Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μα δεν καταλαβαινεις? Δεν αραξε, δεν καθαρισε, δεν εγινε δημοσιος υπαλληλος.

Αυτο σου λεω αλλα που να καταλαβεις. Γιατι μετα το euro 2004 πηγαμε και στο επομενο euro και μαλιστα μαζευοντας τοσους βαθμους οσους καμια ομαδα, κανοντας ρεκορ βαθμων. Και μετα? Πηγαμε μουντιαλ. Μολις το 2ο της ιστοριας μας.

Δεν το λες αραγμα αυτο ετσι?;);););););)

Το λογο που πηγαμε και στα 2 τον εχεις καταλαβει, ναι ή οχι?

Μαλλον πρεπει να τα αναλυω λιγο παραπανω γιατι το επιπεδο σκεψης σου απο οτι βλεπω δεν ειναι και ο,τι καλυτερο:

Ελα ρε μαλ...:lol::lol:

Μην τα λες ετσι αυτα

Πηγαμε με αυτες τις ομαδες γιατι πολυ απλα τα αποτελεσματα μας ηταν τοσο καλα με τον Ρεχαγκελ, που ανεβηκαμε παρα πολυ στην λιστα της ΟΥΕΦΑ και ΦΙΦΑ ωστε να μην μπαινουμε παντα στους ανισχυρους αλλα στους δυνατους. Γκεγκε? ;);););););)

Για αυτο τυχαιναμε με Ελβετιες κλπ και οχι με Γερμανιες κλπ, και οχι λογω τυχης.

Ναι, ναι, ειχαμε φοβερα αποτελεσματα

Πχ ξεπετσιασαμε τους Γεωργιανους, βγηκαμε 2οι σε ομιλο με Ελβετια-Ισραηλ και μαλιστα με σπρωξιμο στο εδω ματς με την Λετονια

ΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?

Αγορακι μου τι δεν καταλαβαινεις?Για Μαθηματικα ή κβαντικη σου λεω?

Στο Μουντιαλ 2006 ειχαμε γαμω τις κληρωσεις γιατι ειχαμε τους ποντους του 2004?

Πηγαμε?@@ πηγαμε

Στο Γιουρο 2008 είχαμε γαμώ τις κληρώσεις γιατι ακομα ειχαμε το 2004?

Πηγαμε και μας γλεντησε καθε πικραμενος και μας γιουχαρε καθε χαρουμενος και γυρισαμε με 3/3 φαπες?

Στο Μουντιαλ 2010 ειχαμε κληρωση με Ελβετια-Ισραηλ, ηρθαμε 2οι, και τωρα μας γλεντανε οι Αλου Φαν Παρκ του κοσμου?

Κατσε να δεις στα επομενα τι εχει να γινει!!!

η κωλοφαρδια τελειωνει(αν και για το 2012 απο 7 ομαδαρες και τους Κροατες πηραμε τουτς Κροατες) οπως και η βενζινη απο τις προκρισεις.

Απο την κατακτηση του 2004 η βενζινη τελειωσε και ηταν μπολικη

Απο τις προκρισεις του 2008 και του 2010 ειναι λιγοτερη και θα δεις για ποτε θα τελειωσει

την μεγιστη αχαριστια απεχει πολυ.

ΠΟΙΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ!!!??

Αχαριστια θα ηταν να λεω "Διωχτε τον ασχετο, δεν ειναι προπονητης"

Εγω λεω "Διωχτε τον ασχετο, το 2010 δεν ειναι προπονητης"

Καταλαβαινεις τη διαφορα ή πρεπει να στο παω φθογγο φθογγο?

Επιβεβαιωνεις λοιπον και εσυ την αποψη μου...Σε αυτη τη χωρα αρκει να εχεις κανει κατι μεγαλο ΜΙΑ φορα και μετα και τον Καπετανο να βαζεις μεσα και τον Πατσατζογλου δεκαρι να βαζεις, ολοι λενε "ήστε αχαριστοι αν μιλησετε"

Καντο αν τολμας εσυ στη δουλεια σου. Κλεισε μια καλη δουλεια και μετα μεινε στα βασικα ή καντα σκατα για τα επομενα 6 χρονια να δουμε αν το αφεντικο θα σε κρατησει γιατι πριν 6 χρονια τα ειχες κανει τελεια και τωρα επι 6 χρονια τα κανεις μουτι αλλα δεν τον νοιαζει

Δημοσ.
Ποιος Σαντος ρε σεις??!! Πονανε που πονανε τα ματια μας, θελετε να μεινουμε και τυφλοι?

