κενά. Απλά θα ευχόταν να κοιμηθεί ξανά ο Θεός μπας και πάρει και το μουντιάλ.Άλλα τέρμα η επιχορήγηση σε ..θαύματα. alexis να το ξαναπώ? Σε ευχαριστούμε γέρο Ότο γιά όσα μας έχεις προσφέρει αλλά δεν θέλουμε άλλα!
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μα αυτο ειναι το προβλημα, οτι γερασε Και ειτε ξεκουτιανε(που δεν νομιζω) ειτε απλα βαρεθηκε και δεν ασχολειται παρα κανει πειραματα οπως εμεις στο Μανατζερ αν παρουμε 2-3 ΤΛ είτε δεν εχει κινητρο για καριερα και την εχει δει μανατζερ συγκεκριμενων γερμανικων συμφεροντων Ο τυπος απλα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΟΓΟ λογω ηλικιας και επιτυχιων να στιψει το μυαλο του, δεν εχει κινητρο. Βγαζει το εφαπαξ αυτη τη στιγμη. Και να τον διωξουμε, και κανεις να μην τον παρει για δουλεια, χεστηκε, μεγαλωσε δεν τον νοιαζει αρα τωρα κανει οτι του καπνισει
alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Γιατι δεν ανοιγετε ενα thread με ονομα " Οχι αλλο Ρεχαγκελ στην εθνικη " ??? Εκει θα μπορειτε επισης και να χαρακτηριζετε οπως γουσταρετε το Γερμανο πιο ελευθερα .... Θα μπαινουν ολοι θα ριχνουν ενα βρισιμο οπως θελουν και οσο θελουν και θα γινετε ωραια η δουλεια...
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 (επεξεργασμένο) ....Σε ομορφο κλιμα μπορουμε να αναλυσουμε τα λαθη και να γινει ωραια συζητηση 1.Δεν υπάρχει παίχτης Σεϊταρίδης 2.Δεν υπάρχει παιχτης Χαριστέας 3.Δεν υπάρχει παιχτης Κατσουράνης σε οργανωτικό ρολο 4.Δεν υπαρχει παιχτης Σαλλπιγγιδης στα αριστερα(επαναλαμβανω στα αριστερα).Δεξια είμαι 100% συμφωνος για θέση βασικού 5.Δεν υπάρχει παιχτης Βυντρα(οταν αφήνεις για ανεξηγητο λόγο στο παγκο τον Παπασταθόπουλο που +γρήγορος είναι και έχει παραστάσεις απο προηγμένο πρωτάθλημα) 6.Δεν υπάρχει παιχτης Πατσατζόγλου.... 7.Δεν γίνεται σε ενα ματς με την Κορέα να μην παίζει ο Νινης(δίνω έμφαση στο γεγονός οτι παίζαμε με την Κορέα καθως είναι μία ομάδα που δεν χαρακτηρίζεται απο δυνατά κορμιά.Αν και για εμένα θα έπρεπε να είναι απο τους βασικούς και αναντικατάστατους μαζι με Παπασταθόπουλο,Σαλπιγγίδη,Τοροσίδη....) 8.Δεν γίνεται να μην έχεις πάρει τον Τζαβέλλα που έχει άψογα στημένα όταν η ίδια η ομαδα σου στηρίζεται στις στημένες φάσεις 9.Δεν γινεται να μην έχεις καλέσει Μήτρογλου που είναι απο τους λίγους παίχτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα Γιατι δεν ανοιγετε ενα thread με ονομα " Οχι αλλο Ρεχαγκελ στην εθνικη " ??? Γιατί δεν ανοίγεται ένα thread θέλω τον Ρεχαγκελ για πάντα στην Εθνική; Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2010 από Dropsreef
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ο Οτο ειναι πανμεγιστος αλλα γερασε 71 χρονων. Ξερεις ποιο ειναι το προβλημα? Επειδη ειναι αυτος 71 χρονων βλεπει τον Χαριστεα ατιθασο νοιατο και τον βαζει να παιζει.. Ενω τον Νινη τον βλεπει ακομα να μπουσουλαει και οτι ειναι μικρος ακομα για μπαλα, να βγαλει δοντακια πρωτα.. Δε καλεσε τον Μητρογλου.. Εβαλε μεσα τον (βαλε ενα και ας πεθανω) Καπετανο και για να ειμαστε ολοι ζωντανοι, σημαινει οτι δεν εβαλε ουτε ενα..
Deponakias Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Βλεπωντας το video του γεωργιου θα μεινω σε ενα σημειο.. Οι παιχτες αμα ειχαν λιγο τσιπα μετα το euro 2008 θα εφευγαν... Οπως ο νικοπολιδης και ο αντζας... Πιστευω αυτο τα λεει ολα...
skimnos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 όπως το περίμενα... γκρίνια, απαξίωση, ανάθεμα και αχαριστία (τυπικοί έλληνες)! γουστάρω όμως να φύγει ο ρεχάγκελ! Ναι. να φύγει! Για να έρθει ο αντικαταστάτης του και να παίρνει τους πιο φορμαρισμένους και νεαρούς παίκτες! Και να δούμε τα αποτελέσματα κύριοι! Να τους δούμε να παλεύουν με σθένος και δύναμη, όπως κάνουν άλλωστε στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου αντιμετωπίζουν παικταράδες και όχι φυσικά άμπαλους. Να τους δούμε να σκορπάνε τις αντίπαλες ομάδες με τις απίστευτες τεχνικές αρετές που όλοι μας έχουμε θαυμάσει τόσο καιρό! Για να δούμε επιτέλους και ένα νέο σύστημα από τον προπονητή! Βαρεθήκαμε πια αυτό το αναχρονιστικό σύστημα του Ότο! Να δούμε επιτέλους κάτι φρέσκο από προπονηταράδες τύπου Σάντος ή Νόμπλια κ.α. που έχουν διδάξει όλη την Ευρώπη! Επιτέλους να βάλει τον Κυργιάκο (που είπε και ένα παλικάρι πιο πριν) για να σταματήσει τους γρήγορους κορεάτες! Επιτέλους να πάρει τον Μήτρογλου (παρεπιπτόντως ας μου θυμίσει κάποιος ολυμπιακός πόσα ματς έπαιξε τον τελευταίο καιρό με την ομάδα του) Αυτά από έναν εκπρόσωπο τύπου της εθνικής! Λυπάμαι πολύ για το ειρωνικό μου ύφος! Αλλά κύριοι έχετε μπερδέψει τις χώρες: Ελλάδα είμαστε κύριοι! ΕΛΛΑΔΑ!!!
eliask Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 1.Δεν υπάρχει παίχτης Σεϊταρίδης2.Δεν υπάρχει παιχτης Χαριστέας 3.Δεν υπάρχει παιχτης Κατσουράνης σε οργανωτικό ρολο 4.Δεν υπαρχει παιχτης Σαλλπιγγιδης στα αριστερα(επαναλαμβανω στα αριστερα).Δεξια είμαι 100% συμφωνος για θέση βασικού 5.Δεν υπάρχει παιχτης Βυντρα(οταν αφήνεις για ανεξηγητο λόγο στο παγκο τον Παπασταθόπουλο που +γρήγορος είναι και έχει παραστάσεις απο προηγμένο πρωτάθλημα) 6.Δεν υπάρχει παιχτης Πατσατζόγλου.... 7.Δεν γίνεται σε ενα ματς με την Κορέα να μην παίζει ο Νινης(δίνω έμφαση στο γεγονός οτι παίζαμε με την Κορέα καθως είναι μία ομάδα που δεν χαρακτηρίζεται απο δυνατά κορμιά.Αν και για εμένα θα έπρεπε να είναι απο τους βασικούς και αναντικατάστατους μαζι με Παπασταθόπουλο,Σαλπιγγίδη,Τοροσίδη....) 8.Δεν γίνεται να μην έχεις πάρει τον Τζαβέλλα που έχει άψογα στημένα όταν η ίδια η ομαδα σου στηρίζεται στις στημένες φάσεις 9.Δεν γινεται να μην έχεις καλέσει Μήτρογλου που είναι απο τους λίγους παίχτες που μπορούν να κρατήσουν την μπάλα +10000000000000! Eλεος δηλαδη . Ενταξει θα είναι πάντα στις καρδιες μας ο ΟΤΟ για το θαυμα που έγινε 1 στο εκατομυριο και δεν θα ξαναγίνει ποτέ αλλά απο εκει και πέρα ημαρτον δηλαδή με την εντεκαδα , με τις αλλάγες , με το τροπο που παιζουμε ....... Θα θυμηθούμε το Παναγούλια να λέει '' Τι σας ζητάω 1 γκολ σας ζητάω '' .......
