alexis333 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μα δε γινεται να μην τον δοξασεις με αυτο που εκανε το 2004 ... Μερικοι ξεχνανε ευκολα .... Και δε λεω εγω πως δε κανει λαθη ο Ρεχαγκελ ... Κανει λαθη σιγουρα αλλα ρε φιλε τον σεβοαμαι και τον εκτιμω και τον θεωρω ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ..... Και δε φταιει αυτος που δεν εχουμε παιχταραδες για να ποδοπατησουμε τους αντιπαλους μας ....
chrmet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Μα δε γινεται να μην τον δοξασεις με αυτο που εκανε το 2004 ...Μερικοι ξεχνανε ευκολα .... Και δε λεω εγω πως δε κανει λαθη ο Ρεχαγκελ ... Κανει λαθη σιγουρα αλλα ρε φιλε τον σεβοαμαι και τον εκτιμω και τον θεωρω ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ..... Και δε φταιει αυτος που δεν εχουμε παιχταραδες για να ποδοπατησουμε τους αντιπαλους μας .... + 1 .......... καί θα ήθελα να προσθέσω ότι στη "πρό" Ρεχάγκελ εποχή, λίγοι παίκτες έδιναν το 100% των δυνατοτήτων τους ............. καί ακόμα λιγότεροι φίλαθλοι το παρόν τους στα παιχνίδια, που χειροκροτούσαν καί στις νίκες, αλλά καί στις ήττες. Ετυχε να είμαι μέσα στο 1 - 7 στην Κοπεγχάγη πολλά χρόνια πριν. Αν καί το μάτς ήταν τελείως αδιάφορο, οι παίκτες την προηγούμενη έκαναν περιπάτους στη πόλη αλλά καί κατά την διάρκεια ματς ήταν αλλού!
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ...και να συμπληρώσω ότι είμαστε από τις ελάχιστες εθνικές που είναι ΟΜΑΔΑ.
Krokodilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Πάλι λάθος είσαι. Εσύ αγαπάς τις αγχωτικές νίκες με το Καζακστάν(αφού μόνο αυτές έχει να μας επιδείξει πλέον ο παππούς), εγώ όχι. Εγώ θέλω να τους ταπεινώνουμε. Εγώ θέλω να μπαίνουν στο γήεδο οι παίχτες και οι αντίπαλοι να κλάνουν μέντες, θέλω να τους πατήσουμε, να σπάσουμε τα δοκάρια, να κάνουμε 20 τελικές, δεν θέλω να ντρέπομαι για αυτήν την εθνική... Και εγω θελω να μου δωσει καποιος πλουσιος 100 εκατομμυρια ευρω, να πηγαινω καθε μερα με μια απο το τοπ-100 των πιο σεξυ γυναικων του του askmen, να γυρισω ολο τον κοσμο και να δω ολα τα μερη, να παω στο φεγγαρι, στον δια και να δω ολο το συμπαν, να δω την λυση του Σκακιου, του 3Ν+1 προβληματος καθως και του ΝΠ=Π προβληματος. Αλλα δεν πρεπει να γκρινιαζω επειδη δεν γινονται αυτα γιατι τοτε θα ημουν ΗΛΙΘΙΟΣ! Πολυ απλα γιατι αυτα δνε ειναι λογικα να γινουν. Δεν μπορουν να γινουν! Ειναι απραγματοποιητα και ΜΗ-ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ! Ετσι και εσυ. Πρεπει να μελετησεις καλα, να κατσεις να γραψεις σε ενα χαρτι διαφορα μπας και καταλαβεις επιτελους οτι αυτα που ζητας ουτε η Βραζιλια ουτε η Αργεντινη ουτε καμια ομαδα δεν τα κανει, ποσο μαλλον η Ελλαδα που δεν εχει τους ποιοτικους παικτες ουτε καν για να γινει το 1/100 απο αυτα που ζητας. Προσγειωσου και γινε ρεαλιστης. Βασικα γινε λογικος. Γιατι με αυτα που λες εισαι τελειως παραλογος. Ζητας απο τον Ρεχαγκελ να πεταξει και να σε παει στο φεγγαρι μαζι του. Παρανοικο!:mad::mad::mad::mad: Μα δε γινεται να μην τον δοξασεις με αυτο που εκανε το 2004 ...Μερικοι ξεχνανε ευκολα .... Μπα. Το σημαντικοτερο ειναι οτι ειναι ηλιθιοι. Αχαριστοι. Και παραλογοι. Και δε λεω εγω πως δε κανει λαθη ο Ρεχαγκελ ...Κανει λαθη σιγουρα αλλα ρε φιλε τον σεβοαμαι και τον εκτιμω και τον θεωρω ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ..... Και δε φταιει αυτος που δεν εχουμε παιχταραδες για να ποδοπατησουμε τους αντιπαλους μας .... Οχι φταιει αυτος. Πρπεει να φυγει να ερθει καποιος αλλος και μολις δεν παιζει και αυτος την μπαλαρα που ονειρευονται οι ονειροπολοι να φυγει και αυτος. Και οταν ερθει αλλος και δεν παιζει την μπαλαρα που ονειρευονται οι ονειροπολοι να φυγει και αυτος. Και να ερθει αλλος, κλπ..... Ετσι θα μπορουμε να γκρινιαζουμε συνεχεια σαν κλασικοι Ελληνες. Ρε και το μουντιαλ με σουπερ αμυντικη τακτικη να παρει ο Ρεχαγκελ, στα προκριματικα του Euro 2012 αν δεν παμε καλα θα εχουμε την ιδια μπασταρδη γκρινια! :mad::mad: Καταλαβε το. Δεν ειναι θεμα ποδοσφαιρου ή Ρεχαγκελ κλπ. Ειναι θεμα οτι μερικοι ειναι ηλιθιοι ενω αλλοι δεν ειναι.
Periklitos25 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 http://www.eurovisionsports.tv για όποιον θέλει widescreen εικόνα χωρίς άθλιες περιγραφες. Μου κάνει εντύπωσει η καθαρή εικόνα και ήχος χωρίς lag ακούς και τα σχόλια των παιχτών.... Το έχω συνδέση ,mε την lcd moy
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Παμε ρε ελλαδαρα!! O εκφωνητης του Pro Evo , περιγραφει το ματς στο Sky DE !
jason_rethymno Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 χαχα δεν έδωσε χειραψία ο Καραγκούνης στον Κορεάτη!
tzinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 στο 25 στην φαση του βυντρα που πεφτει και χανει τον κορεατη, στο ρεπλει λεει ο 2ρος σχολιαστης ναι ειναι καθαρο φαουλ!! καθαροτατη φαση, λιγο αντικειμενικο σχολιασμο γσμωτη μου, αυτες οι βλακειες ειναι εμετικες.
kirileman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Αυτός ο χαριστέας τα 100 σε πόσα λεπτά τα κάνει; Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
tsakonas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ο νοτιο κορεατης τερματοφυλακας σιγουρα τον περναει στο 100αρι
tzinos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 ο μλκας ο αβρααμ την ιδια φαση την εχει κανει (χασει παιχτη) 5-6 φορες στον ολυμπιακο (αν και γενικως τον γουσταρο)
firewalker Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ο Σαμαράς εντελώς άκυρος σήμερα. Σκέτη φύρα είναι. Γενικά, ατυχέστατη η 11αδα.
chrmet Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Δεν πειράζει παίδες ............ θα καθαρίσουμε στο 2ο!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις