Anubis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τολμώ να πω ότι η Εθνική του 1994 ήταν καλύτερη, με τη σημερινή εικόνα που δείχνουμε. ρε δε μ'ακους που στα λεω? Ποσο δινει το 0 γκολ στην διοργανωση για μας? Απο 10 ευρώ θα παιξουμε. Αντε οσο προλαβαινουμε γιατι θα πεσει η αποδοση
JimxxZe Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Aθλιο παιχνιδι η εθνικη,εβγαλε τον Καραγκουνη που ειναι ο μοναδικος ο οποιος μπορει να κανει καμια ατομικη προσπαθεια μπας και γινει τπτ και εχουμε τον Καπετανο που κοιμαται ορθιος!! !Φυλαει μεσα τον αλλον τον κοιμισμενο τον Σαμαρα και φυλαει Νινι- στο παγκο.... κατι εχουν τα μπουκαλια νερο που πινει ο ρεχαγκελ δεν εξηγειται αλλιως!! ---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ---------- ρε καπετανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Jastonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ειναι αστειο το παιχνιδι... Sent from my iPhone using Insomnia.app
tzinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 χαχα ρε σεις ο καπετανος με τον γκεκα καποιον εχουν βαλει σημαδι στην κερκιδα, κανενα με με βουβουζελα
Erwdios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ρε δε μ'ακους που στα λεω? Ποσο δινει το 0 γκολ στην διοργανωση για μας? Απο 10 ευρώ θα παιξουμε. Αντε οσο προλαβαινουμε γιατι θα πεσει η αποδοση Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το thread, τώρα άνοιξα τηλεόραση και χάνουν 2-0. Με πήρε η μάνα μου και μου κάνει: "Αυτά τα μλκισμένα τι πήγαν να κάνουν εκεί κάτω, διακοπές?" Ήξερα ότι είναι για σφαλιάρες, αλλά όχι τόσο τραγικά!!! Πουρουπουπου: "Τους έχουμε τρομοκρατήσει"
Strategos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 κοιτα οτο που εβαλες τον σαλπι τι κανει, βλεπεις; πρεπει να βγει προεδρικο διαταγμα να μην ξανακατσεις στον παγκο.
Krokodilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ο Σαλπιγγιδης εχει ανεβασει 10 επιπεδα την επιθεση μας απο τοτε που μπηκε. Επρεπε να μπει απο την αρχη. Πολλα λαθη του Ρεχαγκελ σημερα.:cry:
eliask Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Aμα ξεκινας Σειταριδη - Τζιολη - Χαριστεα. και κανεις αλλαγη Πατσατζογλου Καπετάνο...... (Ουτε νοτιοκορεατης δεν θα το εκανε αυτο.......)
moldovan20 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τι λέει ?Τι λέει?"Η Ελλάδα έχει τρομοκρατήσει το τελευταίο 7λεπτο την Κορέα" ...Σιγά ,το σκατό στην κάλτσα έφτασε ..
nash-gf Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Τον υποστηριζω, τον αποθεωνω, τον υπερασπιζομαι αλλα για πρωτη φορα μετα απο 8 χρονια πιστευω κι εγω οτι σημερα τα εκανε σκατα.
Strategos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Aμα ξεκινας Σειταριδη - Τζιολη - Χαριστεα. και κανεις αλλαγη Πατσατζογλου Καπετάνο...... (Ουτε νοτιοκορεατης δεν θα το εκανε αυτο.......) ποιος σειταριδης αυτος δεν ασχολειτε με την μπαλα. κοντες με την lamborgini στην παραλιακη μονο κανει.
Anubis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το thread, τώρα άνοιξα τηλεόραση και χάνουν 2-0. Με πήρε η μάνα μου και μου κάνει: "Αυτά τα μλκισμένα τι πήγαν να κάνουν εκεί κάτω, διακοπές?" Ήξερα ότι είναι για σφαλιάρες, αλλά όχι τόσο τραγικά!!! Πουρουπουπου: "Τους έχουμε τρομοκρατήσει" Ένα θα σου πω έχει δώσει ρέστα ο μεγάλος(Πουρουπουπου) Δεν φανταζεσαι τι εχει πει
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Χαιρομαι που δεν ακουω τον φωτουλη... εντωμεταξυ δεν εχουμε κανει ουτε φαση... το 4-4-2 του 94 θα γινει τωρα 2-4-4 στην καλυτερη
Προτεινόμενες αναρτήσεις