δεν κατάλαβα δεν ειναι καλός

προπονητής ο σαντος ; μια

Χαρα είναι...

ο οτο πολλά λάθη σήμερα ο σαλπι

επρεπε να παίζει από την αρχή αλλά

βυντρα Σαμαράς σειταριδης απίστευτα κακοί....

οτο ότι και να γίνει σε ευχαριστούμε έτσι και αλλιώς φέτος κλείνει ένας μεγάλος κύκλος της Εθνικής με Ρεχάγκελ που πρόσφερε πράγματα που δεν ξαναδαμε στην ζωή μας αλλά και των πάπουδων μας

....μια Χαρα είναι ο σαντος μην γυρίσουμε σε τίποτε κατσαπλιαδες

Έλληνες προπονητες στυλ αρχοντιδη

Δανιήλ κλπ.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Ομάδα δεν έχουμε, το ξέραμε αυτό.

Αυτό που είναι απίστευτο είναι που δε μπαίνει ο Νίνης. Ο μόνος παίχτης μας που ξέρει να κάνει παιχνίδι. Και είναι και μικρός, γιατί δεν παίρνει ευκαιρίες?

Επίσης έπρεπε να παίζει ο Μήτρογλου επίθεση. Δεν είναι τίποτα φοβερό αλλά απ αυτούς που παίζουν μια φορά πολύ καλύτερος. Και σκίζεται, δεν αράζει στο γήπεδο.

Δημοσ.

Μπραβο γερο ωραια ομαδα κατεβασες

Σαλπι Νινης επρεπε να ειναι βασικοι γερο

Του εχει πει κανεις πιο ειναι το δεξι και πιο το αριστερο ?

Τορο Σαλπι παιζουν απο την αλλη μερια

Ο Χαριστεας ο Τζιωλης και ο Σειταριδης εχουν τελειωσει με το ποδοσφαιρο χρονια τωρα

Ο πιο γκαφατζης της Ελλαδος δε γινεται να παιζει σεντερ μπακ

Γερο εισαι πιο τραγικος κι απο τον Ζηκο

Διωχτε τον πριν σπασουμε το ρεκορ των 10 γκολ του Αλκετα

Δημοσ.

Διωχτε τον πριν σπασουμε το ρεκορ των 10 γκολ του Αλκετα

Οι αμπαλοι στην ΝΕΤ παραμιλανε. Χαλια λεει η Αργεντινη.

Ρε οι τυποι παιζουν με 10 αμυντικους και παλι το σκορ θα ηταν 3-0 αν δεν υπηρχε το τερμα.

Να παρακαλαμε να μην εχει ενδιαφερον η Αργεντινη στο τελευταιο ματς γιατι οπως τους κοβω παμε για να γινει του Τορινο, σπασμενα ρεκορ κι ετσι

Δημοσ.

Πειράζει που τα έχω πάρει κρανίο με τον βαψομαλλιά και παρακαλάω να μαζέψουμε 4αρες και 5αρες?

Ρε Οττο που πας το κερατο μου με Σειταρίδη,Χαριστέα,Κατσουράνη,Καραγκούνη!

Ρε βάλε μέσα παιχτες με γεμάτες χρονιες.Βάλε μεσα το Νινη που έχει την πασούλα την κάθετη.Παίζεις με μια ομάδα η οποία δεν χαρακτηρίζεται απο δυνατά κορμιά.Βαλτον μεσα το κερατο μου?Τι πατσατζογλου μου θέλεις?

Η μόνη θέση που μπορει να βοηθήσει ο Κατσουράνης ειναι σαν αμυντικός που κινείται στο χώρο και μαζεύει τις μπάλες.Κάτι σαν λίμερο.'Οχι αμυντικός χαφ και επ'ουδενί για οργανωτικό ρόλο

Σαλπιγγίδη αριστερα ρε Οττο?Αριστερά?Τοροσίδη αριστερά ρε Οττο?ΚΑι φανέλα βασικου στον Μυκονιάτη?Και στον Αγγελο τξης καρδιας μου που ηταν μια σεζον στην κερκίδα?