Dropsreef Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Επιτέλους να πάρει τον Μήτρογλου (παρεπιπτόντως ας μου θυμίσει κάποιος ολυμπιακός πόσα ματς έπαιξε τον τελευταίο καιρό με την ομάδα του) Ο Σειταρίδης ποσα ματς επαιξε τα τελευταία χρόνια?(δεν αναφέρομαι καν στο τελευταίο καιρό.Μιλάω για χρόνια ολόκληρα) Ο Αχριστέας?
KaizerSoze Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 όπως το περίμενα...γκρίνια, απαξίωση, ανάθεμα και αχαριστία (τυπικοί έλληνες)! γουστάρω όμως να φύγει ο ρεχάγκελ! Ναι. να φύγει! Για να έρθει ο αντικαταστάτης του και να παίρνει τους πιο φορμαρισμένους και νεαρούς παίκτες! Και να δούμε τα αποτελέσματα κύριοι! Να τους δούμε να παλεύουν με σθένος και δύναμη, όπως κάνουν άλλωστε στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου αντιμετωπίζουν παικταράδες και όχι φυσικά άμπαλους. Να τους δούμε να σκορπάνε τις αντίπαλες ομάδες με τις απίστευτες τεχνικές αρετές που όλοι μας έχουμε θαυμάσει τόσο καιρό! Για να δούμε επιτέλους και ένα νέο σύστημα από τον προπονητή! Βαρεθήκαμε πια αυτό το αναχρονιστικό σύστημα του Ότο! Να δούμε επιτέλους κάτι φρέσκο από προπονηταράδες τύπου Σάντος ή Νόμπλια κ.α. που έχουν διδάξει όλη την Ευρώπη! Επιτέλους να βάλει τον Κυργιάκο (που είπε και ένα παλικάρι πιο πριν) για να σταματήσει τους γρήγορους κορεάτες! Επιτέλους να πάρει τον Μήτρογλου (παρεπιπτόντως ας μου θυμίσει κάποιος ολυμπιακός πόσα ματς έπαιξε τον τελευταίο καιρό με την ομάδα του) Αυτά από έναν εκπρόσωπο τύπου της εθνικής! Λυπάμαι πολύ για το ειρωνικό μου ύφος! Αλλά κύριοι έχετε μπερδέψει τις χώρες: Ελλάδα είμαστε κύριοι! ΕΛΛΑΔΑ!!! NΑ ΦΥΓΕΙ??? Τρελος εισαι? Τωρα που ο επομενος θα πρεπει να αλλαξει 10 παικτες ετσι οπως τα εκανε και μεχρι να δεσουν θα πεφτει η φαπα συννεφο ακομα και απο τις Μολδαβιες?? Να φυγει τώρα που αρχιζουν να σωνωνται οι καλες κληρωσεις απο το τζακ ποτ του 2004? Και ποιος τρελος θα παει να αναλαβει μαγαζι που ηταν ψηλα, βρισκεται σε ελευθερη πτωση, λιγο πριν τη συγκρουση? Εσεις δεν ψαχνετε για προπονητη, για θαυματοποιο και μαλακα μαζι ψαχνετε ΥΓ. Αρθρο του Καισαρη, παιζει να συμφωνω μαζι του για 1η φορα http://kaisaris.yooblog.gr/2010/06/12/201/
Προτεινόμενες αναρτήσεις