Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Τολμώ να πω ότι η Εθνική του 1994 ήταν καλύτερη, με τη σημερινή εικόνα που δείχνουμε.

ρε δε μ'ακους που στα λεω? Ποσο δινει το 0 γκολ στην διοργανωση για μας? Απο 10 ευρώ θα παιξουμε. Αντε οσο προλαβαινουμε γιατι θα πεσει η αποδοση :lol:

Δημοσ.

Aθλιο παιχνιδι η εθνικη,εβγαλε τον Καραγκουνη που ειναι ο μοναδικος ο οποιος μπορει να κανει καμια ατομικη προσπαθεια μπας και γινει τπτ και εχουμε τον Καπετανο που κοιμαται ορθιος!!

!Φυλαει μεσα τον αλλον τον κοιμισμενο τον Σαμαρα και φυλαει Νινι- στο παγκο.... κατι εχουν τα μπουκαλια νερο που πινει ο ρεχαγκελ δεν εξηγειται αλλιως!!

---------- Προσθήκη στις 15:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:55 ----------

ρε καπετανοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Δημοσ.

χαχα ρε σεις ο καπετανος με τον γκεκα καποιον εχουν βαλει σημαδι στην κερκιδα, κανενα με με βουβουζελα

Δημοσ.
ρε δε μ'ακους που στα λεω? Ποσο δινει το 0 γκολ στην διοργανωση για μας? Απο 10 ευρώ θα παιξουμε. Αντε οσο προλαβαινουμε γιατι θα πεσει η αποδοση :lol:

Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το thread, τώρα άνοιξα τηλεόραση και χάνουν 2-0.

Με πήρε η μάνα μου και μου κάνει:

"Αυτά τα μλκισμένα τι πήγαν να κάνουν εκεί κάτω, διακοπές?" :confused::lol:

Ήξερα ότι είναι για σφαλιάρες, αλλά όχι τόσο τραγικά!!!

Πουρουπουπου: "Τους έχουμε τρομοκρατήσει"

Δημοσ.

κοιτα οτο που εβαλες τον σαλπι τι κανει, βλεπεις; πρεπει να βγει προεδρικο διαταγμα να μην ξανακατσεις στον παγκο.

Δημοσ.

Ο Σαλπιγγιδης εχει ανεβασει 10 επιπεδα την επιθεση μας απο τοτε που μπηκε. Επρεπε να μπει απο την αρχη.

Πολλα λαθη του Ρεχαγκελ σημερα.:cry::cry:

Δημοσ.

Aμα ξεκινας Σειταριδη - Τζιολη - Χαριστεα. και κανεις αλλαγη Πατσατζογλου Καπετάνο...... (Ουτε νοτιοκορεατης δεν θα το εκανε αυτο.......)

Δημοσ.

Τον υποστηριζω, τον αποθεωνω, τον υπερασπιζομαι αλλα για πρωτη φορα μετα απο 8 χρονια πιστευω κι εγω οτι σημερα τα εκανε σκατα.

Δημοσ.
Aμα ξεκινας Σειταριδη - Τζιολη - Χαριστεα. και κανεις αλλαγη Πατσατζογλου Καπετάνο...... (Ουτε νοτιοκορεατης δεν θα το εκανε αυτο.......)

ποιος σειταριδης αυτος δεν ασχολειτε με την μπαλα.

κοντες με την lamborgini στην παραλιακη μονο κανει.

Δημοσ.
Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου το thread, τώρα άνοιξα τηλεόραση και χάνουν 2-0.

Με πήρε η μάνα μου και μου κάνει:

"Αυτά τα μλκισμένα τι πήγαν να κάνουν εκεί κάτω, διακοπές?" :confused::lol:

Ήξερα ότι είναι για σφαλιάρες, αλλά όχι τόσο τραγικά!!!

Πουρουπουπου: "Τους έχουμε τρομοκρατήσει"

Ένα θα σου πω έχει δώσει ρέστα ο μεγάλος(Πουρουπουπου)

Δεν φανταζεσαι τι εχει πει :lol:

Δημοσ.

Χαιρομαι που δεν ακουω τον φωτουλη...

εντωμεταξυ δεν εχουμε κανει ουτε φαση... το 4-4-2 του 94 θα γινει τωρα 2-4-4 στην καλυτερη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...