Σε χαλούσε ρε βαψομαλλια ο Τζαβελλας,ο Νινης,ο Μήτρογλου

Ναι σε ευχαριστούμε πολυ γι αόσα έχεις κάνει αλλα τα κολλήματα σου δεν παλεύονται άλλο

Ημαρτον ρε(που λεει και μια ψυχή)

P.s:Να ζήσει το Ιnternet και το ADSL(ακόμα και έτσι οπως είναι στην Ελλαδα) γιατι απαλλαχτήκαμε απο πουρουπουπουδες και Θεοφιλόπουλους....

Αλλησμόνητες στιγμές :P

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=8CW3hFNLaYQ[/ame]

Δημοσ.
Πειράζει που τα έχω πάρει κρανίο με τον βαψομαλλιά και παρακαλάω να μαζέψουμε 4αρες και 5αρες?

Ρε βάλε μέσα παιχτες με γεμάτες χρονιες.Βάλε μεσα το Νινη που έχει την πασούλα την κάθετη.Παίζεις με μια ομάδα η οποία δεν χαρακτηρίζεται απο δυνατά κορμιά.Βαλτον μεσα το κερατο μου?Τι πατσατζογλου μου θέλεις?

Η μόνη θέση που μπορει να βοηθήσει ο Κατσουράνης ειναι σαν αμυντικός που κινείται στο χώρο και μαζεύει τις μπάλες.Κάτι σαν λίμερο.'Οχι αμυντικός χαφ και επ'ουδενί για οργανωτικό ρόλο

Σαλπιγγίδη αριστερα ρε Οττο?Αριστερά?Τοροσίδη αριστερά ρε Οττο?ΚΑι φανέλα βασικου στον Μυκονιάτη?Και στον Αγγελο τξης καρδιας μου που ηταν μια σεζον στην κερκίδα?

Ναι σε ευχαριστούμε πολυ γι αόσα έχεις κάνει αλλα τα κολλήματα σου δεν παλεύονται άλλο

++++++++

Το μηνυμα ηταν μικρό

Δημοσ.
Και μη βγει παλι κανεις και πει πηραμε το EURO

O παππους που λες σου πηρε EURO σε πηγε ξανα σε Euro το 2008 και σε πηγε και μουντιαλ φέτος μετα απο 16 χρόνια

Θυμήσου που ήταν η Ελλάδα με Δανιήλ.Είναι τιμή μας να τον έχουμε στο πάγκο μας.Μην είμαστε αχάριστοι

Καλά δεν τα λέω παπαγαλάκια,εκπρόσωποι τύπου της εθνικής ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και επαναλαμβάνω.

Ζητούμενο δεν είναι η νίκη και σε αυτό το μουντιάλ αλλά το πρώτο μας γκολ.

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην το πετύχουμε.

Το πράγμα φαινόταν από τα φιλικά αλλά κάποιοι ποιούσαν την νήσσαν!

Επεξ/σία από geovard
Δημοσ.

P.s:Να ζήσει το Ιnternet και το ADSL(ακόμα και έτσι οπως είναι στην Ελλαδα) γιατι απαλλαχτήκαμε απο πουρουπουπουδες και Θεοφιλόπουλους....

Αλλησμόνητες στιγμές :P

http://www.youtube.com/watch?v=8CW3hFNLaYQ

+1000 Σάλπι στη θέση του Χαριστέα (δέντρο) και Νίνης στη θέση του ανύπαρκτου Τζιόλη πιστεύω ήταν η καλύτερη λύση.

Επίσης θεωρώ την πιο αστεία αλλαγή στα χρονικά της Εθνικής , Καραγκούνης -----> Πατσατζόγλου. Απορώ αν παίζει μπαλα μπάλα στην Κύπρο αυτό το δέντρο και ποια η λογική της αλλαγής.

Ο Τεν κάτε επίσης πρέπει να ανακαλέσει της δηλώσεις του για τον Βύντρα καθώς εδώ και χρόνια λέμε πως φοράει δύο δεξιά παπούτσια και ίσως πληρώνει για παίζει ακόμα και στον ΠΑΟ.

Αυτά για σήμερα. Αν ο Μαραντόνα στο μεταξύ μας δεν παίξει όπως σήμερα και βγάλει τον παππού τον Veron , μπροστά βγάλει tevez και βάλει milito και πίσω Buardisso , πιστεύω θα μαζέψουμε τα goal με σακούλες ;)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...